Shopping

Så har man varit och shoppat igen, denna gång har jag faktiskt också fyndat :) köpte mig en skjorta för 70 kr på Cubus, en jätte söt blommig kjol på MQ för 149kr och ett par vita shorts från Vila för 100kr, nu är det dock på tiden att jag tar kort på allt, och faktiskt ska jag göra det i morgon kväll så får ni se ^^ Hade dessutom tänkt slinga mitt hår igen så det blir blondare. Vill nämligen ha en ljusare brunfärg i mitt hår så därför måste jag slinga upp det först. Dålig uppdatering jag vet, men har bråttom idag så får ta det sen :) bye!

Hey there

Ja, nu blir det en snabb uppdatering då jag är på g iväg till stallet. Idag var jag, trots allt inte så himla bakis. Jag förväntade mig helt klart att jag skulle ligga hela dagen, men faktiskt så var jag uppe redan kl 1, och det är en bra tid med tanken på att jag var ut igår :) La mig i solen en sväng och sen in till stan. Har nu tryckt bakis mat och det var sjukt gott.
Tyvärr har jag inte tagit kort på min shopping än, men ska försöka hinna med det när jag anländer från stallet, nu måste jag skynda mig, bye!


Föresten så betyder mina vänner, familj, djuren och framför allt Petter allt för mig! ;> love! <3

Bag in the box

Så var man just hemkommen från PDOL, som alla andra år lyckas man Alltid tappa bort dom människor man anländer med och hamnar alltid i någon annans händer. Träffade på folk man inte stött på, ja på evigheter och tillslut lyckades jag hitta min kära syster, och inte bara det. Jag hittade dessutom en 50 lapp!

Kvällen kunde inte bli bättre, trodde jag, tills vi efter många om och män bestämde oss för att satsa på en stor choklad ask för 30 kr, och gissa vad, vi vann! SOm vi blev lyckliga xD
EN massa choklad blev det för oss. Kvällen fortsatte och fler vinster fick vi, tillslut började vi vandra hem men fick skjuts av krilles snälla styvpappa. Nu har syster och jag ätit mackor och är väl snart på g i säng.

Det dåliga med kvällen var att mina underbara skor inte behöll sin färg, men jag tvättade upp dem så fort jag kom hem och nu är dom snygga igen! :D Ska som sagt visa bilder, men tyvärr mina vänner blir det verkligen inte ikväll. Nu väntar sängen, go natt! Bye

PDOL

DÅlig på uppdatering men har allt för mkt att göra under dagarna. Igår blev det shopping på stan, tänkte fynda mig en outfit innan kvällen, tyvärr blev jag precis som alla andra tvungen att gå ut i kväll. men jag känner faktiskt tagget för det! :) Tänkte hämta ut ett paket med smink med ida nu så får man se ifall man kan ha något ikväll. Köpte dock ett par hel tuffa skor i går. Love them! Ni ska få se bild på dom efter ikväll. hoppas ni orkar vänta ^^ bye!

Skavsår

Så var man hemkommen från staden, blev att gå en sväng med helle på området där hon köpte sig lite street food ;D sedan vidare hem till henne där hon skulle klä om och sen skulle hon ut. blev dock ingen utgång för mig inte då jag börjar 09.55 imorgon, och tyvärr är jag en människa som alltid blir bakis. Jobbar dock bara till 16.25 imorgon så det blir skönt. sen återstår det fortfarande att se om det blir någon utgång för mig i helgen på området, i så fall lutar det åt lördag.

Har dessutom fått världens skavsår på hälen! och jag fattar det inte då jag haft sköna skor. med skavsårsplåster löser det mesta xD haha. borde göra reklam för dom för jag har Alltid skavsårsplåster ^^
Nu blir det i alla fall sängen för min del då jag är sjukt trött och dessutom trött i benen då jag varit hurtig och gått 1h och 15 min idag :) Bye!

