Anmäld

Jisses! Nu är lillan anmäld till sin första utställning och matte är redan nervös! Haha! trots att vi har åtminstone 2 månader på oss att träna. Och det ska vi också, träna sten hårt! ^^ Cira gillar ju att jobba så det passar henne perfekt. Nåja nu är jag trött efter inventeringen så nu tänkte jag faktiskt krypa till korgs. Börjar trots allt 9.00 imorgon. God natt! :)

Vardagsrummet

Såhär snyggt blev vardagsrummet när vi fick dit dom nya kuddarna, samt duken och filten. Längtar tills vi även kan lägga tillbaka mattorna igen. Just nu är det inte så aktuellt ;) Hade tänkt fara en sväng till ÖB nu innan jobbet och försöka hitta förvaring till sminket när jag inte hittade vad jag behövde på Ikea.



Solning



Sådär, då har man fått lite färg. Somnade, kanske inte så konstigt med tanke på hur trött jag är? ^^ Taggad till tusen för mer jobb ikväll ;P Nåja inventeringar brukar gå rätt så fort för man har så mkt att göra.

Föresten så skickade dom mina paletter idag som jag beställt! Så nu väntar jag med spänning på att de ska dimpa ner i postlådan! :D

Tidningar

Inhandlade lite tidningar idag, perfekt nu när det blev så himla kasst väder. Fast å andra sidan hade jag velat börja med våra Ikea varor men så trist när jag är själv. Vi får göra lite ikväll efter jobbet i stället. Nåja, dessa 3 åkte med hem från jobbet i alla fall. Så nu har jag lite skön läsning framför mig, plus en hita orden tidning! :D

Dagens out-fit



Gick klädd såhär idag, väldigt bekväm otufit^^ Hade tänkt gå och sola nu om bara regnet ville lugna ner sig lite..
Sen hämtar jag Cira och klockan 19.00 ska jag vara tillbaka på jobbet igen för inventering!

Morgontrött

Idag hade jag en sån där seg morgon, och då menar jag verkligen seg! Är så mör i kroppen att jag knappt kan röra mig. Och då kommer vi till nästa fråga, är de från Ikea trippen jag har blivit mör? haha! ^^ Är ju dessutom sjuk så är alltid hängig på morgonen, men idag var de faktiskt sjukt! Såhär trött har jag nog aldrig varit ;P Dessutom är de ju sol ute! Då händer de ju aldrig :P Nåja, börjar dagen med ett kort jobbpass, sen blir det en sväng på stan och solning därefter blir det jobb igen ikväll :P Hörs senare!

Dagens out-fit



Ursäkta för den sneda vinkeln;)

Crystal



Hmm, såhär såg det ut idag i alla fall. Tyvärr syntes maken riktigt dåligt. Måste kolla inställningarna på kameran igen. Det är i alla fall en vitglittrig färg underst och brunt i globlinjen.

Nu blir det film!

Nya shoes



Ett av mina nya par skor, och jag kan inte säga annat än att jag älskar dom! Visar dom andra imorgon!

EDIT: Bilden gör dom inte rättvisa, ska fota dom på senare! ^^

Vidare till jobbet

Nu är jag precis redo för att åka in till jobbet. Fick börja tidigare idag igen. Mig gör det inge, jobbar så gärna ändå!^^ alltid bra med pengar! Ikväll när jag slutar vi ska börja bygga ihop de vi inhandlade på ikea igår! Hörs senare!

Halsband

Idag har Cira äntligen fått på sig sitt nya halsband som fortfarande är Liiite för stort. Men hon växer väl? ^^ Detta kliades dock en aning mer än det förra tyckte don ;) men oj så snygg hon blev^^ hihi.

Dagens out-fit



Så gick jag kläd igår. Höst i piteå men sommar i haparanda ;P

Hemma från Ikea



Ojoj vilken dag! Haparanda levererade med strålande sol. Gissa om jag blev förvånad? ;D Nu har vi precis kommit hem någon tusenlapp fattigare, men ändå inte så fattiga som vi faktiskt trodde ^^ Perfekt! Inhandlade skor på skopunkten också, visar strax. Nu ska jag ta en 25 minutare medans petter är och tränar sen ska vi packa upp! ^^

Ikea

Sådär, nu var vi redo att åka mot Ikea. Först lämnar vi av lillan hos "mormor" sedan åker vi mot kallare bredgrader^^ Ni får ha en trevlig dag allesammans så hörs vi sen! :D

Graffitti nails



Blev överlycklig när jag äntligen hittade detta lack inne på kicks! Vilket lördags nöje jag hade sen ;D haha!

