Tribecca



Idag fick det bli grönt i olika nyanser. Till detta kör jag på röda läppar, blir grymt! Hann klippa luggen också, det var verkligen behövligt! ^^ Nu ska jag äta lite och på ett tag ska jag börja bege mig in till jobbet!

Duschen

Nu ska jag ta och hoppa i duschen, börjar inte förens sent idag då det är tjejkväll. Perfekt, alltid skönt med inte allt för tidiga mornar ;) Imorgon däremot börjar jag 9! Hörs sen!

Hårfön

Jag har nog aldrig tidigare ägt en "riktig" hårfön så nu tyckte jag faktiskt att det var dags! Åkte in till elgiganten i tisdags och köpte en från OBH Nordica, lila och fin! Älskar faktiskt mest att på de riktiga hårfönerna finns det en cool knapp något jag velat ha länge! ;) Så den gamla hårfönen får användas till att föna Cira! :)

Boots



Köpte dessa boots för 2 veckor sedan och jag kan inte annat än älska dom! Ett klockrent köpt helt enkelt! Den sitter perfekt på min smala fot och är hur skön som helst att vandra runt med. Köpte dessa på Scorett och priset låg på 399:-, kunde inte blivit bättre! ;D

Tävling!



Jag är med och tävlar om denna goodiebag! Konstig eller? ;) Håll tummarna för mig! Detta är något jag mer än gärna vill vinna! :D

Choco crystal



Eyelinern blev mupp. Ibland är det bara inte riktigt min dag när jag lägger eyeliner ;)

Dagens out-fit

Easy tone

Wiie! Idag kom mina skor från Reebook! Det var minsann på tiden! Super sköna och har hunnit inviga dom ikväll. Nu får vi se om dom är så bra som alla säger? ;) Ett plus var att dom dessutom är snygga!



Ringar

Jag fullkommligt älskar mina nya ringar! Finns det något snyggare?



Dagens face



Älskar läpparna! Riktigt läcker färg om än något mörk ;P Nu jobbet!

To much shopping!

Har hunnit med en Hel del shopping under dessa dagar fast jag egentligen INTE hade lov till de ;P så nu blir jag i stället hårdare med mig själv när jag fått stilla begäret. Ska visa allt jag hunnit med att shoppa, men inte i detta inlägg då jag faktiskt hade tänkt gå och sova nu. Men jag lovar att det kommer upp bilder i morgon! ;)

Växer



Cira bara växer och växer! På lördag blir hon hela 19 veckor! Tänk vad tiden går fort egentligen ;P Dessutom var hon super idag på valpkursen! Fick till och med beröm över hur följsam hon har blivit på senaste tiden, fin tjejen!<3 Koppelträning var dagens moment och nu jäklar ska det tränas! Hon kan det, nu är det bara upp till husse och matte att forsätta underhålla det ;) Är så enkelt att ha hennes lös då hon lyssnar så fruktansvärt bra! När vi var hemma igen åkte hon i badet, det behövdes! Så nu är hon fin i pälsen igen! :D

Powerful



Köpte en ny eyedust igår med riktigt mkt pigment! Sådant gillar vi! Jätte snygg på dessutom! Här har jag använt den tillsammans med en annan Make up store ögonskugga, Champange. Testade även den nya penseln som var GRYM! Åh, nu längtar jag bara ännu mer efter min utbildning!

Spontan tripp till Luleå

Blev knappt någon uppdatering i går, men det lite impuls att åka till luleå efter jag varit på stallet och shoppa! Målet var Toysrus då min lillasyster fyller år på fredag och vi behövde hitta presenter till henne. Sammanlagt blev det 7 paket med 9 överraskningar. Hon kommer skrika av lycka ;) eller det hoppas vi på i alla fall! ^^ Då vi inte hade allt för mkt tid eftersom vi hade hundvakt åt Cira så hann vi bara in en snabbis till stan också. Jag fick handla på mitt älskada Make up store och Petter fyndade en massa på JC. En perfekt tisdag med andra ord ;)



Tur att det är lätt att göra barn lyckliga, eller vad säger ni? ;)

Jobbjobb

Åker till jobbet nu, har bara en kort dag då jag enbart ska beställa. Därefter stallet en sväng sen utställningsträna med lillan! Bye

Champange



Brunt och champange färgat. Snyggt när man inte vill känna sig allt för väl sminkad ;P

God morning!

