Pigg ponny

Blev att åka till rudhuset idag med en MKT speedad ponny! Han hade energi så det räcker och blir över för FLERA dagar! OJOJOJ! Fast man förstår ju vart energin kom ifrån, han har ju inte kunnat gå något hårdare pass nu på några dagar pga väderunderlaget. Nåja, blir att ta honom till ridhuset för att hoppa lite i helgen, ska bli vääldigt spännande att se hur pigg han kommer att vara då! Haha, tur han är söt i alla fall;)

 

Film

En film från förra veckan när vi hopptränade. Som ni ser är prinsen bäst som vanligt!<3 Nu blev det visst ridhuset för oss idag, perfekt! Då kan man ändå göra något seriöst trots trist väder!

Onsdag 31/10-12

Förlåt! Har haft två slödagar då jag jobbat hela dagarna och de resulterade till att bloggen fick bli lidande. Idag är jag faktiskt ledig och ska alldeles strax bege mig till stallet. Tycker alltid det är skönast att göra bort de på morgonen. Förhoppningsvis är de inte allt för halkigt och man kan göra något. C har inte fått på sig sina vinterpjucks än nämligen. Håll tummarna!

Smokey eye

Har kommit in i en härlig sminkinspiration igen så idag på lunchen måste jag springa förbi kicks! Fick bli Smokey eyes idag, länge sen jag körde på de men jag gillar't!

Hööks

Charmeur fick sig ett nytt schabrak när vi var nere i Västerås och jag nya vinterrisvantar. Tanken var också att jag skulle köpa honom en ny lädergrimma men den fanns såklart inte i hans storlek! Jaja, får bli en vända till Hööks snart igen!
Schabrak 269:-
Ridvantar 149:-
 

Prinsen

Hittade en fin bild på Charmeur i mobilen, längtar tills jag får åka till stallet igen och snussa på hans mule. Vi är ju somsagt äntligen hemma igen och det är verkligen så skönt! Aldrig längtat så mkt över att få sova i sin egen säng igen. Men efter att ha suttit konstant i en bil i 10 timmar var längtan väldigt stor!;D

Äntligen!

Hemma igen! Tror aldrig någon av oss varit så glad över att få komma hem som nu! Tidigare idag befann vi oss i Västerås och nu tillbaka i lilla Piteå igen. Skönt! Nu ska jag slänga mig ner i soffan och förhoppningsvis somna, visar min shopping imorgon i stället! <3
 

Just nu

Just nu ser min sköna bön ut såhär! En aning skamsen över att inte riktigt veta hutr man styr en tratt. Nåja, det blir bättre när hon vet hur tusan man ska gå till väga med den;) På måndag åker den av i alla fall! Tror hon överlever tillsdess. Själv befinner vi oss just nu i Sundsvall, vilket innebär att vi kommit halvvägs! Oj så skönt!

Hemgång!

Nu får vi äntligen åka hem! Fröken är jätte skamsen och måste tyvärr ha tratt till på måndag, söthunden! Så vi borde vara hemma i natt någongång. Vi tackar Strömsholm för den fantastiska servicen och väldigt duktig och trevlig personal! Men vi hoppas att vi slipper komma tillbaka någon mer gång!;)

Eskilstuna

Jag och hjärtat hade tråkigt igår och åkte runt för att fördriva tiden lite. Först fick det bli shopping i Västerås, där jag förövrigt shoppade ett nytt schabrak åt prinsen, för att sedan glida vidare mot Eskilstuna. Passerade då Parken zoo som faktiskt var väldigt öde, om det berodde på programmet eller bara årstiden har jag ingen aning om! Men vi tänkte i alla fall inte sponsra dom..
 

God morgon!

God morgon! För engång skull är de ju faktiskt en tidig morgon. Tyvärr kunde jag inte sova något längre, så kan de gå när man bor på ett vandrarhem med väldigt tunna väggar, och alla andra stiger upp kl 6! Nåja, har fått lite sömn i alla fall så vi orkar börja köra hem idag, ska bli sååå skönt! Längtar tills vi får åka till kliniken och hämta ut våran tös! Alltid lika jobbigt att lämna ifrån sig sina bäbisar! <3
 

Fina Ciren

Operationen hade gått bra och vi skulle få hämta hem fröken imorgon igen. Skönt! Tidigt dessutom så vi borde vara hemma igen imorgon natt någongång. Vi ska väl inte ropa hej ännu för komplikationer kan ju faktiskt uppkomma ikväll. Däremot sa han att de var ett väldigt litet ingrepp och hon kommer bli helt återställd!<3 Åh så skönt att höra! Blev lite nervös efter det hon sa igår  om att steloperera, men de slapp vi! Älskade prinsessan!

