Pearl Harbor

Ska passa på att rekommendera er om en riktigt bra film, som jag tror dom flesta av er faktiskt redan sett. Men för er som inte gjort de så går den på tv 4 i morgon kl. 21.15. Nämligen Pearl Harbor. Jag fullkomligt älskar den här filmen och ni ska bara veta hur många gånger jag satt igång den och gråtit genom hela filmen. Visst, jag blir nog presic som många andra riktigt irriterad på vissa delar i filmen som jag tror ni kommer förstå när ni sett den, och för ni som redan har sett den vet nog ;)


Filmen handlar kort och gott om kriget i Pearl Harbor, om 2 unga bästa vänner som slåss föt sitt land och blivit förälskad i samma kvinna. När kriget når dom måste de göra de bästa av situationen. Danny och Rafe är bland de bästa plioterna i staden och får därför rycka in för att försvara sitt land.


Ni måste se den om ni inte redan sett den! ;D

No air

Idag har jag ätit lunch med min Mamma och syster på stan, sjukt gott var det och de blir ju betydligt godare när man är hungrig ;D tryckte en pizza för de tyckte jag minsann att jag förtjänade faktiskt. Blev dessutom rikare idag, känns grymt skönt så nu ska jag äntligen köpa den där vågtången jag velat ha så länge :) Köpte mig en ny plattång idag också, på tro de eller ej dollar store! haha! man den var sjukt bra och man behöver faktiskt inte en dyr för att den ska funka i håret, så länge du använder ett bra värmeskydd spelar de ingen roll vilken plattång du har, eller i varje fall inte för mig :) köpte mig även ett nytt midjebälte, gillade färgen på den skarp. Just nu sitter jag på HM's sida och spanar in massa godingar, älskar verkligen deras sortiment! Fina grejer till fina priser ;)

Oh honey

Nu återstår de en hektiskt vecka, jag är arbetslös men ibland börjar man fundera ;) Jag är uppbokade så här långt måndag, onsdag, torsdag och sedan hela helgen, och det trodde jag inte var möjligt! att jag skulle bli uppbokad så här mkt på en och samma vecka, ojoj, men kan vara riktigt skönt att få stressa lite, nu har jag ju trots allt haft 3 riktigt lugna och sköna veckor, nu väntar vara jobbsökandet! Så det övriga 2 dagarna på veckan får väl ägnas till detta :)

Nelly.com

Hittade dessa godingar på Nelly, typsikt mig ;)

I know

Okej, jag är medveten om den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid eller lust att blogga. För övrigt har jag inte heller haft någon inspiration till det. Men jag tänkte att jag ska börja ändra på det. Shoppingtur på stan igår, fick en mkt bättre lön än jag hade trott i måndags så ville spendera de på något. Köpte mig ett par svarta jeans, en stickat kofta, ett armband från frost som jag spanat in så himla länge och nu kostade det enbart 50:-! samt ett par höst/vinter skor från Dinsko. Jag älskar skor men hatar att köpa höstskor då jag inte alls brukar hitta några fina, men dom jag köpte nu tyckte jag faktiskt om. Nu kommer väl sko inköpen ligga lågt ett tag, tills jag så klart hittar mig ett par underbara pumps ;) För övrigt köpte jag ett par förra veckan men dom var så himla billiga ^^ Ska visa bilder senare, inte i kväll men ^^

Gratis kläder




Ännu en till gartis sida, denna gång handlar det om present kort på kläder från butiker dom JC, Gina tricot & HM.

Det enda du behöver göra är att samla poäng.
400 poäng ger ett present kort på valfri butik för 150:-
600 poäng ger ett present kort på valfri butik för hela 250:-

Kan det bli enklare? Gör som jag och bli medlem nu, tro mig det är enklare än vad man tror.
Dessutom får du hela 50 startpoäng om du blir medlem redan nu.

Bli medlem här!

