Schabrak

Eftersom prinsen skötte sig så himla bra idag så fick han ett nytt schabrak. Luvan hade hon inte hemma så den måste vi beställa. Älskar färgen och Charmeur passar så himla bra i det!

Norrskenet

Startade bara en klass idag, 1m. Prinsen hoppade så sjukt bra och hade bästa känslan på honom trots grisigt väder. Tyvärr ett olyckligt pet på första hindret då han tittade till lite och glömde fötterna när han hoppade. Men i övrigt var han.så sjuukt himla fin!! Ser verkligen framemot inomhussäsongen nu! Film kommer strax.

Morgon

Idag fick jag sovmorgon med tanke på att det är tävling som gäller. Just nu är jag inte så ledsen över att prisse stannar hemma. Innebär att de bara blir en klass för mig i detta kassa regnoväder! Hoppas de vill lugna ner sig innan min start!

Nya skor!

Köpte nya skor till min lilla skosamling i förrgår. I love them förstås;) Super sköna och man kan gå med dom en hel dag utan att få ont i fötterna!

Tösen

Idag har lillan mått betydligt bättre! Hon börjar äntligen bli sitt vanliga glada jag igen och det känns så skönt i mamma hjärtat! Efter vi varit ute i morse ville hon inte gå in och när vi kom in började hon busa. Fina tösen!<3

Dagens make-up

Spellbound och paradise från MUS har jag använt i denna mejk!

Shopping

Insåg att det blev mer shopping än jag trodde så börjar visa lite i sänder. En topp och en ring från bikbok som hade 50% igår. Sammanlagt blev de 130:-. Billigt och bra!

Tävling

Den hära mannen får tyvärr stanna hemma på söndag. Han var tydligen oren även idag när dom kollade honom. En tid hos vet får bokas, förhoppningsvis är de ingen fara med honom!

Tjejkväll

Shoppade lite nytt på tjejkvällen igår, strax får ni ett inlägg med vad som inhandlades!

Tävlingsoutfit

Snygg men enkel tävlingsoutfit! Ibland behöver det inte hända så mkt. Blåa eller vita skydd till, tjusigt!

Film

Här kommer ännu en film från träningen i onsdags. Här är det travhoppning som prinsen tyckte var väldigt jobbigt!

Sweetheart

Fick ett tråkigt besked igår. Nåja så länge lillan blir helt återställd så kommer jag göra allt för henne! Min lilla skatt!<3 Idag är benet super svullet och hon är liite irriterad över hälstödet. Iövrigt är hon en fantastisk sjukling som vet att hon måste ligga stilla.

Dagens outfit

Tröja - Veromoda
Jeans - Ginatricot
Kofta - HM
Skor - Hööks
 

Regn

Är huvudet dumt får kroppen vila! Red ut prinsen i ösande spöregn! Smart? Verkligen inte! Både jag och Charmeur var så blöta när vi kom in så man kunde tro att vi hade badat i en å! Man kunde rent krama ur vatten från kläderna! Och då var vi bara ute i 20 min! Herregud..

Träning

Över till något mkt roligare! Igår på hoppträningen så var Prinsen sååå grymt himla fiin! Han hoppade väl, sög tag i hindret och framför allt blev han aldrig stark! En super bra övning som jag faktiskt trodde vi skulle få svårt med, men icket! Älskade älskade Charmeur!
Andra rundan(som såklart inte kom med på film) var så klockren!

Beskedet

En lös hälsena blev resultatet. Operation blir det snarast, förhoppningsvis slipper vi åka ner till strömsholm för att göra det. Men det lutar åt det.

Cira

Åh min älskade fina prinsessa! Självklart var det värre än anat! Nu väntar vi på röntgen...

Prisse

Bjuder på en bild från tävlingen i Söndags, medan ni kanske egentligen väntar på spänning av Ciras resultat. Håll tummarna nu!

Kliniken

Uppe med tuppen imorse. Åkte till stallet för att släppa ut alla djuren. Nu ska jag alldeles strax packa in mig själv och Ciran i bilen. Därefter åker vi till kliniken för att se vad som kan vara skadat. Idag har hon faktiskt inte haltat så mkt alls! Så det är ju positivt. Något är absolut galet i benet och vad som är fel får vi förhoppningsvis snart veta! Är bara glad just nu att hon kan gå på det omän hon inte vill stödja! Hörs senare!
Mitt hjärta!<3 Vad skulle jag göra utan dig?!