Operation

Sådärja, då var tösen inlämnad på kliniken för operation. Har vi väldigt tur och om allt går som det ska så får vi ta med henne hem imorgon. Så då är de bara hålla tummarna för det. Jag och kärleken tänkte ta en sväng i staden idag för att fördriva tiden en aning. Hör sen!

Resultatet!

Nu äntligen har vi fått de helt bekräftat att det var senan som var lös, eller.lös och lös. Den har inte slitit lös utan lossnat från sitt fäste. HUR stor skadan är ännu vet dom först i morgon. Antingen fixerar dom det med en skruv eller också stelopereras tösen. Så imorgon bitti kl halv 8 ska hon vara tillbaka där igen för mer röntgen bilder och operation. Känns som att jag verkligen.lämnar henne i goda händer med mkt kunnig personal! Nu hoppas vi bara att rehabiliteringen är kort OCH att hon blir helt återställd senare!<3 Mitt underbara hjärta!!

Framme

Hoppade en galet fin Charmeur igår innan vi åkte, film kommer senare. Nu dröjer det tyvärr några dagar innan jag får sitta i sadeln igen. Nåja, hästlukten får jag åtminstone känna, finns inte bara en häst här nämligen;)

Västerås

Sådär! Då var vi alldeles strax framme i Strömsholm. Väldigt få timmar med sömn har de blivit, så det ska bli riktigt skönt med lite sömn innan Cira ska in. Klockan 1 har vi tid, ska bli spännande att höra vad dom säger!

Stress

God morgon! Idag är de mkt som står på schemat och ska hinnas med! Egentligen skulle jag vara ledig idag med chefen behövde mig någon timme. Så nu blir de jobb först, därefter snabbt till stallet för att hoppa prinsen. Efter de hem och packa de sista, duscha osv. Sen borde jag förhoppningsvis vara redo. Önska Ciren lycka till! Hoppas det inte är allt för allvarligt!

Roadtrip

Imorgon packar vi bilen för att ÄNTLIGEN (efter 5 veckor väntetid) få besöka Strömsholm, och förhoppningsvis får vi veta vad som är galet på min underbara prinsessa. Hur länge vi blir kvar där vet vi inte än, men vi hoppas på att kunna få åka hem igen på söndagseftermiddagen. Fast det återstår ju att se.

Tävlingssnygg

Det gråa schabraket kommer hamna i min samling snarast, vill gärna dock hitta en snygg matchande luva till, tips? Schabraket kommer förövrigt från Hööks, tränset likaså. Tyckte det var riktigt snyggt i mörkbrunt, men även i svart! Dom snygga skydden kommer från RidersCorner, hade dock gärna hellre sett dom i brunt, men även dom svarta var ju riktigt snygga! Bra pris dessutom för bägge paren! NU vill jag shoppa!

Dagens make-up

Testade något nytt idag, blått och lila i olika nyanser fick de bli. Kör sällan på en sådan färgkombo då jag själv inte tycker jag passar i blått. Men här får ni se resultatet!

Film

Här kommer det ännu en film från lördagens hoppning. 4 räcken med ett galoppsprång emellan, något lillgrabben haft svårt med men inte i helgen!
Han är såå fin prinsen!

Täcke

Älskar dessa två täcken från Butik Quse, framför allt älskar jag det turkosa och tror det skulle bli otroligt snyggt på Charmeur. Funderar på ifall jag skulle passa på att klicka hem ett medans det fortfarande finns storlekar kvar! Riktigt bra pris var det på dom dessutom!

Hårfärg

Färgade håret förra veckan och blev väldigt nöjd över resultatet! Bilden visar dock inte färgen helt rättvist, men ni ser på ett ungefär i alla fall!
 

Film

Han ÄR så himla fiin! Oj vad jag är taggad inför nästa års tävlingssässong nu!

