Sängen

nu är min dag äntligen över! eller jag sover ju inte än men det är väldigt nära ;P blir en tidigt dag i morgon också men förhoppningsvis ska jag få sova ut nån dag efter de. dessutom är det helt sanslöst hur jag kan bli helt galen i skor och vill köpa en princip hela butiken så fort jag jobbar, det är helt sjukt! slutade i alla fall med att jag köpte mig ett par idag, röda läder skor med klack, men så grymt snygga dom var! och till vilket pris dessutom, endast 149:- på rean! :) visar bilder senare. köpte även lite behövligt smink innan jag hälsade på älsklingen i nya lägenheten, och han får det så himla fint! hatar dock att jag inte haft någon tid över än att hjälpa honom för det vill jag verkligen, men nu börjar de bli lugnare så då ska jag ta mig tid att hjälpa finaste! :)

Nu väntar sängen på mig, jag är så sjukt trött dessutom är det lördag så det är väl lika bra att jag går och lägger mig nu. så jag orkar upp i morgon ;P bye!

Jobbar

vaknade till min förvåning riktigt tidigt i dag, helt onödigt för jag börjar inte jobba förens om 1 timme. dock går bussen på en halvtimma så det var väl lika bra antar jag. nu är jag i alla fall helt klar och det ska bli riktigt roligt att jobba idag faktiskt! var ju som sagt ett riktigt bra tag sen jag senast jobbade på Dinsko. aja nu måste jag skynda mig ut med valpen innan jag börjar bege mig till bussen :) ha en bra tag allihop!

Dags för sängen..

Har precis borstat tänderna och smörjt in mitt ansikte för nu hade jag tänkt dra mig till sängen. steg upp tidigt i morse och ska dessutom upp och jobba i morgon. det kommer bli en heldel timmar då jag ska jobba mellan två jobb i morgon, så jag kommer behöva vara pigg då ;P morgon dagen kommer bli riktigt lugnt för mig, men det känns bara skönt. blir kul att jobba på dinsko igen, var ett tag sen senast faktiskt. aja, ha de gott allesammans! bye!

Tävlar



Jag är med och tävlar om dessa fina julgåvor hos Heartsick.
Paketet innehåller Carmex Lip Balm Tube som är bra för frasiga vinterläppar (något jag är i stort behov av), Isadora Power Mascara i färgen svart, ett sockervaddsdoftande parfym prov samt The Body Shops Lip Gloss Dot - Gloss Brilliance som ger ett frostat shimmer samtidigt som det fuktar.
Tävlingen avslutas 10 dec 01:01:01

Tävla du också, här! :)

Naglar

Finns det något värre än när naglarna spricker längst ner och man måste klippa bort dom? ja, de finns det ju men detta är dagens i-landsproblem ;D jag blir så irriterad så det finns inte, sen gör det ju ont dessutom! usch, nu ska jag försöka fila till nageln så jag får bort de värsta så det inte gör lika ont längre...

Julklappstips



Julklappstips för henne!
Snygga jul eller nyårsklänningar från asos, nu har dom dessutom 20 % på endel klänningar från deras sortiment. Dessa är några riktiga favoriter.
Vem vill inte vara snyggast på nyår? ;)

avklarad

sådär jag, så var denna dag avklarad. har gjort bort stallet och dessutom har jag hunnit med och jobba. imorgon blir det ännu mer jobb och hela min helg egentligen ser ut att bestå av jobb, men jag behöver ju pengarna så det är lätt värt de :) har ju inget annat att roa mig med när man inte är fast anställd någonstans, så det blir att åka runt och jobba i stället. men det är rätt skönt, för det är alltid något nytt :) kom att tänka på att det inte alls är så länge kvar till jul nu, panik! eller egentligen är jag ju nästan klar med mina julklappar men jag har fortfarande inte hittat något till min mamma och pappa :S aja, får ta en sväng på stan till veckan, då börjar de kanske se lite lugnare ut i mitt liv ;P

IKEA igen

blir bara en snabb uppdatering idag då jag bara väntar på att min telefon ska ladda färdigt sedan blir det sängen. klev nämligen upp tidigt i morse för att fara till IKEA ännu en gång och därefter for jag och jobbade. sov alldeles för få timmar i natt och sov endast 15 min i bilden så nu är jag jätte trött! blir att stiga upp tidigt i morgon igen, men det är lugnt för idag kommer jag åtminstone i säng i tid ^^ aja, nu ska jag tvätta bort sminket sen blir det sängen :) bye!

