Cira

Haha! Att jag är sämst på att uppdatera var väl ingen nyhet? ;) Utställningen förra helgen gick faktiskt över förväntan! Det gick lite snabbt däremot när vi skulle springa med dom. Hon fick ju springa sist, alltså precis efter sina syskon så hon sprang lite snabbt. Däremot höll hon sig till trav i alla fall, om än lite väl snabb trav! ;D Men det var väntat. Däremot var jag HELT säker på att hon inte skulle stå still när domaren skulle titta på henne men där hade jag fel! Hon stor hur stilla som helst och fokuserade bara på mig! Så det kändes bra, vi är nöjda! Vi fick också jätte bra omdömen av domaren :) Ingen vinst dock, men vi är nöjda ändå! :D



Foto: Siv-Marie Wallenius

Såhär fint stod hon hela tiden! Vackraste tjejen! ;)

Utställningsdags!

Varför är jag så dålig på att uppdatera?! SORRY! Men jag har haft alldeles för mkt att stå i! I morgon är äntligen dagen D kommen. Cira's (även min egens!) första utställning! Ska bli riktigt spännande men samtidigt är jag väldigt nervös över hur lillan kommer att sköta sig! Nåja, tycker dom borde ha liiite överseende över att dom är valpar ;P vilket jag också är rätt säker på att dom har! ^^ Ska upp alldeles för tidigt imorgon så återkommer med uppdatering då! Ha de gott tills dess! Love <3

You know the feeling

Sticker in till jobbet nu, ifall jag överlever prommenaden dit. Lär bli en plåga! ^^ Jobbar som tur var endast kort pass idag, ska bli skönt! Då kan jag komma hem och vila min möra kropp en stune innan de bär av på ännu ett pass på step in! Frågan är om jag ens kommer överleva det?!

Mööör!

Jag är helt slut i kroppen idag! Jag är så sjukt mör i kroppen så jag inte ens vill sätta mig ner, för då känns det i mina vader och lår! Jag är så mör så jag vill inte lyfta något eller sträcka mig efter något för då känns det i mina biceps och triceps. Inte heller skratta för då krampar min mage ihop! Ojojoj! Passet igår var ett riktigt roligt killingpass, men gissa om de tog i denna otränade kropp?! Har inte tränat sedan i somras så nu var det allt på tiden!

Body pump

Tidinställde ett inlägg tidigare idag som jag nu ser inte har kommit fram. Hmm, skumt! Jag överlevde i alla fall body pump passet, men det var knappt! Och nu är jag sjukt mör i HELA kroppen. Imorgon blir det dock gymmet för mig och Hanna. Men då har vi ju inte en tränare som ser på så då är det okej att ta ett lite lugnare pass. Om jag nu lever imorgon också! ;)

Nu blir det i alla fall sängen för min del, har jag tur så tar jag mig faktiskt upp imorgon bitti också. Tvivlar dock starkt för redan nu känner jag hur hela kroppen skakar! haha! Snacka om att man är i dålig trim ;D Nåja, önska mig lycka till!

6 månader

Idag blev Cira hela 6 månader! :D Grattis på henne! Tiden har verkligen gått fort, det känns som att det bara var igår som vi hämtade henne ;)



Visst var hon liten här?! :D Endast 9 veckor gammal och jag kan inte ens komma ihåg att hon sett ut så! ^^

Paradise

Vi testar något nytt nu, färgen på skuggorna syns en aningen bättre men ;P



Jag älskar verkligen min nya skugga paragon! Så idag fick det bli en mix med paradise och crystal. Blev riktigt bra det också. Paragon är lätt att matcha till dom flesta skuggorna och det blir alltid ett snyggt resultat! ;)

Morgon

God morgon allihopa! Många av er har säkert varit vaken i några timmar redan men det har inte jag^^ Vaknade vid 11 och känner mig faktiskt inte ens helt utvilad efter helgens jobb ännu. Nåja, ska precis ta en uppfriskande prommenad med Cira nu så både hon och jag kommer igång med dagen! ^^ Sen jobbar jag någon timme i kväll också och efter det åker jag och hanna till step in för lite träning! :) Sounds like a good day for me! ^^
Nu kilar vi ut! :)

Fars dag

Nu är äntligen den här helgen över! Har dock varit rätt mkt folk men ändå ;) Ska bara byta om nu lite snabbt sen ska vi fara vidare och besöka min far samt petters! ^^ Så vi får höras igen efteråt! ^^

Pink paragon



Favorit i repris! Men nu använde jag rosa i stället för den ljus blåa ;) Lite påfågel inspirerat! :D Synd bara att mina bilder inte riktigt håller någon kvalitét! ;/ Nåja, ni ser på ett ungefär i alla fall va?