Bana

Igår hade vi planer på att hoppa, vi började rida fram ute på planen vid stallet men insåg ganska fort att det var för dåligt underlag. Kopplade på transporten i stället och drog dom till ridhus. Perfekt! Väl framme bestämde vi oss för att först hoppa 4 enkelräcken med 1 galoppsprång i mellan, jag red först Charmeur på hans skarpa bett men jag insäg direkt efter första sprången att det Absolut inte funkade! Ingen bjudning på honom överhuvudtaget och han blev alldeles tom, snabbt byte till hans vanliga och det blev en helt annan häst! Så nu vet jag det, check till mig själv - Hoppa honom ALDRIG mer på något annat bett. Här bjöd han som vanligt och blir lite lagomt olydig som jag vill att han ska bli. Superfin! Efter vi hade kommit enkelräckena som uppvärmning byggde vi om det till en liten bana. Prinsen var super och gick klockrent! Är så himla fantastiskt när man får den här känslan av att hoppa honom! Avslut på ett enkelhinder på 1,20 som inte alls var några problem! Älskade häst!<3
 
Såhär hoppade vi banan:
Haha! Visst är min ritning Väldigt snygg? ;) Glömde dessutom rita pilar för vilken riktning vi hoppade, men aja, ni förstår nog.
 
 

Underbara

Vilken dröm han är!! Vilken otrolig känsla man får och vilken otroligtt fin häst han är!!<3 Lever på känslan som man jämt får då man hoppar honom, kan inte sluta le! Han ger allt till 110% och försöker i alla lägen! Idag hoppade vi ett enkelhinder på 120 UTAN problem! Bjuder er på en film lite senare!

Dagens make-up

Har hunnit vara och släppt ut hästarna tillsammans med Theres i morse. Nu är jag påväg till jobbet sen direkt till stallet igen för hoppning med grabben!  Dagens mejk fick bli såhär:

Fredag 19/10-12

Har hunnit med att städa nu på morgonen så nu blir det att åka mot stallet för att hitta på något med prinsen! Det kliar just nu i mina shoppingfingrar, men tyvärr måste de fortsätta göra de! Hörs senare!

Lampa

Har länge gått och suktat efter denna lampa från rusta, men den har varit slut ända sedan dom öppnade såklart! Igår hade den dock äntligen kommit in på lager igen! 129:- kostade den. Tanken var att den skulle få stå i vardagsrumsfönstret MEN sladden var för kort!! Nåja, har länge velat ha en lampa i hallen också så de gick bli den nya platsen.

Funderingar

Om precis en vecka är vi nere i Strömsholm med Cira. Nu börjar jag bli riktigt nervös och funderar på vad det egentligen kan vara? Fram till igår har hon varit haltfri och springit jättebra på benet(eller springa och springa hon får ju knappt röra sig något). Dom korta stunderna vi är ute tar hon ibland några travsteg, då springer hon rent. Man kan absolut inte se något alls när hon går, även där helt ren. Men så igår på kvällen "tappade" hon liksom benen två gånger, andra gången resulterade i att hon föll ihop men ställde sig snabbt upp på benen igen. Återigen, inte halt! Så nu har jag börjat tänka i andra banor, tänk om det är medfött eller ärftligt? Och det värsta som kan hända, tänk om dom säger när vi kommer ner att de inte finns något att göra åt dessa skador? Egentligen ska jag väl inte.tänka såhär, men man börjar ju undra vad de kan vara. Hur kan hon vara helt haltfri nu, men ändå tappa benet ibland? Ska bli intressant att höra vad dom säger om detta.. Jag är nervös!

Film

Här kommer filmen upp från igår! Han är så himla duktig fina killen! Är så himla tacksam över att jag fått möjligheten att rida denna prins!<3

Träning

Igår på träningen hoppade prinsen SUPER! Blev en liten bana med en kombination blandannat som han har haft lite svårt med förut, inga problem längre! Fina killen. Är supernöjd med gårdagens träning! Nu har vi ju tyvärr inga tävlingar kvar i år, men då får vi träna desto mer!