Militär



Idag fick de bli grönt och lite brunt ;) Bilderna blev lite väl ljusa, maken är mörkare annars. Nu sprättar jag den första cidern! :)

Party

Sorry för taskig update. Men kom hem från hästtävlingen för några timmar sen, då blev det först systemet och därefter behövde jag power napa någon timma ;D Just nu sitter jag och dunkar musik och känner tagget. Borde göra mig något att äta dock? Hörs sen!



Cira ställer mer än gärna upp på bild ;)

Hästtävling

Åker till stallet nu för att följa på hästtävlingar i älvsbyn. Kommer vara rätt så inaktiv några timmar. Hörs senare!

Dagens out-fit



Idag fick de bli slappa kläder till en slapp människa^^

Nu blir det sängen för klockan ringer redan kvart över 5 imorgon. GOD NATT!

Make up tutorial

Här kommer den, förhoppningsvis efterlängade make up tutorialen. Var riktigt duktig idag innan jobbet och fotade allting då jag insåg att jag aldrig skulle hinna i helgen. Kom ihåg att lägga basen först. Det har jag redan gjort men visar inte det. Får bli en annan gång ;)

Steg 1: Bestäm vilka färger du vill jobba med. I mitt fall får de bli en höstinspirerar look. Alla fyra skuggorna kommer från Make up store.


Steg 2: Lägg en primer över ögonlocket. Jag har valt en Highligher som kommer från Make up store men som jag tycker funkar precis lika bra som en primer. Denna heter Platina. Kom ihåg att bara lägga ett tunt lager! Inga fingrar i burken då de mesta av bakterierna kommer från just fingrarna. Ta med baksidan av en pensel och smeta ut de på handen i stället.


Steg 3: Välj vilken skugga dom vill börja med. I mitt fall väljer jag den bruna(choco dór), för den vill jag framhäva mest. Den applicerar jag i yttre ögonvrån med en hård skuggpensel. Jag "trycker" fast ögonskuggan för att få mkt pigment.


Steg 4: Gå vidare till skuggan du vill ha i mitten. Jag vill ha den orange(sunrise) för att de ska bli en bättre brytning mot de bruna. Dessutom vill jag att det ska gå från mörkt till ljust ;D Även denna skugga "trycker" jag fast med samma pensel som ovan och skuggar även in den i den bruna skuggan för att slippa skarpa kanter.


Steg 5: Nu går jag vidare till den Gula skuggan(Lemon). Använder fortfarande samma pensel. Den appliceras i inre ögonvrån för att ljua upp. Skugga in den i den oranga skuggan. Lugna, de ska se hemskt ut i början ;)



Steg 6: Så var det dags för skuggning! Använd den mörka skuggan igen. Nu går jag vidare till en rundad skuggpensel som jag själv tycker är klart bäst när det gäller att skugga bort de skarpa kanterna. Med små mjuka cirkel rörelser skuggar jag skuggan uppåt i globlinjen. Om de behövs ta mer skugga på penseln. Här kan man hålla på hur länge som helst för att få de resultatet man vill ha.



Steg 7: Nu ska vi highlighta. Jag använder mig av 24 carat från Make up store då jag vill får in lite shimmer i min make up. Tar en mjukare skuggpensel och skuggar nedanför ögonbrynet och in i de bruna. Jag väljer också att använda i inre ögonvrån.



Steg 8: Nu var det bara eyeliner kvar innan mascaran ska på! Denna gång valde jag att använda mig av en eyeliner från maybeline som jag fastnat mkt för. Den appliceras ovanför fransraden.



Steg 9: Mascara! Sen är det klart!



Hoppas ni förstod hur jag menar och att jag inte yrade allt för mkt. Om ni inte förstod så hojta bara till ska jag förklara det bättre. Om ni dessutom gillar denna ska jag fösöka visa er oftare hur jag gör när jag sminkar mig :)

Sola

Hemma från jobbet och har laddat upp med de ena och andra. Nu ska jag bli frisk! Ikväll blir det bara lugnt, ska upp alldeles för tidigt i morgon. Men de tar vi igen då, för på kvällen får de bli utgång! ^^ Nu ska jag snabbt ner till solariet och ta en 20 minutare sen hade jag tänkt knåpa ihop tutorialen ;D

Nu..

sticker jag, om mitt internet funkar som de ska ikväll kommer nog mest troligen tutorialen upp då. Men just nu kan jag bli galen på att det försvinner KONSTANT! Nåja, ha en trevlig eftermiddag ;) Hejs!

