Pain i mina fötter!

Förlåt för dålig uppdatering idag men står fortfarande på jobbet, slutar på 30 min och efter det åker jag till ridskolan för att hjälpa till att förbereda innan dressyrtävlingarna i helgen! Sen hem för att slänga i en mörkare färg i håret.


Flambirds Sweet As Candy

Lillan blev supersnygg i sitt nya regntäcke! Höstens hetaste färg!;)

Dagen Det

Behövde verkligen detta, efter denna dag! En härlig galoppsväng med prinsen! <3

lunch

Lunchade med älskade mamma och syster idag! En panini fick de bli. Mumma!

Dagens outfit

Blus - bikbok
Jeans - Veromoda
Skor - Scorett

Dagens makeup

Såhär fick det bli idag, kände att de var dax med en sminkning. Till detta så har man såklart röda läppar, även om jag kommer att skippa det just idag!
 
Guldiga kommer från min eleven palett.
Bronziga heter Bronze och kommer från MUS
Bruna heter Coco d´or och kommer från MUS

Vi är pågång

Vaknade som vanligt tidigt på min lediga dag, så tog ut Ciran på en cykeltur. Nu håller jag på att göra mig klar för en sväng på stan med min syster som kommer hit när somhelst! Blir en bra ledig dag idag också!

Film från träningen

 
Lyckades inte alls klippa och klista i MovieMaker som jag hade hoppats på! Gick inte ens att få dit mina videos, den kunde inte hitta filerna? Nåja, bjussar då i stället på en video den bästa gången, där han hoppar klockrent! Däremot hänger jag inte alls med på de grön/lila hindret då han var på väg att sakta av till trav och vi fick lite dåligt tempo. Aja, har ju trots allt inte hoppat honom allt för många gånger, vi måste helt enkelt bli ett team! ;D Så den bjuder vi på!

Today

Hoppträningen idag gick väl sådär måste jag nog säga! Han var tittig(!?) och spänd! Stannade till min förvåning ett par gånger så fort de blev ett nytt hinder. Efter han fått komma banan en vända var han dock som vanligt igen och hoppade klockrent. Gissar på att de blev alla faktorer idag, ny miljö, nya hinder, skymning och allmänt spänd! Nåja, vi hoppas på bättre tempo och mindre tittig häst till nästa gång då. Bjussar på en film alldeles strax!

ÄRF 90 cm

 
Eftersom det inte riktigt gick att föra över videon från Angelicas telefon till min så bjussar jag på en film från tävlingen i Älvsbyn med Prisse. Detta är 90 cm klassen och här är han lite trött och blir därför springig och lång på vissa hinder, vilket resulterade i 12 fel. MEN han gick runt UTAN att tjura! Vilket också var vårat mål. Så nu håller vi tummar och tår att han beter sig på PRK tävlingen nästa helg!

Heartbeats

Några ärenden på backcity med fina Angelica och därefter fick de bli en trip till Luleå och Hööks. Vi börjar känna oss som stammisar där nu! Köpte pannbandet jag varit sugen på och ett nytt regntäcke åt Cira. Däremot upptäckte jag när vi kommit hem att de blev fel storlek på pannbandet!! åh så himla klantigt! Får testa de på honom ikväll och förhoppningsvis funkar de ändå. Håll tummarna!

Dagens outfit

Åker och gör ärenden med Angelica. Kan lätt hända att vi åker förbi Hööks också!;)

Blev en basic outfit idag!

New shoes

Dessa godingar handla jag igår. Snygga basicskor som dessutom är grymt sköna!

Kommer från dinsko!

Smycken

Igår for jag ju på stan ensväng innan jag åkte och handlade, och de resulterade i lite nya smycken och faktiskt ett par skor. Men dom visar jag er senare!


Vetras Princis

Åh! Hoppade en kanonfin prisse ikväll! Han väntade och rusade inte iväg som han ibland kan göra. Utan helt lugn och så himla ridbar! Älskade fina häst! Angelicas snälla mamma filmade oss så imorgon får ni se film på våran runda!
 
Denna bild är från i söndags när vi hoppade.