Godmorgon sunshines! Jag var uppe med tuppen i morse och ska alldeles strax klä på mig och börja bege mig mot jopbbet. Blir en halvlång dag idag men det är bara skönt att få jobba på dagen, då har man hela kvällen fri sen ;) i brist på smink bilder denna morgon bjuder jag i stället på en bild från helgen



Sminkade faktiskt min syster i helgen, men då klart glömde jag fotografera maken. Typiskt mig ;P Nåja, uppdaterar när jag kommer hem från jobbet i stället!

Kvällen out-fit



Nåja, bildkvällan må inte vara den bästa. Men ni ser ju åtminstone vad jag har på mig ;)

Dagens out-fit



Såhär såg jag ut tidigare, osminkad och ofixad. Nu ska jag börja styla i orning mig för kvällen. Alldeles strax dyker väl min syster och hennes pojkvän upp. Så innan dess måste jag åtminstone hunnit duscha ;)

Mystjejen Cira ligger bredvid;P

Today

Ska hoppa i duschen nu, blir party och utgång ikväll som det ser ut nu ;P

Dagens out-fit



Tröja - HM
Kjol - Vera
Strumpbyxor - HM
Skor - Scorett

Jobb

Nu cyklar jag iväg till jobbet, 9-15.15. Därefter stallet! Hörs senare!

Favorit

Idag fick det bli en favorit i repris! Det gröna framhäver mina ögon bäst. Därför får det bli en del gröna färger;P

Flower

Gubben kom precis hem från hockeymatchen i skellefteå och med sig hade han en ros till mig!<3 Hur underbar kan man inte vara? ;)

Day off

Dålig uppdatering idag men jag har helt enkelt haft för mkt inplanerat denna lediga dag! ^^ Har hunnit med att städa, träffat min syster, rensat garderob, duschat samt promenera med lillan och även handla! Hade ändå inga roliga sminkbilder att visa då jag enbart gått runt osminkad och med mjukis kläder ;) Nu kommer strax Bergis hit så då ska vi äta godis, kolla idol och prata strunt! ;D Lovar på bättre uppdatering i morgon! Jobbar 9-15.15 imorgon.

Garderobsrensning!

NU för typ hundrafemtioelfte gången ska jag FAKTIKST ta tag i det sista från garderoben! Det behövs faktiskt, känns så onödigt att ha en massa kläder som man inte använder och bara tar en massa plats! Om jag rensar får jag shoppa, rensar jag inte får jag hålla mig undan ^^ och eftersom jag shoppade igår, ja då är det dags att rensa idag! Så nu sätter vi igång! :)

Shopping

Självklart hann jag med lite shopping idag när jag var på stan med min syster. Typiskt mig? ^^ haha! Ska ju som sagt fortsätta rensa ur min garderob ikväll när vi kommer hem från valpkursen. Nåja, får bli en snabb uppdatering,, nu måste vi packa in oss själva i bilen och bege oss mot valpkursen! :D hörs senare!

Syster

Nu kom precis min syster innanför dörren, så nu ska jag snabbt klä på mig sen går vi in till stan! Hör sen!

Dark colour



Idag fick det bli mörka ögon med lite grönt för att ljusa upp det. Länge sen jag körde med så mörka ögon faktiskt, men det blev rätt bra! :)

Finaste tjejen!

Red lips



Fick bli röda läppar till maken idag! Stilrent och snyggt!

Jobbet!

Nu åker jag en kort sväng till jobbet, därefter blir det stallet! Talk later!