Söt tjejen



Visst är hon söt? ;)

Jobb dags

Sådär mina vänner, nu är jag redo för jobb. Eller redo och redo, jag är sjuk och ser ut som crap, mitt hår är en katastrof och jag snorar konstant. Det kan inte bli bättre med andra ord? :) Nåja, jag ska bara stå ut några timmar så får jag komma hem och lägga mig. Blir nog en tidigt natt. Efter önska mål har jag, snäll som jag är och trots sjukdom gjort en make up tutorial idag när jag gjorde mig i ordning. Om jag orkar/hinner ikväll kommer den upp redan då annars får ni hålla er till helgen! :)

Frukost



Detta bestod men frukost av, jag har varit sugen på ägg länge nu. Men var tog aptiten vägen?! Jag HATAR att vara sjuk..

Förkylning

Kul. Idag vaknade jag upp med världens dunder förkylning. Hade det på känn redan igår man jag trodde inte de skulle komma såhär fort. Oj så fel jag hade.. Nåja, det är bara en dag kvar innan helg så jag ska nog kunna stå ut dagens pass, sen hinner jag förhoppningsvid kurera mig under helgen. Dock har jag en hel del planerat så det är ju inte helt säkert att jag hinner bli frisk;P Nåja, ska fara och inhandla halstabletter innan jobbet så får vi se. Håll tummarna för mig nu!

Om ni vill följa min blogg

Följ min blogg med bloglovin

Dålig ordning



Såhär dåligt strukturerat har jag det på mitt smink bord nu. Behövs göra något omgående. Tänkte först hänga upp "skruvskåp" men det blir ju inte så snyggt även om det är väldigt praktiskt. Så därför kommer ju våran Ikea tripp på söndag väldigt lägligt! :D Nu ska jag få ordning på mina grejer så jag slipper ha dom liggandes över allt. Såg ett riktigt fint "sminkfördelar system" som dom hade på Ikea nu, vi håller tummar och tår att det finns i haparanda!

Sminkborstar

Jag använder mig Alltid av sminkborstar när jag sminkar mig. Varför? Jo för jag tycker de blir bäst resultat då. Detta är några av dom penslarna jag använder till vardags:


1:an Foundation pensel, gjord på syntet hår från Kicks. Perfekt får att få till foundationen jämn över hela ansiktet.
2:an Mjuk skuggpensel som jag använder när jag ska highlighta, då de inte kommer allt för mkt på borsten och fördelas jämnt. Också en syntet pensel från kicks.
3:an Skuggpensel som är "hårdare". Pefekt när man vill att ögonskuggan ska synas bättre. Äkta hår från Make up store.
4:an Också en skuggpensel, den använder jag för att skugga bort skarpa kanter. Fullkomligt Älskar den! Äkta hår från Make up store.
5:an Mindre skuggpensel för tillfällen när man bara vill lite skugga. Syntet från Kicks. Använder dock denna väldigt sällan. Från kicks.
6:an Läppensel. Perfekt för att måla läpparna eller sudda ut kajaler. Från kicks-
7:an Snedställd pensel. Funkar perfekt om man vill måla ögonbrynen med brynfärg eller vill fylla i färg under ögat. Från kicks.
8:an Eyelinerpensel för att måla flytande eyeliner ovanför fransraden. Köpt på en hobby affär. Äkta gethår.
9:an Skuggpensel. Den brukar jag använda när jag vill applicera eyeduster och inte vill att det kommer för mkt. Inhandlat i Thailand. Äkta gethår.
10:an Ännu en till skuggpensel från Make up store. Använder jag också till att skugga skarpa kanter. Äkta hår
11:an Concealerpensel från Make up store. Perfekt när man vill applicera concealer.

Har fler men dessa tyckte jag var viktigast. Det är även dessa jag använder mest, även om jag då inte använder dom varje dag.


EDIT: Glömde så klart fotografera min puderborste och rougeborste!

Städning

Sådär jag, då var det städat och riktigt snyggt här hemma igen. Så skönt när det väl är gjort. Känner mig dock väldigt trött då jag håller på att bli sjuk ;( de ogillas skarpt! Dessutom är det höst ute och de tycker vi inte heller om. Nu har vi bara kvar att bygga ihop Jysk stolarna, skönt att ha gjort bort de innan Ikea i helgen för då vet man aldrig vad man får med sig hem ;)

Stallet

Då var det bara att åka vidare på stallet då, så man kommer hem någerlunda i tid för att göra massa nytta ;D hörs sen!

Dagens out-fit



Såhär gick jag klädd idag, inte nu längre för nu sitter jag i stallkläder ^^
Sjal - Vila
Tröja - Veromoda
Jeans - Vera i småstaden
Boots - Scorett

Vidare mot jobbet

Nu ska jag skynda mig iväg till jobbet. Fick jobba dag istället, bara posetivt! Dels fick jag mer timmar och dessutom slutar man en hyfsad tid! Då blir det först stallet därefter ska det städas här hemma och förhoppningsvis ska vi också hinna bygga ihop våra nya jysk stolar ;D Hörs senare!

