SHM

SHM var GRYMT i lördags! Jäklar vilket drag och stämning i Friendsarena! Och såklart sjukt mkt folk överallt! Vi hade en riktigt trevlig kväll hela kvällen. God middag och enormt trevligt sällskap. Konserten var pricken över i:et. Det vill jag LÄTT göra om! Igår mådde man självklart som förtjänat, dock var jag bara trött och sov mestadels bort hela dagen, hann med lite shopping i STHLM innan vi skulle åka med planet dock. Somsagt, det var AWSOME!!
 
 
 

Middag

Dagens Varmrätt! Snart åker vi mot konserten!

STHLM

Framme i sthlm! Nu ska vi hämta våra bagage sen blir det att äta något innan vi beger oss mot hotellet för att göra sig klar inför ikväll! Fan vad kul det kommer att bli! Är laddad till tusen!

Huvan

Här kommer då den snygg huvan som ska matcha mitt schockenmöhle schabrak, vilket den också gjorde! Färgen på huvan var liite ljusare än färgen på schabraket, men det kommer aldrig att synas. Fyndade även denna på Hällans häst & fritid. Idag är sista dagen, så då har hon 70%! Skynda och fynda ni som är sugna! Bjuder även på en bild med huvan på. Prinsen var supersnygg i den! Dock gör bilden inte färgen rättvis. På den nedre bilden ser ni ju att den skiljer sig i färg från den övre.

 
 

STHLM = SHM

Just nu håller jag nog på att göra mig klar in i det sista innan jag sätter mig på flyget till sthlm. Swedish house mafia i kväll! Det kommer bli awsome!! Sjukt vad kul det kommer att bli! :D Hörs sen!

Julklappstips no 2

Här kommer min första hästreleterde önskelista. Lista här kan verkligen göras lång, så därför börjar vi med dessa saker. Vill ha ett par nya vita tävlingsridbyxor och dessa vita från Hööks sitter perfekt och är så sjukt mjuka och sköna! Har samma modell fast i rött och jag älskar dom! Ett par vita skulle dock sitta perfekt! Lädergrimman har jag kikat på Flera gånger men den har aldrig funnits inne i rätt storlek. Sen har vi ju då även det underbart snygga lamicell schabraket med matchande luva som jag länge suktat efter men som heller inte funnits på lager! MUMS! Hela denna önskelista kommer från Hööks.

Schabrak

Här kommer en bild på det nya schabraket som jag fyndade hos Mie igår på Hällans häst & fritid. Älskar passpoalen, det var största anledningen till varför jag köpte det. Idag när jag testade de på prinsen så började jag älska de ännu mer! Han var ju så sjukt jäkla snygg i det! Fina grabben;

Dagen till ära

Besiktningen var stängd i morse, alltså ingen ombesiktning på bilen idag. Får ta det på måndag i stället. Åkte efter de och klippte björnen! Nu är han nästan helt klippt, vi lämnade dock en bit på ryggen färg att han inte ska bli kall. Maskinen klippte grymt bra och han blev riktigt snygg. Trodde dock att han hade mindre päls än vad som föll av! Efter klippningen fick jag skynda mig till jobbet för att stänga. Därefter en sväng till Hällans häst och fritid för att fynda ett schabrak och en luva, visar bilder sen! Nu sängen!

Hoppträning

(Ursäkta min fula skiss, har ingen ritbegåvning precis ;) )
Hoppträningen igår gick verkligen superbra! Trots att prinsen inte gått så jätte mkt nu pga underlaget så var han otroligt lydig och mjuk i munnen! ÅH vilken häst alltså! Tyvärr hade jag ingen där som kunde filma, såklart! Men här får ni i alla fall en skiss på vad vi hoppade för något. En super bra lydnadsövning där man dock inte fick tappa tempot i galoppen då det var fyra galoppsprång frammåt mellan dom båda oxrarna. Jätte nyttig övning faktiskt! Nu ska jag skynda mig iväg mot stallet för att hina klippa teddybjörnen innan jobbet! ;)