Otur

Det är INTE min dag idag. Först Ciran och nu på träningen var Prisse också oren.  Otur eller vad? Då hoppas vi det är något lindrigt med tösen imorgon och att åtminstone Charmeur håller sig ren i benen!

Ciran

Åh! Nu håller vi tummar att det inte är något allvarligt. Imorgon klockan 10 åker vi till gammelstan för att undersöka hjärtat!<3

Halt

Åh! Lillan är halt! Efter vi varit ute på morgon promenaden och kastat boll så var hon halt. Såg inget på henne innan men när vi kom in igen ville hon inte stödja på benet. Trodde först att hon bara hade blivit kall men så verkar de tyvärr inte vara. Veterinären tyckte jag skulle avvakta en vecka, blir de inte bättre får vi åka in. Älskade lilla vän! Sträng vila åker hon på nu.

Dagens make-up

 
 
 
Blev väldigt enkelt idag. Den röda kommer från MAC, men.minns inte vad den heter.

Blommor

Idag köpte jag mina 2 första riktiga blommor som man måste ta hand om. Har en växt sedan tidigare också men han överlever att vara utan vatten i 2 månader, tror inte riktigt dessa klarar det. Så ska bli spännande att se hur länge dom kommer att få leva!

Ännu en

Här kommer filmen från första klassen där vi dessutom kommer 2a! Hans första omhoppning men när det bara var en träningstävling passade jag på att testa svänga honom lite här och det gick ju. Om ni undrar så ja, det ÄR Prisse som skriker i videon ;)

Film

Inte tittigt på ett enda hinder! Ibland förvånar han rejält! Denna klass kom vi 6a i då den blev ihopslagen med ponnysarna.

Flambirds Sweet As Candy

Min vackra tös igår! Pälsen kommer sakta men säkert tillbaka. Strax kommer filmerna från gårdagens tävling upp!

Mot stallet

Åker till stallet nu! Ska rida ut på prinsen i det fina vädret. Ikväll kommer de upp film från gårdagens tävling med monstret! Vi kanske skulle ha filmat hela dagen så ni fick se hur han betedde sig. Haha!

Tävling

Förlåt för dålig uppdatering men har varit på tävling heeela dagen! Nu är jag äntligen hemma men är Helt slut i kroppen! Prisse har rent varit GALEN idag! Stod och skrek på hans tjej Elsa, skenade runt, kastade sig, betedde sig inte alls bra överhuvudtaget och han stegrade nästan över dessutom!(Man kunde tro att han var en 3årig hingst som ALDRIG hade lämnat gården innan) Helt jäkla galen var han! Men inne på banan skötte han sig och hoppade BÅDA klasserna felfritt och i första klassen kom vi 2a, i andra klassen kom vi 6a. Den klassen var dessutom en acumulatorklass med massa titthinder som han hoppade utan problem! Ja, han är vääldigt speciell denna grabb. Tror det bär sig att man måste vara arg på honom redan på framridningen, för dom gångerna hoppar han bäst inne på banan!

Dagens make-up

Hann sminka mig innan dopet trots allt! Så detta blev resultatet:

Dålig morgon

Som jag försov mig i morse!! Kom i tid till jobbet men totalt ofixad och vi som ska på dop efter jag slutat! Skiit också!!

Lisel

Hittade en gammal bild på mig och Lisel. Erica Sjöströms häst som jag red mkt förrut innan hon köpte hus och flyttade till Skellefteå. Den här bilden måste vara minst 3 år gammal! Fina Lisel var verkligen en grym läromästare!

Akuten

Min fina vän i tisdags då vi spenderade kvällen på akuten! Vilken tur att det inte blev något allvarligare och att svullnaden gått ner igen!

Nya smycken

Köpte nya smycken igår inne på Ur&penn. Älskar att dom alltid har massor fint  till superbra priser! Blev ett halsband och ett par örhängen, och ett pack med tunna snoddar.
 

Resident Evil

Filmen igår var helt klart godkänd! Fast det var ju mer av en karlfilm än en tjejrulle ;) Men det hända saker hela tiden i den så man hann aldrig bli less. Att den var gjord i 3D var också riktigt grymt! Det här kan nog vara den bästa filmen än så länge som jag sett i 3D, dels för att allt som hända blev genast mkt mer läskigt och hjärtat stannade mer än en gång i filmen! haha!

