Stress

Idag har jag haft en riktigt stressad dag, om man jämför hur mina andra dagar ser ut vill säga ;D först stallet på morgonen, snabbt hem för att göra sig klar och vidare till jobbet. Sen iväg för att handla och nu är jag äntligen hemma så jag kan packa och duscha innan jag ska lägga mig i sängen ;P åker till vännäs imorgon och blir borta över helgen så då kommer det att bli lite bloggtorka igen, men ni får hålla ut! ^^  efter helgen blir det ny design och bättre uppdatering!
Nu måste jag skynda mig med det jag ska och så uppdaterar jag så fort jag kommer hem! ^^ bye

Cartoniies

Kommer ni ihåg Cartonies? Jag kom just på att tänka på dom, dom var en delfin som surfade på framsidan och så var det choklad "kakor" eller vad man ska kalla dom i? små bollar och så otroligt goda! jag har dessvärre inte någon bild på dom men jag åt dom konstant när jag var liten! Jag undrar verkligen vart dom tog vägen? jag tror helt ärligt att jag än idag skulle älska dom där, det var det bästa med dagen när man fick en sån påse. (det var en stor påse som hade massa små påsar i) Åh vad jag saknar dom!

Föresten så ska jag försöka mig på en höstigare design nu, egentligen hade jag inte något jätte stor motivation än för jag har inte tänkt ut något bra än. Men om jag ska bli duktig och börja blogga igen behöver jag en ny start så ska sätta mig ner och försöka komma på nå bra ^^

Här bjuder jag på några bilder från i helgen:
   

Fika

Nu har jag precis gjort mig klar för en fika på stan med älskling, bästa vän och älsks vän^^ vi ska planera våran resa till thailand som snart blir av! känns riktigt spännande och speciellt för mig som aldrig varit utomlands(om man räknar bort finland;P) och heller aldrig flygit i ett vanligt flygplan! Jag har bara åkt ett litet, det ska vara värre så det är nog lugnt ;D vi åker i alla fall den 28 oktober och jag längtar Riktigt mkt! Det kommer bli en helt lovely resa, vad annars kan det blir när man får åka med människor man verkligen tycker om? ^^ aja, nu ska jag få i mig lite frukost innan älsklingen kommer och hämtar mig :) hörs sen! bye!

1906

Hade en jätte trevlig dag igår, först riktigt god middag på golden och sen vidare hem till Johanna för att festa. Några badade men dock inte jag tråkig som jag är ;P dock var det enbart för att det kändes så jobbigt att behöva fixa sig i ordning igen. Vi drack, surrade, spelade musik och dansade, och hade de så klart allmänt trevligt :)
Sedan blev det utgång på 1906, hade de fortfarande skit trevlig så det var helt klart en lyckad fest igår, dock mådde man som man borde såhär dagen efter. Förjävligt rättare sagt! ^^ haha, är huvudet dumt för kroppen lida! :)



Här har vi outfiten jag hade på mig igår + mina nya skor från dinsko, som jag faktiskt lyckades gå i hela kvällen men hade ajaj i fötterna efteråt! ^^

Personalfest

Oj, jag är förvänad att de ens är in någon på min blogg efter bloggtorkan men nu har jag faktiskt tänkt återuppta bloggandet. Jag ska i alla fall ge det ett försök ;P Ikväll ska jag iväg på personalfest så egentligen borde jag börja göra mig klar nu, för jag är ju verkligen inte den snabbaste! ^^ så, ska försöka hinna uppdatera nu, på jobbfronten ser det lugnt ut så vi får se hur duktig jag är ;D aja, nu blir de duschen! bye!
RSS 2.0