Städat

Nu har jag städat klart i mitt rum och snacka om skillnad det blev! Riktigt fint och dammfritt ^^ Så nu går det väl förhoppningsvis att leva där ;P Tycker alltid det är lika jobbigt att städa o rummet med tanke på att jag är där nere så sällan. Städade ur garderoben också och kastade lite tröjor som antigen var riktigt fula eller också satt dom jätte dåligt. Några var för stora också så nu finns det mer plats! :D Man hittar så mkt nytt också när man städar, saker som man inte visste att man hade, så nu blir det att börja om ;D Nåväl nu blir det nog sängen för mig, har hållt igång hela dagen igen ^^ Föresten så kommer mitt paket från Nelly på måndag! Wiie!

Stan

Dålig uppdatering idag igen. Har spenderat dagen på stan med min kära mamma, köpte mig bland annat ett nytt par skor. Ovanligt? Vissa samlar på frimärken men jag får väl påstå att jag samlar på skor ^^ Sen var jag flytthjälp till Maria, blev att städa ur den gamla lägenheten så jag känner mig sjukt duktig! Fy vad snäll jag är :) Ikväll skulle det egentligen blivit utgång men jag stannar hemma för städning hemma och mys med älskligen. Typiskt när alla andra bangar ur ;/ Nåväl! Nu väntar rummet på en omgång! Visar skorna sen ;) bye!

Less och trött

Åh så skönt! Äntligen får jag sitta ner en liten stund! Håller på med mat nu så jag ska orka med det sista. Det blev en riktigt lång dag idag kan man lugnt säga och än är den inte över. Just nu vill jag bara lägga mig ner och aldrig vakna förens jag känner för det själv! Nåja, vissa dagar måste man vara duktigare än andra ;D ska städa mitt rum också men det blir verkligen inte förens imorgon! Köpte 3 nya glitter eyeliners idag, riktigt läcka faktiskt, ska visa bild på dom sen. Glömde nämligen kameran ;D Nu mat sen vidare på mer äventyr!

Såhär oseriös känner jag mig idag!

Vidare till jobbet

Nu har jag gjort en insatt för Maria och hjälpt henne lite med flytten, ska tillbaka sen igen efter jag slutat och kommit hem från stallet. Så det lär ju bli senare ikväll, slutar ju inte förens halv 8. Men då får hon förhoppningsvis lite ordning i lägenheten^^ Nu blir det jobbet i alla fall. Stressad som vanligt så fick bli en basic look idag. Hade varken tid eller ork att göra något seriösare. Lyckades ramla tidigare också, smidigt! Jag slog mig i armen men den är okej nu ;P jaja, nu ska jag skynda till jobbet! Hej så länge!

Flytthjälp

Just hemkommen från stallet, nu flytt! :) Såhär ser jag ut just nu, blir att duscha och fräscha upp sig senare, kommer ändå börja löka nu^^

Stallet

Idag är det svin kallt ute! Och jag är precis påväg ut till stallet. FY sjutton alltså! Blir nog inte någon avancerad ridning idag för då överlever jag inte ^^ Ska skynda mig iväg för ska hjälpa Maria att flytta innan jobbet också;P därför jag var uppe med tuppen för att skjutsa älskligen till jobbet. Hej så länge! :)

Grannfejden

Just nu sitter jag och beställer kläder från Nelly och kikar på Grannfejden. HAHA! det är så sjukt, jag förstår inte varför man måste uppföra sig så himla omoget mot varandra? Dom är ju vuxna människor så man kan väl åtminstone försöka prata med varandra innan man polisanmäler?! ojoj, vilka världsproblem vissa har. Visningen gick bra föresten, mkt jobb är det ju på lägenheten men OJ så mkt potential den har. Den kan bli riktigt fin men det beror ju på till vilket pris :) Nåja vi får se hur det där slutar.

Dögrävarn

Blev ingen speciell make up idag, körde bara på en guldig eyeliner som jag inte använt på evigheter känns det som! ^^ Egentligen hade jag inte tänkt ha något alls, men när mamma skämtade om att det såg ut som att jag sprungit undan dögrävarn fick de bli lite mascara och eyeliner trots allt! ^^ Nu ska jag strax iväg på lägenhetsvisning med älsklingen!