Morgonen

Usch vilken morgon! Det var länge sedan jag var såhär himla trött en morgon! Idag fick jag kämpa mig upp och trots det är jag ändå himla trött! Tänk att lite höstmörker kan göra en så himla slut i kroppen? Nåja, nu är jag uppe i alla fall, omän jag är sjukt trött. Hoppträning väntas ikväll med prinsen. Förhoppningsvis ska jag ha hunnit ladda om batterierna tills dess. Något säger mig att han kommer vara otroligt pigg ikväll!;)
 

Smink

Denna übersnygga palett hittade jag inne på Åhléns i söndags, den kommer från märket Viva la diva. Testade den för första gången idag och jag älskar hur lätt den är att jobba med! Framförallt är alla skuggorna väldigt pigmentrika! Tyvärr så hann jag radera orginalbilden från telefonen, så ni får nöja er med en bild från instagram som är omgjord. När jag testat dom i en sminkning (förutom den jag gjorde idag) ska ni få se hur underbara dom är, och hur deras riktiga färger ser ut! Love it!

Julklappstips no 1

Här kommer min önskelista i skönhetsväg, fler listor kommer att göras fram till jul! Listan kan göras väldigt lång men detta är mina topp 3 produkter jag önskar mig. Penselkitet och nagellacket hittar ni på Eleven, GHD plattången hittar ni på Lyko!

Städa

Godmorgon! Vaknade för bara en liten stund sedan, riktigt skönt med en ordentlig sovmorgon! Idag står städning och tvättning på schemat, man får passa på när man är ledig. Ska ta mig en härlig springtur senare också. Startar dagen med en muslitallrik därefter sätter vi igång!

Ridstövel

Har suttit och kollat runt på olika hästsidor och börjat sukta efter ett par nya ridstövlar. Hittade två snyggingar som jag fastnade för, framför allt dom lite dyrare De Niro stövlarna. Lite skillnad på prisklassen kanske? ;) Har tyvärr jättesvårt att hitta mig ett par stövlar som sitter bra i vaden då jag har så otroligt små vader. Trist! Har hunnit vara på hööks och testa den billigare stöveln men den funkade inte alls! Är enklare att hitta ett par chaps som sitter bra, då man kan ha en strl på skorna och en annan på chapsen. Tror nog att det i slutändan ändå blir så att jag köper mig ett par nya snygga chaps då jag trivs betydligt bättre i det!
 
Visst är dom to die for!?

Tröttjej

Man kan verkligen bli trött efter att ha blivit ner sövd 2 dagar i rad!;) Min underbara pingla! vilken tur att de verkar som att allt är bättre nu. Hon har inte varit något besvärad alls dessa 2 dagar, peppar peppar! Ljuspartyt var riktigt mysigt, blev att beställa några ljus i alla fall. Tack fina Jonna för träffen och de jättegoda fikat!:) Nu ska jag färga mitt hår igen!

Godmorgon!

Idag fick jag äntligen sova ut! Med tanke på att jag fick vara vaken en hel natt med min prinsessa i förrgår så var de verkligen välbehövlig! Nu väntar jag på fina Sandra, vi ska åka till Jonna på ljusparty! Ska bli väldigt trevligt!:)

Nytt bandage

Sådärja, Cira fick sig ett nytt bandage idag igen då när vi blev tvungna i ren panik klippa av det igår. Förutom skavsår som vi redan konstaterat att hon hade fått så hittade dom även en ganska så inflamerad klo! Även en liten tryckskada. Nu hoppas vi att allt elände ska vara färdigt och att hon ska få läka dessa två veckor! Sen är de över! Dom gör dock väldigt fina bandage åt djuren!;)

Swedish house mafia

Har ju förresten glömt berätta att jag åker till Stockholm nästa helg för att kika på Swedish house mafias sista spelning någonsin! Kommer bli riktigt awsome och jag är verkligen taggad till tusen!! Vann biljetter via jobbet så det blir jag och chefen som åker. Ojojoj vad häftigt det kommer att bli!!:D

