Hur killar tänker..?

Hur killar egentligen tänker kan vara svårt att veta, men du som tjej borde inte stressa dig fram och visa dig vara allt för lättfångad, för det är något som inte går hem hos killarna.

Om du verkligen gillar killen som jobbar på biografen eller om du bara har ett sug på honom bör du först visa att du är intresserad så du på så sätt kan fånga han intresse, men när ni kommit så långt till en dejt måste du stå emot och visa honom att du inte alls är så lättfotad som han kanske hade hoppats på. Ber han dig om ditt nummer, säg nej, trots att ni haft en trevlig kväll ellerr åtminstone kan du skämta till det. Men det blir det för seriöst i början kommer han bara springa sin väg och inte alls ringa dig.

Att följa med honom hem efter första dejten är en big no no! På då sätt hamnar ni i sängkammaren tillsamman och det är just detta han väntat på, nu har han fått sitt och kan då gå vidare då ligger du där förtvivlad och ledsen och undrar just vad du gjort för fel. I stället är det bättre att inte ens föra det på tal, varför skulle han följa med dig första kvällen, förstöra de ni är sugna på? Bättre att vänta så han blir mer sugen på dig.

Låt honom komma till dig och var inte efter honom hela tiden, tjaja på honom eller hela tiden höra av dig. Skicka honom inte en massa sms och sätt honom inte i en position när han känner sig instängd, vänta i stället ut honom även om det kan ta en vecka, då är det ju trots allt han som vill ha dig även om ni vill samma sak.

Ställ aldrig krav på honom i början, då blir han less och även här lägger han benen på ryggen och springer sin väg. Vänta i stället, du vet ju fortfarande inte om det är så serisöst som du kanske hoppas på.

Vi tjejer vill ju så klart att han ska vara romanstiskt, charmig, snygg, trevlig och framför allt gilla mina kompisar. Men vet ni, det är i princip omöjligt att hitta den perfekta killen. Visst vill man att det mesta ska stämma, men hittar man någon som är näst intill perfekt så håll hårt i honom! För det är många tjejer som just vill komma åt din kille. När ni har ett bra förhållande kasta inte bort de i skogen för en skit grej, du kommer bara ångra dig sen. Vem skulle inte bli överlycklig om killen kommer hem och överraskar en med blommor? Eller en god middag eller till och med kanske bio som han själv kommit på, tyvärr kan man inte få allt. Men har han bara några av dessa saker, håll då hårt i honom! ;)


Kommentarer
Sussie

Så sant så :)

2008-09-24 @ 14:31:29
URL: http://sussiek.blogg.se/
AnnaLiten

Det du skriver stämmer väldigt bra, men samtidigt blir man ju lite deppad. Varför skulle inte tjejen kunna jaga killen någon gång? Jag kan nog tänka mig en hel hög med killar som faktiskt skulle uppskatta av få byta roller ibland. Det är nog dags att vi bryter upp gamla traditioner. I stället för att vara bytet, bli jägaren. Det skadar faktiskt inte!

2008-09-24 @ 15:07:46
Therese

De håller jag faktiskt med dig om:) Det har väl bara blivit så med tiden, killarna tänker tyvärr inte på samma sätt som vi tjejer gör.

2008-09-24 @ 15:55:52
URL: http://theresekarlssoon.blogg.se/
johan s

bra skrivet men som sagt håller me föegående.. bryt upp lite traditioner .tro inte att vi tänker olika mellan könen . för de tror då inte jag iaf.. största felet är väll att vi tror att den andra tänker konstigt å på nått sätt försöker anpassa oss till det..

2008-09-27 @ 08:38:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0