Cira långnäsa

Min vackra älskade lilla tös!<3 Alltid lika glad och positiv till allt! Lilla kärleken<3 Tänk att ett djur kan betyda såå himla mkt! Nu är de dax att byta om, träningen blev framflyttad idag då de bara blev en grupp. Tagg!
 

Dagens outfit

Måste åka och handla till middagen så skyndar mig en sväng på stan också. Idag går jag klädd såhär!
Skjorta - Veromoda
Jeans - Ginatricot
Bälte - HM
Skor - Skopunkten
 

Hoppträning

 
Ikväll har jag hoppträning med denna kille! Ska bli riktigt kul, är så grymt taggad! Och imorgon blir det hoppträning med Charmeur, känns bra att vara igång igen!
 
 

Tävlingsoutfit

 
Denna tävlingsoutfit tycker jag är grymt snygg! Speciellt på en brun eller svart häst! Vad tycker ni?

Nya jeans

Lyckades få med mig ett par av dessa jeans hem igår! Har suktat efter dom på hemsidan länge och nu fanns dom äntligen i butik! Perfekt!

Hoppträningen

Wiiie!! Fick plats på träningen! Så nu blir de regelbunden träning med Charmeur och Prisse. Med start redan imorgon!

Dagens make-up

 Dagens mejk fick bli en brunsotning. I övrigt har jag en riktig fuldag idag! Tycker att vi skyller de på regnet! Förhoppningsvis lugnar de ner sig till ikväll när jag åker och rider!
 
 

Regn

Tråkigt väder ute, vilken tur att man ändå jobbar idag. Usch! Det öser verkligen ner och dessutom är det svinkallt! Aja, uppdaterar senare nu ska jag skynda mig till jobbet!

Shopping

Här får ni se vad som doldes i min Veromoda påse igår. Fattas dock en svart vanlig enkel tröja, men de var den jag hade på mig på outfit bilden. Allt kommer somsagt från Veromoda.

Dagens ridoutfit

Dom röda ridbyxorna köpte jag på Hööks i fredags. Älskar kvaliteten på dom! Sen är dom ju riktigt snygga också.
 

Vem kan stoppa mig

Hade en grymt trevlig kväll igår med helt underbart sällskap och god mat! Känner mig utvilad och pigg igår, tror det var bra att alkoholintaget inte var högst igår. Vaknade för en halvtimma sedan så nu blir de en morgonprommis med Ciran och därefter åker jag och hoppar fina Prissemannen!
 

Dagens make-up









Röd - Cranberry (MAC)
Vit - Wet and wild palett
Svart - Wet and wild palett
Brun - Xocoatl (MUS)

Today

Ovanligt?

Dagens outfit

Såhär går jag klädd dagen till ära! Ser ni Ciras lilla gris nere i hörnet? Den har hon pickat på HELA morgonen!



Skickad tröja - Veromoda
Jeans - Ginatricot
Skor - Hööks
Halsband - Ur&penn

Skor

Dessa skor doldes i höökspåsen, även ett par ridbyxor som ni ska få se på sen!

Hööks

Tror ni det blev shopping? Oh yes! Visar imorgon vad jag handlade.

Charmeur



Förra helgen när jag hoppade Charmeur. ÅH! Så kul att få se videos, han hoppade så jäkla suuuper! Idag skuttade vi bara, blev en stuts och avslut på ett lågt räcke där jag själv skulle få träna på anridning. Han gick som en klocka och var inte i en enda bom, fina killen! <3

Update


Inne på mediamarkt, precis shoppat på hööks! Bjuder på en dagens.

Jeans - Ginatricot

Blus - bikbok

Sjal - Veromoda

Skor - Skopunkten 







Flytväst

Cira har fått en flytväst nu som behövdes testa. Den passade super och hon blev riktigt snygg i den! Eller hur?

 

Tattoo

Är grymt sugen på att tatuera mig igen, denna gång vill jag ha en i nacken. Känns dom att de skulle göra minst ont där. Efter den tatueringen kommer jag nog inte våga någon fler. Är egentligen alldeles för feg för sånt här! Men en i nacken skulle bli så grymt snyggt! Väldigt enkel och classy, inte för mycket.



