Guld



Idag fick det bli en guldinspirerad make up. Till detta använde jag mitt nya läppstift från make up store, havanna. Resultatet blev klart godkänt. Även om det kanske var lite väl mkt för bara en jobbdag ;) Men vad tusan, alla dagar är nya test dagar för mig! :D

Sassy



Tog bliderna i slutet av dagen, så ungefär såhär ser mitt smink ut efter en hel dag ;P Självklart är resultatet i början som bäst. Blev i alla fall en sotning idag som jag kombinerat med en eyedust från make up store som heter sassy. Gillade brytningen i sminket och trots att jag själv inte tycker jag passar i sotningar blev denna rätt fin ändå. Nåja, nu ska jag gå och lägga mig! ^^

Dagens

Gissa vad jag har gjort idag? Kanske lite tidigt men jag har köpt mina första julklappar! :D haha! Känns faktiskt riktigt skönt, då slipper man spara allt som en klump senare ;) Har fortfarande några kvar att köpa men när man väl har börjat blir det enklare! ^^ Imorgon skulle jag egentligen ha en ledig dag till men jag blev utringd på jobb. Inte mig emot, mer timmar vill man alltid ha! :D Dessutom var det en lagomt bra tid att börja arbeta ;)

Smink förvaring

Har äntligen fått lite ordning bland mitt smink nu, skulle egentligen behöva lite mer bättre förvaring men jag är utan idéer! Vill ju så klart att det ska se snyggt ut också. Ska försöka trimma vidare på den idéen ;)

Kisses

Åh! Jag kan bli så frustrerad! Nu är det i alla fall konstaterat, berätta aldrig era planer/drömmar för NÅGON!

Dagens make up



Använde min nya nox idag. Gillar den skarpt! Den är ju rosa men med guldskimmer i så den blir riktigt snygg på. Nu ska jag på jobbet, egentligen slutar jag 12 men verkar som att jag får jobba lite längre så kanske är hemma vid 2 någon gång. Bye!

Dagens out-fit



Tröja - Ginatricot
Kjol - Ginatricot
Strumbyxor - HM

Ursäkta för den sura minen! Blev en snabb bild innan jobbet bara, inga skor på heller! ^^ haha.

A girls best friend




Dagens make up tillsammans med röda läppar. Tycker grönt och rött går perfekt ihop. Från början hade jag tänkt testa mitt nya stift Havanna men körde på denna mix i stället. Alltid ett säkert kort! ;) Nu går jag till jobbet, hörs sen!

Mer shopping



Jag har stora problem när det handlar om att hålla sig undan en make up store butik. Väldigt stora! Med andra ord kan jag nästan vara lite glad att det inte finns i piteå^^ I helgen var jag dock duktig och köpte bara med mig hem en superfin ögonskugga som heter nox och läppstiftet havanna som jag länge suktat efter! ;) Blev även en skugga från märket nyx (den turkosaktiga), och även bra för håret grejs! Som sagt handlade jag ju en jacka också, men den får ni se senare :P nu ska jag faktiskt krypa till korjs! bye bye! <3

Nytt i garderoben!



Stickade kofta och sammets leggings från Ginatricot! Me love!<3

Skellefteå

Blev en del shopping idag. Hittade mig äntligen en vinterjacka som satt riktigt bra, var snygg och kostade inte skjortan! Härligt! Nu behöver jag förhoppningsvis inte frysa något mer i vinter ;) Handlade även hem mer smink. Ovanligt? Och lite saker från gina tricot:) Jag är nöjd med min shopping! Lovar att visa er imorgon, är lite för mörkt för att fota rättvisa bilder nu ;) Nu ska vi kika på film! Hejs

Dagens out-fit



Såhär gick jag klädd idag när vi var i skellefteå, skorna är mina nya finingar från nelly! Dock böt jag ut som i sista minut då jag insåg att vi skulle gå en heldag i stan, tur var väl det för nu är jag riktigt trött i benen!

