Förberedelse

Bloggen kommer ligga lite på is idag. Har MASSOR att ordna inför bröllopet imorgon! Dessutom kommer mig kära syster hit! :) Vi får se om jag hinner uppdaterar något ikväll för annars, hörs vi inte förens på söndag!

Bröllopskandidaterna!

1 2

3 4

Jag kanske skulle ha visat alla med öppet öga? Nåja, rösta på den ni tycker passar bäst för ett bröllop! :D

Hurryhurry!







Förlåt för dåliga bilder! Men har lite bråttom så slängde bara in dom snabbt! Ska skynda mig till jobbet närmligen. Dagens make blev lite somrig :P Ännu en bröllopskandidat har vi här! Ikväll lägger jag ut vilka ni kan välja mellan. Denna ligger nog bland de som är högst på min lista ;)

NU måste jag skyynda mig!

Träning!

Detta är ett tidsinställt inlägg då jag just nu står på jobbet! Åker och tränar direkt efter då jag fick min kära vän Hanna med mig. Motivationen åkte genast från 0 till 100! :D

Grey day







Tanken var att detta också skulle vara en bröllopskanditat, men jag ändrade mig då jag tycker dom andra har blivit bättre. Grått och vit blev det idag i alla fall. Med lite glitter :) Glittret är jätte svårt att fånga på bild och egentligen är de mer än de lilla man ser ;P

Nåja, detta är dagens i alla fall, nu jobb!

Iskyla



Prommenaden var kall och nu är jag en isbit. Duschen hade suttit perfekt nu men i stället måste jag börja göra mig klar för lite jobb. Vilken tur att Cira uppskattade boll prommenaden mer än jag gjorde. Men vad gör man inte för dom underbara små liven? ;)

Fick ett lyckligt besked idag när lönespec. kom. Massor mer än väntat! :D Kan de bli bättre? Att lönen dessutom kommer in på kontot i morgon är ännu mer perfekt!

Kyla

Måste de vara så satans kallt hela tiden?! Usch! igår började de i alla fall bra och jag hade hoppats på att de skulle håll i sig. idag är det -24 igen.. Kul. Nåja, tänkte sminka mig lite och därefter tar jag med lillan på en prommenad. Förhoppningsvis överlever vi ;)

Hårfärgning



Sitter just nu med färg i håret. Tror att jag hunnit fixa klart allt inför bröllopet nu. Klänningen kom ju i tid som tur var! :D Blir ingen ny färg utan jag håller mig till mitt mörka och inte allt för spännande hår! ^^

YES!

Sneak peek på klänningarna till bröllopet!



Eller ja, sneak peek och sneak peek. Min klänning ser man nästan hela av, de är bara min systers klänning som får bli en surprise! Älskar min klänning btw! Den är guldig/bronsig och sitter jätte fint! Liiite stor kanske, men de syns inte utan den glider bara en aning men den är ändå perfekt till bröllopet!

Nu kan jag äntligen vara lugn ;)

MNY Maybelline

Sprang in på lindex idag och skulle kolla på en röd ögonskugga som kanske skulle passa till bröllopet. Då mötes jag av "nya" märket MNY maybelline. Har aldrig varit intresserad av deras skuggor tidigare men tänkte att jag skulle kolla då dom hade massor med färger. De visade sig att deras skuggor var RIKTIGT högpigmenterade och fastnade på handen fint utan ens en primer!

Snappade åt mig 2 st som jag gillade men måste nog tillbaka imorgon igen och köpa fler. En skugga kostade ynka 39:- och de tycker jag var väldigt billigt och framför allt prisvärt!



Ut i solen

Nu tar jag ut finaste hunden någonsin på en lååång prommenad. Här är de enklare att hitta motivation, dels för de fina vädret men framför allt för de fina sällskapet ;)



Är hon inte bara för vacker? ;)

Gym

Fy och usch vad de är tråkigt att träna. Motivation någon?! Jag behöver de i massor just nu! Hemma från gymmet nu ialla fall och dels fick jag lite styrka i kroppen och lite mer motion förhoppningsvis ;P Men det är inget jag tycker är kul trots att man vill nå ett mål!

Tips på hur man håller motivationen uppe mottages GÄRNA!

Jobbelijobb

Åker till jobbet nu, jobbar bara till 12 idag! Skönt! Har verkligen massor på schemat idag. Åker till gymmet direkt efter jobbet, sen hämta ut klänningarna, köpa hårfärg (som jag såklart glömde igår när jag var på affären), handla byxor till bröllopet åt älsklingen m.m. Så ja, en heldel ska hinnas med ;) Hör sen!

Hypénose

Bröllopskandidat nr 4!







Att det ska vara så himla svårt att hitta några ögonskuggor som passar perfekt till ett bröllop! När man dessutom är tärna vill man ju gärna att allt bli snyggt och bra! :P

Hemma

Har precis kommit hem från jobbet, fått i mig lite mat och är på väg till min bror för att gratta Oskar! :D Ska även test sminka min brors fästmö innan bröllopet också. Så vi vet att vi tänker samma ;) Föresten så hoppas jag klänningen hinner komma innan bröllopet! Blev just jätte nervös :O Håll tummarna!

Hörs sen!

Nox







Dagens makeup ser ut så här. Ännu en test inför bröllopet. Är de bara bruden som måste bära ljusa färger eller måste även jag som tärna de? Oj vilken beslutsångest jag får nu!

Leaf

Här kommer en bild på min nya ring. I love it! Eller jag älskar tuffa ringar i allmänhet men ;) hihi!