Bjuder på en bild så länge! ;)

Ögon look

Kan bjuda på en väldigt sned vinklad ögon bild idag då jag körde på en classic look som ni tidigare redan sett ;)
Haha! måste säga att den ser väldigt mysko ut, för att inte tala om hur sne ögd jag ser ut? ^^

Underbara Cira!<3



Älskade vännen! <3

Dagens out-fit



Kavaj - Veromoda
Linne - Ginatricot
Jeansshorts - Vila
Skor - Dinsko

Nu åker jag till jobbet. Är hemma igen vid 8. Hörs sen!

Missbildad

Vi hade fin besök i lördags av en väldigt speciell kräfta..



Undrar hur det kunde bli så fel? ^^

Lila



Idag fick det bli lila. Jag hoppas verkligen ni ser vilka färger det är, hojta till i fall bilderna är dåliga!

Sushi



Då var det konstaterat. Jag kommer ALDRIG äta sushi igen! Nu har jag åtminstone testat..

Bakis

Sorry, vet att uppdateringen inte varit den bästa. Men som ni kanske förstår mår jag inte allt för bra denna dag! ^^ Började dock morgonen med världens huvudvärk. Kunde dock inte hjälpas utan jag pallrade mig upp ur sängen kläder på mig och åkte till stallet. Hoppade kråkan en sväng och efter det har jag bara latat mig! Åt nyss en god kycklingsallad från Blå ängeln. Resten av kvällen kommer spenderas framför soffan, fast först lite solning! ;)



Bjuder väl på en bild från igår! ;)

Sängen!



Kvällen var trevlig, men nu måste jag verkligen sova! Håller tummarna för att allt känns som vanligt imorgon! ;D Sov gott sötnosar!

Dagens out-fit



Dagens outfit var det, kvällens blev något helt annat! ;D

Twisted



Detta vin ska jag dricka ikväll, förhoppningsvis är det gott! ^^ Nu ska jag ner till busstationen för att möta upp bästa Jessica!

Elefanter



Älskar våra elefanter som står i hallen. Den lilla har fått vara med om ett och annat och fallit i golvet. Meen, han är fortfarande hel och ren! :D Dom glänser dessutom så fint med vägglampan som hänger ovanfår ;)

Fyllos

Sitter 4 fyllos i rummet intill och spelar kort. Jag är mega trött och vill bara gå och sova men tänkte åtminstone hålla mig vaken tills dom går ut ;P ska upp tidigt i morgon då Jessica kommer med bussen vid halv 12. Blir kräftskiva imorgon och fest! Kommer bli nice :D Jessica har inte druckit på as länge heller så ska bli kul att festa med henne igen ;) Nu ska jag lägga mig och kika på Pirates of caribbean sen sängen! Talk to you tomorrow again! kiss!

Dagens out-fit



Håret blev tråk idag. Men så får det bli när det vägrar göra som jag vill ;D

Necklace



Idag fick jag chansen att inviga mitt nya halsband från ur och penn. Det är väldigt snyggt på! Konstigt att det var första gången just idag? ^^

Till jobbet

Åker till jobbet nu, slutar vid 3 som vanligt och efter de, då har jag helg! :D Yes! Så, talk to you later!

Natural



Idag fick det bli en neutral och stilren make. Inte för mkt färger men ändå väldigt classy. Röda läppar är ett plus till detta. Så himla snyggt!

Marabou Sensation



Denna och smaken med cookie hittade jag inne på Willys idag! Lyckan var stor då jag velat smaka den as länge! Vi har den nämligen på jobbet men den är alldeles för dyr för att köpa där, när den nästan ligger på det dubbla priset! Så hade jag världens tur att hitta bägge nyheterna på Willys! Cookien åkte snabbare än snabbast ner i magen, och jag kan bara säga en sak. Jag har ALDRIG ätit så god choklad förut! Nu är jag fast i träsket.. Denna blir att spara till i morgon, hoppas jag blir lika glatt överraskad ;)

Mot stallet

Kom precis hem från jobbet, så nu ska jag skynda mig vidare mot stallet! Hörs senare!

Dagens out-fit



Jahapp, så här har jag gått klädd idag^^

Kicks.se



Detta handlade jag från kicks nyöppnade e-handel. Tror ni jag kunde bli lyckligare när jag insåg att dom sålde både MUS och MAC produkter där? Som ett barn på julafton kändes det som! ^^ Fick i alla fall bli lite nytt i sminklådan.