Summer of 69

Hinner egentligen inte uppdatera nu, ska iväg med Helle och käka :) Grymt fint väder hade vi idag, eller det blåste ju en heldel men det var riktigt varmt i solen. Beställde smink igår också, mest ögonskuggor, så nu får vi hoppas på att dom blir bra, behövde ju några andra färger, speciellt en gul så nu är det bara att vänta på paketet. Ska skynda mig iväg nu, för uppdatera senare ikväll. bye!

Asos



Asos har riiktigt snygga kläder, men det visste ni nog redan? ;D

Förlåt

Förlåt för min dåliga uppdatering men har haft mkt att göra nu igen. Idag gick jobbet sjukt fort, och det var grymt mkt folk om man tänker på vädret! Jag fattar det inte, igår när det var spön i backen 24/7 hade det gått Jätte bra för dom på skobutiken och det kan jag faktiskt inte förstå, men det är sjukt skönt när tiden går fort :) Imorgon kväll börjar PDOL, och faktiskt känner jag mig väldigt otaggad för att gå, till råga på allt måste jag gå lördag när det är sämst band som spelar ;/ Något som däremot kan vara kul är att kika på marknaden, annars tycker jag faktiskt att PDOL är rätt överstattat, tycker inte ni? Aja, för er som aldrig varit där borde gå, men för en som i princip gått alla år blir det bara tråkigare med tiden. Nu ska jag skynda mig förbi ida för att beställa lite smink, hittatde äntligen en riktigt fin gul som jag ska testa! för hoppningvis funkar den riktigt bra;D Bye

Make-up

Sitter just nu och kollar runt på några olika Make-up artist utbildningar. Det är något jag har velat göra länge och nu har jag gått ut skolan och vill verkligen passa på! Tycker det är sjukt kul att sminka människor och dessutom att sminka sig själv. Det är något jag mer än gärna lägger ner min tid på, jag är verkligen inte bäst men jag skulle gärna vilja bli det :) Roligast är framför allt att mixtra med färger på ögonskuggan, och just nu försöker jag hitta mig en gul ögonskugga som jag ska köpa. Dock tror jag det går snabbare om jag går ner på stan på måndag och kollar, vilket jag också tänker göra ;P Nu ska jag kika vidare på fler utbildningar.

Klänningar

Föresten så köpte jag två klänningar på Gina igår, hade fyllt mitt rabatt häfte så fick de dessutom 150 spänn billigare, hur skönt var inte det? Blev en blå klänning från rean, kostade bara 49 dock var den liite stor vid brösten, men jag skulle gissa på att det går in sig när man tvättar den, osså en vit klänning på ordinarie pris, jätte fin till en brun kropp på sommaren :) Ska visa er bilder sen. Hade tänkt fara och sola och ut och gå nu, så ha de! Bye

One Week

Ett nytt sätt att banta, funkar det eller funkar det inte? Människor som vill gå ner i vikt vill ha produkter som funkar, oftast gör dom inte de, funkar verkligen den här? 1-3 kg på en vecka, och en snubbe som gick ner 45 kg?! Antagligen inte på en vecka, det vore helt sjukt i så fall. Jag vet inte, ni som vill gå ner i vikt, testa, alla säger att det var skeptiska men att det funkade. Och nej, ni behöver inte tro att jag ska testa det, det ska jag inte :)



Ett nytt sätt att gå ned i vikt-resultat på en vecka!
One Week® är inte bara en produkt, det är ett program som tänker ett steg längre. På en vecka kan du uppnå en viktminskning på 1-3 kg om du följer programmets kosthållning och motion. Med One Week® ser du till att hålla energinivån uppe, samtidigt som den ger dig den näring du behöver.One-Week Diet kuren

One-Week Diet kuren är ett helt nytt program för viktminskning. Det kallas för ”One Week” därför att du kan förvänta dig att se ett mätbart resultat redan efter bara en vecka.

