Nyår

Har precis pallrat mig upp från sängen och ska bege mig iväg till stallet och rida prinsen! Sen skynda sig hem för att göra sig klar inför ikväll. Vi blir några stycken hemma hos oss, äta god mat, dricka gott och spela kinect! Kommer bli riktigt trevligt!;) Gott nytt år på er!

Pärlor

Har hunnit vara förbi Anette såhär på morgonen där hon fått kika på en luva och en kavaj som hon ska sy fast pärlor på. Tror det kommer bli ASSNYGGT! Eller tror och tror, jag vet att det kommer bli det;) Hon är grym på att sy fast pärlor på luvor och schabrak så tvivlar inte en sekund på att det kommer bli dåligt. Ska bli väldigt spännande att få se resultatet sen! :D
 

Film på prinsus

Prinsus, som vanligt fiin! Här börjar han dock bli lite trött så orkar inte riiktigt lyfta på tassarna. Men hindret ligger ju kvar trots allt;)

Imorgon

Känner att jag börjat tappa stinget lite. Har haft alldeles för mkt att göra såhär vid jul och nyår så därför har de funnits för lite tid att uppdatera bloggen. Nu är jag äntligen ledig i 4 dagar och måste säga att det är väldigt välbehövligt! Var och hoppade prinsus i ridhuset i fredags tillsammans med finaste Angelica, det gick mkt bra och som vanligt var han überladdad! Film från detta kommer att visas senare. Idag är det mkt som står på schemat, är dock hästledig. Det är faktiskt riktigt bra för annars skulle jag nog inte fått ihop mina timmar detta dygn! ;) Handling och fix inför nyår står på schemat med min kärlek!
 
 

God Jul!!

God Jul önskar jag er alla fina och underbara därute! Ikväll ska man bara mysa och må med familjen. Turligt nog kommer jag kunna äta julmat då smärtan i tanden blivit lindrigare, omän den fortfarande är kvar. Nu stiga upp och göra sig i ordning!

Fina

Är hon inte för vacker min fina fröken?:) Undra om hon eller jag är lyckligast över en promenad?;)

Tävling

ÅH vad jag är taggad för tävlingssäsongen!! Vill att den ska börja, typ helst igår! Prinsen är så sjuuukt fin just nu och jag är övertaggad delux! Kommer bli ett sjukt roligt tävlingsår!

Hoppträning

Sista hoppträningen för Linda detta år! Prinsus var GRYM! Trots att han inte hade en aning om hur man hoppade ett hinder i trav med en travbom innan, Hmm.. Träning på det!
Han är SÅÅ fin!

Todays

Har varit lite dålig uppdatering nu några dagar tycker jag. Tyvärr är det för att jag haft så himla mkt att stå i! Men nu ska det bli ändring! Cira är ju äntligen på G nu, vi promenerar nästan varje dag korta sträckor så hon ska bli stabilare i benet. Fr om idag ska vi öka upp längden på promenaderna. SKÖNT! Idag jobbar jag ett kortpass, förmodligen kommer de vara as mkt folk, men det är som roligast att jobba då;) Sen var tanken att prinsen skulle få ett markarbetspass/studs på planen, men när jag såg vad termometern stod på tror jag att det får bli en barbacka tur runt kvarteret i stället. OM nu inte det hinner bli lite varmare tills jag slutat ;) Nåja, nu skynda mot jobbet!

Äntligen

Var somsagt på kliniken imorse med Cira för att kolla upp hennes sår. Det har blivit betydligt bättre nu men fortfarande är de ett litet sår kvar. Men nu får vi äntligen börja motionera henne igen!!:D! % Känns så himla skönt alltså! Som jag väntat på detta!

Outfit

Denna übersnygga outfit från Cristina sport VET jag att prinsen skulle bli såå himla snygg i! Åh skulle vara vilja klicka hem den nu på en gång! Det var farligt snyggt alltså. Schabraket kommer från tophorse.se!

