GratisGenerationen

Jag blev just medlem på en sida där man kan få sjukt bra saker, gratis dessutom! Värvar man 7 personer får man en mobiltelefon eller något annat, lyckas du värva 20 personer får du en digitalkamera, presentkort på IKEA, ipod eller något annat. Testa ni också. Går in här och bli medlem :)

Jag valde ett presentkort på MQ för 500kr, och en digitalkamera.

The Mist

Såg att det gick riktigt bra filmer på bio just nu, en av dem var rysaren The Mist. Att det var en Stephen King film gjorde ju saken bättre, då han är oroligt bra på att skriva rysare. Den verkade riktigt spännande när jag såg trailern men jag vet faktiskt inte, den kanske är en flopp?

Funderar i alla fall på om man ska ta med älsklingen och se den, men han brukar ju inte alltid vilja se rysare så vi får väl se om man får med honom. Jag vill helt klart se den i alla fall, men jag vägrar fara själv. Nattbion som går kl.23.59 på onsdag lät lockande, men vi får väl se hur det blir :)


Någon som sett filmen och kan rekommendera den?

Only when I sleep

Här kommer en super söt bild på Idefix! :)


Klänning

Jag lovade ju att jag skulle visa min nya sommarklänning. Dock har jag den inte på mig, tyvärr ^^ här kommer den i alla fall!



Bilden blev inte den bästa när kameran bestämde sig för att dö, men nu har ni i alla fall fått se den :) Jag älskar den i alla fall!

Feel

Jag är grymt trött, och faktiskt tror jag det har med vädret att göra. självklart kunde solen bara hålla sig i två dagar, sen regn igen. suck. föresten, någon som har en aning om vi får studiebidrag idag? Jag måste i alla fall åka förbi och kolla, skulle vara sjukt bra då jag inte får min lön förens nästa månad. Hade tänkt vara hurtig nu och ta mig förbi en bankomat och sen fara och rida. Sen ska jag försöka göra någon nytta här hemma. Blev kort, men nu fick jag bråttom ^^ Bye!

Voluminous 4x

Sitter här igen nu, håller på att måla mina ögonfransar så jag kommer mig iväg någongång. Jag kan tipsa er om en sjukt bra mascara, eller i alla fall enligt mig. Funkar jätte bra på mina ögonfransar och dom blir dels fylligare samt får betydligt mer volym. Jag älskar den och jag klarar mig faktiskt inte utan den. Förr köpte jag Alltid nya mascarar för att testa mig fram, men sen jag började med denna är jag helt fast! Ett tips till er andra, gör som jag och prova Loréal's Voluminous 4x ;)


Aja, nu ska jag skynda mig och bli klar så jag kan fara till älsklingen!
Bye!

Contest

Jag är föresten med i en tävling som pågår just nu hos Lily där man kan vinna valfri sommarklänning. Grymt snygga klänningar fanns det att välja mellan, ni borde kika in där.

Sommaren är kort

Verkligen, sommaren är faktiskt kort. Nu har vi fått sol i två dagar och jag är ledig tills på tisdag, så jag hoppas faktiskt på att vi ska få de riktigt varmt i morgon så jag bara kan ligga ute och glassa i solen hela dagen. Skulle ta bort på min nya klänning, men jag har inte fixa det än, ska ta tag i de, jag lovar! Dock har jag tagit nya kort på lill gubben när han busar, sjukt gullig!

Som ni ser har jag inte lyckats med designen, men jag gav faktiskt upp efter ett tag. som sagt ska jag fixa mig en header sen ska jag göra ett nytt försök på den ^^



Är han inte för gullig?! xD

Feel the Rhythm

Som sagt lyckades jag inte alls igår med någon vidare design, så den får väl se ut så här tills jag kommer på hur man gör en snygg header osv. Funderar på att fara ut och springa ev sväng, men just nu går det inte för jag är nämligen valpvakt åt våran gulliga bebis :) Men jag måste verkligen bli mer hälsosam, det behövs. Har köpt en sjukt gulliga sommarklänning, ska ta bild på den sen så får ni se hur söt den är :) Nu ska jag försöka lite till med designen så ser vi ju hur det går.