Bio

Nu är jag hemkommen från jobbet och duschad. Blir att springa över till grannen nu som fyller år, därefter åker jag och älsklingen på bio. Gissar på att det blir denna:
Tror faktiskt inte att jag har så mkt att säga till om denna gång. Det blir nog bra!

Kärlek

Älskar denna häst!<3 Han är så himla underbar på såå många sätt! Fina prinsen!

Huvor

Dessa huvor handlade jag i Lördags på Hööks. Charmeur blev supersnygg i dom och passformen är verkligen super! 99:- st kostar dom och finns i fyra olika färger, marin, svart, brun och vit.

Working

Idag jobbar jag till 18, därefter blir det nog bara en lugn kväll framför tv då jag redan nu är aptrött i kropp och själ! Uppstigningen from hell i morse alltså. Nåja, man blir ju oftast piggare efter lite jobb så man får komma upp i varv.
Finafina prinsen från i söndags! Måste verkligen få min kavaj fixad till nästa tävling.

Ännu en film

Här kommer en film på hans svårare varv som han dessutom blir mer springig i. Men även här är han jättefin omän det går liite snabbare här.
 

Film

Här kommer en film från gårdagens träning med prinsen!

Hoppträning

Prinsen hoppade super idag! Kombinationsträning var precis vad vi behövde! Han var lite spänd i början men massor mer avslappnad i slutet! Finafina häst!<3

Höstväder

Vilket härligt höstväder vi haft idag! Tog med mig lillan på en långpromenad tidigare idag och det uppskattades av oss båda. Synd bara att det snart blir vinter och kallt i stället. Nu laddar vi däremot upp för hoppträningen nr 2 ikväll!


Ta 3 betala för 2!

Sist jag var i Luleå hittade jag dessa godingar inne på Skopunkten. Dom är inte kända för att ha snygga bilder på deras hemsida så Ingen av bilderna gör skorna rättvisa. Alla paren är SÅ mkt snyggare i butik! Älskar att dom dessutom har ta 3 betala för 2! Måste verkligen ta mig iväg till Luleå någon dag och shoppa skor.

Tävlingsoutfit

HV Polo schabraket är så grymt snyggt! Egentligen kan man skippa huvan och bara köra på pannbandet och schabraket, men ibland vill man ju kunna variera och ha valmöjligtheter! Brunt är dessutom en färg som passar på alla hästar.
Alla produkterna kommer från Hööks.

Goddagens

God morgon! Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk! Och som vanligt på sina lediga dagar är det mkt som står på schemat. Nåja, har vilat en stund och nu tänkte jag ta ut lillan på en promenad. Ikväll blir det hoppträning igen. Tagg!

Fokus

Älskar fokusen på prinsen på denna bild! Han är taggad till tusen! Precis som det ska vara.

Film från träningen

Här kommer en film från dagens träning. Tyckte han var jättefin idag och hoppade alla titthinder utan problem! Han är nog tusan bättre inomhus alltså!

Farlig hund

Söta Ciran! Lyckades fota precis när hon gäspade.


Rosett

Våran första rosett tillsammans, 4 fel i 95 cm men det var inte tillräckligt med nollor i unghästklassen. Men detta var helt klart våran bästa runda hittills!
 

Dagens make-up

En dagens! Eyedust från MUS Sea breeze! Hade för bråttom för att hinna något avancerat!



Vetras Princis 80 cm SRK

Här kommer videon från 80cm klassen med Prisse. Som ni ser tjurar han såklart ihop vid 6:e hindret, trots att han gått bra hela vägen innan. Han tjurade ihop en gång innan jag passerade start också, men det hamnade inte på film. Detta är helt klart en godkänd runda då vi faktiskt tog oss runt med bara 6 fel!

Hoppning

Prinsen tyckte nog att hindret var alldeles för lågt, så då gör man det bästa av situationen och hoppar högre i stället. SÖTNÖT!

Bloggdesign

Just nu händer det lite på bloggen ifall ni tycker det ser konstigt ut. Underbara Jackie håller nämligen på att snygga till min blogg en aning! Ni får hålla ut:)

95 cm Skellefteå RK "Prisse"

Här kommer videon på Prisse i 95:an. Han var klockren på hinder i denna klass och tjurade inte ihop en enda gång! (Det gjorde han i ridhuset i stället varje gång vi fick möte) Här kändes han ridbar om än han blev lite pigg och drog iväg på 5:an som han dessutom då rev. 4 fel men vi fick oss ändå en rosett då det enbart var en felfri i denna klass! Ätnligen kanske det börjar släppa?!