God morgon!

Nu åker jag mot jobbet, försov mig lite men hann ändå bli klar i hyfsad tid! ^^ Hörs senare!

Paragon

Jag är HELT frälst i mina nya ögonskuggor! :D Fy sjutton vad det är roligt att sminka sig!! ^^ hiih! Mixade nya winterland och paragon(båda från mus) med varandra idag och det blev verkligen super snyggt! Synd bara att kamera kvallan inte är den bästa och drar ner bilderna i färgen.



Nåja, Vad tycker ni? :)

Ögonskugga

Föresten sa jag att jag fick hem mitt smink igår, och att en av ögonskuggorna inte stämde i färg? Skulle i alla fall ha fått hem en blå metallic som hette Stray men i stället fick jag hem en ljusgrön aktig med samma namn. Ringde i alla fall till en jätte gullig tjej på kundtjänsten på Kicks. Dom kunde så klart hjälpa med med detta men för att göra det så enkelt som möjligt för mig fick jag lämna tillbaka dom i en vanlig kicks butik. Inte mig emot. MEN däremot kunde dom väl ha bemött mig LITE trevligare?!

Jag tyckte att jag var trevlig och verkligen försökte men i stället möttes jag av en personal som inte verkade bry sig? Om dom inte visste hur man gjorde hade dom bara kunna sagt det, för det hade inte gjort mig något ifall jag behövde vänta. Man kan inte allt, så är det bara. Men när man bli bemött på detta sätt? Nä fy.. Helt fel människor att jobba i butik. Har man en dålig dag så FÅR det inte gå ut överkunderna. Sorry, men så är det! Jag jobbar själv i butik så det är jag VÄL medveten om! Aja, jag hoppas inte att någon mer behöver bli bemött på detta sätt.

Jobbet

Just nu står jag på jobbet, så med andra ord är detta ett tidsinställt inlägg! Jobbar dock några timmar till innan jag får helg! Eller helg får jag ju inte eftersom jag jobbar imorgon också, men lite sovmorgon får jag och dessutom får jag ju sluta halv 5 ;) Nåja, skulle bara säga Hej så får vi höras senare! :D

Sötnosen



Kan inte annat än älska denna tös! Det är sjukt hur någon kan betyda så mkt för en! :D Hon är så himla vacker lilltjejen!<3

Bamboo

Tyvärr blev det bara en ögonbild idag, såg precis att jag inte hade tagit något mer! ^^ Dessutom har jag glömt att måla på mascara på denna bild. haha! ibland är man bra yrad ;D Fick bli en grodinspirerad make up i alla fall. Eller jag tycker den påminner om en sån där grön ödla i djungeln ni vet? Haha! Okej, ni kanske inte vet vilken groda jag menar!

Därför får ni se här exakt vilken groda jag tänker på! Håller ni inte med mig? :D Lite i alla fall?

Foto: www.amazonia.se

Mot stallet!

Sådär! Då var vi klara, nu ska vi bara börja träningen. Tror att det får bli start på måndag då har vi hela den veckan att testa oss fram både på pass och maskiner. Tror att det kommer bli super! Step in känns som ett väldigt bra val ifall man vill ha möjlighet att gå på många pass. Ja, vi får se helt enkelt ;)

Nu sticker jag vidare till stallet, förhoppningsvis tar vi oss ut en sväng i snön! Därefter hämtar jag upp mitt pakeet! :D Yes!

Step in

Just nu infinner sig jag och Hanna på step in för ett möte med en av deras tränare. Spännande! Vi ska ju prova på en gratis vecka där och då får man träffa en tränare först. Efter den här veckan tror jag helt klart att vi kan bestämma oss ifall det blir Step in eller Korpen! Eller, det hoppas jag på i alla fall ;)

Paket väntar på mig

"Ett paket ligger och väntar på dig på posten!" OJ så lycklig jag blev! :D Imorgon ska jag skynda mig att hämta de så fort jag varit på step in och stallet. Är överlycklig över hur fort det gick, mer smiiink! :D Tänk att man kan bli så glad över lite smink? ^^ hihi!