Komplikationer

När man äntligen trodde att vi börjat komma
 till slutfasen med Cira på denna eviga process så får hon självklart komplikationer! Det slutade med att jag och älskligen fick sätta oss ner igår och klippa upp det nya bandaget. Efter Cira hade vaknat upp från sederingen blev hon väldigt orolig, kunde inte ligga still, belastade inte benet något(trots att hon gjorde de tidigare med gamla bandaget och det nya skulle vara enklare) och fick feber! Jag blev som vanligt en orolig hönsmamma men när bandaget var borta slutade Cira flåsa och blev betydligt lugnare, dessutom gick tempen ner. Vet tyckte vi skulle vänta till idag för att lägga om det. Natten gick bra och hon har varit lugn. Klockan 10 väntar en tid på nytt bandage! Håll tummarna denna gång! Är less på att mitt hjärta får allt elände nu!<3

Internet

ÅH!! Håller fullkomligt på att bli galen!! Får inte Internet att fungera på min laptop TROTS att den hittar anslutning och säger att den är ansluten till Internet! Men ingen sida fungerar ju?! Blir galen! Vad gör jag för fel egentligen? Kanske borde slänga den i väggen och strunta i allt.. Attans också!!

Film från träningen

 Här kommer en av filmerna från Onsdagens träning.

Bandagebyte

Nu börjar jag äntligen se ett ljus i tunneln! Cira har 2v kvar till rehab sen slipper vi gipset! Så skönt! Nu är de inte allt för länge kvar innan vi är back in business! Längtar verkligen!

Morning

Började senare än tänkt idag, men det var riktigt skönt med en sovmorgon! Träningen igår gick bra med tanke på att de var första gången på länge som jag hoppade med allroundsadeln. Hade lite svårt att komma tillbaka snabbt i sadeln vilket resulterade i min första avfallning på prinsen! Haha. Ja, någon gång ska väl vara den första, right?;) I övrigt är jag jätte nöjd med honom men inte med mig själv. Finns alltid saker att finslipa! Så nu får jag verkligen jobba med att komma ner i Allroundsadel tills vi hittat en annan hoppsadel som funkar bra!:) Film från gårdagen kommer upp senare idag!

Träning

Ikväll laddar vi för hoppträning, ska bli otroligt kul! Prinsen behöver verkligen göra av sig lite energi då han fått gå lite halvdant då det varit så hårt underlag. Dock har de ju varit en aning bättre nu några dagar men ska ändå bli skönt med ett hoppass för oss båda! Allroundsadel idag så ska bli väldigt intressant och se om jag lyckas sitta vat!;D haha!

Ginatricot

Dessa plagg för gärna pryda min garderob, allt kommer från Ginatricot. Dax att rensa igen skulle jag tro, blev ju att slänga iväg en heldel plagg sist.

LESS!!

ÅH så himla irriterad jag blir! Det är någon tjej på instagram som har snott mina bilder när jag hoppar Charmeur och säger att det är hon som rider! Va fasen?! Att människor ens ids hitta på något jäkla påhittat liv! Hur kul är det ens? Så alla som vet hur man får en person anmäld på instagram får gärna berätta! För hon ska inte få sitta och sno mina bilder!

Vaken

Steg upp tidigt i morse, frivilligt dessutom! Visst är de typiskt att man alltid vaknar tidigt de dagar man är ledig? Nåja, vaknade upp till en frusen backe och jag som hade tänkt hinna trimma dressyr idag innan de skulle frysa på. Attans också! Om jag har riktigt tur kanske den blöta planen inte riktigt fryst på ännu! Vi får hålla tummarna helt enkelt. Klär på mig på engång och börjar bege mig, hörs sen!

Hoppning

Här kommer en av filmerna som blev förra Onsdagen på hoppträningen med prinsen, lite sent såhär ;) För hoppade vi en linje med 2 studs, ett galoppsprång till ett räcke, sedan 2 galoppsprång till en oxer. Därefter omhoppningssvängar. Tala om att jag är GRYMT taggad inför nästa års tävlingssäsog!

Dagens make-up

Testade mina nya supersnygga ögonskuggor idag. Finns de något roligare än att gå in på makeupstore och shoppa? Tror inte de! Är exakt som att gå in i en godisbutik! Mums! Nåja, dessa två kombinerade jag idag! Ledsen för de dåliga ljuset, men var för mörkt ute i morse när jag fotade.