Right now

sådärja, nu har jag blivit rätt så duktig på att sticka upp i tid. dagens planer är väl att börja med att bege mig till stallet och rida ut en sväng i "snöstormen", nog för att den har slutat idag nu är det bara lite snö som faller från himlen^^ sen blir det att jobba. imorgon blir det ev att åka till ikea igen, beror helt på hur det ser ut med jobb för min del. aja, här kan jag inte sitta nå mer för då kommer jag aldrig hem i en bra tid ikväll ;D ha det! bye!

God natt!

Jag ska egentligen sova, och har faktiskt inget vettigt att berätta. snöstormen har äntligen lagt sig och förhoppningsvis är det bättre väder i morgon. jag är dessutom rätt trött och ska upp riktigt tidigt i morgon, så med andra ord väntar sängen nu, tyvärr :)

Passar på att visa dessa godingar från stylebystars, kanske en jul eller nyårsklänning?
verkligen något man kan önska sig i julklapp i alla fall :)



The day after

hade en grymt trevlig kväll i går, visserligen fick jag alldeles för få timmar sömn i morse vilket resulterade till en hemsk baksmälla med konstant huvudvärk. inte så mkt att göra åt. kravla mig upp i sängen och drog på mig kläder, Massor med kläder med tanke på hur kallt det var ute. begav mig till stallet och drömmer mig tillbaka till min varma, sköna säng. målar det som ska målas och sen begav jag mig hem igen. nu funderar jag på att gå och lägga mig igen, jag var jätte hungrig när jag kom hem och vräkte i mig mat, inte alls bra för nu verkar det som att det vill komma ut igen, samma väg som det kom in.. usch! måste ändå upp tidigt i morgon, så det kanske är lika bra?

Skyltdockor

har precis gjort mig iordning och klätt på mig, för ikväll ska jag, helle och bea vara levande skyltdockor på EM, ska bli spännande att se vad dom har att bjuda på xD haha, lite mysko ställe att vara på kanske, jag vet inte? men det blir intressant. har nästan införskaffat mig alla julklappar också, så nu behöver jag inte stressa så himla mkt just vid jul. skönt!




Något jag skulle vilja att tomten gav mig i år!
Modekungen.se säljer dessa underbara skor, och förutom dessa har dom ett fler tal andra riktigt tjusiga skor, ta en titt ni kommer säkert att fynda :)

GratisMode



Hela tiden ökar gratissidorna på marknaden och nu har denna enkla sida kommit. Här kan man byta ut poäng mot trisslotter, biobiljetter och presentkort (bl.a HM, Vero moda m.m.)

När man uppnåt 250 pkan man byta in till 2 trisslotter
400 p en biobiljett
750 p ett presentkort på 300kr
1500p ett presentkort på 500kr
och 200 p ett present kort på hela 1000kr i valfributik

Enklare än vad man tror så man kan ge det ett försök, när man blir medlem får man dessutom 50 p i startpaket.
Och det bästa av allt är att det finns ingen hake, Allt är gratis.

Registrera dig här!

Twilight

Hade tänkt fara iväg i helgen och kolla på Twilight då premiären var alldeles för fullbokad och man vill inte ha dom sämsta platserna heller ;P filmen verkar så grymt bra och den har då tagit mig med storm, och säkert många andra dessutom. Så det blir verkligen att åka och se den! Handlingen bara Älskar jag! och framför allt karaktärerna ;P så nu hoppas jag att den är lika bra som mina förväntningar, men det tror jag :)

Narnia

Dålig uppdatering som vanligt, men min helg har varit väldigt hektisk så jag har helt enkelt inte haft tid. Har kollat på ladder 49 idag, och jag måste säga at tdet är en grymt bra film. dock jäkligt sorlig ;/ nu hade jag däremot tänkt fortsätta kolla film men nu ska jag se den nya Narnia "Prins Caspian". Visst är de så den heter? :) Jag hoppas att den ska vara lika bra som den första var och om inte annat kan jag alltid somna framför tv ;D men nu ska jag börja bege mig. Bye!