Sorry

Jag hatar verkligen den kassa uppdateringen, de gör jag verkligen. Och idag kommer den inte bli nå bättre då jag är på väg till en kräftskiva med tjejerna. Men sen ska jag bättra mig, jag lovar! Har hunnit fara till lule idag också en sväng med mamma, tyvärr måste jag hitta en present till min bror som fyller år på tisdag, och tro mig, det är tyvärr inte de lättaste! Hittade inget idag men däremot till min lillasyster som snart fyller år, så får fara in till staden igen på måndag. Nu ska jag i alla fall skynda mig iväg så dom inte behöver vänta på mig ;P men som sagt, jag ska skärpa mig! ^^ Ha en trevlig kväll för det ska jag verkligen ha! :D bye

Luleå stad

Blev ingen uppdatering i går, först var jag i luleå med underbaringen och hittade mig faktiskt litegran att shoppa, som vanligt. Och självklart fann jag mig ett par skor, med dom kostade bara 99:- så det var helt klart värt det :) Senare när vi kom hem mådde jag inte alls nå bra så därför dåligt uppdatering. Har kollat på hästhoppningen och Rolf tog silver, det var grymt bra gjort av honom! Dom är så fina tillsammans han och Ninja och han rider så grymt bra! Nu hade jag tänkt kila in i duschen och fräscha till mig själv, det behövs verkligen;P bye

Regn

Snälla, kan de sluta regna?! De har regnat konstant i 2 hela dagar nu, och då har de dessutom öst ner. Bara att gå ut genom dörren så blir man sjöblöt, ska det vara så?!

Jag cyklade till stallet idag och det var minsann ingen höjdare, nu är jag i alla fall säker inomhus och har just tagit mig en varm dusch. Tag på er regnkläderna och utrusta er med paraply när ni lämnar huset idag! Nu ska jag i alla fall hålla tummarna för bättre väder.

Header

Jag har svårt att hitta en passande header, och jag kände inte riktigt för den förra. Nu är de en ny men jag fortsätter med arbetet så den här får funka ett tag!

I love HM

HM har fått gymt snygga plagg denna höst, några av dessa ska jag införskaffa. Och tro mig, inte ens närheten av alla plagg jag vill ha därifrån rymtes här, detta är bara ett smakråd ;) Gå in själv på deras sida och inspireras!

OS

Dagens hästhoppning blev en flopp för Sverige. Do mahde goda chanser igår, låg på en tredje plats men i dagens omgång slutade dom på en åttonde plats. Trist. Nu håller jag tummarna för dom inviduellt. Bengtsson red fantastiskt även idag och Eriksson red också förvånatsvärt bra idag, dom kan vara riktigt stolt. En annan kul grej var att Norge tog broms medaljen! Ett stort grattis till dom, de trodde man aldrig! Men det var en välförtjänt broms medalj dom tog :)

Kollar du också på OS?



Alltså, är det fler än jag som gått och blivit en OS nötare? Jag Hatar faktiskt allt vad sport heter, så klart inte att titta på hästhoppningen, men annars så. Men idag har jag sett på de mesta. Gymnastiken var grymt, tjejerna presterade grymt bra men hästhoppningen var så klart bäst! Och hur fasen kunde Jamaica killen slå världsrekord i springning med oknutna skosnören?! Alltså seriöst, det är helt sjukt! Men grattis till honom.

Har ni också tänkt på att dom flesta i löpgrenarna är mörka? Och att dom som inte är det alltid lyckas komma sist? Haha! jag älskar det! Främst Jamaica är sjukt duktiga! Och trots att dom inte har så bra spingtid i vanliga fall lyckas dom ändå vinna, det är sjukt kul att se! Och jag hejar Alltid på dom i spring matcherna :) Sen måste man tillägga att Kina har varit grymt starka i de flesta grenar och sen har USA fått flesta medaljer, och hur många har vi åstakommit? tre var de väl?

Dagens lag hästhoppning gjorde dom grymt bra i från sig i alla fall, speciellt bengtsson. Han och Ninja är ju helt fantastiska tillsammans och det är sjukt roligt att se dom ihop! Två andra favoriter är ju så klart Rodrigo och Meredith, dom är så sjukt fint samspel med sina hästar och det är alltid roligt att se. Tråkigt för brasiljanaren som gick omkull i dagens omgång och hans häst blev halt, tyvärr är det sånt som händer. Nu ska jag hålla timmarna för Sverige i morgondagens lagomgång, så får vi hoppas på ett guld där! :)

Gratis Makeup



En ny gratissida har kommit upp på marknaden, men den här gången riktar den sig till främst tjejer. Det är nämligen en ny gratissida där man samlar poäng för att sedan får ett present kort på Kicks. Jag tyckte det lät roligt och bestämde mig för att bli medlem. Den här sidan funkar i princip likadant som Gratisbio gör, skillnaden är som sagt att detta är smink.