Såhär ser de ut idag! :) Tror jag ska ta på mig mössan sen när vi åker också, fryser bara av att sitta inne! usch..

Jäkla väder

usch vilket väder vi fick idag! Inte nog med att det blåser utan det är ju svin kallt också! Hade ingen känsel i mitt ansikte när jag gick hem från stallet. Tur att det finns ridhus såna här dagar, annars skulle man ju frysit ihjäl! Så både Maggan och Lisel fick gå ett pass inomhus. JÄKLAR så fina dom var! Så himla typsikt, när det är sista dagen och allt;/ Aja, får se det positivt i stället. Synd bara att dom åker på söndag.. Nu ska jag i alla fall ta en varm dusch och få i mig någon mat! Har varit i stallet sedan halv 11 idag och kom precis innanför dörren ;P

27 januari

ursäkta för min otroligt kassa uppdatering idag men har jobbat hela dagen så var helt slut när jag kom hem. Åt middag och somnade därefter framför tv ^^ Nu hade jag tänkt gå och lägga mig på riktigt, har hunnit se en film där emellan också. Alltid bra med en power nap! Imorgon är jag ledig som det ser ut nu. Skönt! Så blir stallet på morgonen och sen återstår det att se vad som händer :) nu sängen i alla fall! bye!

Mot jobbet

Klev upp med älskligen i morse, tänkte att jag lika gärna kunde fara tidigt till stallet då jag börjar kvart i 1 och inte hade tänkt behöva stressa idag. Vilket jag såklart ändå blev tvungen att göra. Så idag fick det bli en enkel sminkning då jag inte hade tid med så mkt annat. Ingen make up bild idag alltså ;P Det var riktigt mysigt att stiga upp så tidigt faktiskt. Fortfarande mörkt ute och alldeles lugnt. Nu är stallet bortgjort i alla fall, så nu ska jag bara klä på mig och sen beger jag mig mot jobbet! Först ska jag äta upp min apelsin ^^ bye!

Home

Hemma från jobbet nu, hamnade på coop först för tänkte köpa hem lite nyttigheter, frukt! :D Jag var såklart sugen på godis, men inte! Skulle vara duktig och ut kom jag med massa frukt! ^^ Nu ska jag klara mig utan godis några dagar i alla fall ;D Seg dag på jobbet, är så grymt lite folk i farten. Förstår det inte, det var ju faktiskt löning i måndags?! Konstigt, kommer säkert vara mkt i helgen i stället^^ Såhär blev ögonskuggan idag, fick akutstressa iväg till jobbet så hann inte visa tidigare ;) Typiskt mig när jag har mkt tid måste jag alltid stressa!



Använde samma guldiga skugga som igår, men matchade den med min nya rosa i stället. Missade lite ser jag nu! haha! xD

Smink dax

Har hunnit fixa håret och lägga basen. Mitt hår blir alltid kasst när jag fixar det efter jag duchat, det blir så himla galnsigt och lägger sig på en gång. Någon som har tips på vad jag kan göra? ^^ Har försökt med allt känns det som. Här kommer en uppdate på vad jag köpte igår. Bilderna på första bilden är från Ginatricot och linnet är från Veromoda. Köpte även ett vit vanligt baslinne men det fick inte vara med på bild ;P

Jobbet

Vaknade för ungefär en timme sedan för att chefen ringde, så har precis hunnit duscha. Blir jobbet senare idag men det är ingen fara, känns skönt att göra något annat än att bara sitta hemma :) börjar ju trots allt inte förens klockan 3 så jag har några timmar på mig att lata mig. Brukar ju vara klar i sista stund så ;D Nu hade jag faktiskt tänkt gå och äta lite frukost för jag börjar bli riktigt hungrig! Uppdaterar senare med mina inköp från igår! :)