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, blir att stiga upp tidigt imorgon då jag och Hanna ska vara på korpen kl 10.00 imorgon. Därefter blir det att åka till stallet och sen jobb på kvällen. Så klart ska jag hinna med att hämta ut mitt älskad paket också! ;) God natt alla! Ciao

Inne igen

Cira såg ut som ett riktigt snö monster delar av prommenaden, och hon tyckte det var mega jobbigt att hoppa igenom plogkanterna. Det förstår jag, för snön är så himla packad just där ;P Men hon var riktigt nöjd efter prommenaden, trots att hon hade snö över allt. Jag och Hanna höll själv på hela tiden att ligga i snöbackarna då vi halkade hela tiden. Haha! Gillar inte att det är under halt ;D



Så ser våran stjärna ut nu, 6 månader blir hon på måndag och lördag den 20 nov blir våran premiär utställning med HELA 370 hundar anmälda! Ska bli riktigt spännande, vi får se hur lillan sköter sig ;)

Prommenad i snön

Är ute och går med Cira och Hanna nu. Vad mer kan jag säga än att Cira verkligen ÄLSKAR snön? Så för hennes skull hoppas vi att den får stanna kvar en stund till, men det behöver inte bli massor mer av det!

Snö bus

Nu sticker vi ut i snööön! :D Ciao!

Vinterland



Såhär ser det ut utanför oss just nu, och det snöar fortfarande! Dock minimalt men ändå, nu behöver det inte bli mer snö tycker jag. Det här räcker. Allt är ju ändå redan övertäckt :P Nåja, nu ska jag och CIra ut och prommenera med Hanna! Hejs

Home

Nu är jag hemma igen! Vi fick ju såklart det perfekta tipset om att ta en gratis vecka! Perfekt! Undra varför vi inte tänkte på de innan? Så vi hade tänkt prov träna på båda ställena och därefter bestämmer vi oss! :D Har precis ätit mat nu och överväger ifall jag ska ut i snöstormen med Cira, blir att ladda upp först! ;)

Step in

Är på step in just nu med Hanna för att kolla in deras lokaler, vi har inte riktigt bestämt oss ifall det blir korpen eller step in än. Vi överväger för och nackdelar! ^^ Synd bara att det ändå går jämnt ihop. Aja, vi ser väl vart det blir. Step in är något större och har fler pass. Men korpen är billigare, har måttligt med pass och när vi inte går med varandra kan vi gå med våra pojkvänner. Hmm.. det blir svårt!

Snöstorm

Cira ÄLSKAR snöstormen, när vi kom in från prommenaden just hade jag inte längre någon svart hund. Nu var hon vit och söt! :) Tyvärr hann jag inte fotogarfera då snön smälter lite väl snabbt vid värme ;)

Yellow and black

Har gjort en massa roliga sminkningar den senaste tiden men har glömt att fota dom hela tiden! Ibland är jag sämst i världen med andra ord ;P Den här sminkningen gjorde jag får någon dag sedan. Det ena ögat blev precis som jag ville att det skulle bli. Medans det andra blev rent åt h*lvete! Ja, man kan inte alltid få som man vill ;)

Back again

Ska Verkligen bli bättre på det här nu! ^^ Jag gillar att jag inte fått upp min nya header än heller, men det kommer! I promise!

God morgon!

Åker iväg till stallet nu, passar på att göra bort det så tidigt som möjligt så man hinner hem och andas innan jobbet! ^^ Har däremot bara en kort dag idag så det blir rätt skönt. Alltid bra när man får lite sovmorgon i alla fall! ;) Nu sticker jag! bye!

Blue



Blev en snabb make idag som blev otroligt ful! Eller kombon var det inget fel på, men jag fick bara inte till det idag! Ibland funkar det bara inte ;/ bara därför ska jag klicka hem några nya penslar och ögonskuggor så jag blir på bättre humör! ;) hihi.

Möte!

Nu åker jag vidare till mötet! Bye!

Back to bussiness

Dom tidsinställda inläggen funkade ju kanon! Då kan man hålla bloggen uppdaterad de dagar man har mkt att göra, perfekt! ^^ nu är jag hemma igen från stallet och ska precis börja göra mig klar för ett möte i stan. Blir att ta en fika och prata. Hörs sen! :)

Stallet

Skulle gissa på att jag nog redan är i stallet nu, men ville testa hur dom tidsinställda inläggen funkar! ^^

Hoppträning

Jag är verkligen ledsen över den otroligt kassa uppdateringen, men jag har jobbat så otroligt mkt nu på senaste och även haft en massa andra grejer att ordna så när jag väl har kommit hem har inte orken funnits. Men nu ska det bli bättring på det! :)

Hoppade en otrolit fin kråkan för linda idag, Jäklar vilken häst alltså! Skulle betala mkt för att få den hästen! Man fick en sådan himla känsla som jag nog aldrig känt på någon annan häst tidigare. Hon är ärlig och skulle aldrig tänka sig att stanna och dessutom så himla lätt att ta tillbaka eller rida på framåt. Ojoj säger jag bara. På tal om de ska jag faktiskt ta och bege mig mot stallet nu igen, så man får göra bort det tidigt på sin lediga dag! ;)
RSS 2.0