Skuggorna



Självklart blev jag tvungen att inviga de nya skuggorna idag och jag kan inte annat än säga att jag Älskar dom! Sådär härligt metallica som jag gillar! ;) Kombinerade alla 3 med varandra + min skugga champange och blev super nöjd med resultatet!

Ögonskuggor



Köpte fler skuggor från Pierre René, tror snart att jag har alla faktiskt! ^^ Men dessa gillade jag speciellt mkt då det hade så himla bra pigment! Testade att lägga lite på petter's hand för att visa er hur bra dom är! dessutom är dom äckligt billiga! :D

Snart

När jag kollar på min dagens outfit bild inser jag hur stall inspirerad den faktiskt ser ut! Haha! Det var inte alls meningen utan jag tog bara det som kändes bra att ta på sig! ^^ Nu har jag precis kommit hem från en 25 minutare och färg, det fick jag! :) Ska ta med mig cira och sova nu, imorgon börjar jag 9 och jobbar till kvart över 3 men sen, då är det ÄNTLIGEN helg! :D:D sov gott!

Dagens out-fit



Nu sticker jag iväg på möte, därefter jobb till stängning ikväll! Hörs senare! :D

Frost

Hade ingen plan med mitt smink idag. Tog bara de färger jag kände för och mixade ihop dom. Hade verkligen kunnat bli fail men blev riktigt snyggt! Probelemet när man gör så är att komma ihåg vad man faktiskt har använt! ;D haha!

Höstsol?

Nu har vi just kommit in från en prommenad jag och Cira. Under prommenaden fick vi Äntligen stöta på en riktigt snäll stor hund! Lillan var förstås väldigt skeptisk i början och gjorde sig så liten hon bara kunde. Efter bara några minuter släppte allt och dom sprang runt och busade! :D SÅ SKÖNT! Det går frammåt alltså! :) Förutom det fick vi oss en riktigt skön prommenad i det fina vädret! Glömde så klart ta med mig kameran så jag kunde fota ;/ Aja, hinner det kanske på nästa runda! :)

Nu, prommenad!

Ja hörrni, nu ska jag klä mig riktigt varmt och ta med mig Cira ut på sista kvällsprommenaden. Täckbyxorna fick faktiskt åka fram, lite att ta i kanske? Men jag fryser så sjukt mkt just nu bara av att vara inne! Blir nog en snabb sväng nu då jag redan gått längre prommenader tidigare idag ;P nåja, därefter blir det sängen för min del. Enbart 2 dagar kvar för mig innan jag ÄNTLIGEN får en välbehövlig helg! :D

Skoooor



Kan ni förstå att jag är kär?! :D

Stall

Är bara snabbt hem för att vända igen! Nu ska jag åka och hämta Cira sedan ska vi skynda oss vidare mot stallet! Måste hinna rida innan 6 nämligen! ;) hörs sen!

Dagens out-fit



Dålig bild kvalla!
Tröja - Ginatricot
Jeans - Vera
Skor - Scorett

Nu är jag redo att prommenera till jobbet. Tänkte faktiskt först ta bilen, men det skulle ha varit höjden av lathet! ;D haha! Men det är så kallt och jag håller bokstavlingen på att frysa i hjäl! Nu blir det jobb 9-16.15. Därefter stallet!

Ska visa mina underbara skor sen också! :D

Regn

Huvva! Jag ska inte påstå att jag kände mig riktigt manad att ta ut lillan på en morgonprommis nyss! Direkt man kommer ut genom dörren är man genomblöt! Hund likaså! För att inte tala om hur kallt det är! Sånna dagar önskar jag att det hellre fick snöa, dock inte blöt snö utan vanligt pudersnö! Nåja, vi överlevde i alla fall om än aningens kalla och blöta. Nu ska jag få i mig något att äta innan jobbet!