25 januari

Mötte upp Bergis i stan för lite shopping. Blev lite nytt för garderoben, men det är alltid lika roligt! Sedan tog vi en "middag" på Subland. Pratade stunt och gick en sväng till på stan. Efter det hämtade jag upp älsklingen på jobbet myste en stund framför tv och nu har vi precis kommit in efter en lång promenad med Idefix! :) SÅ en riktigt trevlig ledig dag har jag haft. Här kommer blider på make upen. Dom gör dock inte ögonskuggan rättvis! Den är mkt snyggare annars ;D Misslyckades dock med eyelinern idag, så det får ni ha överseende med^^ Nu ska jag läsa om kameran så jag kan ta snyggare och bättre bilder! Bye


On my way

Vaknade tidigare idag av att telefonen ringde så jag flög i princip upp ur sängen. Det var från jobbet, så trodde först att min lediga dag inte skulle innebära så mkt mer ledighet. Men det var om något helt annat, så det kändes skönt. Hade ju inte kunnat tacka nej om det var jobb som gällde. Så nu har jag hunnit göra bort stallet tidigare än beräknat och ska precis bege mig in till stan. Använde en av mina nya eyeduster idag, 24 carat från Make up store och satan vad snygg den var på! Love it! Ska visa bilder på den sen för nu måste jag skynda mig in mot stan! :) Bye!

24 januari

Har kollat klart filmen nu, höll mig faktiskt vaken för engång skull! haha, duktigt! Blev dock ingen solning för min del idag, blev alldeles för lat efter jag hade badat Idefix. Men nu är han ren i alla fall. Eller det är han alltid men han luktade blöt hund eftersom han hade varit ute i snön och lekt. Fast nu luktar han gott igen! Imorgon blir det sovmorgon, sen stallet och efter det blir det en sväng på stan. Så skönt att få vara ledig! :)

Sola

Jag vill vara brun igen!



Tror att det blir att fara en sola en sväng sen ikväll;)

Home sweet home

Nu är jag hemma från jobbet. Älsklingen är världens bästa och lagar mat till mig! Köttfärs biffar och potatis, min favorit när petter gör dom! Så då hamnade jag framför datorn för att slöa lite, det kan jag faktiskt vara värd efter denna dag. Blir rätt lugnt för min del ikväll också, ska mysa med älsklingen och kolla på en film ikväll. Orkar verkligen inte göra så mkt mer. Imorgon är jag ledig i alla fall. Det är uppskattande!

Nu, jobbet!

Så klart somnade jag till filmen igår, men den var bra så länge jag hann se den :) Vaknade i tid idag men är ändå hyfsat trött. På 20 minuter måste jag infinna mig på jobbet, innan dess kommer jag bli pigg! Dock kommer nog dagen gå snabbare idag men tanke på att det är mindre timmar att jobba ;D Nåja, blev bara en enkel sminkning idag med foundation och mascara. Jag orkade inte göra något annat ^^ Nu väntar jobbet!

Dödsängeln

Sitter hos petter nu och är lagomt trött, nu ska vi se film så det finns en liten risk att jag somnnar! ;D haha, ovanligt? Nä, jag brukar lyckas med det nästan jämt vi ser film. Handlade en STOR godis påse, dock har jag inte ätit något av den än, så det blir att hugga in nu! :) Då kanske jag håller mig vaken liite längre till^^ Här kommer lite bilder på shoppingen, har inte lärt mig kameran riktigt än så ni får ursäkta den dåliga bild kvallan ;D



Nu blir det Wallander - Dödsängeln! :D

23 januari

åh! Äntligen får jag sitta ner! Nu är jag så trött i hela kroppen så dagens planer eller snarare kvällens planer blir att ligga framför TV och äta godis! Det är jag faktiskt värd efter en sån här hård dag :P Det jobbigaste var egentligen att det var så lite folk i stan, och när det är lite folk går 7,5 timme jäkligt segt. Nåja, är bara en dag kvar sen får jag "helg" ^^ Nu tänkte jag faktiskt göra mig i ordning och bege mig iväg mot petter igen. Då ska jag uppdatera mig bilder från shoppingen igår! :)