Såhär ser min tatuering ut, här är den alldeles nygjord. Är jätte nöjd med denna!

Ledig

Usch, min lediga dag och när klockan visar 08.24 vaknar jag upp och är jätte pigg. Aja, kanske är lika bra. Idag är det massor av roligheter som står på schemat! Men jag starta dagen med en promenad med lillan, därefter åker jag mot stallet och skuttar lite med Charmeur. Bra fredag med andra ord! Nu håller vi dock tummarna på att det inte bli regn idag!



Fina prisse killen! <3

Kärlek <3



Jag älskar dig! <3

Skrittrunda

Åkte till stallet direkt efter jobbet(eller efter jag pussat på mina älsklingar) för att skritta ut på finaste prinsen. Han är nyligen vaccinerad så därför fick de bli en lugn tur, eller så lugnt det kan bli när man skrittar ut på C. Angelica och Karaat höll oss sällskap.



Grabbarna fick efteråt massor med hö ute i hagen och vi plockade fram telefonerna för att fota! Fina prinsen!

Dagens outfit

Då kör vi en dagens. Sitter just nu på jobbet och äter lunch. Dom hade minsann inte.tänkt låta mig gå hungrig, fick massor med mat!



Blus - Veromoda
Jeans - Veromoda
Boots - Scorett

Scorett

Hittade dessa godingar inne på scorett's hemsida! HUR snygga är dom inte?! Får lov att spring förbi på min lunch idag, lönen kommer ju trots allt imorgon. Right?

Någont nytt

Köpte lite nya saker på make up store sist jag var i Luleå. Behövde ett nytt löspuder och mus har helt klart dom bästa! Två ögonskuggor  fick också följa med hem (ovanligt?!), men den ena fick jag faktiskt av finaste Angelica i sen födelsedagspresent.



Loose puwder - Milk
Guld - Bronze
Brun - xocoatl

Don't start with me

God morgon! Vaknade för ganska precis en halvtimma sedan och var mer död än levandes! Jag är verkligen mer en natt människa än en morgon. När man dessutom inte haft öppning på över en månad (förutom söndagar då) så märks de när man väl ställer klockan lite tidigare än vanligt. Egentligen är de ju min lediga dag, men kör 9-17 idag. Nåja, imorgon får jag ledigt i stället!

Tävling

Har precis anlänt från jobbet. Hade just tänkt anmäla Charmeur till hemmatävlingen den 7e september. Blir nog bara att starta en klass där, både Prisse och Charmeur kommer få hoppa 95 cm. Ridbanan är ju rätt stor och lång där och det blir ju min andra tävling på C så vill inte gå in och starta 105 då. Så vi nöjer oss med 95 nu och tar 1 m i Skellefteå.



Känner redan hur tagget inför tävlingen börjar komma. Ska bli superkul och nu har vi dessutom börjat komma in oss i varandra!

Dagens make-up

Här kommer en dagens! Inser ju nu att jag helt glömt bort att måla eyeliner. Var så himla stressad innan jobbet så hade helt glömt bort det! Aja lite trist, en eyeliner är ju pricken över i:et i en sminkning. Produkter från make up store idag igen!

Lila - Flamenco
Grön - Eclipse
Vit - White
Gul - Lemon

Walking on sunshine

Vaknade tidigt i morse så jag skulle hinna duscha och allt innan jobbet. Idag blir det jobb hela dagen lång!
Igår skulle jag egentligen ha ridit lektion för Erika Viklund, men eftersom jag blev tvungen att jobba över fick vi ställa in, eller rättare sagt Charmeur's ägare fick rida i stället. Längtar till nästa gång för jag behöver verkligen dessa dressyrlektionen så man får pikar på sin sits.

Idag har jag inte stallet, men däremot på fredag så har vi planerat att fota en massa fina rid/hästbilder! Kommer bli super!



Nu ska jag ta med mig mitt lilla hjärta på en promenad inan jag börjar jobba!