I love

Till att börja med vill jag bara säga, hur mogen är man om man är vad ska vi gissa 45 år gammal och försöker köpa reaskor som man på ett fult sätt skiftat prislappar på så de blir betydligt billigare, seriöst tror dom inte att våran dator märker de? Okej om man skulle göra detta just under rea sänkningarna för då har det inte gått in i databasen än(fast å andra sidan är det inte ens säkert att vi hunnit börja med rean då), men det är klart vi märker på de. Och den drastiska sänkningen?! Från 699 till kanske 99? aja, försök du lilla gubbe, och lär du dina barn fulheter, för det är väl vad man ska syssla med.. Idiot.

Sen måste jag berätta hur duktig våran Idefix är! :D Han kan nu sitta, ligga, rulla runt, high five och vacker tass, dessutom början till att krypa, för att skryta så är han bara 3 månader, så vi är riktigt stolta över våran bäbis ;)


Jag jobbar i morgon, och sist men inte minst, Jag älsar dig Petter Wiklund! :)

Home

Nu är man hemma igen, riktigt skönt var det att sola då det inte var allt för varmt utan svalkade rätt skönt. Fick lite färg också, det är väl huvudsaken;D Lillbjäppen våran växer och blir mer galen för varje dag, super duktig är han också! Nu har han lärt sig sitt, ligg och vacker tass helt utan problem! Så nu är vi inne på nästa steg, och det är att lära honom high five, men han kan det nästan redan, riktigt lätt att lära är han sötvalpen våran! :) Nu hade jag faktiskt tänkt sätta mig ner och skriva ett CV för jag är så otroligt seg på att göra de, imorgon väntar en ny dag med jobb och snart är de lön! Yes!

Gläntan

Sitter här och äter på en klämmacka, somnade tidigt igår då jag var sjukt trött framför allt i kroppen. Men det var skönt det med, jag fick ju vakna till en strålande sol som gör att man blir på så otroligt bra humör. Jag och älsklingen hade tänkt fara och lägga oss på gläntan för att pressa några timmar, stackarn jobbar dock natt igen så jag undrar hur han ska orka. Nu ska jag åtminstonde gå och göra mig klar så han inte beöver vänta på mig, ha de! bye

Me love



Älskar den här typen av armband!

Sweet and Low

Japp, jag är dålig på engelska och jag skäms när jag pratar. Är det mest egentligen för att jag intalar mig själv att jag inte kan som jag blir dålig? fast å andra sidan skulle jag nog vara dålig även med lite självkänsla. Dock tror jag att tror man bara på sig själv flyter allt på bra, något jag verkligen måste bli bättre på. Gick i alla fall förväntansfullt bra idag, Kamilla fick i och för sig ta dom mesta engelska kunder då hon faktiskt, till skillnad från mig är Grymt duktig! En stor guld stjärna till dig! ;D Hade dock en speciell, skärpte till mig extra mkt och jag tror faktiskt att jag inte skämde ut mig alldeles för mkt i alla fall om nu det är möjligt ^^ Dock kort dag och därefter tog jag en palt med en flicka som jag är kontakt person med. Mamma kunde förövrigt inte ha tröjan jag köpte så i stället blev det en snygg klocka åt henne ;) Hurtigt nog gick jag hem från stan sen åkte jag tillbaka för lite shopping, blev en ursnygg skjorta och ett par leggins, lägger in bilder sen. Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig framför tv och bara slappa, imorgon är jag nämligen ledig. Yes!

Dålig

Det är ju sjukt hur dålig jag blir på att uppdatera med jämna mellan rum, men ibland händer det så himla mkt att jag inte alls har tid att sätta mig vid datorn en stund. Idag har jag i alla fall försökt hitta en present till min mamma, och jag själv gillade presenten skarpt, nu är det bara frågan om hon gillar den lika mkt? :O Imorgon kommer de en båt med engelska turister in till stan, vi ska ha öppet till 21.00 och jag är jätte dålig på att prata engelska. Visst jag förstår dom, men min engelska är så himla dålig, för att inte tala om mitt uttal! Usch. Aja, dagen är inte så lång för min del då jag slutar 15.15 men alltså, jag hoppas dom kommer senare. Nu blir det duschen för min del i alla fall, Bye!