Design

Jag försöker mig på att göra om min design nu faktiskt, jag är sjukt dålig och den blir inte alls bra. Photoshop är inte min grej och sidan ser i princip bara patetisk ut. Jag behöver helt klart hjälp. Ska försöka mig på en design nu, men jag är rädd att det kommer gå åt skogen, vilket det också kommer att bli. men hata mig inte för att jag försöker, i värsta fall få jag väl återgå till den gamla designen xD

Någon som är sjukt bra på photoshop som känner sig manad att hjälpa mig? :)

You

Alltså, jag måste bara säga att det finns Inget fulare än tjejer som använder leggings som byxor! Det blir i princip samma sak som om jag går omkring med långkalsonger på stan! Hur kan man ens vilja det? Jag förstår faktiskt inte hur man kan tycka att det är snyggt. Däremot är det snyggt om man har det till en klänning, shorts, kjol m.m. bara det inte används som byxor! Snälla, då kan man väl ta på sig ett par vanliga byxor i stället? aja, det är min åsikt i alla fall..

Sanningen

Jag är sjukt dålig på att uppdatera ibland, men jag har haft för mkt att göra helt enkelt. Idag björd jag älsklingen på middag på Golden Dragon, sedan gick vi på midnattsshoppingen. Jag var sjukt trött i benen efter dagens jobb, men shopping är alltid kul. Älsklingen hittade en massa tjusiga saker, det kunde han gått unna sig så det inte är varje dag han shoppar. Själv hittade jag en grymt snygg sommar klänning från Vera och en tröja från HM, sen ett pärlhalsband och en läpp penna. Så lite fick jag också vara med och shoppa. Dock måste jag verkligen SLUTA köpa skor, men kommer det verkligen att hända?

Lillvalpen Idefix växer så det knakar och han blir bara busigare och busigare för varje dag, men vad förväntar man sig egentligen av en 9 veckors hundvalp? Inte mkt i alla fall xD Dessutom har jag faktiskt hört att det ska vara bra väder i morgon, men stämmer det verkligen? Hur som helst är det en ny jobbar dag för mig, 5 timmar kommer jag stå i butiken och springa fram och tillbaka, så motionen kan man verkligen inte klaga på. Som sagt, ska bli bättre på att uppdatera, för nu är jag verkligen värdelös ^^

Let your love flow

Satt precis och kollade in några riktigt snygga bikinis från Victoria's Secret som jag verkligen ville ha. Behöver som sagt en ny bikini och dom hade verkligen det jag var ute efter. Dock är ju frågan om man ens kommer få sig något bad i sommar för som det ser ut nu så regnar det ständigt och temperaturen ligger uppemot 12 + grader, helt sjukt! När får vi tillbaka solen egentligen? dom har lovat att den kommer till helgen, mer ser det verkligen ljust ut? shit också! Satt dessutom och kollade in några snygga klänningar från forever21 och även några riktigt söta toppar. Jag vill inget annat än beställa några sjukt snygga klänningar därifrån! vad som stoppar mig egentligen är väl tullen, då jag verkligen inte kan något om det. Den här toppen tyckte jag faktiskt om ändå, sen var dom svarta örhängena lite fräna också. Matcha det med svarta pumps och svarta short, snyggt!




Föresten! Till er som inte redan vet, kontakter fliken kommer att komma tillbaka! YIPPIIE! fast kanske inte först om 2 veckor, men vad spelar det för roll när de äntligen kommer tillbaka?!

Nu ska jag faktiskt sova, jag bröjar 10 imorgon och jag är faktiskt sjukt trött, tyvärr blir jag ensam i natt. men jag ska nog klara mig ändå ^^

Nattinatti!

