Volume master

Köpte igår, efter allt velande fram och tillbaka en volume master från björn axén. Har ju länge försökt få riktig bra med volym i mitt hår, och jag beställde dessutom Dust it, osis. Visst funkade det också, men björn axén funkade så mkt bättre. provade lite snabbt igår när karln låg och sov, och vilket resultat! trots att jag slarvade och inte alls la ner så mkt energi i det så märktes det verkligen. Ja, det var nog värt vartenda öre, dock var det erbjudande på el-kedjan i småstaden så 495 kr betalade jag för den. Ett måste för volym älskare!

image18

Pengar

Igår var det löning, så äntligen har man lite pengar igen. som det behövdes! har dessutom ett paket som jag måste hämta ut på posten, har beställt nå hårgrejer och har inte orkat hämta ut det ännu ^^ gårdagens spenderade jag tillsammans med petter, fast först var jag på stallet och höll lektion för clara marklund. aja, jag har inget vettigt att säga idag faktiskt förutom att jag är riktigt irriterad på något.. och vad, det vet jag inte.

Melodifestivalen - Bra eller dåligt?

"Du är det roliga i hasch" sjöng Björn Gustavsson till Kristian Luuks flickvän och här startas ett triangeldrama, på skämt vill säga. Han är rolig och i varje avsnitt glädjer han det svenska folket.
Men vad hände när dom skickade Frida vidare direkt till gloden i stället för Patrik Isaksson? Okej, Frida var bra, riktigt bra faktiskt, men dom kunde väl ha skickat henne till andra chansen och plockat bort opera sångaren? Hon har ändå inget att göra i melodifestivalen, för hon vinner omöjligt! Och sen då?! Frida klarade ju inte av att sjunga sin låt! Jag förstår att man är chockad, för hon trodde ju verkligen inte att hon skulle ta hem vinsten, men snälla, sjung låten! Och när dom frågar henne om hon gråter, då svarar hon "Nej, jag är bara chockad." Vadå! klart hon grät, och visst det var nog för att hon var chockad men hon grät, det gjorde hon. Jag undrar egentligen hur svenska folket röstar, vad tänker dom med?! Herregud, hur kan dom sätta Christer Sjögren direkt i final?! Hans låt måste seriöst vara det sämsta jag hört på länge..

image17
Foto: Pether Engström

"Rund och glad" det var han minsann Innan han visste att han inte skulle någonstans, att han skulle komma sist. Han var besviken och kan man klandra honom? Det skulle jag med ha varit, han var en av favoriterna och som jag nämde tidigare har opera sångaren Therese Andersson eller vad hon heter Fortfarande inget att göra i andra chansen. Usch! just nu hatar jag melodifestivalen, och ska dom fortsätta så här kan dom lika gärna lägga ner..

Löständer?

Fick just en påminnelse av en rolig filur att jag kanske skulle uppdatera, dock har jag inget roligt eller nytt att säga för den delen. Hopptränade med söt hästen igår, och gissa om han var fin! jag behövde få sväva på moln ett tag, och det gjorde jag verkligen efter den träningen ^^ Löning på måndag, som jag längtar! har dock beställt nå hårprodukter som jag måste hämta ut snart också. Skönt att det skickas så fort :) men i alla fall, nu ska jag åka och fylla på min telefon sen ska jag vidare till pojkvännen. Ha en bra kväll! ^^

10 februari

image16

Blev fest i helgen trots att jag var envis och skulle vara nykter, pojkvän och hans vänner övertalade mig efter många om och men och bjöd dessutom. så tyvärr kunde jag inte stå emot all press tillslut. Blev utgång på pentan, faktiskt gode dött där, fast vad förväntar man sig egentligen? För övrigt får ni ursäkta bilden, pojkvännen är grymt snygg men jag.. Haha! kolla bara på min lugg ^^ jaja, så blir det efter lite blöt snö utomhus. Lördag blev enbart lugnt, sov bort halva dagen och på kvällen blev det bara mys med film, chips och godis. Så man kan väl säga att det inte blev en nyttig helg i alla fall. somnade dock för tidigt, man kan väl inte direkt säga att jag är gjort för att kolla flera filmer i sträck. haha! Dagen idag blev också hyfsat lugn, har fått sova ut 2 dagar i rad nu och det kan jag verkligen säga var behövligt. Tur att veckan som kommer blir hyfsat lugn, det behövs ;D

Träning

            
Nu var det ett tag sen jag skrev här. Har hänt en heldel saker faktiskt, speciellt i helgen. blev utgång lördag trots att jag inte skulle ut, och speciellt inte när jag fortfarande är sjuk. hade riktigt kul, dock barkar det ju alltid någon gång på kvällen. Fredag kollade jag på bio med älsklingen, We own the worl såg vi, riktigt bra var den faktiskt. Trots att jag inte trodde på den alls ^^ Igår blev jag två skor rikare, och tro mig, det behövdes Inte men det är alltid riktigt kul med nya skor! och då kan man alltid variera på praktiken och speciellt nu till sommaren. Dock var ett par gympaskor, men ändå riktigt snygga, dock blev jag tvungen byta skorna för dom var inte så klatchiga ^^ tränade i kväll också, hästen var riktigt fin och han har börjat lyssna så kanon bra nu så det går inte att beskriv, älskar honom alltså. har gjort en hel del andra saker också men nu kommer jag inte ihåg det. Har köpt mig två nya smycken också, och det ena, I love it! Hade jag orkat ta en bild skulle ni ha fått se :) nu ska jag tjocka mig från datorn och göra något vettigare.

Staden

image9
Älskar detta program! <3

Fortfarande är man sjuk, eller jag är åtminstone riktigt hes och har enormt ont i halsen ;/ jaja, det är i alla fall på bättringsvägar nu. Var på stan idag med Bergis, fyndade mig en ballong klänning eller vad jag ska kalla den. Riktigt söt var den dock, då kan jag i alla fall ha något nytt på mig i morgon. Nog för jag hade det ändå, men samtidigt så vet jag inte. aja, vi får väl se vilket jag väljer att ta på mig. nu sitter jag och väntar på älsklingen, blir att fara på bio ikväll och enbart bara ta det lugnt, skönt! nu hade jag inget mer ovettigt att säga, tjing!
RSS 2.0