Järnspisen

Hemma igen efter en riktigt trevlig kväll tillsammans med farföräldrar och och syskon med barn till älsk. Maten var gudomlig på järnspisen och jag rullar praktiskt taget fram just nu. Lägger mig framför tv och kollar på en film tillsammans med älsk och finaste lilla tösen nu. En riktigt lyckad kväll avslutas på bästa sätt!<3

Dagens make-up

Steg upp tidigt idag för att åka till jobbet. Senare idag blir de middag på järnspisen tillsammans med kärleken, hans föräldrar och syskon. Blir riktigt trevligt! Så därför fick jag göra mig klar innan jobbet. Denna mejk blev det idag:

Kvällens makeup

Har precis gjort mig i ordning för att åka iväg hem till chefen med mina kollegor och äta middag. Ska bli riktigt trevligt. Använde färger idag för att ljusa upp en kalldag en aning. Svårt att fota dock när det är så mörkt ute. Blev förresten inget bandagebyte för Cira idag, vet tyckte det såg så bra ut så vi kunde vänta en vecka. Skönt!

Dagens make-up

Använde mina två nya skuggor idag, Cinnamon bread och Chocolate fondant. Tycker dom.passar riktigt bra ihop och älskar båda skuggorna var för sig också!

Nytt

Har handlat lite nya ögonskuggor för en vecka sedan ungefär men har inte lyckats packa upp dom förrens nu. Så här kommer en bild på vilka skuggor de fick bli!
Cupol - Brunglittrig
Deadly - Matt brun
Cultural - Grön/gul
Chocolate fondant - brun/guldiga
Cinnamon bread - ljusbrun
 
 

Onsdag 7/11-12

Hemma igen efter en hyfsat kort dag på jobbet, eller kort och kort. Men dagen har gått otroligt fort! Har precis lagat klart middagen tills hjärtat kommer hem, därefter blir de stallet och hoppträning ikväll! Ska bli riktigt kul!

Pärlan

Min underbara pärla nu på morgonen! Hon är.väldigt pigg och framåt just nu med massor av energi! Här ser ni hennes fina bandage också;)

Städa

Tar en paus i städandet! Har dock bara kvar att dammsuga och bädda rent i sovrummet så det ska nog inte ta allt för lång stund. Skönt!

Halloween-outfit

Då jag tidigare visade en sneak peek på vad jag egentligen skulle vara tänkte jag visa er vad det blev. Den första utstyrseln barkade totalt! Det blev jättefult och jag blev inte nöjd(skulle förövrigt föreställa en orm). Så fick gå på en nödlösning. Finaste Angelica gick på stan och handlade kaninöron lördagmorgon och vips fick det bli det i stället!
Ursäkta min "snusläpp", ser i alla fall ut så ;) men tanken var att jag skulle göra kanintänder. Lyckades inte riktigt om man säger så ;)
 

Uteritt

Blev en uteritt barbacka på prinsen idag. Hårt och hemskt! Hittade dock en mjuk raka ute på heden som vi galopperade fram och tillbaka på. Ett riktigt krutpacket var han och jag hade svårt att sitta kvar! Haha söthästen!

Bloggtorka

Har haft bloggtorka i 2 dagar nu, eller egentligen hade jag inte tid i lördags och var alldeles för dålig igår. Uppe tidigt idag med världens spänningshuvudvärk och för att lämna in bilen. Äntligen blir den fixad! Hörs sen!

Sneak peek

Här kommer en sneak peek inför imorgon!

Therese & Charmeur 2/11-12

Fredag 2/11-12

Sådär, få var Cira inlämnad ännu en gång på djursjukhuset, bandagebyte  står på schemat! Hatar att behöva lämna i från mig henne men som vanligt ska de nog gå bra. Jag får passa på att strosa runt på storheden. Tyvärr är klockan nog så lite än men. Senare idag ska jag även hinna med att ta prinsen till ridhuset och hoppa lite innan Mickekursen startar!

Dagens make-up

Såhär går jag sminkad idag. Lady (ED) och Spellding (MS) från MUS har jag använt.

Bandage

Imorgon har vi tid i gammelstad för att byta bandaget på Cira. Tänk att de redan gått en vecka sedan vi var nere i Strömsholm och att det nu bara är 4 veckor till som Cira är konvalcent! Längtar tills vi är igång igen! Idag ser hennes bandage ut såhär:
RSS 2.0