Gårdagen i bilder











Något sådant kanske. För mig skulle de bli lugnt med tanke på att jag jobbade idag. Klarade jag de? Svar nej. Nåja, jag tog mig upp i morse och hade bara sådär lagomt ont i huvudet men annars så överlevde jag ju! ^^

Morgon sool!

Hann med att fota lillan innan jag började jobba idag. Kan inte annat än säga att min hund är vackrast! Håller ni inte med? ;)

Gårdagen



Här får ni en helhet av gårdagens makeup. Idag var jag bakis och osminkad så har inget att bjuda på då;) För övrigt ska jag testa bröllopssminket på mig själv ikväll. Jag vet inte hur jag vill se ut än!

(Jag vet inte om ni håller med, men kolla vad groggy jag ser ut att vara!)

Jubilee



Här kommer en dagens. Fick bli grönt idag mest för att jag älskar grönt ;) Det kan Aldrig bli fel med gröna nyanser helt enkelt! ^^ Nåja, fick ingen fin bild med ögat stängt så ni får nöja er med denna :) Nu ska jag åka vidare till jobbet!

Har använt:
MUS eyeshadow tribecca
MUS eyeshadow a girls best friend
MUS eyeshadow jubilee
Pierre René no 72
Pierre Rene no 76

Sleep time

Hoppas verkligen att morgondagen bjuds på bättre väder! Orkar inte med mer kyla och dessutom kommer de vara helt galet dött imorgon på stan ifall de är kallt. Och framför allt ifall de blir -37 som dom lovat.. Hann med en sväng till solarieöarna idag i alla fall. Måste säga att jag aldrig längtat så mkt efter att få svettas som jag kände då ;) Nu blir de sängen då klockan ringer kl 7 imorgonbitti! nattinatt!

Dagens out-fit



Solen skiner ute och jag känner mig på riktigt bra humör! Trots förkylningen så känns de som att jag håller på att bli frisk i alla fall!

Jeans - Bikbok
T-shirt - Ginatricot
Skor - Scorett

Nu åker jag till jobbet! Den nya kameran tar apsnygga bilder om man jämför med den gamla! Jag är nööjd! ;)

Babydoll

Dagen make up fick bli en blandning av blått, rosa och svart. Hittade inspiration på en annan sminkblogg och bestämde mig för att också testa. Blev inte riktigt samma men de blir de väl aldrig ;D







Äntligen!

Äntligen börjar jag lära mig min kamera lite mer! Så alldeles strax ska jag uppdatera med bilder på dagens makeup!

Sminkning



Sminkade syster innan möhippan. Silver och grönt ska det vara, men de gröna blev faktiskt mörkt grått tillsammans med de andra ;P



För mig fick de istället bli grönt. Flera nyanser med grönt, trots att man kanske inte ser de på bilden ;)

Möhippa

Helgen som var hade vi möhippa för Jossan, så nu är de inte allt för länge kvar till bröllopet. 26 februari smäller de! Så mindre än 2 veckor alltså ;) På tal om de, kanske de börjar bli dags för att ordna bröllopspresenten! Ännu mera stress med andra ord ;P Aja, vi hade der riktigt trevligt i alla fall trots att brudgummen fick börja med alkoholfria drinkar redan vid 5 tiden ;D haha!

Nåja, då får vi allt se hur galet bröllopet blir. Han lovade dock att de skule bli betydligt lugnare. Lätt att säga dagen efter! ^^

Valentine



Fick en superfin bukett med rosor igår av min älskling! Tänk att något så litet kan göra en så glad ;)

Nikon coolpix s8000

Köpte mig ju en ny kamera i torsdags och än så länge måste jag säga att en levererar! ;) Har inte riktigt lärt med allt ännu men de kommer väl så småning om. Det blev i alla fall en Nikon coolpix s8000 som dom hade till ett riktigt bra pris! Så jag är riktigt nöjd! ;D

En gammal dagens!

Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera tidigare, men Ändå tagit bilder så får dom åka upp nu i stället. Bjuder på en gammal dagens out-fit då jag ändå inte hann fota min dagens! ^^ Knepigt? Här kommer den i alla fall!



Gillar Cira's leksak i hörent och att jag ser så himla sur ut! ;D Nåja, ni fick åtminstone något att roa er med en stund förhoppningsvis! Detta är ett tidinställt inlägg så just nu står jag på jobbet ;) Hörs efter gymmet ikväll!

Fuzz

Bjuder på en gammal sminkning, körde med glitter som inte syns så bra på bilden ;)



Att fånga glitter på bild är Väldigt svårt! Men lite ser man ju även om de egentligen är ännumer glitter på ögonlocket. Lite synd. Nästa gång jag fotar glitter bilder får jag testa en ny inställning :P

!!!

Håll tummarna för oss nu! Förhoppningsvis är den allt vi söker efter! :D

Kamera

Måste säga att jag är otroligt imponerad av er själar som fortfarande besöker min blogg trots värdelös uppdatering! ;) Imorgon åker jag dock och köper en ny kamera, DÅ blir de andra bullar! :D

Flambird's Sweet As Candy - Cira



Bjuder på en otroligt snygg bild på lilltjejen våran! Blev att åka 2 vändor till luleå i helgen, en vända till min syster och andra vändan för att hälsa på Cira's uppfödare. Hon tyckte de var kul att få träffa sina syskon igen och dagen bestod enbart av bus för hennes del ;)

Visst är de skillnad på henne? Nu har hon blivit riktigt stor och är 53 cm hög! Dessutom börjar pälsen växa! :D
RSS 2.0