Mossa



Ska väl inte påstå att de fanns allt för mkt inspiration till någon make up i morse. Tog den första färgen jag hittade och mixade den med liknande färger ;P Så fick bli en mossa inspirerar make. Blev faktiskt bra med tanke på att jag inte alls hade någon idé. Trodde inte jag skulle behöva stiga upp så här tidigt^^

Ser jätte blek ut på den högra bilden och den blev inte alls bra, men ja, så går de när man har bråttom;P

Home again

Äntligen hemkommen efter en lång dag! Trots att det var min lediga dag ;) Cira var riktigt duktig idag också på valpkursen,, hon har blivit väldigt mkt modigare nu så hon vill hälsa på alla hundar hon träffar på^^ Stolarna fanns inne på Jysk också så nu har vi äntligen 6 stolar till vårat bord ;D

Detta hittade jag också idag



Bra att ha grejer från HM och snygga örhängen från ur & penn. Med hem följde också en skjorta som har ropat på mig några dagar nu ;) Men den får jag visa senare. Nu måste jag lugna ner mig med shopping, åtminstone till Ikea trippen! ;D

Jysk

Hann med att handla idag också! Typsikt mig fast nu var de mest behövliga saker som behövdes fylla på. Visar senare för nu ska jag och älskligen förbi jysk för att inhandla våra stolar som just nu ligger på rea ;) Sen valpkurs och därefter till min bror och fira honom! Mkt på schemat! ^^ Talk to you later!


Två sådana ska vi inhandla!

Dagens out-fit



Såhär såg jag ut på stan idag.
Nya jeansen från veromoda som jag fullkomligt älskar! Gillar dessutom att dom BARA gick på 199.- kan de bli bättre? ;)
Samt nya mysiga koftan från Ginatricot och mina nya boots från scorett!

Staden

Nu ska jag in till stan för att lunch dejta med Alexandra! Hörs senare!

Ögonskuggorna

Har föresten använt mig av följande ögonskuggor på make upen nedanför:



Den gula kommer från make up store och heter Lemon
Orange från make up store - Dora
Rosa från make up store - Frozen daiguiri är egentligen ett rouge
Lila från Viva la diva - 665 Rumour

Purple

Idag har det Riktigt svårt att få med make upen på bild! Alla bilder blev så himla röda? Ingen aning om vad de beror på. Lyckades till slut i alla fall, någerlunda. Ser annorlunda ut på verkligenheten. Någon inställning måste ha ljusat upp bilderna :P ska kolla de sen!

Fick bli lila idag, eller lila som grund i alla fall ;)

God morgon

God morgon!
Idag vaknade jag upp rätt tidigt för att vara min lediga dag, så har hunnit ut med Cira en sväng i regnet och nu tänkte jag hoppa i duschen. Ikväll blir de valpkurs, ska bli otroligt spännande! Sen ska vi även förbi min bror som egentligen fyller år i morgon, men jag jobbar då så hinner inte. Får bli idag i stället ;) Nu ska jag kila i duschen, hörs sen!

Ikea

Fick hem den nya Ikea katalogen idag och blev genast sugen på att handla lite saker! Gillade de blåa färgerna som dom fått in massor av nu! Så jag och gubben funderar på att byta ut de lila mot blått i stället i vardagsrummet. Eventuellt blir de en tripp till Ikea redan i helgen, vore super skoj när man äntligen fått lite idéer!


Detta är bara ett litet urval av allt snyggt som finns på Ikea just nu. Känner ett riktigt sug för att åka dit!

Tvätt

Jahapp, då var man ledig imorgon! :D kan inte bli bättre ;D blir stan (IGEN!) med bergis för lunch och kanske lite shopping? HAHA! nu måste jag seriöst lugna ner mig. Nu ska jag springa ner och hämta upp tvätten från tvättstugan!



Skruttan var liiiten här ;D

Nu...

Fångarna på fortet! ;D Nostalgi på hög nivå!

Dagens out-fit



Såhär gick jag klädd idag. Och kläderna kommer från gårdagens shopping!
Skjorta - Ginatricot
Byxor - Ginatricot
Skor - Ginatricot

Hmm, handlar mkt kläder på gina? ;D haha!

Shopping - Luleå

Sådär då var vi hemkommna från lite shopping i luleå. Inte för att jag behövde det med tanke på att jag hunnit shoppa 3 dagar i rad nu ;) men oj vad det stillade shoppingbegäret! Fynade en skjorta, jeans och lite underkläder. härligt! :D



Den här snygga skjortan hittade jag inne på Ginatricot i luleå, snacka om stor butik! Dom får gärna bygga ut i piteå också ;) Visar resten av shoppingen senare!