När man samlat ihop till 400 poäng för man ett presentkort på Kicks för 150:-
När man sedan samlat ihop till 600 poäng för man istället ett presentkort från Kicks för 250:-

Man samlar poäng via att värva nya medlemmar, besöka hemsidor och genom olika erbjudanden.
Väldigt enkelt är det faktiskt, gör som jag och prova också. Eller gå in och titta. När ni blir medlem får ni 50 startpoäng, sen är det bara att börja samla! :)

Klicka här om du vill bli medlem.

Forever

dålig uppdatering men har haft fullt upp hela dagen. Fick som sagt jobb idag så har jobbat mellan 11-15 sedan begav jag mig till de första stallet för att därefter skynda mig vidare till nästa. Nu har jag nästan precis kommit hem och slängt in mig själv snabbt i duschen. Blir verkligen ingen utgång för mig ikväll, är på tok för trött för det. Så hade tänkt lägga mig framför tv i stället och slå igång The Notebook så kommer man säkert somna framför den. Men först ska jag ringa älsklingen! ^^ bye

days of your life

nu har jag äntligen fixat bild på min älskade skinnjacka som jag fick av Petter, och tro mig, jag älskar den verkligen! dessutom ska ni få se plånboken som jag inför skaffade mig idag.



Kom precis hem från Carro. Lille Idéfix har fått träffat Carro's bedårande lilla valp Valention och han älskade honom verkligen. Så man kan säga att han var grymt jobbigt mot stackars valle. Nu har han gått och lagt sig, och han komemr nog sova otroligt gott inatt med tanken på allt håll-i-gång han hade förs sig med hemma hos Carro.
Fick jag i morgon, 11-15 jobbar jag så då tjänar man in en liten slant, skönt. Nu hoppas jag bara på att få en fet lön nästa gång ^^ För nu är man som sagt arbetslös;P

Nivea Beauty

Dagen har spenderats med världens underbaraste pojkvän och senare har begav jag mig in till stan för att gå med min syster. kollade in en ny plånbok, för det är något jag verkligen behöver.

Hittade en till ett billigt pris så det blev den. Väldigt enkel och svart, bild kommer senare. Sedan fick jag en värdecheck från lindex så jag inför skaffade mig en ny concealer från Nivea Beauty, jag har Ingen aning om den är bra men eftersom min foundation är från de märket så tänkte jag att jag skulle testa den.

Någon som testat den?

Sömnbrist

Fick bege mig tidigt till stallet i morse så kunde inte alls somna om när jag kom tillbaka. Så nu sitter jag här, grymt trött men omöjligt att sova! hade tänkt kila ner i mitt rum igen och joina älsklingen och hoppas på att man kan få sova en stund till. Fick jobb imorgon också, grymt skönt ändå att tjäna sig lite mer pengar nu när man för tillfället är arbetslös. Aja, sängen igen så får vi höras senare! bye

Photoshop

Exprimenterade lite med photoshop nyss och hjälpte min syster att fixa till hennes blogg. Resultatet blev en ny header som jag känner lite sådär för, men lite uppfräschning skdara ju inte^^ Så jag hoppas ni gillar den så länge :)

Mer shopping

Här kommer mer bilder på min shopping, som sagt är det ju inte dom bästa ^^ Dock Älskar jag mina nya jeans som inte alls ser så fina ut här ^^ Nu är det bara min älskade skinnjacka kvar ;)

The Sims 2

Igår blev de en riktigt sen kväll, jag fastnade faktiskt framför the sims 2! och de är totalt beroendeframkallande och man borde inte få sälja de hur som helst i en affär. De är helt sjukt alltså! 3-4 timmar går hur fort som helst!

Och varför man nu fastnar är för att allt tar så lång tid och man ska hinna med allt möjligt och sen rinner bara tiden iväg. Helt sjukt alltså! Så var uppe mkt tidigare än förväntat så nu sitter jag här.