Utställning

Hoppas verkligen på att min lilla fröken blir helt återställd efter Strömsholms besöket! Vill börja jobba med henne igen. Just nu har hon så otroligt mkt energi, och framför allt nu när snön har landat på marken. Hon Älskar nämligen snö. Har fått börja sysselsätta henne lite smått på dagarna just nu i form av nya tricks. Det är otroligt egentligen hur fort hon lär sig! Vad kan man mer lära henne? Känns som att hon redan kan allt! Tips mottages gärna!
En bild på fröken på en utställning tidigare i år.
 

Ginatricot

Hittade dessa snyggingar på Ginatricot's webbsida. Har inte shoppat på flera veckor nu känns de som så de kliar verkligen i fingrarna! Men tyvärr måste de vänta en liten stund till. Den stickade tröjan blev verkligen min favorit. Tror den blir perfekt kalla vinterdagar.

Träning

Oj vad jag är taggad för hoppträningen ikväll! Blir banhoppning. Tror nog prinsen är minst lika taggad!;)

Regn och åter regn

Är i stallet just nu. Snöblandat regn ute. Vilken tur att jag inte är gjord av socker! Nu väntar en uteritt!

Stallet

Sådärja! Nu var både stallet och krattningen färdig. Prinsen var riktigt fin idag och var lugn och harmonisk från början till slut. Han stressade inte iväg utan gick stabilt och lugnt i form hela passet. Jobbade på super med bakbenen och även i hans svåra varv där han gärna skjuter ut bakdelen gick han super! Finafina killen!<3 Imorgon blir de galoppträning på heden igen!
 

Lagerhaus

Det är alltid lika roligt att inreda i sitt hem! Nu ör jag väldigt sugen på några nya gardiner i köket och i vardagsrummet, vi får väl se om jag lyckats hitta några jag vill ha. Framförallt vill jag ha lite gröna inslag i gardinerna. Här är några av mina favoriter från Lagerhaus just nu!

Städning

Vaknade hyfsat tidigt idag och har hunnit städa hela huset. Nu tar jag mig en välförtjänt paus för att åka till stallet! Därefter tror jag faktiskt jag hugger tag i en räffsa och börjar kratta våran gård. Är ju inte allt för mkt löv nu när vi tog bort pilträden i somras. Man ska hinna med mkt på sina lediga dagar! ;)

Jobb

Står på jobbet just nu, kör ett tidsinställt inlägg. Direkt efter jobbet blir de att åka ut till stallet och rida ut med finast prinsen. Förhoppningsvis är de inte allt för blött ute i skogen! Hörs sen.

Tösen

Min vackra tös fick komma upp i soffan och mysa idag, och visst syns de att hon myser?;) Finaste flickan!<3 Man blir glad att få ha henne nära! Här ser ni även hennes skydd som hon måste ha dagligen.
 

Film

Ännu en film från i Onsdags. Grabben var riktigt pigg och ville bara fram Hela tiden. 

Huvudvärk

vaknade just upp med huvudvärken från hell!! Jäkla typiskt. Upp och knapra alvedon då!

Dagens make-up

Dagens mejk blev en blandning av rött, guld och brunt. Var lite stressad till jobbet så resultatet fick bli som de blev. Famous, backstage och coco dor  har jag använt. Alla från MUS!

Film

Här kommer film från igår! Prinsen tyckte att det var riiiktigt jobbigt med travbommar och fattade inte först hur han skulle göra. I början hoppade han stuts mellan dom, men efter vi kommit några gånger så började han dock fatta vad han skulle göra.
Fina killen!<3

Tävling

Måste säga att de känns väldigt trist att sista tävlingen för året är över (för min del i alla fall). Var riktigt sugen på att tävla i skeå men då är jag nere i Strömsholm med Cira så den måste ställas in. Luleåtävlingen jobbar jag tyvärr så ingen tävling då heller. TRIST! Men det innebär mer träning för oss i stället så kör vi igång nästa år i stället! Kändes skumt att säga så, haha!

Dagens make-up

Här kommer en dagens! Blev inte riktigt som jag tänkt det, men aja.  Det får duga. Alla produkter jag använt kommer från MUS!

Torsdag 11/10-12

Senare idag kommer de upp filmer från gårdagens träning på finaste prinsen! Han var överladdad och hoppade travbommar som stuts men ack så fin han sedan var på hinder! Älskade fina häst!<3

Middag

Experimenterade med middagen idag, det blev bra och smakade super! Mina matkunskaper börjar verkligen bli riktigt bra! Nu iväg till stallet för hoppträning!

