Utgång eller inte?

Utgång eller icke utgång, det är frågan.. Jag har inte bestämt mig hur jag ska göra ikväll. Mest troligen blir det att jobba i morgon och vill inte ligga hela dagen, men de låter ändå som att det kan bli en riktigt rolig kväll + att jag är grymt sugen på att fixa iodning mig. Men jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska göra.. åh! jag hatar att bestämma mig när jag inte vet vad jag vill ^^ aja, ska funderar en sväng till..

Halloween

Frågan är om man ska ut i morgon eller inte? tänken var att jag i alla fall skulle klä ut mig till en pirat om det nu blir så. Enkelt :) dessutom har min lillasyster så himla mkt leksakssvärd och sånt så då kan man ju alltid låna av henne, vilket beyter att jag inte behöver införskaffa mig något nytt. Men det återstår att se hur det blir, beror helt på vad som skrev på lördagen. Har ju fortfarande några timmar på mig att bestämma mig ;P

Nu ska jag dessutom börja spara till min telefon! jag har så klart råd att köpa den nu, men vill inte göra det utan ska spara först. Till veckan blir det flera 8 timmars pass så det blir en hel del pengar där. Härligt! Nu ska jag minsann gå och vara social med älsklingen, tycker faktiskt synd om honom nu så ska gå och ge honom lite pussar. Ha en bra Halloween allesammans! bye

Mobiltelefon

Som jag sagt tidigare är ju min telefon helt konstigt, funkar inte när jag vill att den ska funka, mister mottagingen med jämna mellan rum och avbryter ständigt telefonsamtal. Det enda som egentligen funkar men den är att skriva sms och lyssna på musik. Fast egentligen funkar sms skrivande så där med tanke på att ibland går det inte alls att skicka ett sms,. Så nu är jag på jakt efter en ny telefon, hur lite jag egentligen vill! För som jag sa tidigare ÄLSKAR jag min telefon men tyvärr kan jag inte ha den som den är nu och till råga på allt har garantin redan gått ut, förvånade?


Nu har jag hittat telefonen jag vill ha i alla fall, den kan nog replaca min gamla. Självklart är de en ny samsung jag pratar om, och så klart den jag pratade om tidigare. Nämligen U-600. Den uppfyller mina krav på en mobil och dessutom är den snygg. Men det bästa av allt är att den inte är allt för dyr och de passar min ekonomi just nu(om jag nu har någon?!). Så nu jäklar ska jag införskaffa mig en ny, men ska nog trots allt vänta tills efter jul ;)

Dream on

Hejhej! vaknade hyfsat tidigt i dag faktiskt med tanke på vilken tid jag la mig igår. blev väldigt förvånad. Drömde världens konstigaste dröm i natt dessutom, fast å andra sidan drömmer jag alltid konstiga drömmar xD Hoppade farbrorn igår, och det känns riktigt skönt för han visar ingen hälta alls nu, så nu håller vi tummarna på att det går åt bättringsvägar. Men man ska inte ropa hej ännu, men kanske är det en hovböld? Vi får hoppas på det. Nu ska jag vidare till stallet igen för att rida och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Nyårs klänning

Sitter just nu och kikar efter en snygg klänning som man kan bära på nyår, jag vet att det är lite tidigt för det just nu. Men denna gång vill jag faktiskt vara ute i tid och verkligen hitta den där snygga klänningen som jag är ute efter :) För engångskull vill jag känna mig snygg på nyår, är det för mkt begärt? ;D haha. Ännu har jag inte hittat den, men jag ska inte sluta än, har varit riktigt nära några gånger men sen ändrat mig i sista stund.

Här är 2 st grymt fina från Asos:

Söndag kväll

Ojojoj, hade det så grymt trevligt igår. Riktigt skoj att träffa alla tjejer nu när det var ett tag sen. En riktigt lyckad kväll blev det faktiskt med andra ord. Har hunnit med och jobba lite idag också trots att det hade vara riktigt skönt att bara få ligga i sängen och lata sig såhär dagen efter. Hade tänkt dra igång en film och göra som alltid, somna! ^^

Girls night, only!