Träning

Hoppträningen igår gick SUPER, trots en avfallning;) Prinsen tycker de är otroligt svårt med travhoppning och bom innan;) film kommer förhoppningsvis upp under dagen!

Glitter

Jag köpte denna snygga guldglittriga eyeliner i lördags. Passar perfekt till ögonskuggor och som vanlig eyeliner.

Vinterkyla

Usch! Det är så sjukt kallt ute nu, och jag fryser till och med när jag står inne! Direkt efter jag slutar ska jag slänga på mig varma och skynda mig till stallet för att rida en riktig energiknippe! Han har varit riktigt laddad nu några dagar;) Imorgon väntar som tur var en efterlängtad hoppträning! Jag är taggad till 1000, och de gissar jag att prinsen också är!;)

Knäskydd

Hittade detta back on track knäskydd som jag verkligen skulle vilja testa! Eftersom mitt elaka högerknä väljer att paja vintertid kan ju detta vara ett alternativ? 295:- kostar det bara, lätt värt de ifall de funkar! Perfekt!

Julklappstips no 3

Något annat jag gärna hittar under granen är ett par nya chaps, då mitt ena par blivit alldeles för stora och dom andra gått sönder. Dålig kvalitét på det som gick sönder då dom gjorde de efter bara 3:e användningen. Nåja, dessa snyggingar från hööks har jag testat och älskar passformen på dom. Sen önskar jag mig även stigbyglar som inte pajar mina knän! Hatar när vintern och kylan kommer, då pajar alltid mitt högra knä. Inte roligt att sitta i en sadel när smärtan är enorm!
 

Högst upp

Högst upp på MIN önskelista hittar vi denna underbara plattång från GHD. Den är inte bara äckligt snygg att titta på, utan den är också troligt bra och glider lätt genom håret och plattar även till alla irriterande frizztoppar. 1999:- går den lös på, och då följer även hårfönen med på köpet. Ni kan bla hitta den HÄR. Om den inte ligger under granen på julafton kommer de lätt bli en försenad julklapp till mig själv!

Dagens make-up

Älskar när man har mkt tid på sig på morgonen så man hinner med att experimentera lite med sminket. Idag blev det en grå/silvrig makeup med matchande glitter. Superfint! En påminnelse till mig själv, köp guldigt glitter!

Hoppträning

Imorgon väntas förhoppningsvis hoppträning med en sjukt laddad prins! Just nu är han rätt så pigg. Fast jag gillar dock när han är pigg och framåt. Han är såå rolig att rida!

Dagens make-up

Idag kör vi på blått och glittrigt, bara för att matcha kylan ute. Huvva! Jag fryser på allvar ihjäl! Nu är de bara hoppa i kläderna och bege sig ut i kylan till jobbet.

Skadan

Sådärja, benet var ju somsagt väldigt svullet. Dom kunde inte riktigt svara på varför det blivit då då vi inte hade lindat bandaget för hårt. Dom trodde väl att det hade något med senan att göra såklart men det var ingen fara. Så fort dom började massera den väldigt vätskefyllda tassen så gick den ner i svullnad. Skönt! Såret såg också bra ut. Nu håller vi tummarna för att allt elände har tagit slut nu!

Dagens update

Lillan har ingen feber men benet är riktigt svullet. Försökte känna efter om vi lindat för hårt kanske? Men får ner 2 fingrar utan problem? Nåja ringde vet Nu på morgonen, kl 4 får vi komma in. Tydligen var de inte normalt. Oväntat?
 

Dåligt

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen nu några dagar, men Cira blev dålig igen såklart så har inte orkat blogga. Just nu ligger hon i soffan och myser med mig, febern har gått ner men hon är väldigt slö och har ont i benet. Förståeligt givetvis då såret gått upp och det nu är ett köttsår där. Är ändå väldigt glad att jag har en sådan tapper tjej som verkar klara de mesta!<3 Vi får bandagera om henne utan protest, inte en min gör hon! Underbara tösen! Nu håller vi alla tummar och tår för att det ska gå vägen!
RSS 2.0