Jag rekommenderar ju the sims stark till alla, för det är sjukt kul att skapa ett liv som man aldrig hade själv ;)

Project Runway

Satt just och kollade på det, och jag älskar verkligen detta program! det är så himla roligt att se resultaten på kläderna dom skapar och framför allt höra deras gnäll när dom är avundsjuka på någon.

T.ex. idag när Christian var sur över att Ricky hade vunnit utmaningen och inte han. Men Ricky hade ju gjort en grymt cool klänning som han dessutom skulle få sälja för att domarna tyckte om den så mkt! Så antagligen gillade dom ju Ricky's plagg bäst, och han förtjänade att vinna. Visst hade han fått till det själv också, men inte lika grym som Ricky's. I de andra programet åkte visserligen Ricky ut, men han hade gjort ett alldeles för vanligt plagg, och borde sysslar med underkläder.

Men det är helt klart värt att titta på, så kolla på de nästa gång! :D ;)

Hemkommen

Blev så klart inte att se Mamma Mia idag, den var fullbokad så till min lättnad fick vi välja en annan film. Fast nu börjar jag faktiskt tro att den är bra, med tanken på hur många dagar den varit fullbokad nu. Aja, blev Mumien i stället, och jag tycker ju verkligen om dessa filmer så jag tyckte den var ruggigt bra, att rekommendera faktiskt! :) Regnat har det gjort hela dagen, stundtals mindre men för det mesta spön i backen, och så klart blir mitt hår lockigt av fukten ^^ haha, aja jag har haft en trevlig kväll och här kommer en bild på lite av shoppingen som senaste dagarna, ska fixa på de andra med. bye!

Bio

Just nu håller jag på att göra mig klar för ikväll, har duschat och plattade precis håret. Jag är så oroligt seg när jag ska göra något, har varit vaken sen 11 ingefär och har bara hunnit ut och springa samt duschat. Så inte är jag den snabbaste ^^ Men jag gillar att ha tid på mig för då kan man sitta och lata sig, nog för att håret brukar bli bäst när jag är stressad ;D haha. jaja, ska ta bilder på det jag köpt sen också :)

MAMMA MIA!

Ikväll blir det att fara på bio, egentligen vill jag inte alls se på Mamma Mia men det blev den. Nog kan den säkert vara bra, men jag har bara hört dåligt om den, så jag vet faktiskt inte. Så är det när man jobbar, man får inte välja själv utan det är bara att tacka och ta emot.


Egentligen hade jag jätte gärna sett Kung fu panda men flickan jag ska dit med hade redan sett den, så då fick det bli något annat. Nåja, det är ju trots allt gratis och det kan man ju inte tacka nej till :)


Någon som sett filmen och kan rekommendera den? Gärna till de bättre då jag är lite skeptisk mot den faktiskt ;D

Gratis Make-up



En ny gratissida har kommit upp på marknaden, men den här gången riktar den sig till främst tjejer. Det är nämligen en ny gratissida där man samlar poäng för att sedan får ett present kort på Kicks. Jag tyckte det lät roligt och bestämde mig för att bli medlem. Den här sidan funkar i princip likadant som Gratisbio gör, skillnaden är som sagt att detta är smink.

När man samlat ihop till 400 poäng för man ett presentkort på Kicks för 150:-
När man sedan samlat ihop till 600 poäng för man istället ett presentkort från Kicks för 250:-

Man samlar poäng via att värva nya medlemmar, besöka hemsidor och genom olika erbjudanden.
Väldigt enkelt är det faktiskt, gör som jag och prova också. Eller gå in och titta. När ni blir medlem får ni 50 startpoäng, sen är det bara att börja samla! :)

Klicka här om du vill bli medlem.

Alessandra Ambrosio

Helt klart en av dom snyggare tjejerna i välden, och jag bara Älskar hennes hår! Dels tycker jag om färgerna hon har i håret, men också längden och alltihop helt enkelt!