Färgade stigbyglar

Har varit otroligt sugen på att införskaffa ett par färgade stigbyglar och hittade dessa godingar på Charlie, grymt snygga! Funderar på ifall jag ska klicka hem ett par i lila eller varför inte röda? Super roligt att mixa och matcha till en ridoutfit! Dom hade dessutom riktiga kanon priser på dessa!


Härliga färger, eller hur?

Försäkring

Åh så irriterande! Har suttit i lång telefonkö ang på bakningen i min bil. Man blir ju inte klok på detta! Dessutom var de inte mitt fel, borde de då inte vara enkelt för mig? Tydligen inte! Aja, får testa ringa mitt egna bolag också (trots att mitt bolag inte har något med skadan ste göra) så kanske man får bättre hjälp där.

Dagens make-up

Här kommer en dagen mejk! Alla produkter kommer från make up store.
Grön - Tribecca
Guld - Famous

kvällstidning

En härlig kvällstur hann vi med idag, jag och Angelica. Charmeur var pigg som bara den och ville helst bara galoppera hela tiden, och fort skulle de gå! Mycke kondition tränade vi på idag och som avslut en sväng på terrängbanan. Vem kunde bli gladare än C? haha, söthästen!



Hann bli kyligt och lite mörkt innan vi kom tillbaka till stallet igen. Nu börjar de bli dax för reflexer känner jag!

Dagens outfit

Dagens outfit! Alla plaggen kommer från veromoda!

Lunch time

Sitter på jobbet och har precis tagit min lunch. Egentligen är de min lediga dag så därför unnade jag mig en club sandwich från röda lykta. Det är jag faktiskt värd!




Blev väldigt besviken dock när dom sa att pommes var slut. Och jag som inte gillar chips till maten. Aja, mackan gick som vanligt ner.

Lite shopping

Shoppade lite i lördags, alltid kul med något nytt. Tyvärr blir de ju en heldel nytt när man jobbar i en klädbutik.




Allting kommer från Veromoda, och är nyheter inför hösten. Älskar den lila färgen!

Nu väntar jobb 12-18 sen iväg till stallet och rida ut prinsen!

Lite shopping

Shoppade lite i lördags, alltid kul med något nytt. Tyvärr blir de ju en heldel nytt när man jobbar i en klädbutik.




Allting kommer från Veromoda, och är nyheter inför hösten. Älskar den lila färgen!

Nu väntar jobb 12-18 sen iväg till stallet och rida ut prinsen!

Love


Detta kallas verkligen för kärlek!<3

Dagens outfit



Här kommer en dagens. Sliten tjej idag. Man ska aldrig säga att man mår bra, då går de oftast över till illamående.

Stickad tröja - Veromoda
Jeans - Ginatricot

Krossa alla fönster

rHade en grymt trevlig kväll igår med brudarna! Kunde nog inte ha blivit mer lyckad. Idag mår jag faktiskt riktigt bra. Kan nog inte säga desamma om min andra hälft! Ligger i soffan nu och väntar på att han ska piggna till. Många roliga aktiviteter står på schemat idag!

Hoppning

Precis varit och hoppat en kanon fin Charmeur! Jäklar vad den hästen hoppar alltså! Gör alltid sitt bästa och ställer upp. Han kan verkligen ge en förtroende. Tror de här kommer blir suuper! Är grymt taggad för hemma tävlingen om 3 helger!

Nu måste jag slänga mig i duschen och börja göra mig i ordning innan brudarna dyker upp! Caio så länge!

9

Grodan

Kolla vilken äcklig groda jag hittade i stallet!

Spårträning

Uppe tidigt i morse för att hinna med en spårträning med Cira innan jobbet kl 12. Hon kämpade på super bra uppe i skogen trots värmen. Så nu är vi äntligen redo för att anmäla oss till ett anlagsprov! Åh så spännande! Ska verkligen bli grymt kul att få svar på all träning som vi lagt ner!

Nu ska jag dammsuga huset innan de blir dax för några timmars jobb. Ikväll blir det att dricka och umgås med brudarna, men innan de ska jag åka och hoppa lite med fina Charmeur!

Cira

Min fina stjärna! Tänk att ett djur kan göra en så himla glad!<3

Dagens outfit

Dagens outfit!
Tröja - veromoda
Shorts - veromoda
Örhänge - Ginatricot

Dagens make-up

Här kommer dagens mejk! Skuggorna som jag använt kommer alla från makeup store.