Suburban Girl

Kollade just på Suburban Girl, faktiskt tyckte jag filmen var riktigt bra, kanske inte det lyckligaste slutet precis, men kanske det bästa? För mig ska det alltid vara lyckliga slut, känns surt de gånger man inte får ett lycklig slut, men ibland är det egentligen bättre med lite variation. Om ni gillar kärleksfilmer tycker jag att ni ska se den, själv skulle jag nog aldrig ha sett den om det inte vore för att min mamma hade hyrt den, men som sagt så gick den att se på :)

Sitter och väntar på älsklingen nu, lilla fixen har redan gått och lagt sig för han är alltid så grymt trött på kvällarna, det värsta är när han snart vaknar kommer han att vara så oroligt pigg och galen, så då får man pappa sig. Här om dagen när han hade sina cepe ryck och kuta runt i hela huset glömde han att veja för en stol och sprang rätt in i den, stackarn! xD och det tyckte han verkligen gjorde lite ont, men tror ni han lugnar ner sig för det? Nej, verkligen inte.

Jaja, tänkte sätta igång en till film nu, Next blir de den här gången. Någon som sett den?

Fixen

våran valp växer så himla fort! tycker redan han är mkt större än vad han var när han kom, och en liten knubbis har han blivit också då han är riktigt matglad av sig. men snart går han ner på färre mål och ska förhoppningsvis inte fortsätta med att sova större delen av dygnet. Han kan sitt och ligg nu helt utan problem och vi har börjat med att lära honom vacker tass, och han lär sig grymt fort! En riktig naturbegåvning är han faktiskt :) sjukt gullig är han våran lilla valp.

blev ingen utgång för mig igår, men så sjukt kul jag hade på förfesten, dock var jag väldigt hes i morse, vad kan de bero på? Jag var inte ens så här hes efter studenten och Så mkt skrek jag verkligen inte igår. Kanske kan de ha något att göra med min förkylning? Tänkte då i alla fall vara onyttig ikväll, bakis som vanligt ;D ska tjocka chips med dip, sjukt gott! Men nu blir det duschen, eller på en stund i alla fall ;) Bye!



Utgång

Vaknade riktigt tidigit i morse, var fint väder ute och hade god lust att stanna hemma, men skulle åka till jobbet. Sämre blev de dock men nu har de varit riktigt fint ett bra tag. Ska iväg ut nu, blev att använda min nya randiga klänning i kväll, riktigt skönt material faktiskt. På tal om det hände de en rolig sak på jobbet igår, en man ville prata engelska med mig, man han själv var riktigt dålig på det, precis som jag själv, så försöker han få fram vilket material de är på skorna och vet ni vad jag kläcker ur mig? Gummy! HAHA! tror ni han förstod något? Nej, verkligen inte ^^

Cute

Rain

Regn och regn, ska de aldrig bli sol? tror ni jag längtar något? slingade håret igår, blev inte jätte hemsk men blev inte bra heller, ska slinga de 2 vänder till så jag senare kan färga håret till en ljusare brun färg, har alldeles för mörk för att kunna göra det nu. har varit rätt lugnt i stan idag när jag jobbade, dock bara 4 timmar så det är rätt skönt, 4 timmar i morgon också. Aja, hade tänkt gå och locka mitt hår nu faktiskt, får se hur de blir xD

Hår

Håller på att färga mitt hår nu, eller rättare sagt jag håller på att försöka slinga mitt hår xD haha, vi får väl se hur det kommer att gå, jag är sämst om inte annat :P har jobbat 4 timmar i dag med, rätt skönt faktiskt med tanke på hur vädret har varit, dock blev det ju betydligt bättre nu på kvällen. Passade ju riktigt bra när jag och Anna skulle till ridskolan för att hoppa, så med andra ord har jag haft riktigt tur i dag. Nu sitter jag enbart och segar mig, behöver verkligen ta tag i håret nu. Ska faktiskt sluta blogga så jag hinner klart det, men vi får höras lite senare ikväll! :D Bye!