Jobbet nu

Hallå! uppdaterar bara snabbt innan jobbet, börjar halv 10 idag så det var riktigt skönt ;P och imorgon är jag ledig! äntligen! ^^ Nåja, ska skynda mig iväg, slutar tidigt i dag redan vid 12 då jag bara ska in för att beställa lite varor därefter åker jag och älskligen till luleå för lite shopping! :D hörs sen!

Fin fina Cira!

Inkommen från prommenaden, Cira överraskade som vanligt med att sitta snällt och inte springa fram och hälsa på alla hon mötte SAMT att hon stod snällt ch tittade på när en rädd katt sprang i väg i världens fart! Snacka om att hon kan imponera lill tjejen! ^^

Filmerna vi hyrde



Ja, här har ni dom 3. Dock har vi bara hunnit så två. I Love you Pillip morris med Jim Carrey var super rolig, men när är han inte de? Bättre skådis får man leta efter ;)
Remeber me var en riktigt fin berättelse men hade världens mest apdåliga slut som jag fortfarande är irriterad över. Kan dock ändå rekommendera dessa filmer för er filsugna där ute ;)

Nu vill Cira ut, hej så länge!

Jobbet

Blev längre på jobbet än väntat, fick jobba en timme extra plus att jag ville hinna med lite shopping också. Imorgon är de löning och min blev riktigt bra den här månaden! :D Visar mina inköp snart, nu middag!

Lemon



Idag fick de bli en somrig make up, lite grönt och gult. Perfekt till de trista vädret. En humörhöjare!
Nu iväg till jobb, 9-14.15. skön jobb tid! :D

Eyelinern på den högra bilden blev dock inte som jag ville ;P

Vardagsrum

Här kommer del 2 på våran lägenhet, Vardags rummet! Ni får ha överseende med att vi inte har några mattor på golvet än. Ingen smart idé för då använder lillan dom som toalett ;)



Bjuder dock bara på ena sidan idag för insåg just att jag glömt ladda in den andra ;D haha. klantigt. Nåja, en sneak peek ;)

Sov dags

Lillan har fått sin nattliga prommenad! De uppskattades. Nu sover hon och älsklingen, kanske dags att joina dom? Bara en liiiten stund till ;)

Filmtajm

Bjöds på souvas här hemma idag, gott! Nu har jag precis kommit ut från duschen så älskling och jag ska just slå igång en film! hörs sen!

Vecko Revyn



Nu lägger jag mig och läser!

Gallerian - Shopping

Hann självklart med att shoppa hem andra saker än vad jag kom för att handla ;) men det är ju löning på tisdag så då får man väl passa på att unna sig, eller? Lämnade ju trots allt igen ett par skor i fredags som jag efter många om och men inte kände mig helt hundra med och idag hittade jag några som jag verkligen föll för! Grymma till jeans och kommer nog vara lika grymma till strumpbyxor i höst!

Gillade så klart att dom var lite tuffare, något annat än jag brukar ha ;) Dessutom, som faktiskt är ett plus i kanten så är dom liite fodrade också! :D perfekt för mina frusna fossingar!






Skor från Scorett
Halsband från MQ
Och puder (det jag kom för att handla) från lindex

Provade ett nytt puder igen denna gång, får se vad jag tycker om detta. Mitt favorit puder av märket Kanebo har utgått, alltså färgen jag alltid kört med så nu testar jag lite andra möjligheter.

Gallerian

Hallå! Idag ska uppdateringen bli bättre än vad den blev igår. Vaknade för ganska precis en timme sedan och gick ut en prommenad med lillan. Hon har blivit en hejjare på fot! :D fin fina tjejen våran! Nu hade jag tänkt åka in till stan en sväng, är ju tyvärr bara gallerian som har öppet. Men behöver lite nytt smink och då kan jag lika gärna gå på lindex ;) uppdaterar bättre sen!

Lördag



Åh, jag kan inte annat än hålla med att det blev dålig uppdatering idag. Steg ju som sagt upp tidigt för att åka på collie utställning. Spenderade nästan hela dagen där, sen middag här hemma och därefter somnade jag på soffan!^^ haha, behövligt var det dock ^^ Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, var ju som sagt riktigt taggad för fest ikväll men eftersom jag sov lite för länge, och inte kommer blir klar på minst 2 timmar så kändes det inte riktigt som att jag skulle hinna med något festande ;D så blir nog bara myskväll här hemma också. Rätt mysigt med tanke på regnet ;) aja, det återstår att se vad som sker ikväll ^^

Utställning

Precis uppvaken från de döda. Cira visste väl att det var helg nu för hon var riiktigt duktig och sov fram till 9! Kan inte bli bättre ;D haha. Nu har vi precis gjort oss klara för att åka till bergsviken för lite collie utställning. Ska bli riktigt spännande att se hur de går till! :) Talk to later!