Modevisningen gick riktigt bra igår, jag måste medela att jag nog var nervösast på stället men jag fick hålla i mina nerver och bara göra det. Det var ett folksatt rum och som tur var det mörkt, annars hade jag aldrig pallat det. Kändes grymt skönt efter första visningen men Fan vad jag skakade, andra bytet gick mkt bättre. Visst, de blev inte som det var tänk, med tanke på att visa människor tyckte att dom var för bra för att vara med på träningen, men men, vi fick lösa det på bästa sätt tillslut.

Ikväll blir det utgång med tjejerna från klassen! eller förra klassen kanske man ska säga ;P Först blir de mat på viking sen ska vi vidare till Bea och dricka samt försöka spela några roliga spel så vi alla kan sitta och skratta like old times! ^^ Ska börja sminka mig nu så jag kommer vi iväg i tid, jag brukar vara seg men idag har jag lagt på ett kol :) Föresten fick jag min efterlängtade klänning igår, perfekt dagen till ära! ^^ bye!

Tajt schema

Har inte alls haft någon tid för mig att uppdatera idag har nämligen haft fullt upp. Var på stallet och hade två hästar, jessica var gullig och ville följa med och rida :) Sen hämta lillasyster på skolan för att sedan bege mig in till stan för att prova kläder inför modevisningen i morgon. Blev ingen klänning för min del men det blir säkert bra ändå ;P sen en snabbis på stan så jag hittade mig en klänning som jag tänkte ha på mig på lördag under våran tjejmiddag och så. Sen vidare för modeträning. Blev en heldel övandes och var inte hemma förens strax föra elva så det tog riktigt lång tid. Nu sitter det i alla fall.

Imorgon blir det nog inte heller så mkt bloggande för min del, ska hinna med en heldel saker innan modevisningen på kvällen och sen lär man väl vara där ett tag innan man tar sig hem ;P men jag ska försöka! Nu blir det i alla fall sängen för min del. Bye!

Generation Fett

Alltså seriöst, missade ni kvällens avsnitt av generation fett? Det gjorde då verkligen inte jag.
Nu var dom nämligen och besökte världens fetaste stad, Mississippi. Och det borde man förstå, i princip varje människa i den här staden har mer eller mindre problem med fettma. Dom friterar Allt dom kan komma på, grönsaker så som tomater, gurkor m.m och till om med snickers! Det är ju helt sjukt, hur kan någon vilja äta de?
Sen säljer dom inte ens frukt i butikerna, eller ja, frukt på bruk. Man förstår ju varför människorna i den här staden blir feta med tanken på att vart dom är går är det skräp mat. Och som dom flesta i programmet sa, dom har inte råd att köpa frukt då bara ETT äppla kostade upp emot 5 dollar! Det är ju sjukt, kyckligen kunde man få för 99 cent utan problem.

Ja, man kan ju inte mer än tycka synd om människorna som blir så feta och lider av extrem fetma, en pojke på 3 år vägde 30 kilo och det gör inte ens min lillasyster och hon är 6 år! Alltså dubbelt så gammal som den pojken.. ojoj, vart ska världen leda egentligen?

Soon

Jag väntar på ett paket från Stylebystars och faktiskt blev jag lite besviken över att det inte låg i min brevlåda i morse. Jaja, förhoppningsvis hinner den anlända innan fredag för jag vill hemskt gärna ha på mig den på lördag, med tanke på att klänningen som jag provade inne på Gina inte alls satt bra på mig.

I helgen ska alla tjejer från klassen ut och äta middag och sen umgås och dricka innan utgång. Ska bli himla mysigt :) och på fredag ska jag gå modell, jag är fortfarande sjukt nervös och det värsta som skulle hända är om jag ramlar! och bara för det kommer jag göra det ;D haha!

Här kommer en bild på lille Fixen! Han har blivit riktigt stor nu och idag blev han 6 månader gammal :) Fortfarande lika vild och galen.