Bjuder på en bild från jobbet idag, en bild där jag inte såg så trött ut^^

Nu stallet!

sorry för dålig uppdatering men började 9 imorse och har jobbat till nu. Blir bara ett snabbt inlägg nu måste nämligen stressa vidare till stallet ;D så jag kommer mig därifrån någongång ikväll också ^^ Så här såg min make up ut idag, ögonskuggorna är från Make up store och dom var några av sakerna så jag inhandlade igår ;)


Skellefteå

Då var man precis hemkommen från en heldag på stan och sen jobb. Blev lite stressigt mot slutet då jag skulle vara på jobbet klockan 4. Men jag hann faktiskt, med 6 minuters marginal! Trött i mina små fossingar är jag nu dock, men det var det värt! ;D hittade mig en heldel prylar, ska visa bild sen :) imorgon blir det jobb hela dagen, så det kommer bli en tidigt kväll för mig i natt. Vill inte vara allt för trött i morgon bitti. Börjar ju som sagt 9 ;/ Nu mumien!

Make up

Tänkte bjuda på en bild på maken idag, bilderna blev väldigt kassa då jag är en aning stressad;D Blev inte helt nöjd med resultatet heller, men den funkar ^^ när man är stressad finns det ingen tid att göra om de! Nu ska jag springa och packa samt justera de sista på sminket! Bye

Frukost

Vaknade för ungefär 40 minuter sen, så nu sitter jag här och äter frukost. Borde dock skynda mig en aning med tanke på att klockan är halv 10 och vi ska fara iväg 10. Man får stiga upp tidigt om man ska hinna med innan jobbet ;D Var dock inte så svårt att stiga upp trots allt, imorgon blir det dock svårare ;/ Nåja, nu ska jag sminka mig! :D

Färdig!

Sådär! Nu är både färgen och klippningen klart. Var påväg att klippa lugg också, men jag ändrade mig och kom fram till att jag inte vill ha lugg just nu. Så den fick fortsätta att vara halv lång ^^ Vill ju spara ut längderna nu, och då kan jag lika gärna spara ut luggen en bit till innan jag klipper av den ;D resultatet blev i alla fall jätte bra, nu ser jag inte alls skallig ut längre, så sköönt! Nu hade jag tänkt lägga mig framför tv och vila min onda rygg, den lär ju knappast må något bättre i morgon så man får passa på när man har chansen!



Visst blev det skillnad?! Jag vet att det är olika ljus men man ser inte längre utväxten och håret blev inte lika mörkt som det ser ut att det blev ;P

Färgning

Färgen är äntligen i! Nu väntar vi spänt på resultatet! Nåja, det kan ju knappast bli värre än vad det var ;) haha! Man är alltid lika snygg när man färgar håret. Ska toppa mitt hår sen när färgen är borta också, så svårt kan det väl inte vara? ^^

Utväxt

Blev kris utringd från jobbet idag precis när jag var på G till stallet. Så det var ju tajming med andra ord. Jag hann rida en väldigt vild Frieda och dessutom göra allt åt henne innan det var dax att skynda sig hem och göra sig klar! Nu ska jag bara snabb uppdatera innan jag dra vidare till jobbet. Jag som skulle färga mitt hår! Haha, men efter jobbet ska jag faktiskt ta tag i det, blev ju fan rädd när jag såg bilden på min utväxt!xD så här kan jag inte se ut nå mer så ikväll, då är den väck! :D

Bli inte rädda nu, men så här ser det faktiskt ut! Ser ni inte att jag ser skallig ut?! Att ha håret upsatt är ju helt omöjligt då ser jag bara mer skallig ut. Jag var bara tvungen att visa er, för det ser sjukt hemskt ut! aja, ikväll är den borta och då ska ni få se det färdiga resultatet och vilken skillnad det blir ;)


Föresten så fick jag min lön idag! :D Eller imorgon idag kom bara lönepappret. Men tror ni jag blev glad när jag såg hur bra den var?! Åh, de klirrade fint på kontot kan man säga. SÅ imorgon blir det shopping med älsklingen! :D Nu jobb!