Mitt nästa mål här i livet blir faktiskt att börja spara ut mitt hår, jag har tunnt och flygit hår, som lätt blir svårskött och gärna är alldeles för jävligt men nu ska jag prova igen. Ska eventuellt ta lite av topparna i morgon så det inte blir allt för nött. Men sen ska jag spara och spara så får vi se hur långt jag lyckas få det innan jag blir less :)

Som ni kanske förstår är mitt hår mkt lättare att fixa och sköta när det är kort. Lätt att få till en frisyr och lätt att hålla på med. Men nu var det ett tag sen jag hade det långt, så nu vill jag faktiskt testa det igen. Så det blev ingen beckham frisyr, utan jag behåller det och sparar det på längden i stället :)

Piteå stad

Jag och älsklingen gav och som sagt ut på stan idag igen, och nu hittade han sig faktiskt ett par grymt snygga jeans till ett bra pris. själv så köpte jag mig en mössa till i vinter, jag ser Hemsk ut i mössa men det är så grymt skönt att ha den på sig på vintern. blev inte en sån där söt "svamp" mössa för dom ser jag helt hemsk ut utan en sån där lite halvstor konstig en. dessutom fick jag en jätte fin skinnjacka av älsko, han är helt lovely! Ska lägga in bilder på min shopping i morgon hade jag tänkt. Nu är det bara vinterskorna ;D Så här lite senare på kvällen åkte träningskläderna på sedan for jag och syster ut och sprang. 1,6 km lyckades vi springa idag och grymt härligt var det att springa trots mina benvärk. Just nu sitter jag och spanar på lite höstnyheter och önskar man vore rik :) bye

Skor från Ellos

Umeå

Grymt dålig uppdatering igår, men spenderarde ju som sagt dagen i Umeå med min älskling igår. Eller egentligen kanske timmarna spenderades på färden dit och hem? man får se de som man vill :) Inhandlade mig i alla fall ett par nya jeans, och det behövdes faktiskt, samt en kofta och en skjorta. Annars hittade jag faktiskt inget annat. Älsko kollade också om jeans men hittade inga så idag ska vi gå en stund i piteås stad och se om vi får bättre resultat här. Just nu är jag hundvakt åt lill gubben tills min mamma kommer hem från skolan med min lillasyster, hon tycker det är jätte spännande och är hur söt som helst med sin lilla ryggsäck! :D aja, nu ska jag göra mig lite frukost sen sätta igång tv. bye!

Snygga klänningar från Stylebystar




Hundvakt

Blev ingen nolia för mig idag, stannade i stället hemma för att vara hundvakt till lille Idefix. Han växer så der knakar men tro mig, den där lilla valpen försöker spela tuff, men han är den största mesen på planeten! ^^ han är rädd för allt. Men visst, ibland vågar han moppsa upp sig mot saker han är rädd för.

Som t.ex. Här om dagen hade jag lagt mina sockar på golvet, så hör jag bara hur han börjar morra och stirrar på något, tillslut närmar han sig föremålet och det är då jag inser att det är mina sockar han moppsar upp sig för! Så min lilla syster sparkar i den ena sockan och då blir han genast rädd och springer för att gömma sig. Och det här är verkligen inte allt, papper som faller ner, bilar med släp, trädgårdshus som öppnar sig, någon som hammrar. Men sen i stället är han inte de minsta rädd för t.ex. dammsugaren, hårfön o.s.v. Så det är en fjantig lite rackare vi har :) Här ska ni föresten få se bilder på honom efter han badat. Han blir HEL tokig efter han fått bada. haha!



Men visst är han bara för oroligt söt?

HM's höstnyheter

Dessa är några jag fastnade för, men dom har en hel del snygga plagg denna höst!


Hurtig?

Nu har jag äntligen tagit fingrarna ut och skrivit mig ett CV, dessutom har jag även skickat in några CV. Nu är man officiellt arbetslös så nu är det bara att bege sig ut och söka jobb. Egentligen vet jag inte vart jag vill jobba, men jag skulle jätte gärna vilja blir butikschef någon gång, det vore häftigt ;D Jag och älsklingen hade tänkt åka till Umeå och shoppa på måndag, så det ska bli riktigt kul. Känner mig verkligen taggad då jag behöver förnya min höstgarderob.

Sprang 1,25 km idag, så jag kände mig riktigt duktig. Då kändes det helt klart värt att jag tryck en pizza innan. Hade tänkt försöka göra det några dagar i veckan som både kroppen och kondisen kommer igång. riktigt skönt är det. Imorgon blir det nog nolia en sväng, sen till veckan ska jag ut och söka jobb. Det var allt för nu :) bye!