Christmas

Ni får ursäkta mig, har varit på stan idag och sen har jag spenderat mina andra timmar på stallet. En riktigt lång dag på stallet blev det i dag, skulle ut en sväng för med Sturen och sen skulle jag rida en hoppträning med gullsvarten. Det var seriöst 3 månader sedan jag hoppade senast, och idag gick det sjukt bra! trots att vi dessutom hoppade bana! de trodde jag faktiskt inte, men det kändes grymt bra och svarten var så otoligt fin!

Och vet ni? jag har införskaffat min första julklapp idag! haha! jag vet att jag är tidigt, men när man är arbetslös får man passa på medans man har pengar. För när dom är slut, ja, då är dom slut ;) tyvärr har jag några till att köpa klappar till, men de får jag ta när jag får min lön för denna månad :) bye!



Föresten så ser de ut som att han har ett gigantiskt huvud på bilden ;)

Peugeot

Föresten så lyckades jag just hitta bilen som jag lätt skulle vilja äga ;D Dock är den väldigt extrem, men vad gör de, man vill ju synas eller hur? ^^


StyleByStars



Alltid lika fint sortiment! Nu är det bara att vänta på klänningen ;D

Sunday

Blev en spontan fest i går, jag tänkte faktiskt inte dricka nå mer med tanke på våran "girls night" som vi ska ha på lördag, + modevisningen som vi ska gå på under fredagen. Men så blev det i alla fall och det fick jag verkligen sota för i morse, mådde sjukt dåligt. Tur man har världens bästa pojkvän som verkligen gör allt för att få en att må bättre. tack gubben! <3 nu är det betydligt bättre i alla fall och jag har fått i mig den mängd mat jag behövde i alla fall.
 
Nu var tanken tv och sedan sängen för mig, eller förhoppningsvis somnar jag framför tv, jag sover alltid bäst då ;D haha!

Au pair

Satt just och kollade runt på olika au pair jobb. Har ju alltid varit sugen på att åka iväg som au pair och trots att det inte är aktuellt just vid detta tillfälle kan det vara roligt att se vad som finns i alla fall. Man blev ju mer sugen på att åka då men man kan ju ha de i åtanke lite senare ;) Fick 30% på lindex idag så tänkte åka dit och köpa mig nå nytt smink någondag. Behövs ju alltid ^^

Idag blev det bara lugnt för mig, ska upp riktigt tidigt i morgon för att rida och ha lektion för söt Clara och Maja. Skönt att göra bort det så tidigt som möjligt för då har man hela dagen framför sig sedan. Aja, nu ska jag slå igång en film och förhoppningsvis somna framför tv ^^ bye!

Today Im tierd

Började med att jag klev upp alldeles för tidigt med tanken på vilken tid jag gick och la mig igår. Nu måste jag seriöst skärpa till mig och och framför allt skaffa mig ett jobb. Jag kan ju inte ligga hemma hela dagarna och förvänta mig att någon ska Ge mig ett jobb? Nog för att det hade varit mkt enklare så, men tyvärr vet till och med jag att det inte alls funkar så ;) Men idag ska jag göra något nyttigt, och det börjar med att jag ska måla hinder, sen funderar jag på att dra med min syster och simma? det skulle vara riktigt hurtigt ^^

Föresten kan jag passa på att visa lite shopping som jag hunnit med dom senaste veckorna, och jag hade ju som sagt tappat bort sladden till min kamera, så nu ska jag visa er i stället :) och ni fårt ursäkta bilderna, dom är fortfarande kassa och de är kamerans fel ;P



Den svarta klänningen på första bilden valde jag dessvärre att lämna tillbaka. Den var riktigt fin men jag kände inte för den. Det här är inte heller all shopping, har köpt några baslinnen också samt fler bälten och lite underkläder. Detta var allt för nu, bye!

Gratis är gott!




En ny gratissida har kommit upp på marknaden, men den här gången riktar den sig till främst tjejer. Det är nämligen en ny gratissida där man samlar poäng för att sedan får ett present kort på Kicks. Jag tyckte det lät roligt och bestämde mig för att bli medlem. Den här sidan funkar i princip likadant som Gratisbio gör, skillnaden är som sagt att detta är smink.

