Again

gårdagen spenderades mest med att ligga i sängen och må riktigt kasst, jag blir Alltid för bakis när jag dricker alkohol. men jag antar att jag får skylla mig själv ;) blev bättre på kvällen och idag mår jag helt bra. SKÖNT! nu ska jag precis gå och äta något innan jag beger mig iväg till stallet. men jag uppdaterar då med shoppingen från helgen ;P

Nya skor

Var på stan med min syster igår och lyckades som vanligt införskaffa mig ett par nya skor. Grymt fina var dom faktiskt och satt riktigt bra på foten, bara lite synd att dom är öppna framtill för då glider foten sp himla mkt ut. men la in gele inlägg idag och då satt dom som ett smäck! hade även tänkt köpa en klänning som då tyvärr inte fanns inne och när jag tänkte handla mitt andra handsval hade dom höjt den! så det var helt enkelt inte min dag i går, blev så sjukt irriterad på det. aja då fick jag spara pengar i alla fall.

Nu väntar jag på att mamma kommer hem sen ska jag bege mig till stallet i det fina vädret och rida! :)



ursäkta dom dåliga bilderna men det är bättre än ingenting i alla fall ;P

Värk

så nu är väl min hurtiga dag över, har mega mkt träningvärk i både vaderna i i låren. dåligt.. tänkte som sagt bara slappa framför tv:n nu under kvällen då jag verkligen förtjänar det ;) dålig uppdatering men det är i alla fall något, eller hur? ;D kan underhålla er med lite bilder från min senaste promenad ;P



jag lovade ju att jag skulle bli bättre med kamerna ;D





Not on top

det är svårt att vara på topp hela tiden, och just nu ser jag ut som en pojke med backslick xD haha! faktiskt har jag en hurtig dag framför mig, har redan tränat lite nu på morgonen och hade strax tänkt bege mig ut på en promenad. senare ikväll blir det att städa mitt rum, för det är behövligt och sist men inte minst så ska jag slappa framför tv ^^ låter bra va? man måste ju få unna sig sen efter en hård dag ^^ haha! dessutom måste jag ladda till intervjun på onsdag, satan vad nervös jag är!

Ute dag

har spenderat några timmar ute i det fina vädret idag, vilket det helt klart var värt ^^ dock vaknade jag alldeles för tidigt, men jag överlever väl. fick ett roligt besked i går, ska nämligen på anställningsintervju på onsdag! yes! nu får jag bara hoppas att dom vill anställa mig också ;D haha! här kommer härliga bilder från promenaden idag.



tyvärr fick inte bilden på petter komma med för jag lyckades ha fingret i vägen! haha! lyckat ens ;D

Today

började dagen tidigt i morse med att bege mig till stallet för att hjälpa Erica innan hon skulle åka iväg till sundsvall. termometern visade hela 8 plus grader i skuggan och och det var jätte härligt ute trots att solen inte ens hunnit fram. blev några timmar i stallet innan jag återvände hem för en liten powernapp. nu har jag precis kommit in från en liten promenad med Idefix. han älskar verkligen att få komma ut och springa av lite energi ^^ väntar nu bara på att hjärtat ska ringa så ska jag fara vidare till honom senare. bye!

Dress

Jag skulle då verkligen inte ha något emot ifall någon av dessa underbara klänningar tog plats i min garderob. det skulle bara göra dagen mkt bättre, vilka bekymmer men kan ha eller hur? ;D

Alla klänningarna kommer från Nelly.com.



Priser från 449-599:-

Skor, skor och mera skor..

suck! att jag aldrig kan sluta! jag köpte för inte allt för länge sedan hem ett per helt lovely gladiator heels för bara nån vecka sedan från skopunkten(när vi var i haparanda för att vara exakt) och har faktiskt bara hunnit med att använda dom en gång då jag jobbade och ÄNDÅ fortsätter jag sukta efter fler par, något är Verkligen fel på mig. jag behlver inte ens alla dessa skor då jag omöjligt kommer hinna använda dom. hur som haver har jag faktiskt hittat dessa godingar från Nellys.com nu, som vanligt? och jag funderar på att klicka hem dom i vitt. jag har så mkt svart ändå så ska jag köpa fler skor blir det Inga mer svarta bara andra roliga färger ;) aja, nu får vi se om jag kan hålla mina fingrar i styr, vilket jag tvivlar på..



449:- ligger priset på dessa godingar

Sunny day

då vaknade man upp till ännu en dag med otroligt bra väder! gud vilken sommar känsla jag går och jag hoppas verkligen vädret håller i sig nu, det är så himla skönt med bar mark! ska alldeles strax bege mig ut på en promenad, något man verkligen inte får missa i detta väder ;) sen tänkte jag vara snäll och rycka stures man ikväll också så han inte behöver vara så långhårig i morgon. aja, ska bege mig nu men vi får höras senare! bye

Härligt väder

idag fick vi också riktigt fint väder! det är absolut inte lika fint som igår, men då hade vi ju trots allt hela 12 plus grader ;) idag ligger den väl på runt 6 plus men det är ändå grymt härligt ute. förhoppningsvis tänker det här vädret hålla i sig nu så vi kan få en tidig vår för en gång skull, det skulle ju vara grymt härligt ;D nu hade jag tänkt gå och sminka mig och eventuellt åka in till stan en sväng, bye!