Resultatet

Så nu var hårfärgningen klar och nu känner jag mig bekväm igen. Skulle ha ljusbrunt, blev det ljustbrunt? nejnej, gå aldrig efter färgerna på paketen för dom stämmer uppenbarligen inte. Här får ni se hur håret blev:


Haha! oroligt dålig kvalla på bilden, men tyvärr har jag ingen bättre kamera. Jag vet att mitt hår är rufsigt men jag har krusat hela håret, och resultatet blev så där när man kammat ut det ^^
Nu ska jag i alla fall vänta på maten, sen blir det ev. att fara ut och springa en sväng. Nu måste jag skärpa till mig ;P

GratisBio



På GratisBio samlar man poäng genom annonser, erbjudanden och att värva nya medlemmar. När man värvat 2 nya belönas man med biocheckar och när man uppnått en viss poäng även presentkort från olika företag. Här nedan kan du se dessa:

När du kommit upp i 1000 poäng får du ett presentkort helt gratis från GratisBio på 300:-
Och senare på 1500 poäng får du ett för 500:-
När man då sedan uppnått 2000 poäng får du ett present kort för hela 700:- på valfri butik av de som nämns ovan!
Låter det för bra för att vara sant? Gå in själv här och kika. Så kan du också börja samla poäng redan idag :)

Man får 50 startpoäng, men om ni blir värvade av mig som ett exempel får man i stället 75 poäng att börja med, tro mig, det är enkelt!

Kräftskiva

Nu har det börjat lugna ner sig, har hunnit det mesta jag skulle hinna i dag. Det jag har kvar nu är att färga mitt hår, och förhoppningsvis blir det snyggt tills i morgon. Nu ska jag i alla fall vidare i duschen och fräscha till mig, vi har nämligen kräftskiva och äter en massa gott och har det trevligt :) så nu måste jag slita mig ett tag för att duscha. bye!

Visst är dom enormt fula?

Stressigt

Jaha, så var man hem stressad, nu har jag hundra saker på mitt schema som jag genast måste börja sätta igång med. Så det första jag ska göra är att ta och byta om för att bege mig till stallet, för att rida och sen måla. Sedan fortsätter dagen i alla stress, så vi får se hur mkt jag hinner uppdatera idag. NU ska mitt hårfärgas i alla fall! :D yes! bye

4 saker du inte vill höra

Tidigare sexpartners
Jag är ganska svartsjuk av mig men visar inte detta för min partner, men skulle han börja berätta om sina gamla sexpartner och berätta för mig hur bra och kanske hur snygga/sexiga dom var skulle jag bli rent ut sagt förbannad. Det är något jag inte vill höra. Jag hoppas att han uppskattar mig mest, även om jag inte är bäst så vill jag ju tro det. Jag menar, hur skulle man prestera efter man hört att han varit med någon som var betydligt bättre?!

Bodde hemma hos föräldrarna tills nyligen
Okej, ibland har man inte råd att flytta till egen lägenhet och ibland kan man bli tillsammans med någon som inte är speciellt gammal. Men skulle jag bli tillsammans med en kille som är runt 25 förväntar jag mig faktiskt att han ska ha tagit sig ur sina föräldrars villa och börjat på sitt eget. Jamenar, 25 år och snyltar fortfarande på mamma och pappa?

Dina ex
Som alla vet så kommer ex:en för eller senare upp i ett förhållande, antingen nämner killen/tjejen ex:et eller också gör jag det. För innerst inne vill man ju veta, right? Däremot skulle jag känna mig väldigt obekväm om killen i fråga börjar berätta hur underbar sitt ex var och pratar om henne som om dom fortfarande vore tillsammans. Det skulle störa mig enormt. Dra inte ut på de och berätta detaljer, håll dig bara till hur länge ni varit tillsammans och vem det var.

Du var intresserad av kompisen först
Om jag skulle få reda på att jag var ett andrahandsval efter min kompis då hon kanske var upptagen skulle jag ta de enormt hårt. Tro mig, det är något man verkligen inte vill veta. Och det kan även handla om att killen i fråga varit intresserad av någon annan först som man inte lyckats få och tar den andra personen han i stället får. Är fallet så, nämn det inte då det kan låtas på Helt fel sätt.