När man samlat ihop till 400 poäng för man ett presentkort på Kicks för 150:-
När man sedan samlat ihop till 600 poäng för man istället ett presentkort från Kicks för 250:-

Man samlar poäng via att värva nya medlemmar, besöka hemsidor och genom olika erbjudanden.
Väldigt enkelt är det faktiskt, gör som jag och prova också. Eller gå in och titta. När ni blir medlem får ni 50 startpoäng, sen är det bara att börja samla! :)

Klicka här om du vill bli medlem.

Stable

Blev en sen dag för mig  i stallet ikväll men ibland måste jag erkänna att det är grymt skönt att vara där då. Det ska vara super tidigt eller riktigt sent, då är det oftast rätt lugnt och man kan göra allt i sin egen takt. Föresten så har jag shoppat en hel del dessa veckor, mkt fina grejer men onödiga. Ja, sen skulle ju ett jobb inte sitta fel heller så ska faktiskt börja ta tag i det och gå ut och leta, men tyvärr är jag så otroligt seg så det blir aldrig av ^^

Nu hade jag tänkt gå ner i mitt rum och fixa till i min garderob och eventuellt då slänga bort saker som jag inte använder, vilket jag tycker är SJUKT svårt. Det kan ju faktiskt bli modernt igen, eller också kan det hända att man någongång använder det, trots att man aldrig gjort de innan ;P jaja, vilka i-landsproblem va? ;D

Godis

Snart slutar älskligen och då kan jag äntligen få fara och köpa mitt efterlängtande godis! har haft ett sug på det ända sedan igår när jag var så sjukt bakis och då inte hade någon ork att fara och handla. men ikväll blir de! så det får bli lördag för mig ikväll ;P

På tal om godis så gjorde jag en hemsida om godis i skolan, haha! ganska fyndig var den och faktiskt riktigt fin med tanke på att jag gjorde den i ettan ^^ haha. Nu ska jag klä på mig så blir det affären sen! bye

Hårkontroll

Fixade min header igår så nu var det ändrat igen. Jag har en ständig beslutsångest och kan aldrig bestämma mig hur jag vill ha det. Men nu får det vara så här en stund i alla fall.



Jag har funderat på att testa en produkt som sägs att det ska vara bra för hud, hår och naglar. Mitt hår är nämligen väldigt tunt och växer knappt något och är väldigt skört och dom som testat denna produkt säger att håret blir mkt glansigare samt att det växer mkt snabbare. Minuset jag hört om denna är att tydligen börjar allt hår på kroppen växa snabbare. Jag har faktiskt ingen aning men funderar på att prova produkten. Någon som kan rekommendera den?

Bakisakuten

Ja som ni förstår så har jag varit riktigt bakis hela dagen idag, men jag har ju enbart mig själv att skylla. Tyvärr blir jag alltid bakis, mer eller mindre i alla fall. Idag var det en "mer" dag, så jag har legat fram till 8 ikväll och nu är jag i stället pigg. Jag hade riktigt kul i går, och speciellt när man fick träffa en massa nytt folk. De är ju inte varle dag man gör det, och det var ju positivt att alla dessutom var grymt trevliga, det händer inte alltid heller ;D hade tänkt göra ett ryck på min blogg nu, man får passa på när man är pigg eller hur? haha. aja, nu ska jag försöka fixa till headern. Bye så länge!

Beställning

Föresten så bestämde jag mig för att beställa klänning från Stylebystars, gillade den skarpt och den här gången ville jag inte göra samma misstag och inte hinna vara med xD Så snart är den min ;) då får vi se om den sitter så bra som jag hoppats på.

Kolla vad han vuxit!