Nattinatti

Nu blir det sängen, upp tidigt i morgon för att åka på collie utställning. Cira's uppfödare ska ställa ut hennes mormor och dessutom följer Cira's syskon med, så de blir nog endel bus också ;) Hörs imorgon!

Precis fått i mig middag



Mums! Idag var de min tur att vara kock!

Ögonskuggor

Föresten så har jag använt mig av dessa ögonskuggor för att skapa maken nedanför! :)



Alla fyra kommer från min favoritbutik när det gäller smink, Make up store såklart! Dessvärre finns inte den butiken i piteå så jag åker med jämna mellanrum antingen till luleå eller skellefteå för att handla hem nya tuffa skuggor ;)

Nu åker jag i alla fal till jobbet, ser ut som att det kommer att komma ett regnil snart och jag vill inte bli blöt! Så bäst att jag skynda mig!^^ Talk to you later!

Frozen daiquri



Sådärja, idag fick de bli en rosa/persiko färgad make. Gillar att kombinerar dessa ögonskuggor med varandra, blir ett riktigt snyggt resultat. Nu jobbet!

Prommenad

Steg upp tidigt i morse också, så tog med mig Cira på en liten prommenad! Hon har blivit så himla duktig när vi träffar nya människor nu. Tidigare vill hon alltid springa fram och hälsa, vilket hon fortfarande vill ;) Men i stället för att bara springa fram kan vi få henne att sitta still och vänta tills det är okej för personen att hälsa. Det finns ju faktiskt hundrädda personen, en sådan träffade jag på idag på prommenaden så då är de lika bra att dom väntar på klatecken :) Hon imponerar varje dag lill gumman!<3

Klant

Hemma igen från skogsturen, älskligen och jag hade VERKLIGEN inte turen på våran sida. När vi precis hade kommit upp till lägenheten insåg jag att min telefon blivit kvar i bilen. Feg som jag är ville jag att Petter skulle följa med mig ner igen och hämta den. Perfekt ensamhets träning för Cira dessutom. Precis när vi kommer fram till bilen så undrar Petter om jag tagit med bilnyckeln. Jag skrattar bara åt honom för jag var säker på att han hade den. Han fattar ingenting och jag blir direkt orolig. Porten våran låser sig vädligt tidigt, redan kl 20.00. Det visade sig att ingen av oss hade någon nyckel och där stod vi som två så spån och undrade hur tusan vi skulle ta oss in igen! För klockan var ju trots allt vi 22.00 och inte vill man knacka på grannars fönster då. Panik! Lillan var ju kvar själv. Tur i oturen hade Petter åtminstone fått med sig telefonen, så vi kunde ringa någon. Efter många om och men visar de sig att Petter dessutom hade kommit ihåg att ta med våran 3:e nyckel till sina föräldrar efter han lånat hem den. Och turligt nog hade dom skippat att åka till stugan idag. Så för att göra en lång historia kort kom han tillslut och låste upp åt oss. Guldvärd!<3

Så inne i värmen är vi igen och det är skönt. Hade nog inte velat sova ute inatt ;)

Ut i skogen

Nu ska jag och älskling åka iväg med lillan ut i skogen! Hade tänkt försöka träna lite "Gå fot träning" och då känns de bäst att börja ute i skogen ^^ Hon är redan jätte duktig på att vara lös med att gå fot de kan hon minsann inte än ;) hörs sen!

Matlagning

Älskligen har just lagat en god middag till oss, det blev någon typ av potatisgratäng? Fast med eget recept som varken smakade eller såg ut som potatisgratäng^^ Tyvärr hann jag inte fota innan vi högg in men får i stället visa en efterbild på de som blev kvar ;) Till detta åt vi en ungersk rostbiff! ^^

Shopping

Sådärja, nog hann jag allt med lite shopping innan jobbet. Man har Alltid tid för lite shopping tydligen ;)



Bilden gör dessvärre inte skjortan rättvis, men ides inte heller ta på mig den och fota. Får göra de sen ;)
Skjortan från Veromoda och kostade 359:-
Armbandet från Ur och penn - 98:-
Halsbanb från Ur och penn - 79:-

Nöjd med dagens shopping. Nu har jag lugnat shopping nerverna och förhoppningsvis håller dom sig lugna tills lönen kommer ;)

Make up

Dagens fick bli en enkel brun make up, inte allt för extrem men ändå väldigt snygg vardags make. Brukar för det mesta ha den de dagar man börjar tidigt och inte hittar någon inspiration till sminket. För det funkar i princip ALLTID och blir aldrig fel ;P Inga speciella ögonskuggor heller utan alla 3 är från isadoras märke.



