Skor från Nelly

Idag kom mina skor! snacka om att dom har riktigt snabb leverans på Nelly, man behöver då inte oroa sig där att man ska få vänta flera dagar. det stod att jag skulle få vänta med tanke på rean och så, men på 2 dagar hade jag dom. då pratar vi bra servie;) inte nog med det, skorna var MKT finare irl! om dom ens kunde bli det vill säga. Hur snygga som helst för att inte tala om kvaliten och hur sköna dom var, jag är mer än nöjd måste jag säga.



dessutom har jag och fix varit ute och cyklat en sväng, det behövde han verkligen så han fick bli av med lite energi. nu ligger han här bredvid mig som en slagen hjälte. vi satt även ute i solen och stund och mös, men lillgubben ville mkt vällre ligga i skuggan, undra varför? ^^ haha.



Han har ju blivit så himla stilig lillpojken våran! :D

day of

Idag har jag en ledig dag, riktigt skönt faktiskt. hade tänkt ta med mig Idefix ut och cykla, det blev ju så himla fint väder idag, nu får vi hoppas att det håller i sig. jobb i morgon igen och då blir det att pendla ska verkligen försöka hinna med men det borde jag göra, pengar är ju pengar som sagt :) sitter och försöker klurar ut en ny design också, men blir nog bara ändring av header och färg som vanligt, men det gör faktiskt mkt det också! ^^ aja, hörs snart! bye!

working woman

Jag är så dåligt på att uppdatera, men jag har så mkt att göra på dagarna så jag hinner inte. jag kan lova att försöka bättra mig men jag kan def. inte lova något ^^ igår inhandlade jag ett par grymma skor från Nelly.com, jag hoppas bara att jag får dom snart. imorgon är nog lite för tidigt skulle jag gissa på men åtminstone att jag har dom på tisdag! :) har jobbat hela helgen och jag gillar det faktiskt! det är så satans roligt! hur nu ett jobb egentligen kan vara roligt ;D men jag tycker det är lika roligt att komma till jobbet varje gång! och det är väl bra antar jag. ^^ dessutom pendlar jag mellan två jobb, och det blir ju variation också ^^



dessa godingar blir mina på några dagar ;)

Sorry

nu har jag uppdaterat sådär dåligt igen, men varför jag inte gjort det är för att jag helt enkelt int haft tid. jag har fått mer jobb än vad jag ens kunnats hoppas på så det är vad jag sysslat med, jobbat och stått i men framför allt, tjäna pengar! :D självklart har det spenderat ens hel del timmar i stallet och fått flytta in i mitt andra rum. så med andra ord har jag just nu 2 rum och ett litet kök, nästan som att man har egen lägenhet :) ska visa er bilder sen! dock är det rätt så tomt, har inte allt för mkt möbler, mn det är sånt jag för fixa i efterhand :) nu ska jag kolla vidare på hell's kitchen sen blir det sängen. för imorgon väntar mer jobb! ^^ bye!
RSS 2.0