Nu är han snart 6 månader gammal! :D

Partyskiva

Sitter här och försöker styra ihop en bra partyskiva, men det är verkligen inte så enkelt som det låter ^^ imorgon som ni kanske förstår blir det pary för min del, och jag måste säga att jag är grymt taggad. Blivit värdelös uppdatering idag men jag har haft så mkt på schemat hela dagen så jag har tyvärr inte hunnit. Älskligen sitter och lirar gitarr hero, men det var väl inget ovanligt? ;D Aja, ska fortsätta knåda ihop de här sen ska jag gå och måla mina naglar! ^^

Knävärk

Mitt knä is hurting me och egentligen borde jag sova nu. Har haft fruktansvärda smärtor i knät idag och det är verkligen pain. nu är jag less och inget jäkla knäskydd har jag heller bara för att dom ska vara slut. Attans.. Imorgon har jag fullspäckat schema och ska upp hyfsat tidigt, därför förstår jag inte varför jag fortfarande är kvar här. Vet ni? Dessutom ska jag, helle och bergis gå modeller på en rosa bandet gala, hur creape är inte det då?! Kommer vara grymt nervös och jag undrar vad jag tackat ja till egentligen. usch! hoppas bara det löser sig till det bättre i slutändan.

Måste in till stan i morgon igen och kolla om ett knäskydd, tanken är väl inte att man ska vakna upp mitt i natten och ha sjukt ont i knät? Jag som dessutom Älskar att sova med benen uppkurade. Jaja, ska försöka vara duktig med träningsschemat jag fick, men det är efter jag gjort övningarna som den riktiga smärtan kommit fram. Nåja, återbesök på 3 veckor, vi får väl se om det blivit bättre då. Nu väntar sängen. Bye!

Hell's kitchen

Sitter just nu och ser på Hell's Kitchen på 3:an, jag måste säga att jag älskar det programmet. Jag fattar inte hur deltagarna som är med i programmet kan vara så himla tröga hela tiden?! Och dessutom tror alla att dom är bäst. Roligaste med hela programmet är så klart när dom får skäll av Ramsey och ÄNDÅ fortsätter alla tro att dom är bäst. Haha. I dagen program har dom familjemenyer, dom har varit alldeles för dåliga i dom tidigare progammen så nu var det dags att steka burgare igen, men tydligen går inte de fullt så bra helelr ;)

Guten tag

God morgon får man väl säga, fast egentligen är det ingen god morgon och jag har varit vaken rätt länge ändå. Så det är väl lite sent att säga. Begav mig till stan igår och bestämde mig för att lämna tillbaka klänningen då jag spanat in en annan som jag gillar grymt mkt, nu beror de helt hur den är på men annars hade jag tänkt köpa den klänningen i stället. Dessutom måste jag bege mig ut och söka jobb, jag är på tok för slö men jag behöver ett jobb. Jag kan inte bara sitta hemma hela dagarna och inte göra något, dessutom behöver jag fixa mitt körkort. En sak i taget, ska skriva klart några olika CV och bege mig ut till veckan och lämna in dom, någon måste väl vilja anställa mig?! Eller det kan jag hoppas på i alla fall ;P

Pesodent "white now"

Ja, precis som många andra har ni säkert hört talas om denna "mirakel" produkt som ska göra tänderna vita och samtidigt inte vara skadlig för dina tänder. Resultatet ska synas redan på en borstning dessutom. Jag var tvungen testa den, som säkert många andra också var. Vad ska man säga, jag såg Inget resultat efter första användningen, men nu har jag snart använt den en vecka och då 2 gånger dagligen och nu kan jag faktiskt påstå att mina tänder börjar bli vitare. De blir ju verkligen inget hollywood leende av produkten men den gula beläggningen på tänderna försvinner när man använt den ett par dagar.

Nu ska jag inte garantera att denna produkt fungerar på alla tänder, men på mina gjorde den det. Men verkligen inte efter första användningen. Så ha tålamod mina vänner! :)

GratisMakeup



En ny gratissida har kommit upp på marknaden, men den här gången riktar den sig till främst tjejer. Det är nämligen en ny gratissida där man samlar poäng för att sedan får ett present kort på Kicks. Jag tyckte det lät roligt och bestämde mig för att bli medlem. Den här sidan funkar i princip likadant som Gratisbio gör, skillnaden är som sagt att detta är smink.

