To morrow

Nu är de dags igen ;D min klänning från nelly kommer i morgon, och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna ha den! såg nu att alla storlekar har hunnit ta slut så vad gör jag då? :O och dessutom hinner jag inte få någon ny innan nyår heller. så nu håller jag min ena tumme för att det ska funka! annars får nödlösningen bli den underbara klänningen jag fick av älskligen i julklapp, den kunde jag inte ha först, men när vi tog bort dom insydda kuporna och hade vanlig bh på mig under funkade det galant! :D härligt! hann med lite shoppning under mellandagsrean också, får visa er sen :) nu ska jag fixa håret sen fara till älsklingen! bye!

Julafton!

Idag har det julafton och jag har fortfarande inte fattat de, någon julstämning har jag inte alls. men den kanske kommer när kalle börjar? har hunnit med att öppna en del presenter faktiskt, eller 4 för att vara exakt. Fick två stycken när jag var på stallet sen tog jag två när jag kom hem :) fick vågtången som jag längtat efter så det passade ju super bra ;D nu är jag precis klar och ska alldeles strax åka iväg till min mormor och fira. det blir riktigt mysigt. idag ska man ju bara vara med släkt och familj och bara njuta av allt de goda! :)

God jul och Gott nytt år på er!

God Jul!

Imorgon blir det upptidigt för att fara på stallet och ta en jultur med svarten, det kommer bli riktigt mysigt :) så jag kan väl tänka mig att det blir sängen tidigt för mig ikväll. Sem blir det att umgås med familjen och äta god julmat, det är väl den man längtar till mest? haha! jag tror faktiskt de! det är så himla sällan man får äta de :) löning fick jag idag också! yes! jag tror faktiskt jag blev rik för en gång skull ;D härligt! aja, nu ska jag i alla fall lägga mig framför tv sen blir det sängen :)

Dan före dan..

Imorgon är det julafton och jag är så himla glad över att jag har hunnit handla klart alla julklappar, det hade inte varit så trevligt att trängas runt på stan bland alla sista minuten människor idag inte. Nej, i stället blir det en lugn dag på stallet för min del och det kändes mer uppskattande! :) Jag lyckades dessutom skicka iväg en beställning på min nyårsklänning i går, frågan är bara om jag kommer kunna ha den :O har jag otur kommer jag inte kunna det och då hinner jag inte få den innan nyår ;/ attans! jag skulle ha tänkt på de här tidigare.. aja, den var riktigt söt i alla fall så även om det inte blir nyår kan jag ha den någon annan gång :) nu ska jag äta frukost sen blir det stallet! ha en bra dag allesamman! :) bye!



visst är den söt?

GratisMode



Hela tiden ökar gratissidorna på marknaden och nu har denna enkla sida kommit. Här kan man byta ut poäng mot trisslotter, biobiljetter och presentkort (bl.a HM, Vero moda m.m.)

När man uppnåt 250 pkan man byta in till 2 trisslotter
400 p en biobiljett
750 p ett presentkort på 300kr
1500p ett presentkort på 500kr
och 200 p ett present kort på hela 1000kr i valfributik

Det är riktigt enkelt att känna ihop till ett presentkort så det är verkligen värt ett försök. Snart har jag lyckats få ihop poäng till ett :) när man blir medlem får man dessutom 50 p i startpaket.
Och det bästa av allt är att det finns ingen hake, Allt är gratis.

Registrera dig här!

Tictanic

Jag älskar verkligen den här filmen! den har i princip allting :)
åh, jag vill se den nu, direkt jag ser klipp på den blir jag sugen på att se den.
den kan jag STARKT rekommendera :)


Lucia firande

Usch! jag satt just och läste på Aftonbladets hemsida där barn mellan 15-17 år hade lussat på en anstalt där större delen av fångarna utnyttjat sig sexuellt på barn. När de hade lussat färdigt hörde anställda på fängelset kommentarer från fångarna som dom genast blev upprörda över. Bl.a. kommentar om hur söta och fina dom var och att den sån skulle man ha.
Att man då ens tillåter att barn eller ungdomar får lussa för pedofiler. En av dessa hade förgripit sig på sin dotter mer än tusen gånger och sen släpper man in 7 unga flickor? Informationschefen ser inga problem i detta men då kan man väl ta sig en funderare. Är det verkligen så smart? Dessutom hade en av fångarna försökt ta sitt liv då pedofili ses som något väldigt dåligt och kan precis som dom säger väcka upp känslor som man trodde försvunnit.

Jag själv tyckte det var riktigt hemskt, och flickorna som lussade hade inte alls någon aning om vad de var för människor som satt inlåsta på anstalten. De spelar ju ingen roll om det är bevakat, jag tycker synd om flickorna som fick lussa där. Som tur var hände det ju inget med flickorna och dom behövde ju inte höra vad dom sa, men det är ändå dåligt av chefen att ens låta unga flickor komma dit när hon vet vad fångarna sitter inne för.

Källa: Aftonbladets hemsida

Dåligt

Jag är sämst när det gäller att uppdatera, men de dagar som jag inte har någon lust blir det helt enkelt dålig uppdatering. Hela förra veckan bestod av jobb och då blev det dåligt men nu ska jag bättra mig ^^ klockan 2 idag blir det jobb men inte allt för länge så det känns skönt. klippte mina toppar i går också, men de kändes som att jag tappade allt mitt hår, nästan ;P men förhoppningsvis växer det fortare nu :) ska börja byta om nu så jag blir klar i tid, de vore ju bra ;D bye!

Nu igen

Nu måste jag skärpa till mig, är dålig på att uppdatera jag vet ;D har haft ganske mkt jobb på senaste så har inte blivit så mkt framför datorn faktiskt. bara snabba stunder. i fredags hade vi hejdåfest för nadja, riktigt trist att hon flyttar idag, men samtidigt komemr hon få det sjukt kul i sthlm det är jag nästan säker på :)

Sitte rmed färg i håret nu och ska strax tvätta bort de, blir upp tidigt i morgon med tanke på att jag ska jobba hela dagen. riktigt skönt med lite pengar men jobbigt att kliva upp tidigt ;D haha.

Twilight

Igår tog jag mig äntligen iväg för att kolla på twilight, och den var verkligen som jag hade hoppats på, om inte bättre! :) riktigt bra film var det. så den rekommenderar jag starkt att man ska kolla! :)
RSS 2.0