Soffa

Åh! Jag är så himla sugen på en ny soffa, och den som står högst upp på min lista just nu är denna skönhet från EM möbler. Älskar silverfärgen på den, och storleken är perfekt för vårat stora vardagsrum! Åker direkt in på min önskelista!
MUMS!

Hoppträning

Idag står hoppträning på schemat med prinsen, så det blir kul! Ledig dag idag, så har hunnit med en massa måsten dessutom!
Förra veckan hoppade vi två linjer, idag verkar det som att det blir mkt travjobb och bommar.

Kallelse

Nu har det kommit. Så om exakt 2 veckor befinner vi oss på Strömsholm djursjukhus! Där ska dom väl kunna hjälpa lillan på bästa sätt.

Dumle

Möttes av detta när jag var och handlade idag! Tror ni jag gick på merförsäljningen? Jajjemänsan! Blir att testa ikväll, återkommer med resultat!

Orange & Svart

Det supersnygga pannbandet hittar ni hos Grandprix.
Veredusskydden och Jin stigbyglarna kommer från Cheval Ridsport.
Och den tjusiga schabraket kommer från MyOne.
 
ÄLSKAR förövrigt Veredusskydden, dom är så jäkla snygga! Men själv bill jag ha dom i grått. Tycker det är riktigt snyggt.

Strömsholm

Nu är de bestämt! 25 okt åker vi till Strömsholms med lillan. Känns bra när jag vet att dom är bäst i Sverige där men samtidigt dåligt då det faktiskt kändes onödigt långt! Nåja, så länge hon blir helt återställd älskade hjärtat!<3

Tisdag 9/10-12

God morgon! Idag är jag verkligen uppe med tuppen! Åker till stallet nu med Theres för att fodra dom små liven. Skönt att det inte regnar för engångsskull! Hoppas vi hinner göra stallet också INNAN det börjar om igen..

Dagens make-up

Dagens mejk blev väldigt enkel då jag hade bråttom till jobbet!

Korthår

Såhär blev mitt hår när jag klippte de förra veckan, egentligen för kort men det var så himla slitet att jag var tvugen klippa av det. Nåja, förhoppningsvis växer det ut betydligt snabbare denna gång!

Dagens make-up

Här kommer dagens! Alla produkter kommer från MUS, flamenco och muffin är i fokus. Nu åker vi iväg på dop, hörs sen!

Lördag 6/10-12

Hann inte fota min mejk innan jag for ikväll, så tyvärr får ni inte se något! Sitter hos Angelica nu, hörs senare!

Party

Håller på att göra mig klar för party ikväll. Blir utgång med babesen och skaka roompa! Naglarna och nästan hela sminket är klart, tagg!

Charmeur <3

Finafina prinsen! Hoppar alltid super och gör Alltid sitt bästa! Mitt egna förtroende har verkligen växt med honom. Litar alltid på att han löser det till 110%. Att jag litar så mkt på honom får även min egen ridning att bli massor bättre! Han är bäst helt enkelt!;)

Ledig

Ihelgen är jag stalledig och dessutom ledig från jobbet. Det betyder att jag helt plötsligt har massor med tid över! Imorgon är dop inplanerat och idag blir de nog mest degande framför tv och ikväll utgång med babesen!

Bokat

Igår fick vi beskedet, eller snarare strömsholms ringde upp oss där dom.bokat in en tid för Cira den 25 okt. Först ultraljud för att se vad som är skadat på senan. Behövs de blir de operation dagen efter den 26 okt. Så nu är de bara att vänta och se!

Outfit

Snyggt med orange på en riktigt mörk häst. Passar ju så klart även på skimmlar också. Vill man ha orange till en fux får man nog kolla engång till vilken fuxfärg man har på sin häst, ibland kan det skära sig en aning. Gillar dock inte att bootsen var mörkare än schabraket, men jag tänker att det är bilden som gör det. Alltihopa kommer från Chevalridsport.

Dagens make-up

Här kommer en mejk för dagen! Muffin och paragon från MUS är i fokus, men har även använt white och varieté. Hojta ifall ni vill ha en tutorial på denna!

