Up and away

Idag har jag och älskligen åkt till lule på en shoppingdag, tänkte försöka passa på när man precis fått lön men tyvärr hittade jag faktiskt inte så mkt. Köpte mig 2 basic linnen för 49:- kr styck och ett par örhängen, men det var allt jag hittade. Egentligen lika bra men samtidigt lite waste ;P aja, föresten så älskar jag mina nya skor, trots att dom är lite to biig, men vad gör det när det finns sulor och hälgrepp? ^^ ska visa er bild på dom sen, otroligt sköna är dom också. I veckan hade jag tänkt ta tag i mitt liv och seriöst leta lite jobb, vi får nog allt ser hur det går. jaja, back to business. Bye!

Dagens vill ha..



Dessa godingar kommer från Asos

GratisBio


GratisBio är en väldigt bra sida där du kan samla ihop poäng som du sedan kan byta in till presentkort. Detta gör det enkelt genom att värva nya medlemmar, klicka in på specifika sidor eller bli medlem på olika gratissidor.

När du sedan samlat ihop en viss poäng kan du byta in dessa mot presentkort, och man har en hel del butiker att välja bland. På Gratisbio kan du även vara med och tävla om olika priser, nu t.ex. en platt-TV eller en Iphone.

När du samlat ihop 400 poäng får du en biobiljett från Gratisbio.
Väljer man att samla ännu ett tag så får man ett presentkort på 300 kr när man kommer upp på 1000 poäng
500 kr = 1,500 poäng
700 kr = 2000 poäng

Dessa är några presentkort du kan välja bland:


Det är enklare än vad det låter så prova du också. Här



Viva la diva

Nu är jag hemanländen och har pratat med älsklingen som kommer hem i morgon, ska bli trevlig att få träffa honom igen ;) efter många om och men blev det att jag köpte skorna i alla fall. Som sagt var dom ju på rea, grymt sköna men något förstora. Blev betydligt bättre med en halvsula och funkade faktiskt att vara barfota i dom också trots att dom inte glappade, men man känner ju så klart att dom är förstora. Ska visa er bild på dom sen, dom är riktigt fina :) Klänningen jag ville ha från Style by stars tog ju så klart slut och nu är den helt borta från sidan ;/ attans jag skulle ha skyndat mig en aning! aja, ska i stälelt hålla utkick efter en annan fin klänning och då kommer jag skynda mig! :) Nu hade jag faktiskt tänkt kila i säng så ni får sova så gott! bye

På schemat

Idag har jag väldigt mkt som jag ska hinna med, nu snart ska jag till stallet för att rida och se till att svarten får på sig nya skor, sen vidare hem göra mig klar och sen ska jag iväg och bowla och efter det hade jag tänkt fara in till stan en sväng. Egentligen var det ju inte så himla mkt men med tanken på hur lång tid allt tar och så ;P Nu ska jag dessutom gå en promenad med lilla Idefix, och nu är det verkligen bråttom så vi får höras senare! bye!

Dagens

Har bokat in bowling i morgon, det ska bli riktigt kul faktiskt. Var säkert år och dagar sen så man får väl se vad man går för egentligen ;D blev en sväng på stan idag med min syster, har inte riktigt bestämt mig om skorna än så jag var tvungen lägga om dom yttligare en dag, gu vad snälla dom var! Problemet är att dom är grymt snygga men lite för stora, ska jag ändå köpa dom med tanken på att dom är på rea? Dom är verkligen Helt underbara och Grymt snygg på foten. Aja jag får sova på saken ännu en natt, har hela dagen på mig imorgon. Köpte mig i alla fall en tjockare locktång och de blev betydligt finare lockar med den i mitt tunna hår, dessutom införskaffade jag mig 2 nya ögonskuggor också. Blir nog en tidig kväll för mig i natt då jag har mkt som ska hinnas med i morgon. Men nu blir det tv en stund i alla fall :) bye!

Jag älskar dig!

Happy birthday

Har precis kommit ut från en välbehövlig dusch, har dessutom fått ett träningsschema som jag måste göra varje dag i 2 veckor för att man axel ska bli bra, men det var ju inga enkla grejer och jag använder muskler jag inte visste att jag hade, så man blir mör och får träningsvärk xD aja, ska försöka vara duktig och hålla det i alla fall så att man axler blir bättre, för så här kan jag ju inte ha det. Tydligen är jag överrörlig och det är Inte positivt, aja.

Klänningen jag tänkte beställa från Stylebystars är för tillfället slut. Attans också, jag ville riktigt gärna ha den. Nu håller jag tummarna för att den ska komma in igen så snabbt som möjligt. Hittade dessutom världens underbaraste skor på stan i förrgår som jag är i valet och kvalet om jag ska köpa, dom var super snygga och sköna men var en storlek förstor;/ Så är det värt det? Faktiskt är det ju det med tanken på att det var 70% rea på dom, men vi får se. Satt betydligt bättre när jag la in en halvsula i dom så eventuellt åker jag in och köper dom ikväll. Min lilla syster fyller 6 år idag också :) Så det blir väl min dags planering och ska också ut och hurta mig trots mitt lilla träningspass som jag redan gjort ;) Bye!