Ren häst

Såhär skitig är man dagen efter en tävling. Prinsen tyckte det var onödigt att vara ren mer än en dag!


Tjusigt i höst


Allting hittar ni på ikeas hemsida!

1m Skellefteå RK

Här kommer filmen från våran 2:a 1m tillsammans! Han hoppade även här super om än han var lite tröttare i denna klass. 4 fel men är SÅ nöjd! Målet var ju trots allt bara att vi skulle ta oss runt.
Han tittar lite på sista hindret därför kommer vi dåligt på de, men lilla ängeln hoppar om man pushar på honom! <3 

95 cm Skellefteå RK

Här kommer en film på underbara fina älskade Charmeur som var SÅ fin igår! Trots att jag knappt han hoppa fram innan denna klass så skötte han sig som vanligt perfekt och hoppade super! En dubbelnolla men får dålig tid för placering. Nästa gång jag tappar stigbygeln ska jag inte fokusera så mkt i den utan rida som tänkt!

Update

Snabb uppdatering bara då jag egentligen är alldeles för trött för att sitta framför datorn! Båda hästarna har skött sig EXEMPLARISKT idag! Prisse var väldigt grinig på framridningen, men när jag väl hoppade fram och inne på banan första svängen tjurade han bara i hop en gång! (Egentligen två men den första gången var innan startlinjen) Så vi kom runt på bara 6 fel. I 95 cm klassen var jag dubbelnolla med underbara Charmeur men tyvärr få dåligt tid för en placering. Det grämer mig såklart när jag tappade stigbygeln efter sista hindret i grunden och red därför en längre sväng till första hindret i omhoppningen, hade jag inte gjort de skulle våran tid varit bättre. Nåja, jag är så GRYMT nöjd över rundan i övrigt! Prisse tjurade inte engång i denna klass, men fick däremot ett pet. Blev ändå en rosett då det inte var tillräckligt med nollor. Sen i 1m klassen hade jag ett pet med Charmeur, men vad gör de när man sitter på finaste hästen någonsin?! OJ vad nöjd jag är över dagens tävling! Filmer kommer upp senare!

Makeup tutorial

Här kommer en grymt bra makeup tutorial som jag gillar skarpt! Denna tjej är riktigt duktig på att sminka och gör ofta tutorials där hon visar hur hon sminkar. Me like!

Snyggt åt doggsen

Även hunden ska väl vara snygg i höst? Dessa tjusiga saker kommer från Hööks, täcket har jag själv redan lagt vantarna på till Cira och måste säga att det hade väldigt bra passform och är grymt snyggt!

Inredning

Snyggt till hemmet.
Allting hittar ni på Lagerhaus internetshop!
 

Tävling

Just nu är jag förmodligen i stallet och på tävling, så därför har jag uppdaterat med några tidsinställda inlägg idag! Hoppas det duger så får ni en bättre uppdatering senare efter jag kommit hem!

Godnatt

Sorry för dålig uppdatering. Sitter och kollar film med finaste Fanny nu, därefter blir de sängen. Tidig morgon väntas imorgon! Förresten så shoppade jag två nya luvor på Hööks, visar senare!

Dagens make-up

Testade min nya skugga misty forest tillsammans  med 24 karat  från  make up store idag. Gillar kombinationen med dom ihop! Blev superbra!



Lördag 15/9-12

Godmorgon! Har precis vaknat så ligger och myser i sängen. Äntligen på 2 månader(om inte mer) hat jag fått en hel ledig helg! Så skönt! Har en heldel inplanerat idag, bla ska jag åka och se när älskligen spelar match, packa, rida och bada inför imorgon. Sen blir de eventuellt en tripp till Luleå och Hööks med bästaste Angelica. Så fullt upp med andra ord. Hörs senare!


Skärp

Ett av mina nya skärp från Ginatricot. Tycker det är riktigt snygg! Fin detalj till jeans också. Ursäkta för den dåliga bilden bara.
 


Must have!

Älskar detta täcke från hööks av märket Lamicell, passformen är super och det är så himla snyggt på!