Get in to the groove

Okej, jag vet att mina rubriker aldrig har något med vad jag skriver att göra, men så får det bli ^^ Lilla idefix har blivit sjukt busig och sover inte alls lika mkt som han gjorde när han kom, trots att den tidigare ägaren sa att han till mesta delen sov. Idag har den lilla rackaren dessutom hunnit under våran altan! som att det var sjukt svårt att få fram han då, han hittade nämligen något roligt där under som han helt enkelt skulle leka med, dessa valpar ;) Hela familjen är dock förälskad i denna underbara varelse! ^^



Vad säger man inte? Han är sjukt gullig!

Eye of the tiger

Nu har den lilla killen kommit in bättre i familjen, och idag har det inte hänt en enda olycka. Han är så duktig och säger till när han behöver gå på toa. Fortfarande saknar han mamma och sina syskon men det kommer gå bort med tiden. Idag fick han t.om. bada då han var busig och sprang under våran bil, när man är till mesta delen vit blir man smutsig snabbt, så han var oljetäck när han kom ut och behövde få sig ett bad, något han verkligen inte uppskattade. Han är full av bus men sover riktigt mkt för det mesta. skulle ta en heldel kort också, vilket jag verkligen gjort också, så nu ska ni få se hur det lilla livet ser ut :)



Visst är han sjukt söt?!

Nu ska jag i alla fall ta och göra mig klar, har som sagt en tendens till att vara otroligt seg men nu ska jag försöka ändra på det^^

Back in the days

Så har vi äntligen fått den efterlängtande valpen, sjukt söt är han och grymt liten! Han sover och äter, sen sover han lite till och sen ska han hinna med lite bus innan han åter sover. 9 v blir han imorgon och han är en riktigt slö kille. haha! Ska ta en massa kort på honom så ska jag visa er sedan hur grymt liten och söt den lilla rackaren är :)

I'm yours

Då var det söndag, vilket innebär att vi får oss en bedårande liten valp kille i morgon! :D riktigt spännande är det, och som jag längtar! Jag känner mig som ett barn på julaftonsmorgon. haha! Dock jobbar jag i morgon, men rätt slapp dock, bara mellan 12-16 så 4 timmar är ju inte så länge. Blev riktigt överraskad igår vill jag lova! Jag och världens underbaraste pojkvän firade 1 år i går och söt gubben överraskade mig med middag som han gjort själv! :D det var super gott! Han är verkligen något unikt ;P nu ska vi strax äta sen ska jag faktiskt spendera dagen med petter igen så får vi hoppas att morgon dagen går fort, för jag vill inte missa valpen allt för mkt! ^^


Föresten, påtal om igenting, Ryssland vann igår så ursäkta för mina fördomar. Dom kan nog gå långt dom. Men jag tror på Italien & Turkiet i final, men vi får väl se :)

This love

Igår var det midsommar, dessutom var det också min födelsedag, hela 19 år fyllda men det kändes precis som en vanlig dag. I och med att det var midsommar så firades väl den mer än min födelsedag men jag fick mig ändå en hel del presenter. I morse var jag faktiskt inte så bakis som jag trodde jag skulle vara, dock har jag ont i huvudet men jag lyckades ändå fara till stallet tidigt och rida. Nu sitter jag och försöker få igång nån jäkla radiokanal men datorn kruppar bara! suck. Dessutom har jag fått världens skavsår! valde verkligen fel skor igår ;/ aja, nu blir det duschen för min del. Bye!


Petter! <3

I want it that way

Idag har jag jobbat hela dagen, sjukt mycke folk har det varit i omgångar, man jag måste säga att dagen har gått grymt segt. Fyller år i morgon, och det kändes ju lagomt kul när det är midsommar och allt, eller så inte. btw, så har jag shoppat lite i veckan, köpte mig ett par skor som jag var i valet och kvalet på om jag skulle behålla, men jag bestämde mig helt klart för att göra det :) Sen har jag också köpt 3 tröjor, örhängen, ett armband och 2 par jeans. Ska visa bilder senare, men har verkligen ingen motivation till det nu, vill helt bara lägga mig och sova. Är så sjukt trött!