Lillan är i alla fall alltid lika söt! Blöt som torr! ;)

!!

Håll tummar och tår för mig nu! Det kan behövas! :D

Torka

usch! Jag ber om ursäkt för min blogg torka, men jag känner att 12 dagars arbete börjar kännas i mitt huvud nu! Därför får bloggen ligga lite på is. Headern har jag också lagt åt sidan då jag är alldeles för trött för att hitta inspirationen. Nu återstår det dock bara 3 dagar innan jag äntligen får helg, och tro mig, det behövs verkligen! Fick hem ett par jäkligt lovley skor från nelly idag, tänkte visa er dom imorgon! :) Nu ska faktiskt jag och Cira gå och sova så vi orkar med morgon dagen! ^^

Bad again

Jag är dålig på att uppdatera nu, jag vet! men jag håller fortfarande på med den nya headern då jag inte riktigt vet hur jag vill ha den ;) plus att jag jobbar så mkt nu! Men nu är det bara 6 dagar till innan helg! yes! :D Ska gå och lägga mig nu då jag ska upp och jobba i morgon igen, sen ska jag till min vän jessica som bor i skellefteå och fira hennes dotter då hon fyllde 1 år i onsdags! :D Bjuder på en Cira bild så länge ;)



Är hon inte bara FÖÖR vacker?! :D

See you soon!

Nu jobbet!

Beställt

Klickade just hem lite nytt från nelly.com som plåster på såret nu när jag jobbar 12 dagar i sträck och bara är inne på min 5e dag! Visst är jag duktig på att skämma bort mig själv? ;) Ibland nästan lite föör duktig. Blev i alla fall ett par nya skor och en fabulous klänning! Längtar verkligen tills paketet droppar ner i min brevlåda!

Autumn

Inspirationen från denna make kommer från lindas sminkblogg! Hon är en helt sjukt bra make up artist och hennes blogg följer jag varje dag! :D

Telefonsladd

Nu har jag äntligen hittat usb sladden till telefonen! :D YES! Hade dock hoppats på att en del av bilderna skulle bli bättre när det kom in på datorn men tyvärr blev dom inte de ;/ tänkte ändå visa en sminkning som jag gjorde för ett tag sen bara för att jag gillar den så mkt ^^ lägger upp den alldeles strax!

Mot jobbet

Sådär, då åker jag iväg till jobbet nu, slutar efter 3 någon gång så vi får höras lite senare! Bye

Mina nya ringar



Jag fullkomligt Älskar dom! Båda är från Ginatricot.

Ring efter ring

Ska ta och hoppa i sängen nu, börjar tidigt i morgon och jobbar hela dagen. Visar upp mina inköp i morgon i stället, köpte bland annat 2 riktigt lovley ringar inne på ginatricot! Kan man gillar ringar mer än jag gör? Har seriöst fått en dille på ringar på senaste inser jag, allt började tyvärr på Nolia i somras då dom hade riktigt snygga ringar till sjuka priser! ^^ Nåja, det är åtminstone snyggt ;) God natt!

Dagens out-fit



Kofta - Ginatricot
Leggings - Ginatricot

Gick klädd i min absoluta favorit mys tröja idag. Varm och skön. Passade perfekt en kall dag som denna. Först jobb och därefter har jag besökt min syster i luleå. Har precis ätit middag och ska strax bege mig iväg hem till mina föräldrar en sväng. Hörs senare!

Frusen!

usch! Jag håller redan på att frysa ihjäl. Elementen i våran lägenhet, eller egentligen bara det som är i sovrummet vägrar slå på sig själv! Eller med andra ord, det GÅR inte att slå på! Så förtuom att det är SVIN kallt på natten så jag verkligen måste borra ner hela mig själv i täcket, så gräämer jag mig för att stiga upp varje morgon för jag håller fullkomligt på att frysa ihjäl! Förutom att man redan är trött ska man dessutom resa sig upp från sängen och frysa! Huvva! Inte nog med det så är det kallt ute idag. ÅH! Kan jag inte bara få lägga mig i min varma säng igen och fortsätta sova?! Hade varit GULD!