MUS Eyedust Bamboo
MUS Hightech lighter Venus
MAC Shading brush 275
Isadora graffiti nails (som bara slank med för gratis frakt + att dom är helt slut i piteå nu)

Jätte nöjd blev jag trots att borsten inte såg ut som den skulle. Var ändå väldigt bra hår i den och jag tror den kommer uppfylla mina önskningar när jag väl använder den. Imorgon får den invigas!

Sen följde det även med en present! Pradas nya parfym fick man en prov på, samt en liten hudkräm som inte fick hamna på bild. Ska bli roligt att testa!

Paketet

Paketet hade levererats hem till mina föräldrar idag! :D Blev dock missnöjd på borsten då den inte alls var som den såg ut på bilden ;/ Nåja, den verkar ändå uppfylla mina önskningar trots att det var något helt annat ;P Ska visa er vad jag beställde alldeles strax! Ska hinna med att sortera bort lite kläder från min garderob också, i värsta fall får jag börja med det i morgon;)

Mössa



Införskaffade mig denna mössa idag, jätte söt på men såg hemsk ut på bilden! ^^ Ska ta en bild senare när jag har den på huvudet i stället ;) Jätte mysig and I love it!

Valpkursen

Nu ska vi strax åka iväg på valpkursen, ska även förbi mina päron och se ifall jag fått mitt paket! :D håller alla tummar och tår nu! Är så sugen på MAC penseln jag beställde ^^

Dagens out-fit



Skjorta - Ginatricot
Jeansshorts - Vera
Strumpbyxor - HM
Skor - Dinsko

Metallic



Blötte mina penslar idag för att få en mer metallic look på maken. Blev bättre än väntat^^ Nu ska jag kila vidare till jobbet!

Hunnit med massa

Så var håret färgat! Äntligen måste jag säga. Har hunnit med en heldel saker idag på min lediga dag och trots att jag är sjuk och egentligen borde ligga inne. Började med stallet på morgonen, möte på eftermiddagen, sedan affären för att handla samt införskaffa en ny transportbur åt Cira. Sen hann jag också med en solning och såklart att färga håret ;D Imorgon jobbar jag ett dagpass! Skönt! Då blir det valpkurs på kvällen + att jag ska få hämta ut mitt paket från kicks.se imorgon! Som jag längtar ;D nu ska jag dock vidare till sängen! ^^

Hårfärg

Nu var det dax att färga håret!

Dagens out-fit

Summer green



Härliga gröna färg! Idag fick de bli matta skuggor från min nya palett! Passar perfekt till de härliga vädret ute! :D Värme och soool!

Jag bjuder på en bild...

...bara för att lillan är så underbart söt! :D

Uppe



Nu ska jag och lillsnuttan bege oss mot stallet! Eller, hon är nog inte så liten längre ;)

Kicks

Tror ni jag blev överlycklig just när jag märkte att kicks har öppnat en webshop, där dom säljer både MUS smink OCH MAC produkter?! Lyckan var stor, så jag klickade genast hem en breställning! Hoppas nu de får fort med leveranserna därifrån för jag vet inte hur länge jag orkar vänta! :D

Besök kicks.se ni med!

Vaselin

Detta kan jag inte leva utan just nu..

Dagens out-fit



Såhär går jag klädd idag.

Kavaj - HM
Linne - Ginatricot
Leggings - Nelly
Skor - Dinsko

Huvud

Mitt huvud håller på att sprängas! Kan jag inte få bli frisk någongång?! Jobb några timmar nu, återstå att se ifall jag överlever detta..