Gul - starfish
Rosa - babydoll
Brun - xocoatl





Går tyvärr inte att vända bilderna?! Skumt! Måste lösa denna inställning på mobilen!



Fina prinsen

Bjuder på en bild på fina prinsen!
Han hoppade såklart super förra helgen, nu måste jag bara rida in mig på honom lite mer! Men man får en riktig känsla när man rider denna underbara varelse! <3

Working

Har just ätit en god lunch på röda lyktan tillsammans med finaste Angelica. Nu sitter jag på jobbet igen och har testat några nya höstnyheter som kommit in i butik. MASSOR med fint, kan hända man blir fattig igen nu innan lönen dimper in;)


Dagens outfit

Då kör vi en dagens innan jobbet!



Tröja - Veromoda
Jeansshorts - Ginatricot

Hårfärgning

Godmorgon!
Just nu sitter jag med färg i håret, nu ska de ljusa bort! Vi får se hur slutresultatet blir om jag nöjer mig eller slänger i blont i topparna senare!

Båttrip

Då har vi varit ute på premiär tur med båten. Blev dock bara att flytta den från bergsviken till munksund. Cira fick följa med och åka, gick mycket bra! SÅ himla kul med båt! Nu hoppas vi bara vädret håller i sig så vi hinner med fler turer <3

Charmuer <3



Första tävligen med Charmuer, ett olyckligt pet på sista hindret innan omhoppning! Typiskt. I övrigt är jag supernöjd med denna runda och med finaste killen! <3

Hårfärg

Nu åker jag in mot stan för att handla hårfärg, är less på att vara ljus nu och vill ha tillbaka mitt mörka hår igen! Kan tänkas att jag gör ombre igen fast denna gång med ännu mörkare hårbotten!

Duschning

Sådärja! Då var lillan färdigduschad. Idag tyckte hon inte de var lika hemskt, kan de ha med vädret att göra kanske? Nu hoppas vi dock hon slutar tappa lika mycket päls och att hon i stället börjar pälsa på sig!



Men visst är hon oroligt söt?;)

Härliga dag



Underbara härliga väder! Känns skönt med ännu en ledig dag och framför allt när denna sommar verkar bjuda på dom två bästa sommardagarna hittills!

Sunshine

Vaknade för ganska precis en halvtimme sen. Hade då fått ett sms om att hoppträningen blivit inställd ikväll, trist! Jag som var så sjukt laddad.
I stället har jag en massa annat på schemat, tar ut ciran på en promenad nu därefter in till stan för att handla hårfäg. Ska hinna sola, duscha Cira och laga mat också. Sen klockan halv 5 åker jag iväg till sikfors för att hoppa Prisse i alla fall.

Ser ut som att dagen till ära bjuder på riktigt fint solväder!

Vetras Princis


Startade 2 klasser med denna herre i helgen och äntligen så betedde han sig! Både jag och ägarn sken som solar denna dag trots fel då han petade några bommar! Ingen kunde nog vara mer lyckliga än oss då han tidigare bara hoppat första hindret och sedan tjurat ihop. Nu håller vi alla tummar och tår att polleten kanske föll ner i helgen och han fortsätter briljera! För det är en riktigt fin häst, när han vill.

Djursjukhuset

Nu åker vi iväg till Luleå med lillan för att röntga om hennes armbågar. Förhoppningsvis var hon bara sent utvecklad och har bara 0:or nu, men det får vi snart veta! Om så är fallet kommer Cira inom en snar framtid få bli mamma! Vore så otroligt roligt så jag hoppas verkligen hon inte har något alls i armbågarna nu.



Mitt underbara hjärta som hunnit bli 2 och ett halvt år! Oj vad tiden går fort egentligen!

Nytt försök

I´m back! Som ni ser händer det lite på bloggen just nu. Underbara Jackie hjälper mig att få någon ordning på bloggen nu när mitt sug återigen kommit tillbaka! Så stanna gärna kvar denna gång!

RSS 2.0