Regn

Goddagens! Har precis kommit hem från stallet, såklart skulle jag tajma regnet och rida precis då! Tur jag inte är gjord av socker, däremot är jag iskall nu! Men nu ska jag skynda mig att bli klar för lite jobb, endast 4 timmar jobbar jag idag och sen får jag lång helg! Taggad inför söndag!

Vill ha!

ÅH! Vill så gärna ha dessa saker till Charmeur! Han skulle vara så otroooligt snygg i den blåa färgen! Ojojoj, tror minsann det får bli en tripp till Hööks snart igen. Har fått dille på att handla schabrak i massor! Borde nog kanske lugna ner mig en aning men det är så kul! Guldiga stigbyglar skulle göra denna outfit komplett, men röda funkar ju också.

Ännu en!

Här kommer en film på sista språnget på räcket. Hade verkligen känslan igår, oj vad fin här är! Trots att jag var helt död i svett av att rida krutpaketet igår. Men han funkar KANON bra på vanligt tränsbett så hoppas det håller i sig även till vintern!

Film från gårdagen

Här kommer äntligen filmen på finaste Charmeur igår! Han hoppade SÅÅ fint och hade bra tryck på honom. Samma känsla ska vi ha i skellefteå på söndag, är så sjukt taggad!

Tävlingsoutfit

Eftersom det är så himla modernt med den americanska flaggan inom modevärlden har det även blivit väldigt populärt i hästbranschen. Jag gillar de! Supersnyggt att det händer något! Gillar man inte denna kan man ju alltid köra på den svenska i stället.
Huvan och schabraket hittar ni på Chevalridsport.
Skydden kommer från Ridewithstyle
Stigbyglarna kommer från Charlies.

Träning

Hoppträningen idag gick också sjuukt bra! Han hoppade såå himla fint! Oj vad han är häftig lilla hästen! ;) Eftersom filmen från dagen inte hunnit laddas upp ännu bjuder jag på en video från igår på prisse, bara språng på oxern där han hoppade betydligt bättre än första gången!

Vill ha!

Skulle gärna klicka hem dessa godingar! Transportskydden och grimman kommer från Hööks, och det snygga täcket kommer fron Horze.

Dagens make-up

Såhär ser dagens mejk ut. Testade den nya skuggan misty forrest. Var stressad i morse så det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men älskar skuggan!
 

Makeupstore

Nu är dom äntligen mina! Ska bli riktigt kul att få testa dom sen! Har varit sugen på att lägga vantarna på dom ett tag nu.


Tävlingsoutfit

Den här outfiten är speciellt snygg på fuxar och skimlar. Även här älskar jag schabraket. Enkelt men ändå händer det något på det.
Huvan är från Hööks.
Skydden kommer återigen från Horze, främst för att det är så himla bra pris på dom OCH för att dom finns i alla möjliga färger!
Och det snygga schabraket kommer från GlenGordons kollektion och heter Zagal hard rock, ni kan bla. hitta det här!
 

Film från träning

Här kommer en film från träningen ikväll! Prisse hoppade SUPER! Från början var vi båda lite ringrostiga(!?) Men när jag fick ta tag i mig själv blev det genast mkt bättre! Fiiiiina häst!
Han är lite tråkig och river oxern, men vad gör de när han är fin i övrigt? ;D

Vill ha!

Höstnyheter hos Ginatricot. Dessa plagg får väldigt gärna flytta in hos mig! Älskar den stickade koftan, kommer bli Het i höst!

Godingar

Dessa godingar fick jag med mig hem från jobbet igår. Hade lätt kunnat shoppa ännu mer då vi fått in massor med snyggt, men där fick jag hejda mig själv en aning.


Halsband

Mina nya halsband från Veromoda. 130:- st kostar dom!


Tävlingsoutfit

Här kommer en tävlingsoutfit i vitt! Älskar schabraket, tycker det är himla snyggt!

Skydden kommer från Horze.se
Schabraket från Börjes Tingsryd
Huvan från Schockemöhle vinterkollektion hittar ni Här!
 
 

Morning

Godmorgon! Skit trist väder är det ute idag, tur att hoppträningen blir inne! Är ledig idag så har lite saker som jag ska hinna med. Visar i ett senare inlägg vad som shoppades igår!

Jaha..

SHOPPING! Det är dåligt när man inte jobbat på ett tag, blir alldeles för många saker som får följa med hem då!


