Love is Wicked

Jag ÄLSKAR verkligen skor, helt seriöst. Det är så fint att kunna matcha skorna med sin outfit för dagen, hög som låg klack, spelar verkligen ingen roll. Ända sedan jag började min APU på DinSko har jag blivit en skoälskare, och jag har faktiskt svårt för att välja skor ibland. Några skor som jag tycker är riktigt läckra är dessa godingar från Forever21

image30

Me love them! Och tro mig, det är inte dom enda skorna som jag är helt såld i. Jag behöver inte fler skor, men oj så gärna jag vill ha dom!

Curly Sue

Föresten, hittade en riktigt snygg klänning av märket Miss sixy idag, älskar den! Sen är guld smycken Så snyggt i sommar. 
               
image29
Klänning från Dress for less
Skor från Asos
Armband från Asos

Nine in the afternoon

okej, alltså helt seriöst. varför är alla personer så otroligt tröga på att ringa upp?! hur svårt kan det vara, då ringer man ett super viktigt samtal, personen i fråga kan inte svara för att denne gått iväg, dom frågar om man kan ringa upp och givetvis svarar jag ju ja. Tror nu att personen vet hur man ringer upp då? Antagligen inte, för då skulle denne ha gjort det för Länge sen. Blir så irriterad och speciellt när dom sagt att dom ska kontakta en men förövrigt inte gör det... Aja, får försökta imorgon igen, och får jag inte tag på dom nu blir jag faktiskt riktigt irriterad, vissa personer ska vara kontaktbara, och tro mig, dom är en av de.

Idag var det i alla fall sista dagen på min apu, som sagt så var det lite trist, men det blir skönt att jobba där nu i ställeet och tjäna lite cash, tro mig dt behövr jag verkligen. Fick dessutom veta att vi är dom första som springer ut på torsdagen, härligt ;> Jaja, nu ska jag gå och klaga lite mer och se nån film eller nå. Vissa behöver inte fara till skolan i morgon;P

Älskar Petter Wiklund! <3

Kick it

Idag var det näst sista dagen på praktiken, imorgon är sista sen är det över. På ett sätt är det skönt, slippa jobba gratis något mer, trots att det var JÄVLIGT lärorikt, så man ska ta vara på den chansen man får. Men sen är det lite trits för man kommer inte träffa dom nå mer, eller i mitt fall i sommar då jag har sommarjobb där, men ändå. Ska minsann bjuda dom på fika i morgon i alla fall, så kanske dom inte glömmer mig i första taget ;D direkt efter jobbet blev det att stressa vidare för att kolla kanin, Julia hittade sig en på direkten och han fick självklart namnet Stampe, vem hade kunnat gissa på det?! Så snart har vi en kanin i huset, eller ska man säga ute? För där kommer den att börja bo i alla fall ^^ eller åtminstone på dagarna. Köpte dom super söta skorna också idag, Love them! så jag är verkligen nöjd med mitt köp. På fredag börjar studentveckan, så då har jag fullspäckat schema, eller det har jag redan men ändå, ska försöka hinna med allt. Student veckan ser i alla fall ut som följande:

* Fredag - Middag på pentryt
* Lördag - Pyjamasparty med utgång
* Söndag - Stugfest
* Måndag - Lugnt, man vill inte vara bakis på balen
* Tisdag - Bal, för dom som ska gå ;>
* Onsdag - Fixa i ordning vagn, lunch hos lena och bara mysa
* Torsdag - STUDENTEN!!!!!

Som jag längtar!

Take you down

Helgen har varit trevlig, for på stan i går och köpte mig ett par shorts, sen köpte jag också en morsdagspresent till min mamma. Senare på kvällen bar det av till Ann med Maria & Ida, grillade och såg melodifestivalen, riktigt trevligt hade vi faktiskt. Mkt trevligt folk dessutom. blev att vara där hela kvällen och det var trevligt med en fest som inte slutade med utgång. Tyvärr började Maria må dåligt senare så då bar det iväg hem till petter i stället för att sova. blev dock en korv på shell först ;) aja, nu ska jag pysa i duschen sen ska jag kolla sanningens ögonblick.