Film

Nu har jag och gubben precis kollat klart en film som gick på tv4 film. Riktigt bra måste jag säga. Den var från 92 och Hugh Grant såg ut som en liten kid bara. Haha! ^^
Dock har jag världens benvärk idag igen, och nu har jag inte ens någon anledning till det. Jobbade inte särskilt länge och var inte heller i stallet så länge idag. Konstigt. Aja, hade tänkt lägga mig i sängen nu och försöka sova samt vila mina ben. Lär ju ändå ta en stund då jag håller på att bli sjuk nu ;/ så jäkla typiskt. Dessutom var jag upp alldeles för tidigt i morse så det är väl lika bra att sova ^^ blir stallet i morgon igen, men då är jag åtminstone ledig från jobbet, vad jag vet. Blev ingen färgning för mig idag heller, alltså jag ser helt sjuk ut xD haha! imorgon SKA jag ta tag i det när jag likaså är ledig, så det första jag gör när jag kommer hem från stallet är att färga det. Så här kan jag verkligen inte se ut, ser ju skallig ut! Ni ska få se före och efter bilder sen. ^^ Nu sängen!

Dålig hårdag

Jag har verkligen en dålig hårdag idag! ÅH! jag blir alltid lika irriterad varje gång det inte går att göra EN enda frisyr i håret. När jag dessutom måste visa mig för folk idag blir jag bara mer irriterad. Inte ens en tofs gick bra! usch, hatar dessa dagar. Aja, visar en bild på maken i stället, den blev väl hyfsad i alla fall. Men inte ens den blev 100%ig. Blev mest mossgrönt idag men även lite brunt.



Nästa gång ska jag beskära dom, hann inte nu så i stället fick det bli lite mindre bilder. Dessutom blev inte bilderna allt för bra heller, men man ser ju lite i alla fall.
Nu blir det sen lunch med älsklingen och sen ska jag jobba!

Vetrinärn

Idag blev det att stiga upp tidigt, kl 8 skulle Egon infinna sig hos vetrinären. Vi fick lämna honom där en timme så då passade jag på att göra stallet, så jag bara behövde fara tillbaka för att rida. Så nu är det gjort, har dessutom hunnit duscha och klockan är inte ens 12 :) duktigt! klockan 3 börjar jag jobba idag så det känns riktigt skönt att bara få ta det lugnt några timmar innan jobbet;P Haha! Och håret har jag inte hunnit färga än heller! xD blir att göra det ikväll sen skulle jag behöva toppa mig också, för mina toppar är riktigt slitna nu.

Här kommer en bild på väska jag köpte igår, måste säga att jag gillar den. Tror den kommer bli riktigt snygg i sommar. Valde därför en ljusare färg än svart, tycker det är så himla trist på sommarn. Fast jag kanske skulle ha tagit den i grå? hm..

19 januari

Precis kollat klart på paradise hotel, förstår mig verkligen inte på det programmet alltså ^^ haha! Nu ska petter och jag kika färdigt på filmen som vi började men innan paradise. Sen blir det nog sängen. Ska upp på tok för tidigt imorgon då vi ska iväg till kliniken för att kastrera Egon, skönt att få det gjort nu i alla fall. Hade tid förra torsdagen men då hade inte Egin kommit hem från sin visit utomhus. Som tur var hittade vi honom hel utanför soptunnorna samma dag. En något rädd kisse ;) aja, nu film! Bjuder på en bild från thailand, de kan man aldrig få nog av ;D



Åh! det var så himla härligt och jag längtar tillbaka så sjuukt mkt!

Möte

Nu har jag just kommit hem från mötet jag skulle ha kl 4, sen gick jag på stan i sväng. Skulle bland annat kolla på en dator men i stälelt fick jag med mig hem en väska och underkläder. Bra va? sånt där är så himla typiskt mig alltså! Nåja, väskan var skit snygg och underkläder behöver man ju alltid ;P idag fick det däremot inte bli någon märkvärdig sminkning med tanke på att jag var lite stressad till mötet ;P

Såhär såg jag ut idag i alla fall, gillar skarven på spegeln och den finfina belysningen! ^^ haha!

