Something right

Sitter och har turism just nu, som jag är trött idag! jag hade lätt kunnat ligga kvar i sängen i morse, låg och drog mig i 45 minuter innan jag lyckades pallra mig upp. blev bara att slänga på mig kläder, äta en macka och bege sig till bussen på en gång. skönt var det i alla fall, men hade mer än gärna fortsatt sova. Hopptränade igår med favorit killen, och jag kan inte säga annat än att han var en pärla! så skönt! dock hade jag lite träningsvärk efteråt, men det blev ett riktigt hårt pass. aja, nu ska jag engagera mig lite innan lektionen slutar.

Used to

Som sagt så åkte vi till umeå i helgen, riktigt mysigt hade vi. Lite shopping och elit hoppning blev det för oss ;P Köpte ett par örhängen, skor och två tröjor. En blå plus och så ett brunt linne :) Nu är i alla fall praktiken klar för i veckan och i morgon ska jag på jobbintervju! :O kontaktperson är det jag ska bli, om jag lyckas alltså xD haha! nervöst är det dock, tydligen skulle dom vara 3 st, om inte fler. Så vi får se hur det går, och om man lyckas svara på deras frågor. Aja, det blir nog bra ska ni se :) nu ska jag bege mig i duschen.

        
          

Paris Hilton

image20

logiskt

Sitter på skolan och har svenska nu, måste skriva ett tal till svenska nationella och jag har Ingen aning om vad jag ska skriva. Men det löser sig väl förhoppningsvis. Har redovisning på psyko snart också, men tror jag skippar den idag för ingen annan i min grupp hade tänkt redovisa idag :P Jag och Helena satt och kollade på en massa roliga filmer igår, HAHA! som jag höll på att dö! Ska ladda upp en film sen ska ni få se ;D Imorgon bär det av till Umeå! ska bli kul, shoppa lite gran och se elithoppning, mys :) längtar riktigt mycket till studenten, men som sagt, snart!

image22

Don't stop the music

Idag har vi fått hämta ut våra studentmössor, nu är det inte länge kvar! :D just nu sitter jag och skriver ett arbete som ska vara klart i morgon, dessutom ska vi redovisa då. ja, vi får väl se hur det går ^^ behöver måla om mina naglar också, men det får bli en senare fråga ^^ ska bege mig iväg till helle sen, och förövrigt är det bara 1 dag kvar till helg! :)
RSS 2.0