Tröttheten själv

Nu har jag jobbat några timmar och tröttheten börjar komma fram. I-N-T-E bra! Hann med lite snabb shopping innan jag for hem idag, behövligt var det väl inte men nyttigt! ^^ Dessutom blev vi just bjudna på palt hos mina föräldrar, och jag kan verkligen inte säga nej till något så gott! Så blir att fara och göra allt viktigt på stallet nu får att fara tillbaka och rida efter maten. Cira ska få följa med också, det blir en heldel möjliträning för henne nu men de behöver hon:) Visar mina köp sen, nu blir det att slänga på sig några andra kläder och därefter stallet.

Hejdå!

Vaken

Cira väckte mig som väntat vid halv 6 tiden, tyckte hon var galen som skulle stiga upp då så la bara ner handen för att få henne att somna om en stund. Vilket damen också gjorde och vaknade i stället vid halv 7, mer rimligt så steg upp och tog henne på en morgon prommenad. Vi hann in precis i tid för regn och åska, så helt torra var vi! ^^ Nåja, kanske inte Cira då hon sprungit i gräset, men jag var torr i alla fall ;)

Just nu sitter jag och spanar in när lillan och Egon leker,, dom är så himla söta när dom väl är igång! ^^ Hade tänkt fixa mitt hår nu och bara njuta av de härliga åskvädret, därefter blir det frukost och sen jobb 9.30-14. Då står stallet på schemat!

Hemma

Nu har jag hunnit med det mesta för dagen, jobb några timmar och det var en heldel folk i farten! Blir alltid såhär precis innan pdol, men man ska inte klaga det är alltid roligt med mkt folk! ^^ Sedan blev det stallet, red kråkan en stund på planen. Hon tyckte att jagg var en mega dålig människa när jag ställde krav på henne men gissa om hon var fin i slutet? ojoj, säger jag bara! den hästen hade jag gjort mkt för att få ;) När jag kom hem hade gubben lagas middag åt oss och efteråt gick jag en liten prommis med tjejen. Hon har blivit så himla duktig på att vara lös, så vi hoppas det håller i sig nu ;P Duschen nästa och därefter blir det att promenera med tjejen inne i stan och se vad hon tycker om de. Miljöträning är alltid bra!

Hejdå!

Uppe med tuppen

Som väntat väckte Cira oss tidigt i morse, även om hon sov en timme längre än vanligt. Idag lyckades hon faktiskt sova till halv 7 och efter hon fått varit ut och halv ätit lite var de fullrulle på hon och egon! Typiskt av dom att hålla på så tidigt på morgonen, det ger enbart ett resultat i på tok för lite sömn ;P steg upp så har precis hunnit göra med klar för jobbet, hann ut med lillan en sista gång också innan hon slocknade i bädden bredvid petter ;) nu tänkte jag kasta i mig lite frukost därefter väntar jobb, 9-15 blir det idag sedan stallet!

Hejdå!

Nytt försök

Vi provar oss fram igen. Mkt har hänt sedan senast, har flyttat till en 3a i stan, nyrenoverad och jätte fin. Jag och petter trivs superbra ihop med varandra och det kunde inte kännas bättre ;) dessutom har vi skaffat oss en lite collie tjej, en trefärgad dam som vi hämtade i lule för 1 vecka sedan. Flambirds Sweet as Candy var namnet men till vardags fick det blir Cira;) Uttalas dock med K men blev snyggare stavning med C. Annars då? Jo jag jobbar hela tiden, ledig i bland! ^^ haha. Ska bli bättre på det här nu.

Helgen har spenderats ute i Petters stuga, riktigt mysig har vi haft och gårdagen bjöds på riktigt fint väder! Så vi hann med att sola en heldel och Cira fick chansen att springa lös och busa av sig all energi. Hade därefter bjudit in mina föräldrar och Petters föräldrar till en riktigt god middag med mys och surr. Hann bli sent innan man kom i säng.  Dagens väder blev inte fullt lika bra så vi lämnade stugan hyfsat tidigt. Och har då i stället haft tvätt & städdag, vilket också var rätt nyttigt ;) Har haft besök av Emelie också för bara en liten stund sedan, hon ville träffa lilla Cira och Petter & Tomas gjorde sällskap på bio. En film som varken jag eller emelie var så sugna att kolla på.

Nu däremot hade jag tänkt lägga mig i sängen då jag börjar jobba tidigt imorgon. Klockan ringer vid halv 8 men om jag känner lillan rätt så har hon nog väckt mig innan dess ;)

Ha en forsatt trevlig kväll ni övriga därute! Nu säger Cira och jag god natt!

RSS 2.0