Aja, dagen börjas med jobb därefter åker jag ev till min syster i lule för lite surr och kanske shopping? Ev har man tur och hittar sig äntligen en ordentlig vinterjacka! Förutom de skulle vi kanske fotografera Cira idag. Carro får den äran att ta fina bilder på tjejen. Hon är så himla duktig så ska bli kul att se om vi får några bra bilder! :D Om jag hinner kommer de dessutom upp en ny header redan i kväll, tyvärr har jag inte ens börjat med den än så vi får som sagt se ifall jag hinner ;) Nu åker jag till jobbet i alla fall, bye!

Vackra cira!

Fotograferade lillan med mobilen idag när vi var på prommenad. Hon är så jäkla fin lill tjejen! Hade problem med att lyckas få en fin stå bild på henne, mkt enklare då man har någon med sig annars vill hon gärna bara följa efter!^^ Såhär ser hon ut idag i alla fall, hela 21 v har hon hunnit bli! Och på fredag fyller hon 5 månader! :D

Rastning

Nu ska jag gå ut och rasta lill tjejen innan jag börjar dra mig iväg mot jobbet. Bara ett kortpass idag, perfekt början på veckan med andra ord! :)

Dagens out-fit



Såhär får jag se ut idag ^^
Tröja - HM
Kjol - Vila
Skor - Scorett

Sotning



Fick bli en enkel sotning idag, men då jag inte riktigt passar i den hel svarta sotningen så skuggade jag in den svarta i en lila. Tog inte heller den svartaste skuggan jag hade :) Blev i alla fall nöjd med resultatet! :)

Brudtärna

Ibland uppdaterar jag lite sämre än andra dagar ;) men igår hade jag en riktig bakis dag så då idés jag helt enkelt inte. Fick dessutom den roliga frågan igår om jag vill vara brudtärna på min brors bröllop, och självklart vill jag det! :D Ska bli riktigt kul faktiskt, sist jag var på ett bröllop var jag rätt liten och det var inte alls något speciellt tyckte man då. Man nu ska man bror gifta sig och dessutom får jag vara tärna tillsammans med mina 2 andra syskon! Någon som är bra på att styla hår och vill fixa mitt innan? ;) haha! Sminket klara jag åtminstone av själv! ^^

Dagens out-fit



Såhär såg jag ut idag, bilden blev dock suddig.
Kavaj - Veromoda
Jeans - Vila
Linne - Ginatricot
Boots - Scorett

Lilla syster

Har uppdaterat dåligt igen, har hunnit med att jobba vara i stallet och sen hämtat min lillasyster. Idag ska vi nämligen vara barnvakt. Mina föräldrar får en heldag utan barn och det kan dom behöva ;P Petter och Julia sitter och spelar wii medans jag håller på att färga mitt hår. Blir en lugn kväll med mys framför tv bara. Tror jag kan behöva det ;)

Daimkaka

Blev verkligen inget slapp framför tv, om man nu bort ser från wii spelandet ;) Ställde mig i stället och bakade en kaka såhär sent på kvällen. men jag var riktigt sugen på att baka något och visa mina bak färdigheter! ^^ Och gissa om den blev bra? En daimkaka fick det i alla fall bli med mörkchoklad ovanpå, kunde inte ha blivit bättre! Det blir som bäst när man bara slänger ihop något! ^^ Nu ska vi mumsa i oss några bitar till ;)

Day off no 2

Har inga roliga bilder att visa idag, det dagar man är ledig är man dessutom sämst på att styra upp sig själv^^ haha! Då passar man på att göra andra nödvändigheter som man i vanliga fall inte har tid med ;) Lillan har varit med på stallet i morse och hon skötte sig exemplariskt! Att följa med på stallet är inte längre några konstigheter och hon lyssnar KANON bra! Håller på med middagen nu, duktig som jag är ;) Efter det ska jag förbi affären och köpa hårfärg och bakningsingredienser! För jag ska baka på riktigt för en gång skull! :D

God night!