Dagens outfit

Tröja - Veromoda
Jeans - Veromoda
Halsband - Veromoda
Skor - Hööks

Dagens make-up

Såhär är jag sminkad idag!
 



Sunshine

Min underbara vackra prinsessa igår på våran promenad!


Smink

Behöver jag säga mer än så? Detta är inte allt! Har 3 fulla lådor till. Jag älskar ögonskuggor!
 
 

Bild

En bild från tävlingen i fredags. Fina killen! <3

Cajsa Ahlbäck är den proffsiga fotografen!
 
 

Tävlingsoutfit

Snygga höstnyheter från Horze.se. Tror minsann att man kanske skulle ha lagt en beställning när dom dessutom kör fri frakt fram till idag!

Tvåtusentolv

Denna prins är så otroligt underbar!

Dagens make-up

Nu har jag äntligen fått testa min nya palett från Isadora, och jag älskar den verkligen! Riktigt snygg på och lätt att arbeta med.



Prisse träning

Eftersom det inte blev någon film på prisse igår, eller rättare sagt är det inget att se, så passar jag på att visa en film från förra träningen i stället. Här hoppade han super! Typiskt att han alltid beter sig på träning men ej på tävling.. Nåja. 

Ännu en film

 
Sådärja! Jackie's (och Angelicas) snälla mamma hade också lyckats få oss på film! Här ser man betydligt bättre. 4an river vi somsagt tyvärr. Sen kommer vi alldeles för nära på hinder nr 6 som ni nog också ser. I övrigt kan vi säga att prinsen var rätt så pigg idag! ;)

Film

Inser ju nu för tusan att man knappt ser något alls på filmen! HAHA! Nåja, Jackie hade också filmat så lägger upp den senare!

Film från tävling

Vet att man ser lite dåligt men här kommer en film från dagens klass i alla fall! 95 cm med Charmeur. Första och näst sista hindret kommer vi lite fel på. Men han var såå himla fin! 

Hemma igen

Dålig uppdatering idag men har percis kommit hem från tävlingen! Charmeur har hoppat super idag och var såå fin! Ett oclyckligt pet dock på 4:an som jag verklige grämer mig över. Hade bra tempo på honom och fick den dära perfekta känslan! Framhoppningen hade jag också velat ha på film för där var han helt underbar! Åh finafina prinsen!<3 Taggat till tusen inför skelletfeå tävligen nästa helg! Prisse däremot han tjurade ihop som han brukar och där blev det en uteslutning. Nåja, får väl se hur han beter sig nästa helg då. Film kommer upp strax!

Tävlingsoutfit

Här kommer ännu en snygg tävlingsoutfit! Allt i grått.
Schabrak och huva kommer från märket Schockemöhle, skydden från HV polo.

Nya skuggor

Dessa tjusiga skuggor fick.följa med hem igår. Den vita heter Satin och den blå skuggan heter Varieté. Riktigt snygga! Den blåa blev dock inte rättvis på bild!


Tävlingen

Har inte varit något nervös för tävlingen idag, men i morse när jag vaknade kände jag hur nerverna börja komma! Åh, varför? Så himla typiskt! Nåja, åker till stallet en sväng nu och tar in hästarna, sen tillbaka vid 12 igen för att börja förbereda!
Bjuder på en bild på Charmis från förra tävlingen!
 

Smink

Är inne i en riktig "jag älskar smink" period nu, and i love it! Köpte två nya härliga skuggor från MUS idag som jag bara Måste testa imorgon! Visar er senare!

Läppstift

Detta läppstift kommer också från Isadoras senaste höstkollektionen och har redan blivit en favorit!
Stiftet heter Bare bohemian.

Byggnad

Idag jobbar jag till 18, därefter blir det att åka upp till PRK kl 19 för att bygga banan inför imorgon! Åh som jag är taggad! :D Hoppas dock bara på bra väder, kräver inte sol men bara det inte regnar!

Hoppningen

Igår hoppade jag en EXTREMT pigg Charmuer, på vanligt tränsbett dessutom. Nåja, tror det kommer bli super, tempot var betydligt enklare att få fram när han fick gå lite av sig själv. Men oj så trött jag blev! Tur att det är honom jag hppar först i morgon. Bjuder på en film, kommer en på banan sen också måste bara klippa ihop den! 
 