Gräsklippare

Som ni redan vet la ju gräsklipparen av igår när jag klippte, så nu tänkte jag faktiskt vara gullig och gå ut och klippa det sista. Pappa lägger nämligen golv och hinner inte med så mkt annat än det, så jag gör faktiskt honom en tjänst :) senare idag blir det att fortsätta med målningen och idag kommer det gå hyfsat fort, men det bästa av allt är att det är sista dagen vi behöver måla! :) men gissa om hindrena blir läckra ;D nu väntar gräsmattan så vi får höras sen! bye

I love

Att jag älskar skor är det väl knappast någon som missat. satt precis och kollade runt på en del skor, skulle behöva hitta mig ett par nya höstskor nu när det blivit höst?! Idag var det ju faktiskt riktigt fin väder, ellerr åtminstonde fram mot kvällen. Här är två modeller som jag blev riktigt förtjust i:


Den ena är ju inte alls en höstsko, men jag älskar pumps och jag tycker det är himla snyggt att bära på jobbet. Min garderob där jag har mina skor består faktiskt mest av pumps. Det här är ju bara 2 modeller jag hittat och som jag föll för mest. Så vi får väl se ifall det blir att köpa stöveln, tyckte om den skarpt!

Gratis Make-up'



En ny gratissida har kommit upp på marknaden, men den här gången riktar den sig till främst tjejer. Det är nämligen en ny gratissida där man samlar poäng för att sedan får ett present kort på Kicks. Jag tyckte det lät roligt och bestämde mig för att bli medlem. Den här sidan funkar i princip likadant som Gratisbio gör, skillnaden är som sagt att detta är smink.

När man samlat ihop till 400 poäng för man ett presentkort på Kicks för 150:-
När man sedan samlat ihop till 600 poäng för man istället ett presentkort från Kicks för 250:-

Man samlar poäng via att värva nya medlemmar, besöka hemsidor och genom olika erbjudanden.
Väldigt enkelt är det faktiskt, gör som jag och prova också. Eller gå in och titta. När ni blir medlem får ni 50 startpoäng, sen är det bara att börja samla! :)

Klicka här om du vill bli medlem.


Frisyr

Nu är jag hemkommen från stallet och hade börjat klippa gräsmattan, tyvärr la gräsmattan av så då slapp jag klippa de sista :) Nu är tanken att jag ska vidare och måla så vi får det klart.


Satt och kollade runt på lite olika hårfrisyrer igår, är liten sugen på att klippa håret längre fram men kortare baktill, dock vet jag inte om jag vågar, för blir det dåligt så får man ha det så. Fast det är klart, så är det ju med allt ;D Som Victoria har haft är tanken, jag gillar henne inte men hon har en snygg frisyr.


Som sagt vi får se om jag vågar, annars får det blir någon annan frisyr för jag är grymt sugen på att göra något nytt i alla fall.

Godmorgon alla

Idag vaknade jag till en början riktigt tidigt, dock var jag sjukt trött så det tog inte lång tid för mig att somna om. Nu ska jag vidare till stallet, och sen ska jag vara snäll mot min pappa och klippa gräsmattan, något jag inte ser framemot. Däremot är det våran näst sista dag med målningen idag och det känns riktigt skönt, då hinner vi klart innan ida åker. Hoppas bara dom blir nöjda med hindrena :) Nu måste jag skynda mig vidare, hörs sen! bye

Kurser

Just nu sitter jag och fördriver tiden lite genom att kolla make-up kurser igen i hela landet. Är som sagt sjukt sugen på att hoppa på en kurs, men tanken är att jag först ska jobba lite eller åtminstonde söka jobb, men vi får se hur det blir. Dessutom kollar jag runt på lite olika hår frisyrer, vill som sagt göra något nytt med håret men har faktiskt ingen aning :P Spelar duellen med ida på msn också, det är sjukt roligt när man är trött xD

Funderar starkt på att gå och sova nu, och jag tror faktiskt jag ska göra det också. Blir ju som sagt att måla i morgon igen och nu har vi inte alls mkt kvar. På torsdag tror vi att vi kan vara klar vilket är perfa för då hinner vi klart innan Ida åker till Turkiet i 2 v.