Valpkursen gick bra idag, Cira fokuserade faktiskt bättre än vanligt. Det var inte bara bus i huvudet idag ;) Men har man ost så kan man locka till sig henne utan problem! Söt tjejen! Hamnade inte framför tv efter valpkursen, vi gick en prommis med lillan hem till älsklingens föräldrar. Men efter de har jag latat mig framför tv hela kvällen, men det var jag värd! ^^ Nu ska jag däremot besöka sängen, hörs imorgon!



Egon ÄLSKAR att ligga innuti påsar. Varför? Hade mer än gärna velat kunna prata med honom och förstå det roliga med de ;P

Klart!

Städningen är äntligen klar, matlagningen blev kung och gubben var glad när han kom hem! Nu däremot ska vi vidare på valpkurs, efter det ska vi handla och sen, då ska jag inte göra någonting! :D

Syster

Sminkade min kära syster för någon helg sedan. Hon fick välja vad hon ville ha för färg så sminkade jag därefter. Trots att hon var petig så blev hon super nöjd till slut. Synd bara på hacket som blev på eyelinern. Varnade henne dock innan att jag är sämst på att lägga eyeliner på andra men blev rätt bra ändå, om man bortser från den där bubblan ;)

Städning

puh! Håller på att städa för fullt, men man blir riktigt less väldigt snabbt. För att inte tala om hur svettig man blir?! Det är ju värsta fys passet att städa! ^^ Stannade upp för att ge lillan mat och äta lite flingor själv. Tror att det får bli en lite längre pause då lillan verkar vilja gå ut nu också ;) Förutom städningen ska jag dessutom hinna göra klart middagen innan älsklingen kommer hem, vilket bara är en timme bort! Oj, hur ska jag hinna allt?

Kennelträffen



Cira tillsammans med sina 3 kullsyskon.

Black and green



Kombinerade ihop två matta skuggor idag. En grön och en svart. Bägge kommer från min matta palett. Tyckte det blev en snygg kombo faktiskt. Nästa gång ska jag dock testa min guldiga med de svarta. Det tror jag är en riktigt hit! :)

Färsk pasta med fläskfilé

Jag och älsklingen lagade just en riktigt got middag! Vi testade ett för oss helt nytt recept idag med en lyckad rätt. Det blev färsk pasta med stekt fläskfilé, mozzarella, basilika, tomat och paprika. Det rördes och stektes ihop med chili créme fraiche. OJ vad gott det blev! En riktigt lyckad måltid med andra ord :)



Kanske inte världens snyggaste upplägg, men vad tusan! Det ska ju ändå ner i magen ;D

Kanelbullensdag

Åkte förbi ekbergs efter jobbet, tänkte överraska älskligen med kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag idag! Och då får man väl unna sig, eller? Jag tyckte det i alla fall så fyra st kanelbullar fick följa med mig hem!

Dagens out-fit



Fick bli en sport/slapp outfit idag. Kände mig inte allt för pigg i morse ;) Mina nya easy tones fick åka på också. Grymt sköna att gå i!

Bus



Bjuder på en härlig busbild från i helgen! Åh vad dom är fina allihop!
Åker vidare mot jobbet nu, 9-15.15. Talk to you later!

Överfallen

Lill Cira höll på att bli överfallen av en annan hund i morse. Vilken tur att hon var ute med Petter och att han snabbt kunde plocka upp henne när den ilskna hunden kom emot dom! Var bara en liten hund men ändå väldigt agressiv. Sådant är ju jätte farligt! Tänk om dom hade rykt ihop? Usch så hemskt! Tanten hade tydligen ingen kontroll på någon av sina hundar. Har man ilskna hundar får man se till att prommenera dom någonstans där de inte rör sig andra hundar! Huvva! Jag hoppas inte något sådant behöver hända igen!