Nöjda

Nöjda kunder idag på jobbet! Bjussade på kanelbullar. Nu slutar jag strax och då blir de stallet på engång i regnet!

Lunch

Oj så sjukt trött jag har varit idag, och fortfarande är! Tror att jag håller på att bli sjuk för det är alltid då som jag blir trött i kropp och knopp! Nåja, har en ledig helg att se framemot, förhoppningsvis hinner jag vila upp mig då!

Hoppning

Åh! Lever fortfarande på gårdagen! Charmeur är så otroligt fin att hoppa! Ärlig och levererar alltid till 110%!! Är så himla glad att världens bästa Theres låter mig rida hennes fina prins! <3

Film

Här kommer filmen som jag lovade! Prinsen hoppade såå himla bra igår och trots att han var pigg så lyssnade han otroligt bra. Första vändan rev han oxern då han inte alls var beredd på att det var höjt, men andra vändan lyfte han bättre på fossingarna!
Finafiiina grabben!

Hoppträning

Prinsen levererade verkligen idag på hoppträningen! Hoppade en oxer på 120 som ingenting! Ojojoj vad fin han har varit idag! Film får ni i morgon, nu sängen. God natt!

Dagens outfit

Möter upp BB för en lunch på stan. Kör uppsatt idag, måste vänja mig vid håret!
Tröja - Ginatricot
Jeans - Ginatricot
Bälte - Ginatricot
Skor - Scorett

Film 2

Tänkte jag skulle visa er ännu en film från Prisse i SRK, eftersom det inte blev någon hoppträning för oss igår kväll då han är oren. Här tjurar han ihop en gång innan start(som ni tyvärr inte får se) och en gång på 6e hindret. I övrigt felfri på hinder.

Film

Här kommer en film från min och Charmeurs första hoppträning på Hällan. Han var lite spänd denna gång men hoppar super på denna film!

Ny frisyr

Okej, det blev en aningens kortare än planerat! Topparna var riktigt nötta då jag färgat och blekt de en heldel i sommar så lika bra var det att kapa de fula. Nu får jag leva med kortare hår helt enkelt! Här slänger jag ut mig till vargarna och bjuder på en bild. Nyvaken och totalt sminkad!

Klocka

Jag älskar klockor, men just denna klocka är min absoluta favorit! Man kan ha den till allt och den är så grymt snygg!

Frisör

Ah!! Har bokat klipptid! Klipper mig direkt efter jobbet kl 5, då får vi se vad tusan jag skulle ha hittat på för frisyr.

Hoppas

Hoppas att veterinären lämnar besked i morgon! Vill så gärna att mitt hjärta ska bli bra så snart som möjligt. Gör somsagt väldigt ont i mamma hjärtat<3 Min fina!!

Mörkhårig

Sådärja, nu var man mörk igen! Måste säga att det är rätt så skönt faktiskt. Funderar på att kanske göra dip dye igen, återstår att se. En klippning skulle också sitta fint just nu! Men vad skulle man ha gjort? Lugg?

Skavsår

Åh!! När sjutton ska de hända något positivt för Cira?! Nu har hälskyddet börjat skava så hon blivit varig, och utan det haltar hon.. Alltid ska de då vara något..

Rimadyl

Sådärja. Då börjar vi på dos nummer 2, sen när den är klar hoppas jag vet hör av sig så vi kan få ett besked. Lillan har blivit riktigt pigg av medicinen i alla fall och det är skönt att se!

Ärenden

Åh så typiskt! Nu är jag precis klar med alla ärenden jag hade i stan och självklart var jag tvungen att glömma Ciras recept hemma, så nu måste jag tillbaka in till stan igen! Så onödigt..

Dagens outfit

Detta har jag på mig idag!
Kofta - Veromoda
Linne - Ginatricot
Jeans -  Veromoda

Film från gårdagen

Eftersom tröttheten slog in igår kommer filmen upp idag istället! Första linjen är han somsagt lite spänd på, därav 4 fel på första hindret. Resterande av banan var han sååå fin på och vilken känsla jag fick! Älskade älskade prinsen!<3 Är supernöjd med dagens runda. Detta var våran andra 1 m tillsammans.
Älskar förövrigt Chrilles kommentar i slutet.
RSS 2.0