Sotning

Satan var duktig jag var idag när jag valde att gå hem från jobbet! 1h och en kvart tog de, väldigt hurtigt! då fick jag dessutom min motion för idag. Dock är jag trött nu, haha! undra varför? ^^ aja, tänkte visa bilder på min make up idag. Fick bli en sotning med silver, mörkgrått och så klart svart! Det blev faktiskt riktigt bra, tills jag råkade sabba allt, men det syns inte på bilderna ;)

Snart jobb

Sådär då var jag färdig fixad, nu ska jag bara vänta tills jag börjar jobba. Det är på en timme så det är rätt lugnt, skulle behöva ta och hitta mig några kläder också, ska nog inte fara till jobbet i nattlinne ^^ hade tänkt visa en bild på min make up men kabeln till mobilen har krupp så jag får visa de senare ikväll. Nu håller jag på att ladda upp bilderna från thailand på min dator i stället, alla bilder är just nu på petters så jag tänkte att nu var de dax. Var ju ett tag sen vi kom hem ;)

Tänkte passa på och visa två armband som jag köpte på dollar i veckan, 20:- st så det kunde dom helt klart vara värda. Dock är det killarmband men de syns faktiskt inte. Passar lika bra på en tjej arm ;) love it!





18 januari

Vaknade strax innan 10 då telefonen ringde, tänkte att det var lika bra att somna om igen efteråt men de blev inte långvarigt. Vaknade bara en liten stund senare när de känns som att någon pillar mig på armen. Kisar lite med ögonen och se hur en liten myra kryper på min arm. Blir livrädd och flyger bokstavligen upp ur sängen samtidigt som jag slår undan den från armen. Efter denna incident var det absolut ingen idé att somna om igen. Usch! jag hatar småkryp.. väl uppe igen hamnade jag framför top model och nu har jag precis sminkat mig. Blir att jobba några timmar idag och det känns skönt, blir så jäkla rastlös på dagarna annars.
Så nu hade jag tänkt fixa håret men det ser väldigt hemskt ut. Så efter jobbet idag blir det att slänga in en färg i det för så här kan jag verkligen inte se ut. Haha! aja, ni blir de hår fix! ^^

Nagelack

Har precis målat klart mina naglar, blev en mörklila färg denna gång och förhoppningsvis håller de sig lite bättre ^^ hade tänkt köra på fransk manikyr men eftersom flera av mina naglar spruckit och gått sönder så valde jag att använda en vanlig enkel look i stället. Då gör det inte lika mkt att naglarna är extremt korta ;)
Dessutom skulle jag verkligen behöva färga mitt hår, nu! Men jag ides inte göra det idag och då jag bara jobbar 3 timmar i morgon så ska jag nog klara mig. Så får bli imorgon efter jobbet isätllet. :)



Såhär blev det färdiga resultaten, färgen är nästan svart och super snygg! Lacket kommer från Mavala och heter Mexico ifall någon blev sugen. Jag köpte den i våras men jag tycker att den är helt rätt fortfarande. Nästa gång blir det att måla naglarna i olika färger, och då ska det bara vara somriga och pastelliga färger! :D

Promenad

Har precis kommit in från en promenad med Idefix, han älskar verkligen att få komma ut i snön! Han blir Helt galen ^^ söt hunden! riktigt härligt var det ute också då det är + grader för en gång skull. Blåste en aning men det var verkligen ingen fara ;P



Visst är han jätte söt i sin lilla reflexväst? ^^ ni får ursäkta den dåliga kvallan, men det var mörkt ute och jag tog bilderna med min mobil, och då blir dom inte allt för bra ;)

Max factor

Kan verkligen rekommendera dessa två gloss från max factor. De ena är rött men blir mer mot de vinröda när de kommer på läpparna. Det är riktigt mörkt och blir grymt snyggt till en stilren make up. Det andra är brunt och passar perfekt till en make up där man har fokuserat mer på ögonen.
Man börjar med att lägga ett mattare gloss som man låter sitta i tills det torkar och när det väl gjort de sitter det som berget! Så man kan med andra ord säga att de är kyss säkert ;) därefter lägger man på de glansiga glosset som dessutom skimmrar lite. När detta har torkat sitter glanset hela kvällen! Man får bättre på ibland med de skimmriga glosset men man behöver inte oroa sig för att det ska fastna på glas eller dylikt. Man får knappt bort de ens med make up remover, så det är väl egentligen den enda nackdelen ;D haha! men jag kan starkt rekommendera dom om man är ute efter ett gloss som ska sitta i hela kvällen!

