Dagens makeup

Dålig uppdatering på senaste. Ovanligt? haha! Har så himla mkt för mig just nu. Jobbar en heldel och förbereder mig för nya jobbet samt spenderar många timmar i stallet. Nåja, såhär såg min makeup ut idag!
 

Hoppträning med Teo

Hopptränade Isabella Ågrens fina Teo i tisdags och han hoppade kalas! Bettet blev en aningen för skarpt ibland så vågade knappt röra honom något så nästa gång får vi byta till ett vanligt tredelat bett. Riktigt trevlig kille de där! :)

Dagens makeup

Okej. Klantig som jag är lyckades jag givetvis PRECIS radera bort bilderna från min telefon, så i stället får ni en blandad bild från min instagram med dagens makeup! Har blandat orange, vitt och blått här, även om denna blåa ögonskuggan skiftar ibland så den ser brun ut;) det gillas!

Hoppträning 23/1-13

Finafina prinsen!<3 Hoppade helt fantastiskt igår! Det är såå kul att rida när man får höra positiva kommentarer om vad som blivit bättre och framför allt att det är en helt annat häst nu än tidigare i hoppningen. Träning ger färdighet, men än har vi mkt att träna på! ;) Ikväll ska jag anmäla oss till tävlingen i Luleå, vi åker bara och startar en klass, 1m. Men det blir en mjukstart på säsongen och det ska bli så sjukt roligt att få tävla igen!

Dagens makeup

På morgonen hade jag egentligen ingen inspiration alls till ögonskuggan så jag valde den som låg närmast till hands. En palett med rosa och lila skuggor. Resultatet blev riktigt bra och såhär i efterhand är jag glad att jag valde denna palett!

Hoppträning 16/1-13

Jobbet

HELT SJUK! Jag fick jobbet!! Det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle få när jag satt där på intervjun i tisdags! Att dom skulle tro så sjukt mkt på mig! Som jag ska ösa och som jag kommer bli grym! Jag längtar redan tills jag börjar!

Träning

Idag skulle jag egentligen ha varit stalledig men Theres hade inte tid att rida så då ryckte jag in för att rida prinsen. Vi tränade mkt sidvärtsrörelser i skritt och trav sen blev det tempoväxlingar i galopp. Han var riiktigt riktigt fin idag! Lyssnade superbra! Känner att det är dax nu för ett riktigt träningsschema för mannen! Snart börjar ju tävlingssäsongen om och då vill vi ju vara i topptrim! Konditionen är det inget fel på, den räcker och blir över! Mer styrka i galoppen känner jag däremot att han behöver, men de jobbar vi på varje dag. Han har ju en tendens att springa iväg efter hindrena, så de ska vi få till! ;)
 

Förresten

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet! Idag har jag jobbat och varit på namngivelse hos finaste Elton. Imorgon tror jag dock att det blir hoppning med finaste prinsen! Längtar verkligen då jag saknar att rida honom de dagar jag är ledig. Har jag sagt att jag passar sjukt bra med denna herre? Är såå sjukt glad att finaste Theres Sörvåg låter mig rida hennes underbara grabb! Förresten så hoppas jag att ni håller tummarna för mig just nu!;)

Therese & Charmeur 9/1-13

Som ni kan se tycker prinsen att det är väldigt onödigt att trava över travhindret. Nåja, det är helt enkelt något som vi måste träna på! När han är överladdad som han var igår på träningen har han problem med såna övningar ;) Tur han är söt i alla fall och hoppar bäst!

 

Träningen

Mina ritningar är typ fulast i världen, men detta hoppade vi idag i alla fall! GRYMT givande och rolig övning! Prinsen var faktiskt trött för engång skull efter passet. Var väldigt länge sedan sist som han faktiskt var det. Riktigt kul och han hoppade superfint idag! Film kommer upp under morgondagen! ;)
 
Dom lila är hinder och dom svarta strecken är travbommar, stuts samt travbom innan och galopp efter hindret.

Träning

Ikväll vankas hoppträning med prinsen! Dom börjar om igen efter uppehållet som var nu under ju och nyår. Ska bli riktigt roligt, fick se övningen igår så jag hoppas det bli samma idag för oss! Väldigt mkt lydnad men ändå händer det saker hela tiden, precis som grabben behöver! Ritar upp en skiss åt er sen så ni får se vad vi tränat på!
 
 

Klockor

Älskar dessa klockor från Cocoo.se! Framför allt älskar jag den guldiga då jag redan har en liknanden klocka i roséguld. Tror minsann att de blir en beställning på denna! Såå snygg! 

Väntan

Då väntar vi med spänning! Håll en tumme för mig!;)

Dagen

Dagen består av en massa roligheter! Först väntar jobb på 2 ställen därefter en intervju. Hinner jag ska jag också hoppträna Teo, beror egentligen mest på när jag är klar med allt som ska hinnas. Men hoppas verkligen jag hinner till den!

Kavaj

Här kommer resultatet på min kavaj! Tyckte de blev sjukt snyggt, och det blingar ju så himla fint i verkligheten än på bild! Längtar sjukt mkt tills tävlingarna börjar nu så jag för inviga denna skönhet! ;)

Prinsen

Älskade fiina häst, ponny eller frukt! Han är så underbar på ALLA sätt och vis! Passar såå himla bra med honom och varje pass med denna herre är alltid lika roligt, omän han kan bli lite damp ibland;) Jag är så otroligt glad och tacksam över att underbaraste Theres Sörvåg låter mig rida hennes finafina prins!
Idag när jag inte hade någon inspo till ridning var han såklart ett damp att longera och sprang bara runt, runt utan att lugna ner sig. Bad då Angelica slänga upp mig så jag skulle få rida igenom honom istället och vad händer då?! Han är typ den finaste någonsin! Bäbis ville nog bara jobba lite ;) Alltid överraskar han en. FINA hjärtat!<3

GRYM!

HUR grym är hon inte Anette Ökvist?! Här är resultatet som blev på min svarta luva. ÄLSKAR DEN! Fattar ni hur snygg Charmeur kommer att bli i denna?! Hon kommer absolut få fortsätta göra sånt här till mig! Kan verkligen rekommendera henne! Ni hittar hennes blogg HÄR, där kan ni läsa mer och se vad exakt hon tillverkar och säljer för något! :)
 
RSS 2.0