Så underbara..

 

Hur killar tänker..?

Hur killar egentligen tänker kan vara svårt att veta, men du som tjej borde inte stressa dig fram och visa dig vara allt för lättfångad, för det är något som inte går hem hos killarna.

Om du verkligen gillar killen som jobbar på biografen eller om du bara har ett sug på honom bör du först visa att du är intresserad så du på så sätt kan fånga han intresse, men när ni kommit så långt till en dejt måste du stå emot och visa honom att du inte alls är så lättfotad som han kanske hade hoppats på. Ber han dig om ditt nummer, säg nej, trots att ni haft en trevlig kväll ellerr åtminstone kan du skämta till det. Men det blir det för seriöst i början kommer han bara springa sin väg och inte alls ringa dig.

Att följa med honom hem efter första dejten är en big no no! På då sätt hamnar ni i sängkammaren tillsamman och det är just detta han väntat på, nu har han fått sitt och kan då gå vidare då ligger du där förtvivlad och ledsen och undrar just vad du gjort för fel. I stället är det bättre att inte ens föra det på tal, varför skulle han följa med dig första kvällen, förstöra de ni är sugna på? Bättre att vänta så han blir mer sugen på dig.

Låt honom komma till dig och var inte efter honom hela tiden, tjaja på honom eller hela tiden höra av dig. Skicka honom inte en massa sms och sätt honom inte i en position när han känner sig instängd, vänta i stället ut honom även om det kan ta en vecka, då är det ju trots allt han som vill ha dig även om ni vill samma sak.

Ställ aldrig krav på honom i början, då blir han less och även här lägger han benen på ryggen och springer sin väg. Vänta i stället, du vet ju fortfarande inte om det är så serisöst som du kanske hoppas på.

Vi tjejer vill ju så klart att han ska vara romanstiskt, charmig, snygg, trevlig och framför allt gilla mina kompisar. Men vet ni, det är i princip omöjligt att hitta den perfekta killen. Visst vill man att det mesta ska stämma, men hittar man någon som är näst intill perfekt så håll hårt i honom! För det är många tjejer som just vill komma åt din kille. När ni har ett bra förhållande kasta inte bort de i skogen för en skit grej, du kommer bara ångra dig sen. Vem skulle inte bli överlycklig om killen kommer hem och överraskar en med blommor? Eller en god middag eller till och med kanske bio som han själv kommit på, tyvärr kan man inte få allt. Men har han bara några av dessa saker, håll då hårt i honom! ;)

Dagen

Var en sväng idag igen på stan med älskligen, hittade mig en urgullig skjort-klänning som jag köpte. Igår blev det en väska och en gullig bolera/kofta från HM. Är fortfarande helt såld i derast höstkollektion och kan inte hålla mig från butiken eller från internet hemsidan, ett måste att besöka! :) Dessutom har mitt HM paket som jag beställde kommit nu, så vi får väl se om koftan jag beställde var så fin som jag hoppades på, eller om jag ens kommer passa i den :> strumpbyxorna kommer minsann komma till användning i alla fall! ^^


tröjan och väskan som jag handlade på hm:


Fredag 19/9

Jobb även idag men nu var det sista dagen, riktigt skönt :P vidare till stallet och sen på stan en snabbis blev enbart en väska och en tröja, men det blev ju två till priset av ett ;) har just kommit hem till älsklingen, har varit hos maria och mest bara haft trevligt och snackat strunt. Hade tänkt lägga mig och se på tv nu så får vi hoppas att jag somnar, vilket jag verkligen kommer göra snabbt ;P bye!

Usch!

Jag blir så j*vla arg! Hur kan man behandla djur på detta vis?! Helt sjukt! Och detta kallar dom lagligt, sen När blev djurmisshandel lagligt?! För det är just vad det är...



Jag blir så jäkla förbannad!

In the sun

Sorry ni får verkligen ursäkta den dåliga uppdateringen som varit nu, men mitt internet har varit nere 2 dagar i rad nu och har precis kommit igång :) Så jag har inte gett upp, bara inte haft någon tillgång till datorn. Har ju som sagt jobbat hela veckan och har bara morgon dagen kvar nu, sjukt skönt att jag slutar efter lunch. Tiden går så himla fort fram till lunch men blir mkt segare efter. Sen blir det vidare till stallet och sen på stan en sväng var tanken :)

Svarten är halt igen, känns jätte trist ;/ Skulle ut på gullhästen idag men han var riktigt halt så vi får lika snabbt tillbaka till stallet igen. Nu får vi verkligen hoppas att han blit bättre. Eventuellt ska jag och Mie åka med honom till Finland nu och där hoppas vi att dom hittar felet på honom.