Nu ska jag skynda mig in till stan för att möta upp min mamma och syskon för lite shopping. Därefter väntar jobb! Talk to you later! <3

Today

Vaknade tidigt idag, konstigt de där. Enda dagen sover man hur länge som helst och då är man svin trött från när man vaknat till man ska gå och sova. Men när jag stiger upp tidigt är man pigg hela dagen och trött först på kvällen :p haha! Har precis varit ute på en liten prommenad med Cira, nu ligger hon här bredvid mig och gnagar på sin björnknut. Bättre de än när hon gnager på köksbordet ;D Nu ska jag faktiskt börja göra mig klar för hade tänkt fara in till stan en sväng innan jobbet :)

Hundkurs

Nu är vi hemma från hundkursen! Cira skötte sig grymt bra, blyg i början bland alla grabbarna men hittade till slut en liten vän. En jack russell kille som hon faktiskt vågade leka en heldel med. Duktig tjej! ^^ Ska bli jätte roligt nu dom följande 8 gånger. Verkar vara himla mkt nyttiga saker att lära sig och framför allt miljöträningen! Ledaren verkar också vara grymt duktigt så de känns bra!:) Volvon är såld nu också, så nu har vi bara 1 bil igen :) Var mina föräldrar som ville ha den så de var ju perfekt! :) nu blir det mys framför tv:n med älsklingen sen sängen!



Töt tjej! :D

Foto: Siv-Marie Wallenius



Dagens out-fit

Slänger väl upp en dagens out-fit med när jag var så duktig med att hinna det också ^^ Nu ska i alla fall jag och Cira prommenera iväg till svärföräldrarna för vi blev tydligen bjuda på middag där. Lax! :D mums ;) Sen blir de valpkurs och sälja gammelbilen :)



Jag får ursäkta mig igen, den här gången var de solens fel ;)

Tunika - Ginatricot
Leggings - Ginatricot
Skärp - Ginatricot
Skor - DinSko

Greenzone

Tänkte slänga en en make up bild för idag! På min lediga dag fanns de gått om tid att fixa ögonskuggan ;)
Fick bli grönt idag, en färg som jag gillar att matcha de mesta med. Idag fick de faktiskt bara bli grönt med grönt ;D snyggt de också! ^^

Jag gillar att alltid kompinera 2 eller flera ögonskuggor med varandra, tycker det blir absolut snyggast. Så länge man skuggar ihop dom bra och det inte bli kanter :)



Usäkta de sneda ögat på bild 2 ;)

Lägenheten

För er som är intresserade så tänkte jag visa bilder på våran lägenhet, jag börjar i köket. Tyvärr har jag nog inga före och efter bilder, vilket är GRYMT snyd för det är så himla stor skilland på lägenheten nu om man jämför med innan renoveringen! Ska se om jag kan få tag i några före och efter bilder för de vore så himla kul! :D



Här har vi köket i olika vinklar, större ingång mot för var de var innan och köket ser mkt mer öppet ut! Här är del 1 för nu måste jag skynda mig iväg, ska möta upp Anna på busstationen typ..Nu! Visar resten senare! :D

Avmaskning

Hallå! Sov rätt länge idag, det är första gången på jag vet inte hur längre som jag lyckas det. Petter ringde och väckte mig kl 12, då hade jag inte ens vaknat av mig själv! ojoj, de behövdes nog kanske med andra ord ;)
Har hunnit duscha och nu har jag precis avmaskat dom små! Det var inte de enklaste när man var själv, men jag lyckades ;) Problemmet var i Egon för han skulle ha så HIMLA mkt och han är inte den enklaste att trycka in saker i :P Jag lyckades till slut och nu är bägge av maskade! skönt!