With you

Äntligen är jag klar med alla mina skolarbeten, vilket betyder att jag har väldigt mkt ledigt nu. Skönt! Var på stan med min mamma i går och båda syskonen, hittade en riktigt söt bikini som jag skulle kunna tänka mig. Dock hittade jag en enormt söt en idag på internet, älskar den faktiskt ^^ Skulle dock behöva hitta en fin morsdags present till min mamma, men jag vet inte riktigt vad jag kan ge henne. Ikväll blir det i alla fall att bjuda pojkvännen på middag :) sen får vi se vad som händer, ska snart å "jobba" i alla fall, så vi får se hur det går.

image28

Bikini från Freya

Collide

Okej, jag har slingat håret och jag kan inte riktigt säga om jag tycker om det. Det är väldigt ovant och, jag vet inte? Usch, hatar att känna så här. Ska ha kvar det i håret ett tag, så förhoppningsvis kommer jag trivas i det, annars blir det hel mörkt igen. bestämde mig i alla fall för att lägga av dom där skorna, blev dessutom i rött efter ett långt tags tänkande. Kan ju ändå bara ha den på sommaren och då är det ju kul med färg i stället för svart. Idag är jag ledig dessutom, hur skönt är inte de! och i morgon har jag en lektion sen är jag ledig hela veckan, riktigt nice. ska ta kort på mitt hår sen så får ni se, men nu ska jag bege mig till stallet!

You and Me

Idag har jag haft praktik, dock är det nu bara 3 gånger kvar, sen är de över. Känns lite tråkigt faktiskt att lämna alla, men jag har ju trots allt sommarjobb där. Sen har jag varit på "jobbintervju" om man nu kan kalla de för de ^^ Har hittat ett par sjukt snygga skor på jobbet, dock kan jag inte bestämma mig för om jag älskar dom så mkt att jag Måste ha dom, eller om jag bara är tillfälligt kär?! Älskar dom dock i rött i alla fall!

image27
Jag blev dock helt förälskad i den söta sommar väskan också, så jag var bara tvungen lägga in en bild på den med ;) Aja, svårt val och jag tror faktiskt att jag kommer köpa dom röda. Jag menar, hur fina är dom inte till bara fötter på sommaren? Jag Måste helt enkelt ha.

btw, Petter fyller 21 år idag, grattis hjärtat!;>  11 månader på Onsdag, love you! <3

Halo

Just nu sitter jag och gör en APU presentation på info, riktigt seg lektion är det verkligen. Hade mer än gärna stannat hemma och sova, och framför allt när vi inte har någon lektion förens om 2 timmar. Jaja, nu har jag varit duktig och gjort bort det i alla fall, så nu är jag ledig, ja, i princip ledig fram till trosdag morgon nästa vecka för då har jag en redovisning. Men efter det så slutar jag. Riktigt skönt! Hittade en riktigt söt klänning nyss, älskar verkligen färgen på den! Riktigt fint till sommarn och då kan man också ta bort axelbanden. Skorna var också riktigt söta.

image25

Klänning från Delias
Skor från Delias

Nu ska jag återgå till mitt arbete så jag hinner färdigt det. Sen ikväll blir det att fara till stugan med världens underbaraste pojkvän ;>

Everything

Idag har jag haft fullspäckat schema. För det första hade jag tal idag, snacka att jag var nervös! men det gick hyfsat bra i alla fall, nu är det då bort gjort. Dessutom matade jag i info idag så jag hann klart de jäkla sverigespelet, så nu är det bara apu presentation kvar(som jag dock snart också är klar med). Har sen stressat till stallet, haft lektion för Clara och Maja sen vidare till ridskolan för att ha städdag. Gick hyfsat fort faktiskt, sen tillbaka till svarten och rida. Nu är jag hemma igen och ska skynda mig och skriva klart min analys, sen ska jag gå och sova! skönt!

* Inlämning psyko
* Inlämning religion

Nu är det inte långt kvar!

Hanging by a moment

nu var det faktiskt ett tag sen jag uppdaterade, det har hänt lite mkt i mitt liv nu så har inte haft tid eller energi för det ^^ tävlade i helgen och lillgrabben var super fin! så här ska han kännas. Köpte mina studenten kläder idag, klänningen jag hade beställt ville ju aldrig komma! och nu när jag köpt kläder, jo vad händer då? Då kan dom minsann skicka den! trots att vi fick ett brev idag om första juni, jävligt tröga människor. aja, det jag köpte idag blev betydligt bättre. Så sorry, men jag kommer tyvärr inte ha klänning på studenten. Har dock kvar lite inlämningar, så den här veckar har varit väldigt stressig! Nu har jag gjort bort det mesta så det jag har kvar nu är:

* Inlämningsarbete i religionen
* Svenska tal
* Inlämning + redovisning i psyko
* APU-uppgift + dagboken

Hade dock ett prov idag som barkade totalt skulle jag tro, skulle ju satsa på ett VG för att få MVG men jag tvivlar starkt på att jag lyckades. Får satsa på exponeringen i stället skulle jag tro. Aja, nu blir det duschen sen ska jag läsa igenom mitt tal igen.
RSS 2.0