Nässpray

Som jag blev glad precis när jag hittade nässpray inne i badrumsskåpet! Trodde jag skulle vara helt körd i natt men icket! Älsklingen hade handlat när han var sjuk senast och inte använt den. PERFEKT! Så då överlever jag förhoppningsvis natten! ^^

Make up



Fotade min make i morse, men min kamera vill inte som jag vill ibland? Bilderna blir rätt dåliga. Ser ni vilka färger det är? För antingen är min dator för ljust inställd eller också är de kameran som är de :P

Dagens out-fit

Hemma igen

Phu! Blev nästan en helkväll i stallet, stannade kvar och hjälpte till att fodra dom små liven. Har fortfarande träningvärk i HELA kroppen. De är hemskt för det ser ut som att jag skitit ner mig när jag går typ! :D haha! Nåja ikväll blir de en lugnt kväll igen, jobbar som sagt i morgon. Verkatr dessutom som att jag fått öroninflamation nu också. Perfekt..

Vidare

Hemma från jobbet nu, jag överlevde faktiskt! ^^ Nu ska jag skjutsa hem min lilla syster och därefter åker jag till stallet!

Purple dream



Använde den nya paletten idag! Älskar färgkombon! Nu sticker jag till jobbet!

Seg

Seg morgon! Jag hoppas för allt jag är värd att det inte kommer bli en seg dag på jobbet idag, för då kommer jag att somna! Hatar att vara sjuk! ;/

Katt



Så ser de ut när man gillar påsar ;P

Green



Hann aldrig fota make upen innan jag for till jobbet tidigare idag så ni får se hur den ser ut efter en dags arbetande. Inte allt för seriös make, men imorgon blir det förhoppningsvis bättre!

Klocka



Kan inte annat än älska min klocka från ur och penn! Favoriten som används flitigt! ;)

Dagens out-fit



Förlåt för den sura minen ;)

Jeans - Veromoda
Blus - Veromoda
Boots - Scorett

Paletter

ÄLSKAR paletterna! Fick just världens inspiration när jag öppnade paketet! Nu kommer det bli massa härliga och roliga färger i bloggen :D





ÅH! nu längtar jag sjukt mkt till imorgon så jag får börja testa! :D

Coop

Nu åker jag in till Coop för att hämta ut mina paletter! :D hörs sen!

Hitta ordet



Köpte den här tidningen från jobbet i tisdags. Kan älska att det är så otroligt roligt! Passar mig perfekt när jag är sjuk. Satt uppe halva natten igår och försökte lösa dom. Jag är kung på dessa! ^^ haha!

Sjukling

Hade hopp om en sovmorgon idag. Jag som trodde att jag nästan blivit frisk trodde helt klart fel! När jag vaknade  i morse hade jag knappt någon röst kvar och kunde inte heller andas. Perfekt.. Tror ni jag fick någon sovmorgon då? Nä. Aja, nu måste jag ta mig i väg till stallet på en stund så jag får göra bort de när jag har någerlunda mkt ork kvar ;P

Huvudvärk

Sorry för dålig uppdatering idag, lovar på bättre i morgon! Har way to much huvudvärk för att sitta långa stunder vid datorn idag, så nu blir det sängen!

Dagens out-fit



Dagens out-fit består av
Skjorta - Vila
Linne - Ginatricot
Leggings - Ginatricot
Skor - Dinsko

Nu ska vi skynda oss iväg på valpkursen! Hörs senare! :)

Valpkurs

Phu, så var den jobbdagen över. Nu är de bara valpkursen kvar så kan jag lägga mig och sova sen ;P nämen typ^^ Paletterna kom inte idag ;/ nåja för hoppningsvis dyker dom upp i morgon i stället!

Förkylningen

Jag måste erkänna att det inte finns någon motivation hos mig idag. När jag vaknade hade jag så mkt slem i halsen att jag knappt kunde prata, huvudet höll på att sprängas och jag kunda inte andas. Kul med förkylning va? Så idag blir de igen dagens make för jag ser ändå bara ut som en zombie. Nåja, jobbar några timmar nu, från 9-16.15 det ska jag väl ändå kunna överleva. Det är ju trots allt min lediga dag imorgon! Plus att vi ska på valpträff med lillan ikväll! :D Håll tummarna att jag blir bättre på jobbet ;P

Nu måste jag pysa iväg i alla fall. Hoppas på att mina paletter ligger i brevlådan när jag kommer hem! :D
RSS 2.0