God morgon

Idag blev det en riktigt sovmorgon! fy så jäkla skönt, det behövde jag faktiskt. har blivit allt för många tidiga mornar nu. så idag har jag fått vakna av mig själv :) drömde att jorden gick under, väldigt konstigt dröm med tanke på att bara vissa delar av jorden förstördes och gick väldigt lätt att bygga upp igen^^ nåja, drömmar är ju verkligen inte logiska på något sätt heller ;D haha,. nu blir det frukost! eller snarare lunch.

Thailand

i brist på annat tänkte jag bjuda på en bild från thailand, vi var där i två veckor, från slutet på oktober och till början på november! vi hade det super mysigt och det är Helt klart den bästa present jag någonsin fått! Tack hjärtat! det var HUR underbart som helst! det blir verkligen att besöka thailand igen inom en snar framtid! :)

Ser det inte sjukt härligt ut?! Kolla bara allt de gröna! detta var på maya bay, helt klart värt att besöka!



Nu blir det skräckfilm med gubben! Vi hade tänkt hyra My bloody valentine på 3D men petter hade inte hunnit fixa en sladd till blue rayen så det fick bli på 2D istället. då kanske man åtminstone kan sova inatt ;D haha!

Nu, synda!

Nu var de dax för mig att åka till Max och synda! haha, jag har inte ätit något på hela dagen så de kan jag väl ändå vara värd? ^^ får se om det blir utgång sen ikväll eller om det bara blir lugnt med film och godis, skuller vara rätt nice det också. tänkte bjuda på en bild på min make up idag, eller rättare sagt min ögonskugga. blev lila och turkost idag. man ska som sagt inte vara rädd att kompinera olika färger med varandra, bara man vet vad man vill ha så brukar det alltid lösa sig i slutändan ;D



Som ni ser på bilden så valde jag en mörkare lilafärg i globlinjen och skuggade ihop den med de andra två. turkost i mitten och ljuslila i inre ögonvrån och lite på ögonlocket. Jag tyckte de blev bra och vart riktigt nöjd denna gång :)

Ny vaken

vaknade för bara en liten stund sen, fick äntligen min välförtjänta sovmorgon! och gissa om man kropp äntligen fått vila ut? benvärken is gone! nu hade jag tänkt äta lite frukost för att senare bege mig iväg till stallet och fixa Q's man, ska man gå kurs måste man ju vara fin;)

Lisel

Tänkte bjuda på en bild på Lisel, bilden är tagen nyårsdagen. Mest troligen har hon inte sovit något på hela natten då stackarn är jätte rädd för raketer! men riktigt söt var hon och hon som alltid reser sig när man kommer fram med kameran låg helt stilla. Kommer att sakna både hon och Maggan jätte mkt när dom flyttar!

Natural & Easy

Funderade på att färga håret hos en frissa denna gång, fick ju en utväxt färgning gratis när jag skulle vara med på make up stores modevisning. Färgen satt som berget, dock var inte frisören så noga med att ta bort överflödig färg från min hud. Men det blev snygg och jämt och höll bättre än affärs hårfärgerna. Det är ju egentligen priset som är skillnaden och att en frisörs hårfärg är något mildare för håret, men jag kan inte riktigt säga att det blivit dåligt när jag färgat det själv, okej jag får färga om det betydligt fortare än hos frissan men samtidigt kostar den 80:- medans en färgning hos frissan ligger på 650:- och då är de ENBART utväxten. Dock sist jag färgade håret blev det lite dåligt, testade en ny färg än den jag brukar använda då den var slut. Så min utväxt försvann i princip inte och min hårbotten blev röd i stället. Men efter mkt övervägande bestämde jag mig för att testa min vanliga färg igen då den fanns i affärn. Så blir det inte bra denna gång så går jag till frisören nästa.