Tigi Bed Head Superstar Hairspray

Köpte den här sprayen förra veckan då dom hade en kampanj på den, fick då med på köpet Tigi Bed Head Superstar "Queen for a Day" men jag måste säga att jag gillar den här sprayen enormt. Först trodde jag det var en värma skyddande produkt då sjävla behållaren och sprayfunktionen (konsistensen) var så konstig för att vara en spray, men det var det. Den är stark och man behöver inte alls ta mkt, samtidigt som håret blir glansigt, mjukt och följsamt. Jag fick riktigt bra volym med denna spray och min tupering hålla i hela dagen utan problem och då behöver jag inte ens använda mer spray. Så jag rekommenderar verkligen den här produkten till er med tunt och flygit hår för det har nämligen jag, och som vill ha en volym så håller hela dagen samt en dryg spray.

Att rekommenderar är att beställa den från Baresso för där är det alltid billigt och dessutom fraktfritt! Du kan köpa denna spray där just nu för 199:- och de är billigare än dom flesta salonger. Verkligen värld att testa! :)

Episode 2

Nu sitter jag här och spanar runt på en hel del sidor igen, är sjukt sugen på att beställa men hade först tänkt vänte och se hur bra lön jag får denna månad. Älsklingen sitter och nöter Gitarr Hero och blir förbannad när de inte går som han vill, men spelar man på expert får man faktiskt räkna med de ^^ Har dessutom fått jobb Hela veckan och de känns grymt skönt! Jobbade 3 timmar på Dinsko idag, dom haffade mig nämligen när jag gick på stan med min syster så då rykte jag in ;P Nu dom övriga 4 dagarna blir det att jobba på ridskolan igen, men det är ingen fara för tiden flyger nämligen bara fram där, riktigt skönt! Nu hade jag tänkt gå och mysa en stund med älskligen innan det är dags för mig att sova, börjar nämligen 07.00 i morgon :S bye!

Episode 1

Satt just och kollade in HM's sida och hittade mig en hel del saker som jag är sugen på att beställa. Väntar redan på ett paket därifrån men dom har fått in en hel del massa annat fint under tiden jag väntat ;) Blir nog att beställa en till omgång när jag får min lön denna månad. Dessutom hade jag tänkt beställa en ur gullig klänning från Stylebystars senare också och så klart vågtången jag tjatat om. Nu sitter jag och kollar på One three hill på youtube, egentligen skulle jag gå och lägga mig för länge sen, men jag fastnade och nu kan jag inte sluta kolla. Aja, ska se ett avsnitt till sen blir det faktiskt sängen för min skull, uppdaterar bättre i morgon :) bye!

Stylebystars igen



Nice, finns även i rosa ;)

Nu så

Då blir det väl utgång för min del ikväll. Hade det riktigt revligt hemma och Marcus och Bregis igår, och riktigt fin lägga hade dom också :) Nu har jag i stället klädångest och vet inte riktigt vad jag ska ta på mig, men hade tänkt ta och kika vidare efter något nu ^^ hade faktiskt tänkt beställa några nya snygga klänningar sen men det var ju lite sent påkommet nu ;) Aja, nu ska jag skynda mig och göra mig klar. Vi hörs! :) bye

På gång

Just nu är jag sjukt trött. Började jobba kl 7 i morse och har hållt igång hela dagen, fysiskt. Så nu ska jag skynda mig och göra mig klar innan jag och älsklingen ska bege oss iväg till Bergis och Marcus, vi hade tänkt äta gott och mysa på xD Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Däremot blir det nog fest för min del imorgon, och jag känner mig faktiskt riktigt taggad för det :) Nu måste jag skynda mig och göra mig klar, får uppdatera senare ;P bye!

Åter igen

Nu är jag hemma från umeå, elelr de har jag ju varit några dagar nu men jag har varit så trött i kroppen och inte orkat änga mkt tid till datorn. Nu hade jag tänkt gå och klä på mig lite kläder och sen bege mig in till stan en sväng. Är grymt sugen på att hitta mig någon snygg klänning annars blir det att beställa en från Stylebystars, dom har ju så himla snygga klänningar nu så man kan knappt motstå. Hade tänkt försöka beställa vågtången som jag så gärna vill ha också men har inte orkat göra det än, men ikväll hade jag nog tänkt göra det :) aja, nu ska jag skynda mig att göra mig klar. Fick jobb i morgon också så de var ju himla skönt :) bye!

StyleByStars



Älskar klänningarna  från stylebystars!

Umeå trip

Tur att jag är så himla duktig på att uppdatera.. eller så inte. Nu ska jag faktiskt skärpa till mig, dock kommer de inte alls bli någon vidare uppdatering i helgen för jag åker nämligen till umeå idag och kommer hem på söndag kväll. Det som är trist är att jag kommer missa en säkert jävligt rolig födelsedagsfest, men jag kan ju tyvärr inte lämna någon i stiket så nu fick de bli så här. Har egentligen inte packat klart ännu så de borde jag verkligen göra, men jag hade ingen ork eller lust för de tjust nu så då hamnade jag här ^^ men tänkte ta tag i det snart. Beställde en tröja från HM igår, hoppas nu bara att den sitter bra för den var riktigt fin faktiskt. Aja, nu ska jag börja göra lite nyttigheter så jag tar mig iväg idag :)
RSS 2.0