Här bjuds det på ett snyggt målat öga i alla fall!

Besöksrekord

Ny header, väldigt simpel gjord men nu har jag åtminstonde en :) Föresten, nytt besöksrekord på min sida. Igår hade jag hela 105 besökare konstigt nog :) Dock är jag förvånad över att jag hade så många besökare igår. Nu har jag införskaffat mig ny färg till håret så nu ska det snart färgas om! :)

OBH Nordica Locktång

Har funderat ett tag på att köpa denna locktång från OBH Nordica. Då jag inte har sådär superlångt hår kan jag tänka mig att dessa lockar blir betydligt finare i mitt hår, men har faktiskt ingen aning då jag aldrig testa den själv. Däremot har jag fått ett starkt sug på den, och det betyder att jag Måste ha den! :)


Hittade dessutom ett bra pris på Haléns, där kostade den endast 299:- så det kan vara värt det. Någon som testat denna och älskar resultatet?

Ny design

Idag har jag varit och målat igen, nu är det inte alls mkt kvar. två dagar till behöver vi bara måla så ska allt vara klart :) Carro har varit en ängel och fixat min blogg design, och jag måste säga att jag är grymt nöjd! Tusen tack Carro! :D Nu ska jag bara orka göra en header så är den klar, men först ska jag snoka runt lite till ^^ Ingen vidare uppdatering idag som ni ser ;P tyvärr.

Misslyckad

Okej, håret blev misslyckat kort sagt tur var det att jag slutat jobba nu och kan åtminstonde låta håret vila i några dagar innan jag färgar över det. Tanken var ju att det skulle se någerlunda bra ut så att håret kunde få vila i några dagar i alla fall, eller gärna någon vecka men som jag ser ut nu blir det att färga över det så fort som möjligt. Kamilla på jobbet tyckte att jag åtminstonde skulle vänta en vecka, så vi får se hur det går. Så länge jag inte ska visa mig offentligt så gör det ju inget, men alltså. så här kan jag verkligen Inte se ut! ^^ HAHA! ni ska seriöst se mig.. ojoj. Nu ska jag vidare till stallet för att jobba på våran målning, så får vi se hur långt vi lyckas komma idag :) bye!

färgning

Sitter här med hårfärg i mitt hår och väntar på att få sölja ur de. Vi får minsann se hur jag ser ut sen. Målet är ju så klart att håret ska bli ljusare då jag är ute efter att få en ljusare brunfärg i mitt hår, men då måste jag först slinga upp det, blont. Så vi får verkligen hoppas på att det ser någerlunda bra ut nu så att jag inte måste lägga på en brunfärg så snabbt :) aja, ska börja bege mig till duschen nu, så håll tummarna för mig mina vänner! ska ju trots att visa mig på jobbet i morgon, och då vill jag inte se allt för förjävlig ut ;P bye!



Btw, jag måste ändra min blogg design snart. Den ser hemsk ut. Någon som har en idé? ;)

Fixen

Här kommer också lite nya bilder på våran växande Idefix, sjukt gullig ^^




Vi har ett tråkigt golv, jag vet ;D

Äntligen!

Dålig uppdatering, men här kommer i alla fall bilder på min shopping. Kameran är kass så bilderna är också riktigt kassa.


Skjorta från HM 149:-, Blus Cubus 70:- och kjolen är från MQ 149:-


klänningarna är från Gina, Vit 199:- den blå var på rea endast 49:-


Klänning 70:- och väska 90:- från Vera


Shorts från Vila 100:- även en tröja därifrån för 50:-



Och så klart mina lovely shoes! 199:- på Euroshoe, och dom är helt sköna att gå i :)
Har även köpt lite underkläder och smycken men på dom blev det inga bilder. Beställde ju smink också och det blev en del riktigt fina ögonskuggor, så tro mig, jag är nöjd med min shopping ;D
Som sagt är inte bilderna rättvisa på dom, skulle haft det på mig i stället, men men. Nu tänkte jag dessutom slinga mitt hår. Bye!
RSS 2.0