True match mineral

Jag investerade i en ny foundation i helgen, en mineral foundation denna gång från Loreal paris. Jag har varit lite skeptisk mot just denna i början men expediten hade en väldigt bra övertalningsförmåga som fick mig att tro på denna. Dom hade den dessutom till ett bra pris så för ynka 125:- fick jag den.(ynka och ynka men med tanke på att den egentligen skulle kosta 179.-) Blev ju givetvis att testa den på engång då jag så gärna ville veta om den funkade bra på min hy, och jag blev mäkta förvånad! Har aldrig tidigare hittat en foundation som funkat så bra på min hy tidigare och då har jag egentligen inte särskilt svårt att hitta en passande foundation, förutom möjligtvis färg då. men denna kan jag starkt rekommendera till er allihop, den är åtminstone värd att testa tycker jag :) i fortsättningen kommer jag nog att använda denna.

Promenad

Jag har faktiskt kommit på mig själv att jag är grymt dålig på att ta kort till bloggen! men nu i fortsättningen ska jag faktiskt ändra på det, eller försöka åtminstone ;) var ut på en promenad idag i det härliga vädret, tyvärr har det gått och blivit dåligt igen för nu är det dimma ute. Men nu är i alla fall våren påväg! :)

Lyckades ta denna söta bild på maggan i veckan



söt? ;D

Badhus

Hade en hurtig dag idag, fort först till stallet och lång galopperade med svarten, han blev blöt i svett och lika så jag ^^ eller lika farligt var det nog inte för honom som det var för mig, men riktigt härligt var det ;) sedan for jag och simmade några längder på badhuset med min syster och efter det har jag toppat mig och enbart latat mig framför tv. imorgon blir det att träna för Eva med smulis så det ska bli spännande ;D dålig uppdatering idag men jag jobbar på det! ^^ imorgon ska jag visa er lite bilder :)

One day

idag har jag riktigt hållt igång hela dagen och fy så skönt det är! först blev det stallet, red båda damerna. Lisel var pigg och glad som vanligt men så otroligt fin när hon väl får springa på och Maggan kämpade på i galoppen. så otroligt fina tjejer var det. har även hunnit med och simma och det var grymt skönt, nu är jag dock grymt trött och sängen väntar väl snart antar jag ^^ dock ska jag visa en bild på världens sötaste Oskar! jag har ju som sagt blivit faster ;) och han växer hela tiden lillpojken, men nu är han bara 2 veckor gammal, så han är inte allt för stor ;)



söta lillkillen!

Stable

Jag har inte bestämt mig och jag gillar färgen så håller på att spåna på något nytt för att kunna jämföra skillnaderna ^^ å andra sidan så var de en riktigt härlig sommar färg men funderar på att ta något i stil med corall färgen eller något, ja vi får se hur det blir.

har precis sytt ihop mina ridtäckbyxor som jag olyckligtvis råkade riva upp igår på stallet ^^ haha! det är dock inte första gången som de har hänt och ändå envisas jag att laga dom, men dom är ju så otroligt sköna! aja, nu ska jag i alla fall skynda mig till stallet och hoppas att dom håller sig hela idag, det skulle vara skönt så jag slipper laga dom igen ^^ bye!

Så länge vi båda andas

Nu blev det en fräschare färg i alla fall, vet inte om jag behåller denna men just nu hade jag faktiskt tänkt fortsätta läsa på sista twighlight boken "Så länge vi båda andas" för jag har tyvärr som många andra blivit helt basatt i dessa böcker och jag LÄNGTAR verkligen tills dessa filmer kommer ut på bio nu mer än någonsin. dock längtar jag ännu mer tills jag läst ut denna ;) så om ni ursäktar mig ska jag återgå till migg läsande! ^^



Dags

jag blir så less på mig själv! jag är urkass på att hinna med att uppdatera trots att jag inte gör något på dagarna, eller uppenbarligen gör jag för mkt för att hinna med att uppdatera. hur som helst har jag nu börjat spåna på den nya desigen som egentligen inte alls kommer bli så himla ny, den kommer mest bara få lite annorlunda färg, men det är i alla fall bättre än inget :) egentligen har jag inte alls haft någon inspiration till att fixa till den de senaste dagarna men nu har jag tagit tag i det. äntligen ;D haha!

Förändring

Nu är jag sugen på förändring ingen, sitter och försöker knåda ihop en nu header med lite mer somrig färg. lyckas inte allt för bra då jag inte alls vet vad jag är ute efter för färg. men ändring ska det bli! fick jobba imorgon också, endast 3 timmar men de är rätt skönt och alltid något i alla fall :) fick bli en kort uppdatering idag är så himla beroende av "Ljudet av ditt hjärta" så jag klara inte av att slita mig från den allt för långa stunder så nu ska jag återgå till läsandet innan jag ska smita till sängs :) bilder på min shopping kommer upp i morgon! bye
RSS 2.0