Här är färgen och jag gillar den!^^

Dåligt

förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men blogg.se har legat nere så det gick inte att skicka iväg några inlägg alls, och sen har jag varit på jobbet och stallet hela dagen :) men nu får jag äntligen sitta ner och benvärken, ja den har jag kvar ;/

Jackan

Justde! tänkte ju visa jackan som jag inhandlade idag^^



Sorry för den dåliga kvallan men jag har väldigt dålig belysning vid spegeln i mitt rum, men ni ser ju litegran i alla fall^^

Ont i fötterna

Aj! jag har verkligen benvärk nu, att stå upp hela dagen är inget för mig :/ typiskt att jag alltid ska få sådan benvärk, men denna gång har mina stackars fossingar också ont! Åh typiskt! blir en kväll enbart framför tv för jag måste spara mig till i morgon, då blir de en heldel stående också.



Här bjuder vi på en dagens outfit, denna gång så blev de en bättre bild ^^ älskar mina nya leggins från gina, gillar verkligen när dom är lite blingade ^^
Tröja - Nelly
Leggins - Gina tricot
Skor - Scorett
Sjal - Gina tricot
Bälte HM

Insåg senare att min mobilkamera tor mkt bättre sminkbilder så jag tänkte bjuda på en bild på min ögonskugga idag, väldigt enkel men riktigt snygg till röda läppar! :) eller när man inte vill vara för över stylad. Denna kör jag oftast på när jag har en "slappare" dag. ^^ love it!

Stan

Har precis kommit hem från stan, fick bli en snabb sväng då jag behöver en vinterjacka! bra påtänkt va? men så gick det efter egons insident igår. hoppas nu att den går att tvätta så den luktar bättre för den jag hittade idag var inte alls så tjck som jag skulle velat att den ska vara :P får visa bild sen! har spenderat många timmar i stallet idag också, när man har 3 hästar att rida så tar det verkligen lång tid, imorgon har jag bara två och tur är väl det när jag börjar kl 2 imorgon! aja, uppdaterar med bilder strax :)

Egon is back

Våran kisse var på flykt i går, jag sa till petter att kommer han inte tillbaka innan morgonen så kommer vi inte få återse våran kisse igen, men ack så fel jag hade! Han var visserligen inte tillbaka på morgonen men när jag skulle börja gå in till stan för att jobba hittade jag honom bakom soptunnorna! lycka alltså. Någon som inte alls var lika lyckligt var att han förmodligen hållt sig hela natten för att han inte haft någon låda att gå på och kissade därför ner hela mig och trapphuset. inte serskilt fräscht.. Nåväl, nu är gubben åter hemma igen och nu är han som vanligt igen. skönt! kastreringen blev därför flyttad till onsdag nästa vecka, och den här gången ska vi INTE berätta de för honom innan! ^^ haha.



Så här säg jag ut innan jag blev tvungen att byta kläder, bilden är lite suddig men tänkte ändå bjuda på en "dagens outfit" ;D hade tänkt fotografera min sminkning också men tyvärr fångades den inte alls så bra på bild ;/ ska försöka lösa de med kameran så ska jag visa nästa gång!

Update igen

I brist på annat kom jag fram till att det var dags att göra något med min blogg, blev en ny desigen, inte så jätte hipp kanske men den får duga så länge. Har inte alls haft någon inspiration till att blogga men nu ska det bli ändring på de! Lunch med emelie idag, trevligt trevligt. passade på att reklamera några skinnleggins som hade blivit fula och börjat spricka. annars varit allmänt seg, men i morgon väntar jobb! dessvärre så har Egon lyckas rymma idag ;( hoppas han kommer hem snart för en ensam katt mitt i stan är inte de optimala!
RSS 2.0