Natti

Nä hörrni, jag tror minsann att det är dags för mig att besöka sängen nu! ^^ Upp tidigt för jobb i morgon. Alltid lika skönt att jobba dag passen, då kommer man hem en lagom tid ;) Sov så gott! Hör senare!

Ciran

Ciras uppfödare skickade just lite bilder från gårdagen. Jag kan inte annat än säga att jag älskar min hund så sjukt mkt! Hon är så fin så det finns inte! Är det okej att skryta om sin hund? I så fall, hon är bäst i världen! :D Och de mina vänner, är sanningen! ;)



Morgon

Älskligen var sjukt bakis i morse så jag och lillan tog bilen och åkte tidigt iväg till stallet. Hamnade hemma hos mina föräldrar sen för att utställningsträna i en svårare situation, när idefic satt och tittade på! ^^ Cira hade svårt att koncentrera sig men gick hyfsat bättre mot slutet. Vi jobbar på det men blir bättre och bättre! :)

Shoppingsug

Det kliar helt sjukt i mina shopping fingrar! Men jag tror bestämt att jag ska hålla mig borta. Eller, jag ska åtminstone göra mitt bästa!

Flowerpower

Valpträff

Justde! Idag hade vi valpträff hos våran uppfödare. Syskonen fick ses och Verkligen busa av sig! Dom hade rally  princip HELA tiden! Var det inte den ena så var de den andra osv ;) Cira var lite skeptiskt till en början tills hon insåg att det faktiskt var hennes syskon. Efter det var hon aldrig lugn! ^^ Blev friseringstips och utställningsträning. En smutsig tjej fick vi med oss hem, så det fick bli ett bad! Passade även på att frisera tassarna samt klippa klor när jag lika så var igång.

Såhär trött är hon nu, med andra ord en slagen hjälte. Som mest har sovit hela dagen sen vi kom hem ;)

Bad

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men igår hade jag en heldag i princip med älskligen. Slutade hyfsat tidigt båda två så vi gick på stan och shoppade en del. For därefter till elgiganten och inhandlade oss ett Wii. Så vi satt bänkade hela kvällen framför det sedan ;P Man har svårt att slita sig från något som är så roligt och samtidigt så j*vla irriterande. Är man en dåligt förlorare så är man ;) Mario Bros är å andra sidan ett SJUKT roligt spel, att rekommenadera till alla wii spelare. Fast egentligen ska man ha bättre tålamod än vad jag har ^^



Mer ringar



Okej, orm ringen har ni redan sett. Men detta är en ny då min förra saknade ett öga så jag fick en ny ;) Även en av mina favorit klockor! Jag vet att uret kanske inte är det minsta, man jag gillar att det blir mer som ett smycke än som en klocka! :)

Frost

Usch! Nu är det verkligen höst ute! ;/ När jag steg upp var det fullt med frost på gräsmattan och trots att solen skiner så fryser man riktigt mkt när man går ut. Så med andra ord, TUR att solen skiner! Hur kallt hade de då annars varit? Nåja, jag åker på jobbet nu i alla fall, slutar vid 2 så det är en perfekt fredag! Sen är jag ledig helgen dessutom. Det blir ju knappt bättre! ^^

Hinner inte uppdatera med bilder nu så då får jag ordna med senare! Ha det gott alla läsare tillvidare!

Kvällen out-fit



Något suddig bild, men såhär gick jag klädd idag. Älskar bootsen och mina nya jeans från vila! Helheten i sig älskar jag så klart också ;D Men mina nya boots bor jag nästan i! ^^ haha! Nu tänkte jag faktiskt besöka sängen, tidig morgon imorgon! :) Sov gott!
RSS 2.0