Födelsedag

haha, det går inte så bra för min blogg just nu, men i helgen har jag haft mkt för mig igen. Först midsommar och sedan fyllde jag år i lördads, tyvärr har jag tagit dåligt med bilder från helgen så jag får gottgöra det någon annan gång ;P har minne som en guldfisk så glömmer alltid kameran hemma ^^ fick riktigt underbara presenter dessutom så jag är mer än nöjd över min födelsedag! :) äntligen är man 20 så man kan gå på systemet! haha! ska än en gång försöka hitta på en ny rolig design, har inte lyckas dom senaste gångerna. uppdatera senare!

Just nu

vaknade för kanske precis 2 timmar sen och insåg att det var hyfsat fint väder ute. tog med lille Idefix på en morgonpromenad innan vi återvände upp igen. just nu ligger mina två favorit pojkar bredvid varandra i sängen och sover. dom är så söta ;) har en ledig dag idag, riktigt skönt faktiskt. tänkte bege mig ner till gina strax för att kolla på några linnen, men först blir det frukost! hör av mig senare, bye! ;P

Butterflies

idag blev det några timmars jobb igen, och dessutom lyckades jag hitta mig en riktigt fin bikini ^^ nu behöver jag lägga ner shoppandet men jag är alldeles för beroende, not good! Kom även fram till att pdol inte var den helgen jag är uppsatt på jobb så gick in och pratade med dom idag och dom hade tagit fel helg så det ändrades snabbt :P så med andra ord jobbar jag pdol ändå, både fredag och lördag, fram till halv 11. men det är ju pengar i alla fall! :) nu blir det strax sängen för min del, ska upp tidigt och ringa vårdcentralen, har fortfarande problem.. ;/ aja, bye!

Promises

Nu är det på tiden att jag uppdaterar, jag har varit riktigt dålig nu på senaste men har haft så himla mkt jobb och allt. så tyvärr har jag varit alldeles för slö för att uppdatera.
Hittade mig äntligen en kavaj jacka igår på HM's rea och blev riktigt nöjd med den! :) dock kan jag inte gå på stan längre utan att komma hem med något, det värsta måste ju ändå vara när jag jobbar på Dinsko. Det går inte EN dag utan att jag hittar ett par nya skor direkt jag jobbar där.
Jag har ett problem och måste verkligen lära mig hantera de ;P
RSS 2.0