Detta använda vi på båda två. Visst är de konstigt att Egon (katten) fick den stora kartongen och skulle dessutom äta upp allt! Och då var han precis i vikt med de, jisses trodde inte för allt i världen att han var så stor för han ser inte stor ut. Cira fick den lilla och de blev kvar för henne dessutom, den skulle räcka till 15 kg hund och lillan väger bara 8,5 kg nu. Tycker dessutom att dom borde ha haft en "spruta" i båda paketen, mkt enklare att handskas med en sådan :P

Nolia

Köpte lite smycken på Nolia förra veckan (förutom all mat vi lyckades dra med oss hem ;) mat fantaster som vi verkar vara!). Blev 3 ringar till priset av 2 och dessutom ett par grymt snygga egen gjorda örhängen. Är riktigt nöjd med mina köp, billigt var de också ;)

Home sweet home

Nu är jag hemkommen igen och magen har fått mat, hann med att handla hem lite nödvändigheter dessutom. Skönt med en ledig dag imorgon, då börjar valpkursen för Cira :) Ska bli otroligt spännande att se vad hon tycker om de! Förhoppningsvis kommer hon tycka att de är kul! :D Nåja, nu hade jag tänkt att gå och måla mina naglar, det är faktiskt på tiden för jag har sagt de i säkert en veckas tid nu ;P Men först ska jag se om photoshop går att installera på min dator! ^^

Nytt

Hade lite tid på mig idag så får fortsätta jobba på headern imorgon, det fick bli en favorit i repris i stället ;) men de duger faktiskt, nu blev det nytt och fräscht! :D Nu ska jag och älsklingen åka och handla!

Hejdå

Skynda mig iväg

Sådär, då var dagens jobb färsdigt. Riktigt skönt måste jag säga, nu har jag hela dagen framför mig ;) Tänkt börja bege mig mot stallet nu för lite ridning därefter har jag tänkt besöka mina föräldrar för att skapa en ny header till bloggen. Om jag lyckas vill säga ;) För er som är intresserade visar jag här en bild på min "sminkhörna". Enda kravet jag hade när jag ocg Petter flyttade ihop ;) Har alltid velat ha en egen smink hörna! :D



Haha! Ni får ursäkta röran, har inte så bra ordning där ännu. Försöker fortfarande komma på en bra lösning till mina ögonskuggor. Funderar på att köpa en lådinsatt och ställa under hyllan. Men i så fall blir de nästa gång vi besöker ikea så för tillfället ser de ut så här :)
Skulle ha tänt lamporna så ni fick se den gymma belysningen, men glömde bort de ;)

Dagens out-fit

Bjuder på en dagens out-fit i stället när det inte blev någon sminkbild ;) Åker hem till mina föräldrar sen för att knåpa ihop en ny header. Nu när jag hittat inspiration till bloggandet kan det vara på tiden att jag får mig en ny header också!^^



Linne - Gina tricot
Byxor - Vila
Skärp - Gina tricot
Skor - DinSko

Yäsp!

God morgon!

Gissa om jag var trött i morse när jag steg upp?! Får skylla mig själv, kan inte vara vaken till sent när jag ska upp tidigt dagen efter;P Nu har jag precis gjort mig klar, bjuder inte på något sminkbild idag då jag var alldeles för trött för att göra något^^ Jobbar så kort pass ändå så ville hellre sova längre. Jag ser mer eller mindre ut som crap idag men det orkar jag inte bry mig om. Dagen bjöd på fint väder i alla fall! :D Efter jobbet blir det stallet sen återstår de att se vad dagen har att erbjuda. Nu frukost!

Cira

Var och hälsade på Cira's uppfödare förra veckan och då passade hon på att ta fina bilder på skruttan. Lättare sagt än gjort men några fina bilder blev det trots allt ;) Hon är så fin lilltjejen!<3 Så här bjuder jag på två bilder på våran skrutt! :)

Koppar

Har äntligen börjar lära känna kamerna lite så förhoppningsvis ska jag kunna visa sminkbilder igen! ^^ Nu får vi hålla tummarna på att dessa inställningar håller och att jag kanske till och med lyckas få dom ännu bättre :D
Här bjuder jag på dagens make i alla fall!



den här maken är lite koppar inspirerad, vet egentligen inte vad jag tänkte utan snörde bara ihop något snabbt innan jobbet^^ Gillade den i alla fall.
Ber om ursäkt för att min hud blev så himla blek, men nu ser man i alla fall ögonskuggorna ;)

Pastej



Våran leverpastej har inte blivit rörd på ett tag, syns det? ;D Den åkte på direkten i soporna!

Lat söndag!

Lovade att jag skulle visa bilder på min shopping men det får bli en annan gång ;) Har haft en riktigt bra helg, spenderade fredagen i petters stuga och gårdagen bjöds på riktigt fint väder. Där efter var det fest hos jonas, jag var nykter men for ändå förbi en sväng med Cira, hon tyckte så klart det var super roligt att träffa alla människor. När dom får ut på krogen åkte jag och Cira till statiol och köpte godis, sen hem och mysa! somnade som vanligt direkt i soffan ;) Nu har vi precus varit ute på en promenad och på ett tag ska vi fara hem till mina föräldrar så hon får busa av sig lite med idefix! ^^

Hejdå!
RSS 2.0