När man samlat ihop till 400 poäng för man ett presentkort på Kicks för 150:-
När man sedan samlat ihop till 600 poäng för man istället ett presentkort från Kicks för 250:-

Man samlar poäng via att värva nya medlemmar, besöka hemsidor och genom olika erbjudanden.
Väldigt enkelt är det faktiskt, gör som jag och prova också. Eller gå in och titta. När ni blir medlem får ni 50 startpoäng, sen är det bara att börja samla! :)
Jag vet att det funkar då jag fått presentkort, så prova du med!

Klicka här om du vill bli medlem.

Style by stars



Älskar den här sidan, och dom får alltid in så himla fina klänningar! Åh..

Update

Nu har jag suttit och jobbat med bloggen en långstund. Hittar ingen bakgrundfärg som jag är nöjd med och dessutom måste jag göra om min header igen. suck. Gör ett nytt försök igen får vi se hur resultatet blir, tanken var i alla fall att det skulle bli varma färger, men det känns som att jag bara misslyckas. Aja, får pröva vidare.

Ny header

Håller på med en ny header, Igen! Men den här gången tänkte jag köra på en varm färg, så vi får se hur resultatet blir :)

Mobiltelefoner

Jag älskar telefonen som jag har och skulle verkligen inte vilja byta bort den, men nu är det så att den har börjat få problem. På riktigt. Den slår av när jag pratar med någon, har aldrig någon tekning och är allmänt konstig ibland. Den har ju om inte annat hållt väldigt bra och länge med tanken på hur många gånger jag tappat den i marken och haft den i regn, kanske är det på tiden att den för bytas ut?

Aja, jag har kollat in två modeller som jag gillar. Den ena är en Nokia och den andra är så klart en Samsung. Enklast vore de väl om jag valde mig en Samsung då den jag har nu är av samma märke och då behöver man inte, vilket jag hatar, lära sig en ny mobil. Men samtidigt kan jag inte undgå att gilla Nokia telefonen. Egentligen är det väl mest färgen jag gillar på den, fast jag egentligen ville ha den i "gold" men de fanns ju så klart inte. Så nu undrar jag vilken telefon som är bäst av dom? Jag har igen koll men vet bara att jag gillar samsung telefonerna skarpt. Någon som vet?

Märkena på dessa är då Nokia 7360 och  Samsung SGH-U600





Ginatricot

Kan tyvärr inte hitta kabeln till min kamera så jag kan inte visa er vad jag har köpt för något. Däremot kan jag visa klänningen och den söta kjolen som jag köpte från Gina igår. Klänningen är jag fortfarande inte säker på om jag ska behålla, för funderar någon dag till. Jag gillar Ginatricot's kläder men hittar alltid kläder till bra priser där, enda problemet är att man Aldrig blir ensamma om dom. De blir man väl egentligen aldrig men har man en Ginatricot butik i sin stad så går alla med kläder därifrån, trist faktiskt. Men jag ska inte klaga på kläderna, för jag gillar ju dom skarpt och speciellt när det är så billigt :)



Bilden gör tyvärr inte klänningen rättvis, den är Mucho finare på men jag vet fortfarande inte om jag ska behålla den. Och ursäkta för dom små bilderna xD

Made by HM

Lovley

Var på stan och shoppade i förrgår, vi åkte ju nämligen till luleå i måndags, men jag fyndade mig i princip ingenting. Köpte mig 2 linnen från HM och ett par örhängen, men något annat hittade jag inte. Så jag och min syster for in till stan för att försöka oss på lite bättre shopping här. Fyndade mig faktiskt ett linne och en högkjol (som jag förövrigt ska ha som klänning) på rean osså köpte jag mig en klänning på Ginatricot. Sen köpte jag även 2 halsband som kostade 25:- på Veromoda samt ett guldfärgat skärp från Vera. Ska visa bilder på det senare, nu var jag alldeles för lat. Såg dessutom att det skulle komma in en riktigt snygg klänning på Ginatricot, det tråkiga var ju bara att alla kommer att ha den och då blir den inte så speciell. Så ska fortsätta hålla ögonen öppna på Stylebystars och hoppas att det kommer ut någon ny snygg klänning snart :)
RSS 2.0