Sjuk

Som att jag blivit sjuk nu, eller jag har varit på väg ett tag nu och i går på praktiken var det verkligen inte så bra. Vaknade utan röst i morse och bestämde mig för att ringa och sjukanmäla mig idag. det var behövligt, ont i halsen ännu mer än igår och riktigt ont i skallen. Det hörs verkligen att jag är sjuk då rösten är helt besatt ^^ gick en lång promenad med helena idag, så nu välkommnar jag det nyttiga livet och säger framföll till det onyttiga ;P dock lär jag ju ändå vara onyttig ibland, men jag ska åtminstonde försöka. Färgade håret igår också, så nu är det fräscht i alla fall. aja, nu ska jag lägga mig framför tv och inte göra något alls.

APU

Så började dagen med världens förkylning, halsont och ett tjock huvud. tvingade mig trots omständigheterna mig upp ur sängen och gjorde mig klar för apu:n. begav mig in till centrum, och som lycka på hela dagen hittade jag en 20:a! snacka om lycka. haha! köpte mig ett par skor på affären idag, sköna och riktigt fina. I love them. sen köpte jag mig minsann ett par örhängen också, så jag var nöjd, trots förkylningen. Nu håller jag på att färga mitt hår, och tro mig, det ÄR behövligt. Osså väntar jag på min snutte humla Helena ^^ så det blir en lugn måndag för mig, skönt!

image8

dock inte lika snygga på bild, men jag älskar dom! <3

Vinterkyla

usch så kallt det är ute! har ridit upp till ridskolan två kyliga dagar i sträck, på hemvägen är det lugnt då är man så pass varm efter ett hårt pass, men dit vägen är ju hemsk! jag har frusit riktigt mkt vill jag lova! speciellt om tossingarna. Nåja, hästen var grymt fin båda dagarna i alla fall, så det var de värt;P idag blev han dock lite tjurig när han snubblade lite men jag flög åtminstone inte av. Nu funderar jag på att pysa i duschen och göra mig klar, sedan bara ta det lugnt med älsklingen ikväll.

Micke kurs

Blev shopping på stan idag igen, men denna gång med älsklingen ;> köpte mig ett par shorts, en sjal, örhängen och en hårfärg. Och kan ni gissa, jag är fortfarande inte pank! hur härligt är inte det? Kännas riktigt bra. Har dock inte tagit tag i mitt nyttiga liv än, men jag har bestämt mig för att det blir på måndag, klarar inte den här helgen utan godis, speciellt inte med denna hårda kurs. Svarten var kanon fin idag! Lite dragig och så från början. första övningen tyckte han verkligen om, då fick han springa på och det älskar han! sen en tillbaka övning, inte lika roligt tyckte svarten, men han kämpade på tappert och var riktigt fin i slutet! Ryttaren är nu helt död, så vi får väl se hur det går i morgon :)



Jag älskar den här hästen! ;>   <3

Löning + kyla

Idag var det löning, fick en riktigt bra lön faktiskt, med tanke på att jag får studiebidraget på 5 dagar också. Blev en snabb shoppning med helena, bergis och hanna i stan. Kom dock därifrån med 2 tröjor, 2 bälten, underkläder och smycken från glitter. kulkul! alltid lika roligt att ha något nytt i garderoben. Dock var det riktigt kallt ute i dag också, eller det är det fortfarande. Var på stallet en sväng och kan säga att det blev en snabb tur ut med svarten idag, han ska ju trots allt gå hårt i helgen. Då blir det kurs för Micke. Nu ska jag fixa mitt hår, sen ska jag vidare till älsklingen!<3

Efter regn kommer solsken

Vad hände egentligen med vädret idag? Först snöstorm och riktigt kyligt pga att det blåste så mkt, därefter riktigt fint väder och bara några enstaka snöflingor som kom. Dock väldigt härligt, och igår var det ju riktigt kallt! Tur att det åtminstone inte höll i sig i flera dag. Hatar kyla och hatar framför allt snö, speciellt djup snö som man måste plumsa i. Längtar till sommaren! Imorgon är det löning, och tro mig, detta är något jag väntat på riktigt länge! Dessutom måste jag in till stan i morgon för att köpa en volymprodukt till mitt hår, det har alltid varit tunnt och flygigt, och tupera sliter bara ut det. Så nu ska vi se om jag hittar något som funkar för mitt hår. Har plumsat fram i snön idag dessutom, jobbigt, men vad gör man inte för det underbara charmtrollet i stallet? Nu har jag dock kommit fram till att det är dags för mig att bli nyttig. Så ut och gå och äta nyttigt varje dag skulle jag behöva. Vi får väl se hur länge det håller i sig..

RSS 2.0