Söto



Kolla vilken skillnad de är på lillgubben! haha så jäkla söt han var som bäbba! och vad stilig han blivit nu ;)

Natti natti

seriöst, vad gör jag uppe nu egentligen? haha! jag slutar aldrig förvåna mig själv, jag är sjukt trött men ändå sitter jag här. måste vänta tills min mobil har laddat klart för har inget bra uttag i mitt rum som jag kan ladda den i, bra va? aja, kollar som vanligt på make up utbildningar, egentligen borde jag göra en, jag har ju som sagt inget bättre för mig nu när jag inte har något jobb. men samtidigt vill jag inte lämna älsklingen och mina vänner heller. blir aldrig riktigt klok på detta så jag får vänta en stund till och se ifall de löser sig med jobb ;) bye

I need it

Satan, det här går inte. jag behöver ett jobb och det är fort! hur ska jag kunna överleva utan pengar? det är fullt omöjligt i mitt liv! okej, det är de nog för alla, men jag har ett alldeles för stort behov för att ens kunna snåla ;/ har dock sökt mig en hel del jobb men de verkar inte vara någon som vill anställa mig, och egentligen var det nog lika bra för inget av jobben jag sökte ville jag jobba med heller. kanske märks det? aja, ska göra en riktigt seriös sökning idag. faktiskt har jag jobbat en hel del nu på senaste men det är inte till räckligt. vi får väl hoppas det löser sig hel enkelt, annars blir det att plugga.

Var med älsklingen och kollade på tapeter idag, jag hoppas han blev lite klokare nu. det blev då jag och jag som inte ens ska tapetsera, men det är bra att veta till senare ^^

Soon it's over

Uppe tidigt idag igen, är nog lika bra med tanke på vilken tid jag ska upp i morgon. så nu kommer jag förhoppningsvis somna tidigt ikväll ;P ska iväg och jobba strax och sen blir det tandläkaren, så håll tummarna för att jag inte har några hål nu! :O vill helst inte tillbaka snart igen ;P aja, ska gå och byta om nu och sen börja bege mig till stallet. bye!

Ledig

ojoj, vad har jag egentligen gjort på min lediga dag? det känns som att jag knappt hunnit med något! jag som skulle fixa mitt rum och göra det klart, tror ni jag gjort de då? verkligen inte.. nu får jag dåligt samvete dessutom. jag trodde till och med att jag skulle till tandläkaren idag för att dom sms:a mig men det var i morgon så det får jag verkligen inte glömma. skulle vara trist att behöva betala för något som man inte ens gjort. blir att jobba direkt på morgonen sedan tandläkaren och vidare att jobba igen. är åtminstone stalledig imorgon så då hinner vi ännu mer på jobbet. sen på fredag blir det att fara på ikea med hjärtat, så då får jag spendera ännu en dag där ;> inte alls bra för min ekonimi, men å andra sidan han jag inte alls tänkt shoppa något så då är det okej ;P nu ska jag gå och slå in julklappar sen fixa liiite med rummet för att sedan lägga mig och sova så jag orkar upp i morgon! ^^ bye!

Jahapp?

Ursäkta mig, vad gör jag uppe nu egentligen? jag behövde inte kliva upp förens vid 11 men ändå är jag uppe nu.. aja, hade tänkt försöka hinna duscha då innan jag beger mig iväg till jobbet, eller vad man ska säga ;P bör väl lägga på ett kål nu om jag ska hinna, men det tror jag. Bye!

Det är mkt man vill...

Funderar på att införskaffa mig denna, den är så grymt söt!


Hemma

Idag bar de av, tidigt så inni h-vete. Och trots detta tycker jag faktiskt att jag var hyfsat pigg, tills jag slocknade i bilen och vaknade 20 min innan vi var framme. Skönt :) Väl inne på Ikea blev det shopping, och då menar jag verkligen shopping. Fick sån himla inspiration så det är inte sant, tom jag var sugen på att flytta hemifrån tidigare så är det INGET jämfört med nu. Gud vad man hittar grejer alltså! shit! tillslut fick jag helt enkelt hejda mig, jag har ju trots allt inget fast jobb så jag kunde ju inte spendera flera tusen ;P Aja, blev en hel del saker i alla fall, och de mesta gick i lila, en färg som jag är helt inne i nu. Imorgon ska jag och mamma kika på nya gardiner och sen ska jag möblera om i mitt rum! :D de kommer bli Grymt läcker! ^^

Föresten köpte jag mig en orkidé idag som så klart också gick i lila, frågan är nu bara hur länge den stackarn kommer att leva!? den var grymt snygg så jag blir överlycklig om han lyckas leva några månader åtminstone, men det ska han väl klara?

IKEA

Yes! äntligen blir det att åka till Ikea, som jag har längtat nu ;D imorgon bär det av och då blir det dessutom en heldagsledigt från hästar och jobb, ev blir det lite jobb på kvällen men det får jag klara av. Nu gäller det bara att komma i säng tidigt så man orkar upp när klockan ringer imorgon, det kan bli jobbigt ;)
RSS 2.0