Snart kommer våran puppy! Inte alls länge kvar, jag längtar sjukt mycket! :)

Sverige - Ryssland

Okej, jag vet att jag aldrig kollar på fotboll Trots att Sverige spelar EM, men helt seriöst, hur duktiga är dom ens? Hur kul kan de ens vara att sitta och stirra på en match när man ändå kommer att förlora? Faktiskt så trodde jag inte att man kunde förlora om man spelade mot Ryssland(inge ont menat), men just nu verkar det faktiskt vara som att man kan det. Mot alla odds! Men i alla fall, jag har inte sett hela matchen, och tro mig, jag kommer inte att göra det heller. Men jag ska hålla en tumme för Sverige, så får vi väl se vad mer dom har att åstakomma under den här matchen, för annars är det Good Bye för dom.

Crash 'n' Burn

Jag vet att jag varit dålig på att visa bilder från min student, så därför ska jag göra det idag. Har varit i stan idag och köpt mig 2 nya tröjor och ett par riktigt söta pärl örhängen. Me like! Sen bar det av till stallet. Jobbar i morgon, dock hyfsat slapp dag osså får vi verkligen hoppas på bättre väder nu, fyller ju faktiskt år på fredag! ^^ Kul att fylla år på midsommar, eller så inte. Aja, nu ska jag hoppa i duschen så jag kommer mig i säng vid en hyfsat tid i kväll ^^ Snart har vi hund!

Gubben, krya på dig! <3

Här har ni några bilder att kika på ^^


     

Idefix

Här kommer 2 bilder på våran lilla puppy Idefix! Om 1 vecka får vi hämta honom :) sjukt söt!

Don't speak

Älskar den här tunikan från Forever21! Dessutom är pärlsmycken så snyggt!

Hate

Som jag Hatar den nya bloggen.. Någon som vet om man överhuvudtaget kan se sina kontakter längre? :O

Mr.Brightside

Nu har jag tagit studenten! Och det känns verkligen inte som det, inte ens som lov heller för den delen ^^ Dock har ju inte jag det eftersom jag börjar jobba på tisdag, men det är lugnt ;D Blev grymt chockad då jag fick ett stipendium på studenten, det trodde jag verkligen inte. och jag som inte ville gå upp på scenen. otur. Aja, kvällen var trevlig och det är grymt skönt att veta att det är över nu. btw, ska ska köpa hundvalp! :D eller senare, vi har men vi får inte hämta hem honom förens efter midsommar, sjukt kul! ^^ tyvärr orkar jag inte uppdatera seriöst idag så ni får nöja er med detta :)

One day

Imorgon är det äntligen studenten! hur skönt kommer inte det att bli? har legat ute i solen idag och fått lite färg i alla fall, men jag är verkligen inte så brun som jag hade velat vara i morgon, men aja. Såg balen igår med Jessica & Emelie, gud så många fina klänningar och framför allt par ^^ Senare fot vi och åt och efter det umgicks vi en heldel och lejdade oss allmänt. Idag ska vi hem till Lena för lunch, sen till Micke och pynta våran vagn! Jiippiie! snart så ;>

Make damn sure

Okej, vad hände igår egentligen? Alltså seriöst, man måste ha upplevt det själv för att förstå. Måste säga, barket alltså. Haha! Jaja, nu är studentveckan i fullgång och gissa vad? Det är nu enbart 3 dagar kvar till studenten! Som jag längtar ;D

Fredag: Mat på pentan, sen fest hos Nadjas moster. Alla fick minsann stämplar och jag kom in gratis senare på kvällen, dock fick jag istället en jävlig bakfylla dagen efter! ^^
Lördag: Maskeradfest hos Micke, dock var vi bara 4(?) som hade varit duktiga och klätt ut oss. Nykter för min del, min bakishet hade fortfarande inte släppt, dessutom skulle jag upp tidigit dagen efter så det var lika bra ^^
Söndag: Övernattning på Beas stuga, i princip alla kom men vilket bark vi fick. Haha! kul hade jag minsann :)

Så idag blir det lugnt, imorgon är det bal och jag ska inte gå, onsdag ska vi pynta våran vagn och gullmentorn bjuder oss på lunch sen är det STUDENTEN!
RSS 2.0