Hoppning

Hoppträningen blev inställd idag också, så då åker jag och hoppar Charmeur på planen i stället. Måste hinna hitta galoppen till på fredag! Förhoppningsvis kommer jag kunna visa er en film senare!

haircluff

Köpte denna fina haircluff inne på HM för någon dag sedan. Den är riktigt snygg på när håret är uppsatt i stället för den tråkiga toffsen.


Paradox

Köpte denna palett inne på kicks igår. Den kommer från märket Isadora och heter paradox. Finns i nya höstkollektionen. Alla skuggorna är väldigt pigmentrika och blir otroligt fina på. Hoppas på att hinna göra en sminkning med den idag!

Ridoutfit

Snygg ridoutfit. Älskar västen!

Finafina Prisse!

Prisse hoppade som en miljon idag! Bara därför har vi varken någon film eller bild från våran träning, pga det pissiga vädret. En bana med hinder på 95cm - 1m. Han var klockren! Hoppas nu på samma känsla på fredag och att han beter sig och inte tjurar ihop! Oj vad han hoppar när han är på det humöret! Idag var en sån dag när man kunde ha höjt hur mkt man ville och han skulle ändå ha hoppat! Imorgon nya tag och då är de den andra prinsens tur, hoppas på samma känsla då! TAGG!

Egen träning

Hoppträningen ikväll blev inställd så åker och hoppar Prisse ute i regnet på VRF nu i stället. Håller ALLA tummar och tår för att det inte ska bli inställt imorgon också. Vill gärna hinna hoppa C på den stora utebanan innan tävlingen på fredag. Nu är det INTE måna dagar kvar, nervöst!
 
Denna bilden är från sist när vi hoppade på VRF

Fina damen!

 
Hon är Otroligt vacker min fina tjej! Äntligen börjar hennes päls komma tillbaka också! Har vi tur kanske vi hinner med någon utställning i vinter!
 

Sneakers

Mina nya sneakers! Kanske redan hunnit visa dom? Loove them! Super mjuka och sköna att gå i.


Dagens make-up

Grått och blått idag, hör inte riktigt till ovanlighetens men gillar det!


Tävlingsoutfit

Ännu en riktigt snygg tävlingsoutfit! Schabraket ser dock nästan svart ut, men det är i verkligheten marinblått. Väldigt enkelt och classy!
Huva - Hööks
Schabrak - Ridewithstyle
Skydd - Börjes tingsryd

Båttrip

Ut med båten tillsammans med mina älskade hjärtan!<3


Färdig besiktigad

Klar på besiktningen, bilen behöver inte skrotas! Så hon klarar sig, bucklan går att repa så nu ska vi bara vänta in en tid!

Besiktning

Är bara hemma och vänder! Försökte lägga upp en tävlingsoutfit tidigare men gick inte att infoga bilder? Nåja, försöker igen ikväll, den är riktigt snygg!

Klass ett

Blev uppväckt  av hjärtat för en liten stund sen. Det var lika bra för hade tänkt hinna med en massa idag. Börjar morgonen med att ta Cira på en promenad, sen åker jag mot stallet. Ska fara in och besiktiga skadan på bilen idag också, återstår att se vad dom säger.


Shopping

Här hittar ni vad som gömdes i min VM påse!

Dagen efter

Vaknade precis upp mer död än levande. Blev en himla trevlig kväll igår med grymt god mat och sällskap. Idag mår man ju då som förtjänat. Men vad gör de när man hade en trevlig kväll? Idag står spårning med Cira på schemat, samt stallet för att hjälpa Theres att lastträna älskade Charmis. Hon skulle hoppa honom också så då agerar jag assistans! Slänger i mig frukost nu sen börjas de!
 

Sötnos

Söthjärtat! Taggad till tusen för tävling nästa helg!

Shopping

Det är helt sjukt! Jag klarar inte av att jobba en dag utan att shoppa!  Tror jag har allvarliga problem. Visar en närmare titt senare om vad som gömmer sig i påsen!


Dagens outfit

Detta har jag på mig idag på jobbet, så därför kommer såklart hela outfiten från Veromoda!

Dagens make-up

Eftersom jag jobbar till 4 idag och vi ska vara hos crilles syster kl 6 så fick jag smink mig färdigt redan på morgonen. Så denna mejk kör jag på idag!


bad day

Förlåt för dålig uppdatering igår, hade fullt upp! Jobba nu sen ikväll ska jag och hjärtat åka på 40 årskalas hos hans systers. Men ska uppdatera bättre idag!
RSS 2.0