Väder

Vad har hänt med vädret egentligen? är det meningen att vi uppe i norr inte alls ska få någon sommar i år eller? För just nu känns det verkligen som att det är höst. Sitter och väntar på älsklingen nu, tanken var att vi skulle slå på rysaren "The hills have eyes" men han hittade något annat bra på tv som han inte kunde slita sig från. Idag har han till och med varit på stallet och ridit, duktigt! Faktiskt var han riktigt duktig för att vara första gången :) Aja, jag hoppas på bättre väder i morgon, vilket vi inte kommer få.

Nu kom han visst. Ska slå igång filmen nu så får vi höras sen! :) Bye!

Love this dress!



Style by star

I'm in love

Förlåt för dålig uppdatering, hade nämligen en väldigt stressad dag i går. Vi skulle på bio men kön var gigantisk och vi ville verkligen inte missa början av filmen, så blev att jag, petter, bergis och marcus drog hem till petter i stället för att kolla på en riktigt kass film. sjukt trött var jag också för den delen och höll på att somna hela tiden! Idag har jag jobbat och målat hinder, när vi nästan var klara tappade vi ner 2 och Om jag blev över målad själv när jag skulle ta emot dom xD Aja blir duschen för min del nu faktiskt, sen ska jag vänta på älsklingen!

Föresten satte jag fast lösnaglar igår, och faktiskt blev det riktigt bra dom såg inte fejkade ut som jag trodde att dom skulle göra. Så jag är nöjd :)

Sov morgon?

Blev att jag for ut och drack en stund igår, drack vin som faktiskt var riktigt gott, konstigt nog ;D Hade det riktigt trevligt, synd bara att man skulle i säng så tidigt. Tyvärr kom jag dessvärre i säng riktigt sent och jag försov mig big time i morse! Vaknade kl 7 när klockan ringde och var hur pigg som helst, tänkte att jag kunde ligga och dra mig en stund då jag inte skulle vara på tävlingarna förens 8, så på nått konstigt sätt måste jag bara ha slockant! För efter 58 minuter vaknar jag igen och har bara 2 minuter på mig att ta mig upp till ridskolan, och jag som skulle cykla! Kom 10 min över 8 men alltså, det gjorde ju verkligen inget för tydligen var det bara jag där :O aja, det har då gått bra för dom flesta. Nu är jag dock sjukt trött, men ska äta något och senare bege mig till älsklingen! :) bye

Love's Divine



Klänning från Forever21
Skor från Brandos
Armband från KyssJohanna

GratisBio

Föresten så är jag medlem på en annan disa också, där man kan få gratis presentkort på flera butiker runt om och dessutom får man gratis biobiljetter genom att samla poäng, till skillnad från den andra sidan är det BETYDLIGT lättare att samla poäng på GratisBio, gör som jag och bli medlem du med! :)

Whenever

Klev faktiskt upp i en bra tid i morse, för en gång skull xD for till stallet och red en sväng på busen som var totalt livrädd för allting idag. Sen hem igen för att göra någon nytta, tror ni jag lyckades? verkligen inte. Idefix är i alla fall på inläning nu, han tycker de är super trist att gå i koppel och sliter gärna i det, men han går i det och går lika lätt att ha lös, förutom när han är sjukt busig, men har man bara en frolic till hands kommer han fort. Sen har han dessutom börjat lära sig sitt och ligg, han har till och med börjar lära sig lite apport xD riktigt duktig är han! btw så ska ni få se mina två klänningar som jag köpte igår och skorna, är fortfarande lite osäker på om jag ska behålla skorna, men dom är sjukt sköna och riktigt fina, frågan är bara om jag egentligen behöver dom? xD

Föresten så är bilden på klänningarna grymt ful, men dom är betydligt snyggare på :)


