Frisyr

Åker iväg för att testa göra bröllopsfrisyrer på min brors fästmö nu. Låter lite konstigt att säga fästmön? Kan inte fatta att han gifter sig på en månad! :D Ska bli riktigt kul! Förhoppningsvis lyckas jag och min syster göra någon fin frisyr, men de kan inte lovas ;) Hörs sen!

Helgen

Hade en grym helg i helgen! Känns som att det var evigheter sedan jag var ut senast! Jag, Hanna och Bergis shakade loss på dansgolvet och hade en riktigt trevlig kväll. Söndagen spenderade jag morgonen med att vara lite halt bakis för att därefter åka in till luleå för att hälsa på min syster och handla lite på make up store! Så en perfekt helg med andra ord! ;)



Cira fick vara hemma med brudarna ;)

Torsdag

Har haft en väldigt trevlig dag och kväll dessutom. Började dagen med att surra strunt med Emelie som kom förbi efter jobbet. Sen iväg för lite jobb och därefter en middag på Golden dragon med Hanna! Sedan satt vi hemma hos mig, snacka skit och såg film :)

En perfekt torsdag med andra ord! Imorgon jobbar jag morgon så börjar vid 9. Så nu tänkte jag krya till korgs!



Gårdagens out-fit

Eftersom jag inte hann ta någon dagens outfit idag då jag blev tvungen skynda mig till jobbet, bjuder jag i stället på gårdagens outfit som ni aldrig fick se! ^^ Bra va?



Tröja - Bikbok
Byxa - Veromoda
Skor - Scorett

Purple rain





Ber åter igen om ursäkt för bild kvallan! ;D Idag blev det lila, gult och rosa. Emelie satt och skrattade åt mig när jag sminkade mig för de såg väldigt fult ut innan det var klart! ;D haha! men slutresultatet blir alltid bra!

Working girl

Står på jobbet nu, hade ett riktigt skönt jobbar pass idag då jag slutar halv 8, perfekt! Rätt skönt att jobba kvällarna nu faktiskt då det är hyfsat lugnt!

Jobbdags




Måste skynda mig nu, börjar jobba strax och ska hinna lämna igen ett par byxor som kag köpte på ginatricot förra veckan innan jag börjar! Hörs sen!

Jungle paradise



Såhär går jag sminkad idag, provade några nya färger från min 88 palett och resultatet blev faktiskt bra! Känner dock ett STORT behov att att investera i fler penslar ;) Ber fortfarande och ursäkt för dom usla bilderna men tyvärr vet jag inte hur jag ska få till dom bättre!

Utställning

Anmälde Cira till sin tredje utställning igår, blir att ställa henne i boden den 22 januari. Tycker de är superbra träning för henne så hon är redo för lite större utställningar mot sommaren! Hittills har hon Bara skött sig kanon! Så ska bli intressant hur hon sköter sig denna gång! :)



Cira på sin andra utställning i kalix där hon blev BIR och fick HP! I BIS-finalen gick de inte hela vägen fram men hon skötte sig och gick halva vägen i alla fall! En stolt matte ;)

Solarium

Hallå igen! Jag vet att det var evigheter sedan sist, nästan i alla fall ;) Jag kände suget efter att börja blogga igen och blev vääldigt förvånad över hur många ni är som besök/läser min blogg trots de kassa uppdateringarna?! Nu ska jag i alla fall göra er läsare nöjda!

Jag lutade 12 idag och har faktiskt inte hunnit med så himla mkt efter de, förutom att sova ;D Nu ska jag tvätta bort sminket, åka och handla och sedan lägga mig i ett solarium, ska bli riktigt nice! talk sooon! ;)
RSS 2.0