Back

Så var man hemma igen, blev en riktigt lång dag med en massa skratt. sjukt kul hade vi ^^ Och vi lyckades faktiskt få några fiskar dessutom, duktig av oss. Är i alla fall sjukt trött nu så jag orkar tyvärr inte med någon vidare uppdatering, men i morgon eller senare idag hade jag i alla fall tänkt visa er bilder på mina nya klänningar! :) Sov gott och festa lugnt! bye

Båt tripp

Har precis kommit hem från jobbet och ska nu iväg på en båt tripp med Helena, Bea och Josse, vi hade faktiskt tänkt fiska. Skoj! har handlat lite idag under min lunch, köpte dom 2 klänningarna som jag lånade hem, + ett linne och så klart skorna som jag skulle köpa, bilder kommer sen :) dålig uppdatering idag tyvärr men måste skynda mig iväg med the girls så vi kommer oss ut till havs nångång! Bye

Who knew

Nu har jag i princip varit ute Hela dagen, började med att sola men det blev alldeles för varmt för min del så jag och älsklingen åkte till stan och kikade runt lite. Tyvärr var ju de alldeles för varmt också, + var det ju att butikerna var riktigt svala. Köpte mig ett läppglans och lånade hem två riktigt snygga sommarklänningar från Vera, hade inte orken att prova dom i affären så ska duscha och sen prova dom. Lägger upp bilder sen får ni se hur dom ser ut :) Sen skulle vi bygga hinder på ridskolan, VARMT! Trots att klockan i princip var över 6 var det sjukt varmt. Blev dock lite svalare nu när jag for och red vilket var tur annars hade jag väl kollapsat.

Jaja, hade faktiskt tänkt gå i duschen nu så man får känna si lite fräschare, sen kommer älsklingen hit, mys! Bye!

Sola

Idag är det sjukt bra väder, älsklingen ringde och väckte mig så ska lägga mig och glassa i solen en stund sen ska jag fara till stan en sväng. Hörs senare! :)

Målning

Har ni varit på stallet och ridit, samt målat en hel del bommar, eller bara gundmålat ännu men tanken är väl att vi ska börja måla dom på söndag. Så nu sitter jag här och kollar runt på en heldel typer av hinder, hur dom är dekorerade och så.

Hittade den här klännigen på rean på Nelly.com. Sommarfräsch med härliga sommarfärger. Funderar på om man skulle beställa den, vi får se hur jag gör. Kom inte hem med ett par skor i går i alla fall, men jag ska köpa dom på fredag i stället :) Stilrena med öppen två, grymt snygga! I love them! Nu blir det duschen för min del i alla dall. Ha det!

Stugan

Jag vet att jag lovade att uppdatera innan jag for iväg till stugan igår, men det blev så stressigt och jag var sjukt hungrig så tyvärr hann jag inte med det. Hade det riktigt mys på stugan med älsklingen, åt gott och tyckte godis osså såg vi så klart film :) Idag hade jag hoppas på fint väder, men det blev riktigt skumt i stället. Aja, ska i alla fall fara till stallet nu en sväng och rida sen ska jag och Ida måla hinder, ska vara bättre med uppdateringen idag, jag lovar! ^^


Föresten så fick jag bort mitt orange namn från headern, men nu har jag en prick i stället, någon som har en aning om hur jag får bort den irriterade pricken?! :O

Jobb

Börjar jobba på en timme, fast jobbar bara till 18.10, dock kan det vara skönt att träffa folk och göra något på dagarna. Ska försöka hinna in till stan en sväng innan jag börjar, och gissa vad? Kolla på nå skor xD haha! Ikväll ska jag och älsklingen nog åka till hans stuga och sova, kommer bli mys. Jag får uppdatera sen när jag kommer hem från jobbet får vi väl se om jag hittade några skor, eller hur det gick :)


Föresten, är det bara jag som ser den orange texten på min header? :O
RSS 2.0